Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

κωστα εβαλες ενα λινκ που οδηγει στην δικη μου ερωτηση.
αυτο ηθελες?

γιαιτ λες και "έσπασε με μεγάλη ευκολία το κομματι που βιδώνει το τσοκ...από την φώτο δείχνει πλαστικό..."
αν αναφερεσε στην δικια μου φωτο, αυτο που φαινετια ειανι φρεζοτρυπανο (2-1) που το αφηνει το τσοκ.
Άρα χάλασε η οχι το τσοκ...;γιατι κανεις αναφορα για αυτο...δεν κατάλαβα...
Εάν χάλασε το φρεζοτρυπανο τόσο εύκολα τότε επιμενω στην αρχική διαπίστωση ότι φταίει και η χρήση..
Αλλαξε το τσοκ όπως σου λέει και ο Νικόλας και να το σφίγγει καλά..

• Like
Reactions: nickolas
αλλά τι λεω?
αφου ειναι καινουριο το εργαλειο, παρε το χιουστον να σου στειλουν αλλο αν δεν υπαρχει πια στα ραφια

• Like
Reactions: KOSSTV
Άρα χάλασε η οχι το τσοκ...;γιατι κανεις αναφορα για αυτο...δεν κατάλαβα...
αυτο προσπαθω να καταλαβω...τι να φταιει...παντως δοκιμασα την βιδα συγκρατησης του, και την βρηκα ΟΚ...δεν επαιρνε αλλο σφιξιμο
(τρυπανι μεγαλο δεν εχω εδω για να δοκιμασω την εκκεντροτητα του, θα πρεπει να παω στην αποθηκη να παρω καποια extra μακρια)

Δεν ήξερα ότι η Parkside έβγαζε εξαρτημα συλλογής σκονης...πολύ ενδιαφέρον...μακάρι να το φέρει...
CQTNGRDQ3MjA1QjgwQkVEMTRDMDVBMzY4RjZFMENENUQ5NEQ4Qjc0LmpwZw.jpg

Εργαλεια από Σάββατο 26/8....
Τίποτα το ιδιαίτερο...

....με μόνη εξαίρεση ένα δραπανο της B&D...!!!
Είναι η πρώτη φορά από όσο θυμάμαι που βλέπω την συγκεκριμένη εταιρια στα Lidl..

...,σε τιμή όμως που δεν απειλη τον ανταγωνισμο...

Μιχαλη λες να σε άκουσαν και να αρχίσουν να βάζουν άλλες εταιρίες...;:rolleyes:

• Like
Δεν ήξερα ότι η Parkside έβγαζε εξαρτημα συλλογής σκονης...πολύ ενδιαφέρον...μακάρι να το φέρει...
CQTNGRDQ3MjA1QjgwQkVEMTRDMDVBMzY4RjZFMENENUQ5NEQ4Qjc0LmpwZw.jpg

Εχω παρει κι εγω ενα τετοιο..Αλλης μαρκας
Μια φορα το ειχα δοκιμασει μονο, εξήχε ο δίσκος λείανσης 2 ποντους + απο κατω.. δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα, εκτος και αν δεν ηταν συμβατος με τον τροχο που το δοκιμασα

η τιμη για το δραπανο ειναι πολυ φθηνη αλλά απο την αλλη το τσοκ ειναι πλαστικο, τα βαττ λιγα (φαινεται και στα παχη διατρησεων), το καλωδιο κοντο , και για μενα το πλεον βασικο οτι οπως ολα τα B&D εχουν αξονα 3/8 σε αντιθεση με τα συνηθη ανταγωνιστικα που εχουν διαμετρο αξονα 1/2
κατι που σημαινει οτι αν το θελει κανεις για συχνη χρηση σε κρουση σε μπετα , πιθανα να στραβωσει ο αξονας και να μην συμμαζευεται μετα. αν ομως η δουλια του δεν ειναι η συχνη κρουστικη διατρηση σε μπετο , τοτε οκ . (ενα kr703 που εχω χρονια και το εχω βαλει σπανια σε μπετο, τις οποιες διατρησεις δομικων τις κανω σε τουβλα και μετα για σιδερο και ξυλο, μια χαρα ειναι ακομα.)

απο την αλλη ομως , θα ειναι πολυ ελαφρυ ,μικρο και βολικο.
συνηθως ομως ο αγοραστης θα το θελει για ολ-αραουντ (αρα και μπετα καποιες φορες) οπότε δεν ειναι και τοσο ευκαιρια , ιδιαιτερα αφου το τσοκ του ειναι πλαστικο.

προσωπικα θα προτιμουσα να δωσω άλλα τοσα και να παρω το μποσακι που εχει προσφορα το πρακτικερ τουτες τις μερες
https://www.skroutz.gr/s/32162483/Bosch-Universal-Impact-Κρουστικό-Δράπανο-700W.html

ή στα ιδια λεφτα περιπου με το B&D , το τοταλ
https://www.skroutz.gr/s/29942386/T...0W.html?product_id=83547358&sponsored=listing

Last edited:
Εχω παρει κι εγω ενα τετοιο..Αλλης μαρκας
Μια φορα το ειχα δοκιμασει μονο, εξήχε ο δίσκος λείανσης 2 ποντους + απο κατω.. δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα, εκτος και αν δεν ηταν συμβατος με τον τροχο που το δοκιμασα
Η χρησιμότητα του είναι μαζί με ηλεκτρικη η μπαταριας σκουπα καθώς την ωρα που δουλεύει ο τροχος ρουφάει την σκόνη..
Το ζήτημα εκτός από την εφαρμογή/κούμπωμα είναι να ρουφάει και την περισσότερη σκόνη που βγαίνει από τον γωνιακο τροχό και να μην χάνεται περιμετρικά..
Δεν ξέρω τι μάρκα πήρες εσύ...
Το παρόμοιο αλλά ακριβό της Dewalt κάνει άριστα την δουλειά του όπως φεβεται στο βίντεο...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

