Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την εχω και εγω αυτη την σπαθοσεγα . Ειναι πιο βαρια απο τις αντιστοιχες κινεζικες με το βαρος να ειναι κυριως στο μπροστα μερος .
Εχει λιγοτερους κραδασμους απο τις κινεζικες απο banggood .

Ενα μειονεκτημα που εχει ειναι οτι το δαχτυλιδι που περιστρεφεται για να κλειδωνει η λαμα ειναι πλαστικο και οταν την εβαλα να κοψει λαιμαργα απο ελιες κοντα στο εδαφος αναμεσα σε ριζες πετρες κλπ φαγωθηκε απο την πρωτη χρηση ενω στην κινεζικη που εχω το δαχτυλιδι αυτο ειναι μεταλλικο και σε ιδια χρηση περισσοτερες φορες δεν εχει παθει τιποτα .

Επισης το κουμπακι ασφαλειας ειναι κουραστικο . Θεωρω οτι δεν ειναι απαραιτητο για τετοιο εργαλειο .
Την ανοιξα και το εβγαλα οφ .
Την εχει παρει εργολαβια η μανα μου . Αλυσοπριονακι δεν της δινω μην εχουμε τρεχαματα .

• Like
Reactions: lazarefa
Ο αλοιφαδόρος μπαταρίας λέει τίποτα;
Ποιος ειναι αυτός...;
Λινκ βάλε...

--‐-----------------------------------------

Νέο θηρίο τροχος ρευματος ρυθμιζομενος της σειρά Performance...!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σκεφτομαι να παρω εναν απο αυτους τους απογυμνωτε που βγαζει την Πεμτπη για ερασιτεχινη χρηση αλλα θελω να ειναι βολικος.
Ποιον προτεινετε?

Σκεφτομαι να παρω εναν απο αυτους τους απογυμνωτε που βγαζει την Πεμτπη για ερασιτεχινη χρηση αλλα θελω να ειναι βολικος.
Ποιον προτεινετε?

Αυτόν να πάρεις...

FN0Y2MTQwMjlFNjk5OUIxNDcxRTE3ODA2MURCNzUyMTI2QTg4RThGLmpwZw.jpg

Έχω πάρει της Jocardy αναλογω και είναι πολύ βολικός και κάνει άριστα αυτό που προορίζεται...

Βέβαια είναι 2..
Ένας για ομοαξονικα καλωδια και άλλος για κανονικά εσύ τι θες.. ;

• Like
Reactions: euromaster
Η jokari με ~15 ευρουδακια εχει αντιγραψει επιτυχως τον αντιστοιχο εξαιρετικο απογυμνωτη της Wiha οποιος κοστιζει ~35 ευρω.

Αν η Parkside εχει κανει και αυτη μια επιτυχημενη αντιγραφη, τοτε με 5 ευρουδακια αυτος ο απογυμνωτης καλωδιων θα ειναι VFM!!

To ιδιο θα ισχυει και για τον απογυμνωτη ομοαξονικων καλωδιων ( ο τυπος καλωδιου σαν το καλωδιο της κεραιας δηλαδη).

Η jokari με ~15 ευρουδακια εχει αντιγραψει επιτυχως τον αντιστοιχο εξαιρετικο απογυμνωτη της Wiha οποιος κοστιζει ~35 ευρω.

Αν η Parkside εχει κανει και αυτη μια επιτυχημενη αντιγραφη, τοτε με 5 ευρουδακια αυτος ο απογυμνωτης καλωδιων θα ειναι VFM!!

To ιδιο θα ισχυει και για τον απογυμνωτη ομοαξονικων καλωδιων ( ο τυπος καλωδιου σαν το καλωδιο της κεραιας δηλαδη).
Δεν βλεπω να εχει καμια διαφορα..

008.754.20200VEA-1.jpg
Στιγμιότυπο οθόνης (313).png

• Like
Reactions: Χιωτης
Κωστη για κανονικες καλωδιωσεις το θελω, πριζες με μονοκλωνα και πολυκλωνα καλωδια, ομοαξονικα συνηθως εινια για κεραιες που σπανια χρησιμοποιω.

