Πάντως κάποια μίνι αλυσοπρίονα Hyundai επειδή το έψαξα δεν είναι του μεγάλου εργοστάσιου αλλά ελληνικά OEM
Κάτσε Hyundai η parkside??και τις μπαταρίες τις δουλεύεις μόνο με αυτό??η και με άλλα μηχανήματα?Δεν ξέρω τι πουλ-πους- μουλ- λέτε αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω το 18v κρουστικό δραπανοκατσάβιδο από τον 2/2015 εννιά χρόνια τώρα και οι μπαταρίες του δουλεύουν ακόμα έστω και λίγο αδυνατισμένες....![]()
Δημητρη Αθηνα εισαι η Θεσσαλονίκη?Πολύ καλή απόδοση τα 9 χρόνια σαν χρόνος...το καλό θα ήταν να μας έλεγες και τους κύκλους φορτίσειςαλλά το 15 αυτά ήταν όνειρα!
Πτολεμαιδα αδερφέ.. αλλά η δουλειά μου είναι παντού εντός εκτός Ευρώπης..Δημητρη Αθηνα εισαι η Θεσσαλονίκη?
Το πήρα δώρο στον πατέρα μου πριν 3 βδομάδες απι στοκ στην ίδια τιμή...κλαδέψεις αμυγδαλα γιατί με το ψαλιδι μπαταριας που πήρε από λιντλ δεν θέλει να το ζορίσει στα χοντρά κλαδιά και παιδιά ειναι υπερευχαριστημενος.ααφου με πήρε σήμερα και μ είπε θα πάρει και 2οωχχχχ. Πάλι θα τα σκάσουμε ... Το έχει κανείς ;
![]()
PARKSIDE® ÎÏαναÏοÏÏιζÏμενο ÏÏιÏνι κήÏÎ¿Ï 20V PASA 20-Li
PARKSIDE® ÎÏαναÏοÏÏιζÏμενο ÏÏιÏνι κήÏÎ¿Ï 20V PASA 20-Li A1 - Χωρίςwww.lidl-hellas.gr
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.