η τιμη για το δραπανο ειναι πολυ φθηνη αλλά απο την αλλη το τσοκ ειναι πλαστικο, τα βαττ λιγα (φαινεται και στα παχη διατρησεων), το καλωδιο κοντο , και για μενα το πλεον βασικο οτι οπως ολα τα B&D εχουν αξονα 3/8 σε αντιθεση με τα συνηθη ανταγωνιστικα που εχουν διαμετρο αξονα 1/2
κατι που σημαινει οτι αν το θελει κανεις για συχνη χρηση σε κρουση σε μπετο πιθανα να στραβωσει ο αξονας και να μην συμμαζευεται μετα. αν ομως η δουλια του δεν ειναι η συχνη κρουστικη διατρηση σε μπετο , τοτε οκ

απο την αλλη ομως , θα ειναι πολυ ελαφρυ ,μικρο και βολικο.
συνηθως ομως ο αγοραστης θα το θελει για ολ-αραουντ (αρα και
ή στα ιδια λεφτα περιπου το τοταλ
https://www.skroutz.gr/s/29942386/T...0W.html?product_id=83547358&sponsored=listing

Νικόλα η αναφορά μου ήταν καθαρά ότι φέρνει το Lidl άλλες μάρκες εργαλειων...

Το συγκεκριμενο B&D είναι το πιο αδυναμο που υπάρχει στην οικογένεια και το πιο φτηνό κατασκευαστικα της εταιρίας...
Τα Parkside που έφερνε κατά καιρούς θεωρώ ότι συγουρα ηταν καλύτερα...
Δεν θα το συνιστούσα..

Το Total που αναφέρεις το έχω δει από κοντά καθώς ενδιαφέρεται ο πατέρας μου για γενικές εργασιες..
Σοβαρή κατασκευή και βαρύ σαν εργαλείο...και μάλλον θα το προτιμήσει έναντι των Parkside που έφερνε τόσο καιρό καθώς προσφέρει πολλά περισσότερα...

• Like
σωστα. αν δεν ειχα κανα πενταρι δραπανα ρευματος, το τοταλ θα το χτυπαγα κι εγω!
βεβαια το μεγαλο της παρκσαιντ ειναι πολυ καλο και εχει και ρυθμιση στροφων και δυο ταχυτητες. ειναι αλλη κατηγορια.
ομως αναφορικα με το λιγο μικροτερο παρκσαιντ και το B&D , ειναι προτιμοτερο το τοταλ στην περιοχη κατω των 40€

• Like
Reactions: KOSSTV
Κωστή δεν θυμάσαι που είχε φέρει πλυστικο B&D με τιμή 50 ευρώ?
Όχι.. αλλά για να το λες...

Το ζήτημα είναι σε τι τιμές τα βγάζει...
Γιατί εάν είναι ίδιες με το ανταγωνισμό που μπορεις να τα βρεις οπότε θες είναι δώρον άδωρον να τα παρουσιάζει σαν προσφορές...

Attachments

• αρχείllllο λήψης (2).jpeg
    αρχείllllο λήψης (2).jpeg
    6.6 KB · Views: 53
Η Parkside® Βάση δράπανου που φέρνει το Σάββατο τι λέει βρε παιδιά.
Αν κουμπώσω πάνω το B&D 18v μπαταρίας που έχω θα κάνω δουλειά ;

Θα σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να την ρυθμίσεις...και αφού την ρυθμίσεις μέσα σε λίγο διάστημα θα θέλει πάλι.
1.5 χρόνο την έχει ο πατέρας μου και εχει παιδευτεί πολύ..

Η Parkside® Βάση δράπανου που φέρνει το Σάββατο τι λέει βρε παιδιά.
Αν κουμπώσω πάνω το B&D 18v μπαταρίας που έχω θα κάνω δουλειά ;

Έχω μια πολύ παλαιότερη έκδοση της και όπως γράφει και ο Κωστής παραπάνω δεν με βόλεψε, έχει πολύ τζόγο.
Βέβαια μπορείς να την αγοράσεις να την δοκιμάσεις κι αν δεν σου κάνει να την επιστρέψεις και να σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω.

Αργότερα πήρα μια φορητή βάση δράπανου η οποία μου φάνηκε πολύ καλύτερη και πιο χρήσιμη

Προσοχή το δράπανο σου να έχει το περιθώριο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε τέτοιες βάσεις.

Πρώτα από όλα δες αν το δράπανο σου έχει κολάρο που να ταιριάζει στη βάση. Τα ρεύματος έχουν όλα αλλά τα περισσότερα μπαταρίας δεν έχουν.

Έχω μια πολύ παλαιότερη έκδοση της και όπως γράφει και ο Κωστής παραπάνω δεν με βόλεψε, έχει πολύ τζόγο.
Βέβαια μπορείς να την αγοράσεις να την δοκιμάσεις κι αν δεν σου κάνει να την επιστρέψεις και να σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω.

Αργότερα πήρα μια φορητή βάση δράπανου η οποία μου φάνηκε πολύ καλύτερη και πιο χρήσιμη

Προσοχή το δράπανο σου να έχει το περιθώριο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε τέτοιες βάσεις.
Το δραπανακι το total με 35 ευρωπουλακια, μόνιμα πάνω σε αυτή τη βάση είναι ταμάμ..