Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βαλε καποιο λινκ για να μην ψαχνουμε.

Εχω 2 μεγγενες απο το λιντλ που ειναι και οι δυο VFM αλλα δεν θυμαμαι ποια φερνει αυτη την βδομαδα.
Είναι στο link που ανέβασες φίλε μου..

Είναι αυτή..

Δεδομένου ότι οι παλιές ήταν και περιστρεφομενες σε αυτήν την τιμή θεωρώ οτι μπορείς να βρεις στο εμπόριο εφάμιλλες...
Φυσικά είναι στιβαρή και εχει και αμονι...

Στο εμπόριο μπορείς να βρεις παρόμοια..
Όπως αυτή της Total..

Είναι στο link που ανέβασες φίλε μου..

Είναι αυτή..

Nαι βρε το ξερω, ειναι στο λινκ που ανεβασα που ειναι πιο πισω και αφου το βρω εκει που το ποσταρα πρεπει να ψαξω μετα για τη μεγγενη,
Δεν ειναι πιο απλο και ευκολο για αυτον που κανει την ερωτηση να βαλει το λινκ με τη μεγγενη που ειδε?

Πραγματι η παλια η μεγγενη που εφερνε μεχρι προτινος με περιστρεφομενη βαση, εκανε 25 ευρω και ηταν super.
Aυτη που φερνει δεν μου γεμιζει το ματι, υπαρχουν και φτηνοτερες πλεον στο εμποριο. Η τοταλ φαινεται στιβαρη.

• Like
Reactions: KOSSTV
εγω τελειως μπακαλιστικα εχω καταλαβει οτι τα εργαλεια μπαταριας εχουν ΄΄ροπη΄΄ ενω τα ρευματος ''ταχυτητα''

Αν πρόκειται για μεγάλες και περισσότερο εξειδικευμένες εργασίες που το μηχάνημα θα δουλεύει καθημερινά και συνεχόμενα (ή περίπου), σήμερα, ακόμη τα εργαλεία ρεύματος είναι αναντικατάστατα.
Φυσικά σε τέτοιες δουλειές υπάρχουν από δίπλα και τα μπαταρίας, όμως ο λόγος δεν είναι η ροπή (που δεν λείπει από τα του ρεύματος στην πράξη) αλλά τα υπόλοιπα προτερήματά τους. Όταν οι μπαταρίες βελτιωθούν ακόμη περισσότερο θα δούμε.

Η παραπάνω κατάσταση όμως δεν αφορά τους πολλούς, και τα μπαταρίας κατά τα άλλα θα κάνουν για όλους τους υπόλοιπους.

Nαι βρε το ξερω, ειναι στο λινκ που ανεβασα που ειναι πιο πισω και αφου το βρω εκει που το ποσταρα πρεπει να ψαξω μετα για τη μεγγενη,
Δεν ειναι πιο απλο και ευκολο για αυτον που κανει την ερωτηση να βαλει το λινκ με τη μεγγενη που ειδε?
Ε ναι...θα πρεπει ο.καθενας να ανεβάζει ολοκληρωμενα τόυ τι ζητάει..
Όχι να του το βρίσκουμε εμείς...

Πήρε κανείς τη μαγνητική μπάρα; Πήρα σήμερα άλλη μια και βλέπω πως τη βελτίωσαν.
Πρόσθεσαν 2 ωραία "παπουτσάκια" που κρατάνε την μπάρα σε μια μικρή απόσταση από τον τοίχο και αν θέλεις ενώνεις τη μια με την άλλη σε σειρά.
Αν θυμάμαι καλά, οι παλιές δεν το είχανε.

Image8856870574358276655.jpg

Παραμένει καλή αγορά και στα 4€ αφού είναι τα μισά από τις αντίστοιχες του Skroutz (y)

Νομιζω παντα υπηρχαν αυτα τα πλαστικα ενθετα στις ακρες που κρατανε αποσταση απο τον τοιχο αλλα και για επεκταση.
Ειχα παρει αρκετες οταν τις ειχε πρωτοφερει το Lidl πριν καμμια δεκαρια χρονια και ειναι πραγματικα VFM.

