Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Άμα του φέρεσαι ευγενικά όπως αρμόζει σε ένα φτηνό εργαλείο.... δεν χαλάει. :cool:
Ευγενικα?
Μηπως θελει και καφε πριν το βγαλω απο το κουτι?
Με μηδαμινη χρηση απο τις πρωτες φορες παρεδωσε πνευμα.
Και μαλιστα εχοντας την προεκταση επανω και αλλαζοντας εργαλεια στην προεκταση και οχι στο ιδιο το τσοκ.

Και εγώ την προέκταση έχω επάνω και ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει το κουμπί κλειδώματος. Σπρώχνεις λίγο το καπάκι του τσόκ της προέκτασης και κλειδώνει ο άξονας για να σφίξεις-ξεσφίξεις.
Δοκίμασε το. Το ψάχνουμε λίγο το εργαλείο....
Χρόνια το δουλεύω και το dremel είναι στο βαλιτσάκι του.

Γνωριζω πως δουλευει η προεκταση Νικολα.

Το ασχημο ειναι πως το ιδιο δεν γνωριζει πως πρεπει να δουλευει και καταρρέει το κουμπι ασφαλισης αξονα.

Το οτι δεν το εχεις χρησιμοποιήσει ποτε το κουμπί με καλυψε απολυτα οπως επισης σε εσωσε στην περίπτωση σου.

Δεν εχω κάτι αλλο να προσθεσω.

Αφού γνωρίζεις πως δουλεύει η προέκταση γιατί χρησιμοποιείς το κουμπί άξονα ?? :cool:
Μπορείς να πατάς το κουμπί άξονα στο εργαλείο που κρέμεται στην βάση του και να αλλάζεις εξάρτημα στην άλλη άκρη της προέκτασης ...???

Προσωπικά δεν με βολεύει σε πολλές περιπτώσεις η προέκταση.
Όταν λοιπόν το πήρα δεν του φέρθηκα ευγενικά. Σε μικρό χρονικό διάστημα (2-3 μήνες αν θυμάμαι σωστά) χάλασε το κουμπί μπλοκαρίσματος του άξονα .
Μίλησα με το service και μου έστειλαν καινούργιο στο οποίο δείχνω ευγένεια αλλά κι αυτό έχει θέματα και προσπαθώ να δουλεύω όσο γίνεται με την προέκταση.

Αν το θέλεις για περιστασιακή χρήση και του φερθείς με τρόπο είναι εντάξει. Αν είναι να το χρησιμοποιείς τακτικά θα πρότεινα να δεις τα original Dremel.
Επίσης να γνωρίζεις ότι τα αναλώσιμα του lidl αν και είναι φθηνά είναι κακής ποιότητας. Ειδικά σε τροχακια πάρε μόνο dremel για να κάνεις δουλειά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αφού γνωρίζεις πως δουλεύει η προέκταση γιατί χρησιμοποιείς το κουμπί άξονα ?? :cool:
Μπορείς να πατάς το κουμπί άξονα στο εργαλείο που κρέμεται στην βάση του και να αλλάζεις εξάρτημα στην άλλη άκρη της προέκτασης ...???
Ειλικρινά τώρα το σκέφτηκες αυτό που έγραψες?
Ποιος τρελός θα έκανε αυτό που περιγράφεις?
Το εργαλείο χάλασε τη δεύτερη φορά που το δούλεψα χωρίς προέκταση χωρίς προέκταση

Και μαλιστα εχοντας την προεκταση επανω και αλλαζοντας εργαλεια στην προεκταση και οχι στο ιδιο το τσοκ.
Κυριάκο δεν μπορούμε να συννενοηθούμε ....ξέχνα το... :cool:

Το dremeloειδες που φέρνει αξίζει κάτι η μπα...

Ναι, αν εισαι τυχερος και βρεις κανενα χωρις δονηση
και αν εισαι καλος μαστορας να επισκευασεις το κουμπι του αξονα..........
Εγω τρια πηρα μεσα σε μια μερα, και ολα επιστραφηκαν
γιατι ηταν κομπρεσερ.
Παλαιοτερα ειχε και καλα κοματια.
Οσο παει μου φαινεται οτι ξαναπουλανε τις επιστροφες σε στυλ refurbish.

Στο δικό μου, όταν κρατάω πατημένο το κουμπί κλειδώματος και βάζω υπερβολική δύναμη στο σφίξιμο του κόλετ, το σώμα του εργαλείου ξεκινάει να ανοίγει μπροστά σαν να θέλει να χωριστεί στα δύο. Φυσικά έχω μάθει και δεν το σφίγγω υπερβολικά - δεν χρειάζεται άλλωστε. Κάποιο θεματάκι το έχει στον μηχανισμό αυτό οπότε θέλει με το μαλακό.
Κατά τα άλλα, είναι δυνατό εργαλείο και έχει καλό μοτέρ - δύο προηγούμενα no name που είχα καιγόταν το μοτέρ πριν τον χρόνο.

Οπότε, το αγοράζεις το δοκιμάζεις (κακοποίησε και λίγο το κουμπί να είσαι σίγουρος) και αν δεν σου κάνει το επιστρέφεις και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου (ή αγοράζεις 1 κιλό φέτα :p ).