• Like
Reactions: KOSSTV
κανει την ιδια δουλεια με αυτο που λεει ο Κωστης? Γιατι το εχω αλλα νομιζα οτι ηταν μονο σφιγκτηρας ακροδεκτων.

Πωπω ντροπη μου, και το ειχα τοσο καιρο, τωρα ειδα βιντεακι ιντα κανει.. Σε ευχαριστω Μπαμπη με γλθτωσες απο 5€, μονο για σλιπακια θα παω την Πεμπτη που επιτελους εφερε XXl..
:P

Last edited:
  • Like
Reactions: Babis K.
Κανει την ιδια δουλεια αλλα ειναι μια βαρια και ογκωδης γκουμουτσα. Εγω που το εχω δεν το εχω χρησιμοποιησει ΟΥΤΕ μια φορα...

Αν θελεις ευελιξια παρε το μικρο και ελαφρυ που ειναι απειρως πιο βολικο και πιο πρακτικο.

Και εμένα δεν με βόλεψε. Θα έλεγα ότι είναι λίγο δύσχρηστο αυτού του στιλ.

Το παρακάτω αγόρασα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Καμία σχέση με ένα άλλο no name που είχα. Είναι ποιοτικό σαν κατασκευή

κλασικος κοφτης αυτος, απο παλια τον θυμαμαι που τον ειχε φιλος στη σχολη του.

κανει την ιδια δουλεια με αυτο που λεει ο Κωστης? Γιατι το εχω αλλα νομιζα οτι ηταν μονο σφιγκτηρας ακροδεκτων.

Πωπω ντροπη μου, και το ειχα τοσο καιρο, τωρα ειδα βιντεακι ιντα κανει.. Σε ευχαριστω Μπαμπη με γλθτωσες απο 5€, μονο για σλιπακια θα παω την Πεμπτη που επιτελους εφερε XXl..
:p
Επειδή έχω και τα 2 αυτό.που έβαλε ο Μπάμπης θεωρώ ότι δεν είναι για λεπτά καλώδια...
Επιπλέον θέλει ρύθμιση αναλόγως το πάχος του καλωδίου κάτι που σε αυτό που συζυταμε δεν χρειάζεται καν..
Με έχει βολέψει καλύτερα το μικρότερο...

• Like
Reactions: euromaster
O συγκεκριμένος απογυμνωτής/πρέσα ακροδεκτών Parkside που προαναφέρθηκε:
έχει δοκιμαστεί από κανέναν σε σχέση πχ με τον παρόμοιο, δημοφιλή στο σκρουτζ, απογυμνωτή/πρέσα Stanley;

Ο απογυμνωτης Parkside ηταν πιο επιθετικος στα πολυ λεπτα καλωδιακια, στο χαμηλο οριο δηλαδη, οπου επαιρνε σχεδον παντα μαζι με το πλαστικο και 1-2 συρματιδια.
Ο stanley ηταν οπως επρεπε σε ολες τις διαμετρους.

Ομως προσωπικα δεν θυμαμαι να εχει χρειαστει ποτε να κανω δουλεια με τοσο ψιλα καλωδιακια, ακομα και οταν φτιαχνω κυκλωματα με λεντακια και μπαταριες κουμπια.
Οποτε αν επρεπε να αγορασω καποιον σημερα, θα προτιμουσα τον Parkside με κοστος κλασμα της τιμης του Stanley.

• Like
Reactions: lazarefa
Εγώ έχω συνηθίσει τόσο πολύ αυτόν τον τύπο απογυμνωτή, που οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει μου φαίνεται άβολο

20210105164904_ae3952d3.jpeg

• Like
Reactions: KOSSTV
Εγώ έχω συνηθίσει τόσο πολύ αυτόν τον τύπο απογυμνωτή, που οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει μου φαίνεται άβολο
Τον αντίστοιχο της wiha έχω κι εγώ, δεν έχει τύχει βέβαια να το δοκιμάσω ακόμα σε πολύ λεπτά καλωδιάκια. Στα υπόλοιπα είναι μια χαρά.