θελω να παρω το https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-kroystiko-drapano-me-kalemi-pbh-1550-a1/p10021738?pageId=10030504&tabCode=Current_Sales_Week.το εχει κανεις να πει αποψη; κλειδωνει καλα ή εκει που θα σκαβω,θα γυριζει στο περιστροφικο; αξιζει αραγε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήρε κανείς τη μαγνητική μπάρα; Πήρα σήμερα άλλη μια και βλέπω πως τη βελτίωσαν.
Πρόσθεσαν 2 ωραία "παπουτσάκια" που κρατάνε την μπάρα σε μια μικρή απόσταση από τον τοίχο και αν θέλεις ενώνεις τη μια με την άλλη σε σειρά.

View attachment 220960

Παραμένει καλή αγορά και στα 4€ αφού είναι τα μισά από τις αντίστοιχες του Skroutz (y)
Το ειχανε το ειχανε.
Ισως δεν το ειχες δει μεσα στο κουτι και το πεταξες μαζι με αυτα.

θελω να παρω το https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-kroystiko-drapano-me-kalemi-pbh-1550-a1/p10021738?pageId=10030504&tabCode=Current_Sales_Week.το εχει κανεις να πει αποψη; κλειδωνει καλα ή εκει που θα σκαβω,θα γυριζει στο περιστροφικο; αξιζει αραγε;

Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αυτο..

Πριν από 5-6 χρόνια και στην τιμή των 55-60 αξιζε με το παραπάνω.
Πλέον είναι στο συναγωνισμό με την τιμή των 80 ευρώ που εχει...
Μπορεις να βρεις στο εμποριο εφαμμιλα...οπως της Total που σαν εταιρια ειναι αξιοπιστη ως τωρα..

Υπάρχουν κι άλλα...

Αναφορικα με το κλειδωμα/μαγκωμα των εξαρτημάτων δεν εχει αναφερθεί κάτι..
Το εργαλείο,εαν δεις διαφορά βιντεακια,μια χαρά ανταπεξερχεται σε σκάψιμο τοσο σε μπετο όσο και σε σοβά εάν θες οπωσδηποτε να πας σε Parkside..

Απο εκει και περα εαν σε ενδιαφερει και η εγγυηση στην ολη υποθεση πας σε Borman Pro που εχει 5ετη με 20 ευρώ παραπάνω...

Συμπτωματικά άνοιξα σήμερα μια που είχα αγοράσει παλιότερα, η συγκεκριμένη δεν είχε τα πλαστικά παπουτσάκια, είχε μόνο βίδες και ούπα για την στερέωση.

• Like
Reactions: nikfor
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αυτο..

Πριν από 5-6 χρόνια και στην τιμή των 55-60 αξιζε με το παραπάνω.
Πλέον είναι στο συναγωνισμό με την τιμή των 80 ευρώ που εχει...
Μπορεις να βρεις στο εμποριο εφαμμιλα...οπως της Total που σαν εταιρια ειναι αξιοπιστη ως τωρα..

Υπάρχουν κι άλλα...

Αναφορικα με το κλειδωμα/μαγκωμα των εξαρτημάτων δεν εχει αναφερθεί κάτι..
Το εργαλείο,εαν δεις διαφορά βιντεακια,μια χαρά ανταπεξερχεται σε σκάψιμο τοσο σε μπετο όσο και σε σοβά εάν θες οπωσδηποτε να πας σε Parkside..

Απο εκει και περα εαν σε ενδιαφερει και η εγγυηση στην ολη υποθεση πας σε Borman Pro που εχει 5ετη με 20 ευρώ παραπάνω...

καλως σας βρηκα κ επισημως!
ακολουθω καμποσο καιρο βεβαια το φορουμ ως επισκεπτης.

να πω την αληθεια δεν καιγομαι για παρκι οπωσδηποτε αλλα ειναι αυτη η παγιδα του μαρκετ...πας για ενα κατσαβιδακι που ηθελες κ φευγεις με κομπρεσερ καλη ωρα.

ευχαριστω πολυ για τις εναλλακτικες προτασεις!
θα τις τσεκαρω ολες.

εριξα μια ματια στις υπολοιπες εταιριες της αγορας και διαπιστωσα οτι το παρκι ειναι πιο φθηνο.
σιγουρα δεν ειναι η τιμη χωμα οπως παλιοτερα αλλα...
μεχρι κ σημερα η παρκι παραμενει στα 5 - 10€ φθηνοτερη σε συγκριση με τους ανταγωνιστες.
ειδαλλως δεν θα ειχε κ λογο υπαρξης.