Ευγενικα?
Μηπως θελει και καφε πριν το βγαλω απο το κουτι?
Παμε μια τελευταία.

Τις περισσότερες φορες που το δουλεψα ειχα την προεκταση επανω.
Την δευτερη φορα που κουμπωσα εργαλειο επανω του απευθειας και πηγα να το λυσω εσοασε το κουμπι.

Νομίζω πως συμφωνουν πολλοι μεχρι τωρα.

Κακως δεν ασχοληθηκα ποτε με την εγγύηση του να παρω ενα ακομα αν και απο οτι διαβαζω απο τα αλλα παιδια δεν υπάρχει σωτηρια.

Για αρκετα χρονια δεν εχουν αλλαξει μοντελο αλλα λογικα πρεπει να εχουν βελτιωσει τις νεες παρτιδες παρα το γεγονος οτι προκειται για το ιδιο μοντελο.
Αλλη παρτιδα αγοραζαμε πριν 5 χρονια και αλλη σημερα. Ισως το προβλημα να εχει λυθει. Σε καθε περιπτωση, αν διαπιστωθει οτι υπαρχει θεμα, γινεται επιστροφη.

Για αρκετα χρονια δεν εχουν αλλαξει μοντελο αλλα λογικα πρεπει να εχουν βελτιωσει τις νεες παρτιδες παρα το γεγονος οτι προκειται για το ιδιο μοντελο.
Αλλη παρτιδα αγοραζαμε πριν 5 χρονια και αλλη σημερα. Ισως το προβλημα να εχει λυθει. Σε καθε περιπτωση, αν διαπιστωθει οτι υπαρχει θεμα, γινεται επιστροφη.

Μα αν είναι ευαίσθητο και χαλάει εύκολα τί θα κάνουμε?

Εκτός απο μία δοκιμαστική λειτουργία δηλαδή.

Θα μπούμε στη διαδικασία να το δουλέψουμε παραπάνω για να δούμε αν είναι ευαίσθητο?
Εκεί ποντάρει το λιντλ. Αγοράζεις κάτι για μία στο τόσο και ελπίζει να χαλάσει μετά την 3ετία.

Αν το θέλουμε για πολύ χρήση τότε αξίζει (εφόσον έχουμε άπλετο χρόνο για πέταμα συν την ψυχολογία που θα μας χαλάσει).
Αν το θέλουμε για να υπάρχει είναι ρίσκο που προσωπικά αποφάσισα να μήν το ξαναπάρω.

Καλημέρα,εχει πάρει κανεις τον καινούργιο βραστηρα απο τα LIDL, μοντέλο swgd 3000 a2?αυτον με την γυαλινη κανατα και ρυθμιση θερμοκρασίας; γιατί ενω λεει οτι ανεβαζει ανα 5⁰,εμενα ανεβαζει ανα 10⁰.

Να ξερω αν ειναι προβληματικο ,να το γυρισω να παρω αλλο

Με την τριετη εγγυηση και την no questions asked αντικατασταση αξιζει να το παρει κανεις.
Επισης δεν εχει θεμα αν το δουλευει με την προεκταση ο κατοχος και αλλαζει τα εργαλει εκει.

μολις τηλεφωνησα στο χιουστον σερβις και με ενημερωσαν οτι δεν ειναι οι ιδιοι με την TeleMarCom που αναφερεται παραπανω. τηλεφωνησα καθως και εμενα με παρεπεμψαν εκει αλλα δεν εχω σταθερό τηλεφωνο προκειμενου να κανω την κληση στο 00800..

μολις τηλεφωνησα στο χιουστον σερβις και με ενημερωσαν οτι δεν ειναι οι ιδιοι με την TeleMarCom που αναφερεται παραπανω. τηλεφωνησα καθως και εμενα με παρεπεμψαν εκει αλλα δεν εχω σταθερό τηλεφωνο προκειμενου να κανω την κληση στο 00800..
8001113333

• Like
Reactions: cyclades and KOSSTV
Καλημέρα,εχει πάρει κανεις τον καινούργιο βραστηρα απο τα LIDL, μοντέλο swgd 3000 a2?αυτον με την γυαλινη κανατα και ρυθμιση θερμοκρασίας; γιατί ενω λεει οτι ανεβαζει ανα 5⁰,εμενα ανεβαζει ανα 10⁰.

Να ξερω αν ειναι προβληματικο ,να το γυρισω να παρω αλλο.
δεν το εχω αγορασει αλλα στο μανουαλ που βρηκα στο ιντερνετ γραφει ποτε ρυθμιζει σε 5 βαθμους και ποτε σε 10 βαθμους.

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω την βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει….

Θέλω έναν σύνδεσμο ακροδεκτών για το Umap 12000 C3

020a5b09196e3f385a12331d4ca4901a.jpg

Για παράδειγμα κάτι σαν αυτόν εδώ:
bcefa0d481c2bf944a94464b807348a1.jpg

Μπορεί κανεις να μου πει τι αναζητηση πρέπει να κάνω για το συγκεκριμένο «βύσμα» που διαθέτει το Umap 12000 C3;

Last edited: