Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι θελει σκεψη σαν στρατηγικη για να αποφυγει τυχον κανιβαλλισμο, αλλα αν εφερνε ενα δυο διαφορετικα και σωστα επιλεγμενα ειδη τον μηνα δεν νομιζω να επηρρεαζε τις πωλησεις των Parkside.

Μιχαλη θα συμφωνήσω με τον Ναθαναήλ...
Είναι δύσκολο να συνυπάρξουν εμπορικά δεύτερες και 3 εταιρίες στο κομμάτι των προσφορών,τουλαχιστον στο κομματι πωλησεις εργαλειων,μέσα στο ιδιο μαγαζί..κατά πόσο δε εάν είναι επωνυμες...

Το εμπορικό status της Parkside,powerfix και λοιπών δικων της εταιριων θα πέσει στα μάτια τόυ καταναλωτή καθώς θα τον βάλει σε δίλημμα αφού οι τιμές θα είναι πολύ κοντά...Έγινε μεγάλος εμπορικός αγώνας να τα φτάσει σε τετοιο επίπεδο ώστε να καταξιωθουν στην αγορά...Εν έτη 2023 έχει φτάσει σε εξίσωση με τον ανταγωνισμό...Αυτό μάλλον ήθελαν σε βάθος χρόνου...

Εξάλλου μια εταιρια δεν θα ήθελε μόνο να βάλει 2-3 προϊόντα μόνο σε έναν κολλοσο αλλά πλήρη γκάμα...άσε που τα lidl ενδεχομενος να βάζουν όρους που να μην τα βρίσκουν...

Πλέον θεωρω ότι το 90% των καταναλωτών κάνει σύγκριση στην πιάτσα τις τιμές όλων των προϊόντων της εταιρίας...θέλει έρευνα πρώτα..

Π.χ. το σκαπτικο που εχει 80 ευρώ και 65 με lidl plus πριν από λίγα χρόνια πουλιόταν κοντά στα 60...Η διαφορά είναι μεγάλη...

• Like
Reactions: Χιωτης
Καλημέρα.
Το

1. Ψηφιακό παχύμετρο​

2. Ψηφιακό γωνιόμετρο
3. Μετρητής αποστάσεων λέιζερ

λένε τίποτα ;

To ψηφιακο παχυμετρο το εχω πολλα χρονια και ειναι απο τα ελαχιστα φτηνα παχυμετρα που μου εχουν αντεξει τοσα χρονια.(y)
Το ψηφιακο γωνιομετρο για καποιο λογο ποτε δεν με βολεψε σαν εργαλειο μετρησης, δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει οποτε δεν εχω αποψη.
Ο μετρητης αποστασης φαινεται σε καλη τιμη για αυτα που παρεχει. Εαν δεν ειχα, θα τον δοκιμαζα λογω και της 3ετους εγγυησης.

Καλημέρα.
Το

1. Ψηφιακό παχύμετρο​

2. Ψηφιακό γωνιόμετρο
3. Μετρητής αποστάσεων λέιζερ

λένε τίποτα ;
Τον μετρητή αποστάσεων τον έχω.
Είναι βολικές οι λειτουργίες που προσφέρει και έχει καλή ακρίβεια.

Το δίδυμο τροχάκι με την εύκαμπτη προέκταση και τις ρυθμιζόμενες στροφές μου φαίνεται καλή περίπτωση:

https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...17446?pageId=10026930&tabCode=Next_Sales_Week

Το έχει κανείς;
Φαντάζομαι θα κάνει λιγότερο θόρυβο ο κινητήρας του από το dremel.

Εχω ενα ψηφιακο παχυμετρο powerfix, ενα μηχανικο, και ενα ακομα ψηφιακο που βγηκε ομως πολυ μαπα.
Θα παρω και ενα parkside. Υποθετω οτι ειναι ιδιο (?) με το powerfix που βγηκε πολυ καλο.
Γωνιομετρο εχω αλλα ειναι σε καποιο ντουλαπι θαμμενο γιατι δεν το χρειαστηκα ποτε.

Ακομα χειροτερα αν τα φερνει στο eshop που εχει καποιος προσβαση 24/24ωρο.

Προφανως αλλοι ειναι οι λογοι που δεν τα πολυφερνουν στα καταστηματα και οχι ο ανταγωνσμος με τα δικα τους/Parkside.

Το δίδυμο τροχάκι με την εύκαμπτη προέκταση και τις ρυθμιζόμενες στροφές μου φαίνεται καλή περίπτωση:

https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...17446?pageId=10026930&tabCode=Next_Sales_Week

Το έχει κανείς;

Καλό αλλά πολύ αδύναμο, δεν έχει ροπή, αν το ζορίσεις λίγο κωλώνει και σταματάει.
Αυτά για το προηγούμενο μοντέλο, αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά εν τω μεταξύ δεν το γνωρίζω.

• Like
Reactions: KOSSTV
Για μικροδουλειές το θέλω. Δεν περιμένω τρομερή ισχύ.
Ο εύκαμπτος άξονας ξεβιδώνει;

Το έχει κανείς;
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του, για μένα είναι, ότι η διάμετρος της πέτρας είναι όση και η διάμετρος του σώματος, με αποτέλεσμα να μην μπορείς, να ακονίσεις εύκολα ένα μαχαίρι ή να καθαρίσεις με την βούρτσα ένα πλατύ αντικείμενο.
Πιάνει ελάχιστο χώρο, σε σημείο που μπορέις, να το έχεις σε ένα ντουλάπι και να το βγάζεις μόνο όποτε το χρειάζεσαι.

• Like
Reactions: tonal
Μιχαλη θα συμφωνήσω με τον Ναθαναήλ...
Είναι δύσκολο να συνυπάρξουν εμπορικά δεύτερες και 3 εταιρίες στο κομμάτι των προσφορών,τουλαχιστον στο κομματι πωλησεις εργαλειων,μέσα στο ιδιο μαγαζί..κατά πόσο δε εάν είναι επωνυμες...
δικιο εχεις, αλλα ηδη εχουμε δει B&D σε προσφορες τον τελευταιο χρονο. ... θα μπορουσε να γινει μια φορμουλα σαν "ξεστοκαρισμα εργαλειων καποιας συνεργαζομενης εταιριας". Που θα μποροσυε να συνδθαστει με τον περιορισμο, η οχι, των πρασιων δικων της

2. Ψηφιακό γωνιόμετρο
To γωνιόμετρο το έχω και είναι πολύ πρακτικό και μετράει με ακρίβεια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για να αντιγράψεις μια γωνία χωρίς να σε ενδιαφέρει πόσες μοίρες είναι.

Τσέκαρε μόνο αν μηδενίζει σωστά (κλειστό κόντρα σε μια ίσια επιφάνεια) - εγώ το είχα επιστρέψει μέχρι να πετύχω ένα σωστό.

• Like
Reactions: nik187 and KOSSTV
Το γωνιομετρο ειναι οντως ενα χρησιμο εργαλειο για μεταφορα γωνιας αλλα δεν χρειαζεται να ειναι ψηφιακο. Μπορεις να το βρεις και απο 2-3 ευρω.

• Like
Reactions: KOSSTV
Kαι εγω εχω χρονια ενα Sandvic Σουηδικο γωνιομετρο απο τον πατερα μου.

Στη φωτο το χρησιμοποιω για να φτιαξω μια σιτα για ενα επικλεινες παραθυρο στη σοφιτα.
13568938355_e3e2585379_b.jpg