• Like
Reactions: osatosa
Kαλως τον!

Αν εισαι τυχερος και σου κατσει καλο κομματι, θα το εχεις για πολλα χρονια οπως ειχα και εγω το μικροτερο των 3j.

Και στο κατω κατω, αν κατι παει λαθος εχεις και την 3ετη εγγυηση οποτε εισαι οκ αν θες να το αγορασεις.
Εχε υποψη βεβαια οτι ειναι βαρυ εργαλειο που φτανει τα 6 κιλα με τα αντιστοιχα καλεμια.

• Like
Reactions: johnie86 and KOSSTV
εριξα μια ματια στις υπολοιπες εταιριες της αγορας και διαπιστωσα οτι το παρκι ειναι πιο φθηνο.
σιγουρα δεν ειναι η τιμη χωμα οπως παλιοτερα αλλα...
μεχρι κ σημερα η παρκι παραμενει στα 5 - 10€ φθηνοτερη σε συγκριση με τους ανταγωνιστες.
ειδαλλως δεν θα ειχε κ λογο υπαρξης.

Αυτό που σου έβαλα της Total είναι σχεδόν ίδιο σε δυναμη και τιμη....
Σαν εταιρια/ποιότητα θαρρώ ότι ειναι ένα κλικ παραπάνω...

Αλλά όπως σωστά λένε τα παιδιά στα προηγούμενα ποστ δεν έχεις να χάσεις κάτι αφού υπάρχει εγγύηση 3 χρονων και επιστροφή μέσα σε 3 μήνες με την απόδειξη αγοράς..

Όσο για την 5ετη εγγύηση της Bormann βλέπω ότι στο σιτε του Nikolaoutools ότι δεν υπάρχει πια..ίσως την κατάργησαν...

Χιωτη καλως σε βρηκα!
για το βαρος...πιο πολυ σε δαπεδα θα το δουλεψω.για τουβλα κ σοβαδες εχω ελαφρυτερο.
3χρονια ειναι αυτα αφου.

Εντουρα ετσι ακριβως,αμεσος ελεγχος σε ολα τα παρκι παντα.

KOSS οντως το τοταλ ειναι πανομοιοτυπο,σαν αδελφακια ενα πραμα.
η εγγυηση της παρκι ειναι μεγαλο δελεαρ.

Παιδιά .....θα το πω ακόμα μια φορά και ας γίνω κουραστικός....
Η ερώτηση του φίλου ήταν σαφέστατη.
Ζήτησε άποψη για το συγκεκριμένο εργαλείο και για συγκεκριμένη λειτουργία αν κάποιος το έχει να τον βοηθήσει.
Δεν ζήτησε εναλλακτικές προτάσεις αγοράς στην ίδια ή παραπλήσια τιμή. Ούτε πόσο είχε κάποτε και πόσο έχει τώρα και αν συμφέρει.
Τέτοιου είδους πληροφορίες μπορεί να δίνονται με καλή πρόθεση αλλά μπερδεύουν τον άλλο ....
Θα απαντήσω λοιπόν εγώ στον φίλο που το έχω και το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο εργαλείο.
Φίλε μου όσες φορές το δούλεψα δεν παρατήρησα την αστοχία που αναφέρεις. Δούλεψε σωστά και σε τρύπημα και σε σκάψιμο.
Τώρα το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω ....με τα Parkside. Αν το αγαπήσεις δεν θα σε προδώσει. :cool:

Νίκο, χρήσιμη πληροφορία είναι κι' αυτή, να ξέρει κανείς τις εναλλακτικές που έχει. Ειδικά για τα parkside που είναι υποτίθεται φάση ευκαιρία, "τρέχα πρόλαβέ το, αλλιώς μετά από 6 μήνες και μπορεί ακριβότερα". Αν λοιπόν υπάρχουν παρόμοιες εναλλακτικές χαλαρώνεις και αποφασίζεις - αν όχι, τρέχεις :p .
ΥΓ: Ξέρεις ότι είμαι και εγώ φαν της συγκεκριμένης μάρκας