Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εξαρτάται τι θες να κάνεις...πλήρες σε όλα δεν υπάρχει...τα μικρά νούμερα είναι σε 1/4 και για τα πιο μεγάλα θελει 1/2..και θεωρώ οτι υπαρχει λόγω των διαφορετικών εργασιών αλλά και ασκήσεων δυνάμεων...δεν μπορείς να περιμένεις να ξεβιδώνεις με το 1/4 μεγάλο.παξιμαδι η βιδα...θέλεις 1/2...και ακριβώς το αντίθετο όταν έχεις λεπτοδουλεια...

Άρα το σετ του lidl είναι ένα βασικό ξεκίνημα και συμπληρώνεις εάν χρειάζεσαι και μια 1/2...

Βέβαια στο εμπόριο υπάρχουν σετ πλήρες αλλά ανεβαίνεις πολύ...

• Like
Reactions: cyclades and newbie
Προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό
1706710202864.jpeg
αν πρόσεξες, στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφερει Ροπή στρέψης: max. 30 Nm δηλ μπορείς να σφίξεις το μέγιστο με περίπου 3Kg. Τα θεωρώ πολύ λίγα, ακόμα και για παιδικά ποδήλατα.

Το άλλο πρέπει να είναι αυτό
1706710561649.jpeg
Προσωπικά, θα το έπαιρνα μόνο για γάτζους και πεταλούδες. Σε σοβαρές εργασίες, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε κλειδιά all in one.

Κοίτα και αυτό ή κάποιο αντίστοιχο
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...t-ergaleia-heiros-dexter-24-temahion-82612542

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε η επέμβαση του σωματείου και με δεδομένο ότι υπάρχει ένας προμηθευτής, έγινε απευθείας ανάθεση :cool:.

Οπότε, περιχαρής είμαι 07:55 έξω από το κατάστημα (είναι σχεδόν δίπλα στο σχολείο του παιδιού) μπάινω μέσα , όλα τα ράφια γεμάτα και με πολλά εργαλεία εκτός φυλλαδίου, αλλά οι διάδρομοι των εργαλέιων έρημοι. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές που τέτοιες μέρες έσφιζαν από ζωή και όνειρα;
Πήρα το τριβείο, πήρα και τα αντίστοιχα αναλώσιμα και έμειναν στο αυτοκίνητο μέχρι σήμερα, που έγινε το unboxing (sic).
View attachment 226833

Ανοίγω το κουτί και παίρνω την 1η πίκρα. Λείπει ο μεταλλικός δίσκος
View attachment 226836

2η πίκρα το velcro:
View attachment 226835

Άμεσα στο κατάστημα για αντικατάσταση. Βλέπω ένα ανοιχτό κουτί, κοιτάζω αν έχει τον δίσκο αλλά δεν.... Προφανώς θα "αφαιρέθηκε" σκέφτομαι και προχωράω στο ταμείο. Επιστροφή στο σπίτι και έλεγχος. Velcro OK, δίσκος πουθενά!!!!!
Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατων, αναφορά του επαναλαμβανόμενου προβλήματος, με ενημερ'ωνουν ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου ο συνεργάτης του service (HOUSTON δηλ). Σχεδόν άμεσα επικοινώνησαν από το service και μου ζήτησαν mail με την απόδειξη ώστε να προχωρήσουν σε παραγγελία. Παρεμπιπτόντως, με το service έχω αρκετά παράπονα τελευταία αλλά δεν είναι του παρόντος.

Το εργαλείο
View attachment 226837 View attachment 226838

View attachment 226839 View attachment 226840
View attachment 226841

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, δίσκο μπορεί να μην είχε δισκο αλλά είχε δύο (2) κλειδιά!!!! Τι τον θες τον δίσκο άμα έχεις 2 κλειδιά. Διπλή χαρά :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Βασικα μάλλον άχρηστος θα μου είναι ο δίσκος. Το πήρα για ξύλα και σίδερα.

Βέβαια, ουδέν κακον αμιγές καλού... ανοίγοντας το πορτ μπαγκαζ για να βγάλω το τριβείο, βλέπω στο βάθος κάτι πράσινο και........

View attachment 226842

Είχα ξεχάσει ότι τα πήρα!!!!!!!!!!!
Δεινόν τό γήρας, ου γάρ έρχεται μόνον.

Σε συνέχεια και σχετικά με τον δίσκο, έγινε αποδεκτή με συνοπτικες διαδικασίες η έλλειψη και θα μου φέρουν άλλον. Εμμέσως πλην σαφώς, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα σε παρτίδα.

Προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό
View attachment 227101
αν πρόσεξες, στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφερει Ροπή στρέψης: max. 30 Nm δηλ μπορείς να σφίξεις το μέγιστο με περίπου 3Kg. Τα θεωρώ πολύ λίγα, ακόμα και για παιδικά ποδήλατα.

