Τρομερός! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Από την εξυπηρέτηση πελατών του LIDL, με ενημέρωσαν ότι αυτοι δεν βλέπουν αποθέματα, αλλά οποιοδήποτε κατάστημα μπορεί να δει το απόθεμα των άλλων καταστημάτων, αλλά δεν μπορεί να γίνει κράτηση. Δυστυχώς, μία φορά που χρειάστηκε να το κάνω έπρεπε να περιμένω τον διευθυντή οπότε μετά από 10' έφυγα.Σάββατο πρωί 09:45 πήγα στο πρώτο καάστημα Lidl στη Λάρισα, για να πάρω το jump starter. Τίποτα.
Πάω σε δεύτερο κατάστημα, τίποτα. Πάω στο τρίτο, τίποτα και μου λέει η κοπέλα ότι έχουν εξαντληθεί από παντού.
τουλάχιστον με γλύτωσε να μην πάω στο τέταρο.
Το πρόλαβε κανείς, ή δεν φέρανε τίποτα?
Αν θυμάμαι σωστά για το συγκεκριμένο έχουν γραφτεί πολύ καλά σχόλια και θεωρείται vfm.Ποια η γνώμη σας για το κρουστικό δράπανο; Ειναι αξιόπιστο ή έχει θέματα; Το έχει κανείς;
Σάββατο 08:02 ημουν στο καταστημα του Πειραιά να παρω ενα για έναν φιλο.Σάββατο πρωί 09:45 πήγα στο πρώτο καάστημα Lidl στη Λάρισα, για να πάρω το jump starter. Τίποτα.
Πάω σε δεύτερο κατάστημα, τίποτα. Πάω στο τρίτο, τίποτα και μου λέει η κοπέλα ότι έχουν εξαντληθεί από παντού.
τουλάχιστον με γλύτωσε να μην πάω στο τέταρο.
Το πρόλαβε κανείς, ή δεν φέρανε τίποτα?
Ποια η γνώμη σας για το κρουστικό δράπανο; Ειναι αξιόπιστο ή έχει θέματα; Το έχει κανείς;
Σάββατο 08:02 ημουν στο καταστημα του Πειραιά να παρω ενα για έναν φιλο.
Πολυς κοσμος το κραταγε στα χερια του και στο ραφι ειχε ακομα καμια δεκαρια.
Αν το ελεγες πιο νωρίς θα πηγαινα σημερα να δω αν ειχε κανενα.
Να εισαι καλα, αν περασω θελεις να σταματησω αυριο? Και στο στελνω με Box nowΣε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Και για την απάντηση, και για την προσφορά σου.
Να είσαι καλά.
Οι AGM φορτίζουν στα 14,7V , οπότε πρέπει να βρεις ποιο είναι το σωστό πρόγραμμα.Καλημέρα σε όλους!! Έχω χάσει το εγχειρίδιο από τον συγκεκριμένο φορτιστή.
![]()
Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν είναι και συντηρητής μπαταρίας.
Θέλω να φορτίσω / συντηρήσω την παρακάτω μπαταρία, πιστεύετε πως θα υπάρξει πρόβλημα;
![]()
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δυστυχως τζιφος Δημήτρη. Σε τρία διαφορετικά δεν ειχε ουτε το ταμπελακο τους στο ραφι πραγμα που αημαινει πως ειχαν απο μερες εξαντληθεί.Μη με τρελαίνεις τώρα....
Ναι, θα το ήθελα, τι να πω....
Σου στέλνω σε pm το κνητό μου.
Ολες τις προηγούμενες φορες που το έφερνε, έμενε στο ράφι αρκετες μέρες. Αυτη τη φορά, μετά τη συζήτηση εδώ, εξαφανίστηκε. Το συμπέρασμα εύκολο...Δυστυχως τζιφος Δημήτρη. Σε τρία διαφορετικά δεν ειχε ουτε το ταμπελακο τους στο ραφι πραγμα που αημαινει πως ειχαν απο μερες εξαντληθεί.
Ακομα και στης Πετρου Ράλλη που βρισκεις αρκετα παλια ειδη δεν τπηρχε.
Κριμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.