Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωχ..έχω κάτι παλιές, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνουν.
Σαν μηχανάκι λέει τιποτις ή θα ποτιζω μόνο?😆

Πρεπει να δοκιμαστει με καινουρια 4μΑω μπαταρια και οχι με παλιες και πιθανα ψοφιες.

Τα 25bar πιεση που αναγραφουν τα specs, εαν οντως ισχυουν, ειναι πολυ ικανοποιητικα και παρεχουν αρκετη πιεση για πλυσιμο αυτοκινητων και οχι μονο.

Έχετε καμμιά εμπειρία από δαυτο ωρέ παληκάρια?
Κάνει για το αμάξι ή είναι μόνο για.....πότισμα??😆
Μια χαρά κάνει και για αυτοκίνητο, το έχω.
Καλύτερη απόδοση έχει όταν συνδέσεις λάστιχο από βρύση και όχι όταν τραβάει μόνο του π.χ. από κουβά.

• Like
Reactions: lazarefa
Ευχαριστίες!
Άρα μαζί με τα 55 ευρώ,πρεπει να προσθέσω και κάνα 40αρι για τα υπόλοιπα.
Όποτε με σχεδόν 100 ευρώ παίρνω κάνα μικρό karcher που σίγουρα θα είναι καλύτερο..
Μπαλαντεζα έχω...😆
Ή όχι....

Ευχαριστίες!
Άρα μαζί με τα 55 ευρώ,πρεπει να προσθέσω και κάνα 40αρι για τα υπόλοιπα.
Όποτε με σχεδόν 100 ευρώ παίρνω κάνα μικρό karcher που σίγουρα θα είναι καλύτερο..
Μπαλαντεζα έχω...😆
Ή όχι....
το karcher θέλει και παροχή νερού.
το συγκεκριμένο της parkside όχι απαραίτητα.. εκτός αν έχεις στην αυλή βρύση , οπότε παίρνεις karcher

Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α.

Και NAI τα karcher εχουν δυνατοτητα αναρροφησης και απο κουβα βαρελι κλπ κλπ.

Last edited:
  • Like
Reactions: cyclades and mdvq
Καλησπέρα!! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει! Αγόρασα μια μπαταρία smart 8 άρα την φορτισα και την δούλεψα δούλευε μια χαρά. Λεω ας την συνδεσω με το κινητο να δω τι δειχνει κλπ. οταν την σύνδεσα με το κινητό έδειχνε 80% μπαταρία στην εφαρμογή και την έβαλα να φορτισει έως το 100%. Την βγάζω από την φορτιση και πλεον δεν δουλευει, στην εφαρμογή γράφει 0% μπαταρία ενω αναβουν όλα τα λαμπακια σαν να είναι φουλ φορτισμενη και οταν την βαζω για φορτιση αναβει μονο το πρασινο στον φορτιστη σαν να είναι γεματη και δεν την φορτίζει. Στα μισα εργαλεία που την δοκίμασα κάνει ένα τσακ να ξεκινήσουν και σταματάνε αμέσως ενώ τα άλλα δεν ξεκινάνε καν με αυτή την μπαταρία πάντα. Με τις άλλες όλα δουλεύουν κανονικά.

Κάλεσα στο σέρβις μου είπαν να την στείλω και να περιμένω 20 εργάσιμες για να έρθει Άλλη. Όμως είδα πως μεθαύριο θα φέρει στα καταστήματα οπότε λέω απλά να την επιστρέψω και να πάρω απευθείας μια άλλη.

Attachments

• Screenshot_20230618_094121_Lidl Home.jpg
    Screenshot_20230618_094121_Lidl Home.jpg
    262.4 KB · Views: 44
Καλησπέρα!! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει! Αγόρασα μια μπαταρία smart 8 άρα την φορτισα και την δούλεψα δούλευε μια χαρά. Λεω ας την συνδεσω με το κινητο να δω τι δειχνει κλπ. οταν την σύνδεσα με το κινητό έδειχνε 80% μπαταρία στην εφαρμογή και την έβαλα να φορτισει έως το 100%. Την βγάζω από την φορτιση και πλεον δεν δουλευει, στην εφαρμογή γράφει 0% μπαταρία ενω αναβουν όλα τα λαμπακια σαν να είναι φουλ φορτισμενη και οταν την βαζω για φορτιση αναβει μονο το πρασινο στον φορτιστη σαν να είναι γεματη και δεν την φορτίζει. Στα μισα εργαλεία που την δοκίμασα κάνει ένα τσακ να ξεκινήσουν και σταματάνε αμέσως ενώ τα άλλα δεν ξεκινάνε καν με αυτή την μπαταρία πάντα. Με τις άλλες όλα δουλεύουν κανονικά.
Αν έχεις κρατήσει το κουτί της, πρέπει να αναφέρει 3 χρόνια εγγύηση. Γενικότερα με τις εγγυήσεις των μπαταριών του LIDL, υπάρχουν γρίζες ζώνες. Πχ αν αγοραστούν από το service, η εγγύηση είναι 15 ημέρες!!!

Τα έχω κρατήσει λέει 3 χρόνια αλλά ευτυχώς την πήρα πριν 1.5 μήνα περίπου. Εγώ σκεφτηκα μήπως κάπως κάνουν reset γιατί κάπου έχει κολλήσει δεν εξηγείται αλλιώς.

Όμως είδα πως μεθαύριο θα φέρει στα καταστήματα οπότε λέω απλά να την επιστρέψω και να πάρω απευθείας μια άλλη
Πρώτον δεν ξέρω αν το δεχθεί το κατάστημα.
Δεύτερον: Μήπως όμως είναι από την ίδια παρτίδα με τις δικιές σου (που δεν έφυγαν την προηγούμενη φορά) και έχεις πάλι το ίδιο πρόβλημα;

είχα πάρει 2 και η μία έχει το θέμα. Αν πάρω και είναι και αυτή με πρόβλημα τότε θα την αλλάξω και αυτή και θα πάρω τα λεφτά μου πίσω.