Το άλλο πρέπει να είναι αυτό
View attachment 227102
Προσωπικά, θα το έπαιρνα μόνο για γάτζους και πεταλούδες. Σε σοβαρές εργασίες, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε κλειδιά all in one.

Κοίτα και αυτό ή κάποιο αντίστοιχο
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...t-ergaleia-heiros-dexter-24-temahion-82612542
Βρήκα και αυτά τα video
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: lazarefa
Εξαρτάται τι θες να κάνεις...πλήρες σε όλα δεν υπάρχει...τα μικρά νούμερα είναι σε 1/4 και για τα πιο μεγάλα θελει 1/2..και θεωρώ οτι υπαρχει λόγω των διαφορετικών εργασιών αλλά και ασκήσεων δυνάμεων...δεν μπορείς να περιμένεις να ξεβιδώνεις με το 1/4 μεγάλο.παξιμαδι η βιδα...θέλεις 1/2...και ακριβώς το αντίθετο όταν έχεις λεπτοδουλεια...

Άρα το σετ του lidl είναι ένα βασικό ξεκίνημα και συμπληρώνεις εάν χρειάζεσαι και μια 1/2...

Βέβαια στο εμπόριο υπάρχουν σετ πλήρες αλλά ανεβαίνεις πολύ...
δεν μπορουμε να κανουμε συμβιβασμο με ενα σετ 3/8?

Βρήκα και αυτά τα video

Εσύ γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα για ποιά χρήση τα θέλεις. Η χρήση καθορίζει την ποιότητα και το είδος του εργαλείου. Πολύ συχνά τα videos δείχνουν δυνατότητες που στην πραξη απέχουν αρκετά.

όχι, αλλά το thread το λες και συνάντηση των Lidl Anonymous
πχ εμενα μου έχει τύχει να φέρει εργαλεία το Lidl και να τα έχω όλα και να μη μπορώ να αγοράσω κάτι. δύσκολες στιγμές...

δεν μπορουμε να κανουμε συμβιβασμο με ενα σετ 3/8?
Τι να κάνεις τα 3/8...;
Θα πρέπει να έχεις εξοιδικευμενες καταστάσεις(συνεργείο αυτοκινητων/μοτο) ή απλώς να εχει πέσει στα χέρια σου πρώτα αυτή από τις άλλες..

Γνωριζετε καποιο κέντρο απεξάρτησης απο τις προσφορές του Lidl ?
Φυσικά και υπάρχει. Η θεραπευτική μέθοδος που ακολουθεί βασίζεται στην υλιστική προσέγγιση και στο επιστημονικά αποδεδειγμένο "η φωτιά θέλει φωτιά"
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google:
https://www.lidl-hellas.gr/c/24kw05...0038665?channel=store&tabCode=Next_Sales_Week

όχι, αλλά το thread το λες και συνάντηση των Lidl Anonymous
πχ εμενα μου έχει τύχει να φέρει εργαλεία το Lidl και να τα έχω όλα και να μη μπορώ να αγοράσω κάτι. δύσκολες στιγμές...
εγω ειμαι πιο σοβαρη περιπτωση. Τα ξανααγοραζω.

Γνωριζετε καποιο κέντρο απεξάρτησης απο τις προσφορές του Lidl ?
Το νήμα με τους φακούς μπορεί να κάνει δουλειά φαντάζομαι. Αν δε σου δουλέψει πήγαινε μια βόλτα στο νήμα με τα ηχοσυστήματα (εγώ φοβάμαι και μόνο να μπω εκεί).

• Like
  • Haha
Reactions: newbie and KOSSTV
Μια χαρα ειναι οταν χρειαζεσαι φως .
Προφανώς δεν ειναι για να κανεις δουλέιες αλλα αν εχεις μπαταριες το παιρνεις. Νομιζω οτι εχει ενα ακομα που ειναι πιο καινουριο και μαλλον καλυτερο.

εβγαλα μια φωτογραφία με σβησμένα τα φωτα αλλα αν την ανεβάσω θα νομίσετε οτι ειναι προβολεας.

Μια χαρα ειναι οταν χρειαζεσαι φως .
Προφανώς δεν ειναι για να κανεις δουλέιες αλλα αν εχεις μπαταριες το παιρνεις. Νομιζω οτι εχει ενα ακομα που ειναι πιο καινουριο και μαλλον καλυτερο.

εβγαλα μια φωτογραφία με σβησμένα τα φωτα αλλα αν την ανεβάσω θα νομίσετε οτι ειναι προβολεας.
Για ανέβασε την μπας και κανω λαθος..το λέω γιατι δίνει την εντύπωση πως ούτε 100lumer δεν είναι..