Μια χαρά κάνει και για αυτοκίνητο, το έχω.Έχετε καμμιά εμπειρία από δαυτο ωρέ παληκάρια?![]()
Parkside® Επαναφορτιζόμενο πλυστικό μηχάνημα PDRA 20–Li
Parkside® Επαναφορτιζόμενο πλυστικό μηχάνημα PDRA 20–Li B2 - Ελαφριάwww.lidl-hellas.gr
Κάνει για το αμάξι ή είναι μόνο για.....πότισμα??![]()
το karcher θέλει και παροχή νερού.Ευχαριστίες!
Άρα μαζί με τα 55 ευρώ,πρεπει να προσθέσω και κάνα 40αρι για τα υπόλοιπα.
Όποτε με σχεδόν 100 ευρώ παίρνω κάνα μικρό karcher που σίγουρα θα είναι καλύτερο..
Μπαλαντεζα έχω...
Ή όχι....
Έχω και βρύση και ρεύμα.το karcher θέλει και παροχή νερού.
το συγκεκριμένο της parkside όχι απαραίτητα.. εκτός αν έχεις στην αυλή βρύση , οπότε παίρνεις karcher
Αν έχεις κρατήσει το κουτί της, πρέπει να αναφέρει 3 χρόνια εγγύηση. Γενικότερα με τις εγγυήσεις των μπαταριών του LIDL, υπάρχουν γρίζες ζώνες. Πχ αν αγοραστούν από το service, η εγγύηση είναι 15 ημέρες!!!Καλησπέρα!! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει! Αγόρασα μια μπαταρία smart 8 άρα την φορτισα και την δούλεψα δούλευε μια χαρά. Λεω ας την συνδεσω με το κινητο να δω τι δειχνει κλπ. οταν την σύνδεσα με το κινητό έδειχνε 80% μπαταρία στην εφαρμογή και την έβαλα να φορτισει έως το 100%. Την βγάζω από την φορτιση και πλεον δεν δουλευει, στην εφαρμογή γράφει 0% μπαταρία ενω αναβουν όλα τα λαμπακια σαν να είναι φουλ φορτισμενη και οταν την βαζω για φορτιση αναβει μονο το πρασινο στον φορτιστη σαν να είναι γεματη και δεν την φορτίζει. Στα μισα εργαλεία που την δοκίμασα κάνει ένα τσακ να ξεκινήσουν και σταματάνε αμέσως ενώ τα άλλα δεν ξεκινάνε καν με αυτή την μπαταρία πάντα. Με τις άλλες όλα δουλεύουν κανονικά.
Πρώτον δεν ξέρω αν το δεχθεί το κατάστημα.Όμως είδα πως μεθαύριο θα φέρει στα καταστήματα οπότε λέω απλά να την επιστρέψω και να πάρω απευθείας μια άλλη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.