Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να και στο site...

Nομιζω ότι μερικές θηκες θα τις πάρω...
GN0EyNTA2REM4NTEyODJGMUQ4ODREMUY5REU4NUM5RUNCNEE5RTcwLmpwZw.jpg

Πολυ καλη η τιμη για τα 3 κουτια!!

Επισης αριστη τιμη για τις διατρητες πλατες τοιχου στα 6 ευρω!

Να πω οτι το φωτιστικο με αποσπωμενο ηλιακο πανελ φωτιζει ακαταπαυστα εδω και 3 χρονια τις σκαλες προς το εργαστηριο!

Επιτέλους εκπτώσεις στα εργαλεία του lidl !
Εικάζω οτι πιθανόν να τους έχει μείνει αρκετό εμπόρευμα απούλητο, αν και κάποια μπαταρίας δεν θυμάμαι να τα έχουν ξαναφέρει, ή μας διαβάζουν οτι παραπονίμαστε για τις αυξημένες τιμές :)

Όπως κι αν έχει θετικό αποτέλεσμα έχουμε.
Τον ηλιακό προβολέα που αναφέρει ο Μιχάλης τον δούλεψα πέρσι το καλοκαίρι στο νησί και είναι πολύ καλός, θα πάρω άλλον ενα για την Αθήνα. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο οτι το ηλιακό κάτοπτρο μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση απο τον προβολέα

• Like
Reactions: lazarefa and newbie
Σάββατο πρωί 09:45 πήγα στο πρώτο καάστημα Lidl στη Λάρισα, για να πάρω το jump starter. Τίποτα.
Πάω σε δεύτερο κατάστημα, τίποτα. Πάω στο τρίτο, τίποτα και μου λέει η κοπέλα ότι έχουν εξαντληθεί από παντού.
τουλάχιστον με γλύτωσε να μην πάω στο τέταρο.
Το πρόλαβε κανείς, ή δεν φέρανε τίποτα?

Σάββατο πρωί 09:45 πήγα στο πρώτο καάστημα Lidl στη Λάρισα, για να πάρω το jump starter. Τίποτα.
Πάω σε δεύτερο κατάστημα, τίποτα. Πάω στο τρίτο, τίποτα και μου λέει η κοπέλα ότι έχουν εξαντληθεί από παντού.
Από την εξυπηρέτηση πελατών του LIDL, με ενημέρωσαν ότι αυτοι δεν βλέπουν αποθέματα, αλλά οποιοδήποτε κατάστημα μπορεί να δει το απόθεμα των άλλων καταστημάτων, αλλά δεν μπορεί να γίνει κράτηση. Δυστυχώς, μία φορά που χρειάστηκε να το κάνω έπρεπε να περιμένω τον διευθυντή οπότε μετά από 10' έφυγα.

• Like
Reactions: nikfor
Ποια η γνώμη σας για το κρουστικό δράπανο; Ειναι αξιόπιστο ή έχει θέματα; Το έχει κανείς;
Αν θυμάμαι σωστά για το συγκεκριμένο έχουν γραφτεί πολύ καλά σχόλια και θεωρείται vfm.
Πόσο μάλλον σε αυτή την χαμηλότερη τιμή!
Απλά έχε υπόψη ότι δεν πρόκειται για απλό κρουστικό αλλά για sds που σημαίνει πολύ δύναμη για τρυπηματα σε μπετόν με κόστος το παραπάνω βάρος βέβαια

Σάββατο 08:02 ημουν στο καταστημα του Πειραιά να παρω ενα για έναν φιλο.
Πολυς κοσμος το κραταγε στα χερια του και στο ραφι ειχε ακομα καμια δεκαρια.
IMG20240127083114.jpg
Αν το ελεγες πιο νωρίς θα πηγαινα σημερα να δω αν ειχε κανενα.

• Like
Reactions: TziMmys
Ποια η γνώμη σας για το κρουστικό δράπανο; Ειναι αξιόπιστο ή έχει θέματα; Το έχει κανείς;

Απο τα καλυτερα εργαλεια ρευματος που εχει βγαλει η Parkside. Ειναι SDS δραπανο.
Ελπιζω η τελευταια εκδοση D4 να ειναι το ιδιο ανθεκτικη και αξιοπιστη με την πρωτη εκδοση Α1 που εχω αγορασει εγω οταν το πρωτοεφερε η Lidl στην Ελλαδα.

Σάββατο 08:02 ημουν στο καταστημα του Πειραιά να παρω ενα για έναν φιλο.
Πολυς κοσμος το κραταγε στα χερια του και στο ραφι ειχε ακομα καμια δεκαρια.

