Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν ξέρω τι πουλ-πους- μουλ- λέτε αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω το 18v κρουστικό δραπανοκατσάβιδο από τον 2/2015 εννιά χρόνια τώρα και οι μπαταρίες του δουλεύουν ακόμα έστω και λίγο αδυνατισμένες....:cool:

Δεν ξέρω τι πουλ-πους- μουλ- λέτε αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω το 18v κρουστικό δραπανοκατσάβιδο από τον 2/2015 εννιά χρόνια τώρα και οι μπαταρίες του δουλεύουν ακόμα έστω και λίγο αδυνατισμένες....:cool:
Κάτσε Hyundai η parkside??και τις μπαταρίες τις δουλεύεις μόνο με αυτό??η και με άλλα μηχανήματα?

Parkside και τις μπαταρίες τις δουλεύω ερασιτεχνικά μόνο με αυτό άντε και ελάχιστες φορές με το δισκοπρίονο.
Για όταν ψoφίσουν υπάρχει αντάπτορας για τις X-20V.

• Like
Reactions: dim tz
Πολύ καλή απόδοση τα 9 χρόνια σαν χρόνος...το καλό θα ήταν να μας έλεγες και τους κύκλους φορτίσεις 🤣😂 αλλά το 15 αυτά ήταν όνειρα!

Eργαλεια απο Πεμπτη στο Λιντλ..

...αλλά και εργαλεια κηπου

Kαι ενα bonus link για τους γκουρμέδες του φορουμ, ...λιχουδιες Γαλλικης κουζινας :p

Eχω το αντιστοιχο της Bosch KEO και ειναι χρησιμο σαν κλαδευτικο με το εξαρτημα σταθεροποιησης κλαδιων, το οποιο αφαιρειται.
Θελει λιγο να συνηθισεις τον τροπο με τον οποιο κοβεις τα κλαδια με το εξαρτημα, αλλα ειναι οκ.

Aν υπηρχε το συγκεκριμενο πριονι πριν καμμια δεκαετια, θα αγοραζα αυτο αντι του πανακριβου Bosch KEO.

Επζω κι εγώ το Bosch KEO και το θεωρώ ίσως το πιο άχρηστο και δύσχρηστο εργαλείο που έχω αγοράσει.
Φαντάζομαι οτι μια απ’τα ίδια θα είναι και το Parkside.

Για αυτο γραφω οτι θελει λιγη εξοικιωσει με τον τροπο που βολευει τον καθενα για να κοβει.

Ουτως η αλλως το κλαδεμα με σεγα δεν ειναι και το πιο ευκολο. Το αλυσοπριονο βεβαια ειναι αλλη ιστορια που δεν την θελουν ολοι.

Τα κλαδιά που κόβουν αυτά τα εργαλεία μια ψαλίδα με τηλεσκοπικά μπράτσα είναι απείρως ταχύτερη και πιο βολική.

• Like
Reactions: PONDINOS
Κλαδευτικε βάγια. Μια χαρα τα πήγε ως ξεκουραστη αντικατάσταση του πριονιού.
Οχι τοσο γρηγορα οσο ενα αλυσοπριονο αλλα διαφορετικο κοψιμο.
Επίσης χρειαστηκε να κοπει, στο χωριό, μια μελαμινη περιπου 50 εκατοστα.
ή θα την εκοβα με το χειροπριονο ή με αυτο.
Μια χαρα τα πηγε.

Χίλιες φορές αλυσοπρίονο.
Πολύ λιγότερες δονήσεις και πολύ πιο γρήγορη δουλειά.

Ειδικά πλέον που υπάρχουν και τα μικρούλια δε βλέπω γιατί κάποιος να προτιμήσει τη σέγα.

Δεν παύει να είναι μια σπαθοσεγα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με το ένα χέρι, για ένα σωρό άλλες δουλειές όμως..
Σίγουρα δεν θα έχει την δύναμη της makita που έχει και 210+ ευρώ, αλλά κάτι θα κάνει κι αυτή

ωχχχχ. Πάλι θα τα σκάσουμε ... Το έχει κανείς ;

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Το πήρα δώρο στον πατέρα μου πριν 3 βδομάδες απι στοκ στην ίδια τιμή...κλαδέψεις αμυγδαλα γιατί με το ψαλιδι μπαταριας που πήρε από λιντλ δεν θέλει να το ζορίσει στα χοντρά κλαδιά και παιδιά ειναι υπερευχαριστημενος.ααφου με πήρε σήμερα και μ είπε θα πάρει και 2ο