Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ ήμουν τυχερός καθώς έχω έναν πρώην συνάδελφό Γερμανία που έρχεται κάθε καλοκαίρι με την οικογένεια του στην Αθήνα.
Έτσι τον παρακάλεσα να μου το φέρει και δέχθηκε.
στη γερμανια το βλεπω στα 69€ solo και στα 80€ me mpataria 2ah και φορτιστη.
Ακριβο μου φαινεται, αξιζει για αυτα τα λεφτα?
57 ευρώ ευρώ αγοράστηκε συν 6 ευρώ μεταφορικά.
Solo πάντα.
Δεν ξέρω αν ακριβυνε τελευταία.

Αυτά είδαν και αμεσος καποιος "σφυριξε" να ανεβει η τιμη...!!!:p
Καλά έκανες Κυριάκο...

• Like
Reactions: MAN0S and enduras1
Εγώ ήμουν τυχερός καθώς έχω έναν πρώην συνάδελφό Γερμανία που έρχεται κάθε καλοκαίρι με την οικογένεια του στην Αθήνα.
Έτσι τον παρακάλεσα να μου το φέρει και δέχθηκε.
57 ευρώ ευρώ αγοράστηκε συν 6 ευρώ μεταφορικά.
Solo πάντα.
Δεν ξέρω αν ακρίβυνε τελευταία.
Θα πληρώσεις και μεταφορικά στον συνάδελφο να στο φέρει Ελλάδα;

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Oι Τσεχοι παντως το δινουν το 12v και το 18v αλυσοπριονακι και ως σετ.....πολυ μπροστα μιλαμε...!!!

gcpdea82f9109b54643ab3acd7acf8edab3.jpeg
gcp9763b1a5bf2f47b4bdf5f332d0997f62.jpeg

Αφού διάβασα τα θετικά σχόλια εδώ πήρα σήμερα τον λειαντήρα μπαταρίας τον κουρμπαδόρο, τον σωληνοκόφτη και το εργαλείο για την εκχείλωση σηληνώσεων.μαζί με το σετάκι με τα τρία εργαλεία υδραυλικών για να επιστρέψω και αυτά που είχα "δανειστεί" από τον πατέρα μου εδώ και κάποια χρόνια.

Τον λειαντήρα τον έχει δουλέψει κανείς με ατσαλόβουρτσα για απομάκρυνση σκουριάς ή θα ζοριστεί (μπαταρίες έχω και 4Ah και 8Ah);

Τα 3 σετ για τους σωληνες ειναι μεν ερασιτεχνικα αλλά καλοφτιαγμενα και τα εχω δουλεψει μερικες φορες με λεπτους χαλκοσωληνες με αψογα αποτελεσματα. Πολυ καλο vfm κατα τη γνωμη μου. @tonal

• Like
Reactions: Χιωτης
Ειδα σημερα την μεγαλη τσιμπιδα που εχει 2'' μου φανηκε αρκετα καλη για τα χρηαμτα της...
Την εχει καποιος να μας πει εντυπωσεις ?

Επισης η σπαθοσεγα που φερνει απο εβδομαδα το συγκεκριμενο μοντελο Β2 ειναι ενταξει, αξιζει ?

Λοιποοοοόν,

Έχουμε και λέμε.

Ο λειαντήρας είναι απαράδεκτος.

Μετά την πρώτη σκάλα τρέμει ολόκληρος σε σημείο που απλά δεν δουλεύεται.
Θα πάει για επιστροφή και τα χρήματά μου πίσω.

Τα ωραία όμως δεν τελειώνουν εδώ.
Βάζω πάνω την 8Ah κάνει μισή στροφή και σταματάει. Βάζω την 4Ah μια από τα ίδια.

Παράξενο γιατί τις είχα φορτίσει πριν δύο εβδομάδες, τότε που διαπίστωσα πως ο ολοκαίνουριος τροχός performance - τρομάρα του μάθαινε το τσιγάρο.
Performance my @$$ που λένε και στο χωριό μου.
Αυτό δείχνει πως δεν υπάρχει ούτε ο στοιχειώδης ποιοτικός έλεγχος.
Συναρμολόγηση και φιλάκια.
Και κάνουν διαλογή τα θύματα...

Δοκιμάζω λοιπόν την 2Ah και διαπιστώνω το τρέμουλο που είναι απαράδεκτο και καθιστά το εργαλείο άχρηστο. Το τρέμουλο συνοδεύεται και από συντονισμό της μπαταρίας η οποία δεν εφαρμόζει σφιχτά και χειροτερεύει την κατάσταση.

Επανέρχομαι στις μπαταρίες.
Performance και αυτές παρακαλώ.
Τις βάζω να φορτίσουν και απλά αναβοσβήνουν κόκκινη και πράσινη λυχνία του φορτιστή. Και στις δύο.
Μετράω τάσεις όλα καλά.
Ανοίγω την 4Ah και μετράω τα στοιχεία και είναι όλα στα 4,1V και 20,5V συνολικά.
Ανοίγω την 8Ah και έχει κάψει την αντίσταση R11 και ένας θεός ξέρει τι άλλο.

Είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις που αγόρασα κάτι και είτε είναι DoA είτε μου χαλάει στην δεύτερη τρίτη χρήση.
Συγκεκριμένα είναι τέσσερις και είναι όλες από τα lidl.

Και να τα βράσω και τα 3 χρόνια εγγύησης.

Θέλω το ρημάδι που μου πουλάνε να δουλεύει από την πρώτη μέρα και αφού το προσέχω και δεν είμαι επαγγελματίας για να του πίνω το αίμα να κρατάει για ΠΟΛΛΑ χρόνια.

Εργαλεία από τα lidl λοιπόν.

Δεν είναι τυχαίο πώς βγαίνουν κάποιες φράσεις.

Τον λειαντήρα άδικα τον κατηγόρησα.
Απλά θέλει καλά ζυγισμένο και μικρής διαμέτρου εξάρτημα.
Με την μπαταρία των 2Ah δουλεύει ικανοποιητικά.

Τον λειαντήρα άδικα τον κατηγόρησα.
Απλά θέλει καλά ζυγισμένο και μικρής διαμέτρου εξάρτημα.
Με την μπαταρία των 2Ah δουλεύει ικανοποιητικά.
Από περιέργεια, τι εξάρτημα δούλεψες και σου έβγαζε το πρόβλημα;

• Like
Reactions: tonal
Η διάμετρος είναι 6 εκατοστά.
Βασικά την ώρα που το δοκίμασα απλά έπιασα ό,τι βρήκα μπροστά μου με άξονα 6mm.

Ταυτόχρονα προέκυψε το πρόβλημα με τις δύο μπαταρίες και ξενέρωσα τόσο πολύ και δεν ασχολήθηκα με το λειαντήρα μέχρι το άλλο πρωί.

Λογικά, επειδή είναι πολύστροφο εργαλείο (όπως και το ρούτερ) έχει μικρότερες ανοχές σε όχι μη ζυγισμένα εξαρτήματα. Με το ρούτερ έχω παιδευτεί με μεγάλα (& φτηνά) μπιτ που βγάζουν κραδασμούς - με τον λειαντήρα του λιντλ (ρεύματος) δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τίποτα μεγάλο.

Στην προηγούμενη σελιδα πάντως κάποιος εχει ανεβάσει φωτο απο το επόμενο φυλλάδιο! Μάλλον αυτό εννοεί..

είναι φωτογραφία από το ποστερ εξω απο τα lidl. αυτό βγαίνει νωρίτερα και φυσικά δεν περιεχέι όλο το φυλλάδιο.

• Like
Reactions: elninioz