Αν το ελεγες πιο νωρίς θα πηγαινα σημερα να δω αν ειχε κανενα.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Και για την απάντηση, και για την προσφορά σου.

Να είσαι καλά.

Πραγματικά και για μένα είναι νομίζω η πρώτη φορά μετά από καιρό (ίσως και 2 χρόνια), που χαμογελώ (τρόπος του λέγειν) με τις τιμές που βγάζουν εργαλεία τούτη τη φορά, όπως και με τις γενικευμένες εκπτώσεις που κάνουν σε όλα.
Ειδικά για εργαλεία όπως το πιστολέτο sds ρεύματος, δε θυμάμαι από πότε είχαν να το πουλήσουν εκεί στα 50-55 ευρώ (τιμή για την οποία, με βάση και τα σχόλια φίλων εδώ, μιας που εγώ δεν το έχω δουλέψει) είναι σίγουρα must για όποιον ψάχνει ανάλογο vfm ερασιτεχνικό εργαλείο.
Μακάρι να συνεχίσουν έτσι από δω και πέρα, καθώς, κακά τα ψέματα, η γενικευμένη ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης και οι τεράστιες ανατιμήσεις της τελευταίας 2ετίας σε πρακτικά κάθε προιόν/υπηρεσία, έχει κάνει τους περισσότερους από εμάς (κι όχι μόνο) εξαιρετικά φειδωλούς στις αγορές μας. Θέλω να πιστεύω λοιπόν ότι αυτή τη φορά θα ακολουθήσουν κι εδώ το παράδειγμα της γερμανικής μητρικής τους.
Εκτός βέβαια και αν πρόκειται για μαρκετίστικο τρικ αυτή τη φορά, με σκοπό απλά να μας κάνουν όλους να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή τους (καθώς όλες οι εκτπώσεις για να ενεργοποιηθούν απαιτείται να προδηλώσει κάποιος το προιόν, για ενεργοποίηση του κουπονιού μέσω της εφαρμογής), προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για το ποια εργαλεία στοχεύει η πλειοψηφία (ώστε μελλοντικά να φέρνουν μόνο τα εργαλεία που έχουν καλές πιθανότητες να ξεστοκάρουν, προκειμένου να μην την ξαναπατήσουν με αδιάθετα αποθέματα, πράγμα που κατά τα φαινόμενα έχει συμβεί τους τελευταίους πολλούς μήνες).

Καλημέρα σε όλους!! Έχω χάσει το εγχειρίδιο από τον συγκεκριμένο φορτιστή.

c7073efc70c42e3f828484c4b15692ff.jpg

Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν είναι και συντηρητής μπαταρίας.

Θέλω να φορτίσω / συντηρήσω την παρακάτω μπαταρία, πιστεύετε πως θα υπάρξει πρόβλημα;

5be35a2e09c6b8c06c2f553c57073722.jpg

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Οι AGM φορτίζουν στα 14,7V , οπότε πρέπει να βρεις ποιο είναι το σωστό πρόγραμμα.
edit: Προγραμμα 2.

Last edited:
Μη με τρελαίνεις τώρα....

Ναι, θα το ήθελα, τι να πω....

Σου στέλνω σε pm το κνητό μου.
Δυστυχως τζιφος Δημήτρη. Σε τρία διαφορετικά δεν ειχε ουτε το ταμπελακο τους στο ραφι πραγμα που αημαινει πως ειχαν απο μερες εξαντληθεί.
Ακομα και στης Πετρου Ράλλη που βρισκεις αρκετα παλια ειδη δεν τπηρχε.
Κριμα.

Δυστυχως τζιφος Δημήτρη. Σε τρία διαφορετικά δεν ειχε ουτε το ταμπελακο τους στο ραφι πραγμα που αημαινει πως ειχαν απο μερες εξαντληθεί.
Ακομα και στης Πετρου Ράλλη που βρισκεις αρκετα παλια ειδη δεν τπηρχε.
Κριμα.
Ολες τις προηγούμενες φορες που το έφερνε, έμενε στο ράφι αρκετες μέρες. Αυτη τη φορά, μετά τη συζήτηση εδώ, εξαφανίστηκε. Το συμπέρασμα εύκολο...

Όταν σας λέω αγοράστε πρώτα και μετά γράψτε εδώ μέσα δεν ακούτε…
Μεγαλύτερο προμοτάρισμα στο LIDL απ’αυτό που γίνεται εδώ μέσα δεν υπάρχει, κι όλα αυτά χωρίς να πληρώνουν μία οι μάγκες.
Καλά κορόιδα είμαστε.