Ευγενικα?Άμα του φέρεσαι ευγενικά όπως αρμόζει σε ένα φτηνό εργαλείο.... δεν χαλάει.![]()
Ειλικρινά τώρα το σκέφτηκες αυτό που έγραψες?Αφού γνωρίζεις πως δουλεύει η προέκταση γιατί χρησιμοποιείς το κουμπί άξονα ??
Μπορείς να πατάς το κουμπί άξονα στο εργαλείο που κρέμεται στην βάση του και να αλλάζεις εξάρτημα στην άλλη άκρη της προέκτασης ...???
Κυριάκο δεν μπορούμε να συννενοηθούμε ....ξέχνα το...Με μηδαμινη χρηση απο τις πρωτες φορες παρεδωσε πνευμα.
Και μαλιστα εχοντας την προεκταση επανω και αλλαζοντας εργαλεια στην προεκταση και οχι στο ιδιο το τσοκ.
Το dremeloειδες που φέρνει αξίζει κάτι η μπα...
Παμε μια τελευταία.Ευγενικα?
Μηπως θελει και καφε πριν το βγαλω απο το κουτι?
Με μηδαμινη χρηση απο τις πρωτες φορες παρεδωσε πνευμα.
Και μαλιστα εχοντας την προεκταση επανω και αλλαζοντας εργαλεια στην προεκταση και οχι στο ιδιο το τσοκ.
Για αρκετα χρονια δεν εχουν αλλαξει μοντελο αλλα λογικα πρεπει να εχουν βελτιωσει τις νεες παρτιδες παρα το γεγονος οτι προκειται για το ιδιο μοντελο.
Αλλη παρτιδα αγοραζαμε πριν 5 χρονια και αλλη σημερα. Ισως το προβλημα να εχει λυθει. Σε καθε περιπτωση, αν διαπιστωθει οτι υπαρχει θεμα, γινεται επιστροφη.
8001113333μολις τηλεφωνησα στο χιουστον σερβις και με ενημερωσαν οτι δεν ειναι οι ιδιοι με την TeleMarCom που αναφερεται παραπανω. τηλεφωνησα καθως και εμενα με παρεπεμψαν εκει αλλα δεν εχω σταθερό τηλεφωνο προκειμενου να κανω την κληση στο 00800..
δεν το εχω αγορασει αλλα στο μανουαλ που βρηκα στο ιντερνετ γραφει ποτε ρυθμιζει σε 5 βαθμους και ποτε σε 10 βαθμους.Καλημέρα,εχει πάρει κανεις τον καινούργιο βραστηρα απο τα LIDL, μοντέλο swgd 3000 a2?αυτον με την γυαλινη κανατα και ρυθμιση θερμοκρασίας; γιατί ενω λεει οτι ανεβαζει ανα 5⁰,εμενα ανεβαζει ανα 10⁰.
Να ξερω αν ειναι προβληματικο ,να το γυρισω να παρω αλλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.