dimitris.v
Senior Member
- 4 October 2014
- 453
Εγώ είχα ρωτήσει όταν την ξαναείχε σε τι τιμή βγάζει την "πράσινη" μπαταρίας για να την περιμένω. Τώρα θα πάρω σε παρόμοια χρήματα την performance, αν την φέρει σε όλα τα καταστήματα.
εχω έναν αμερικάνικο αυτού του τύπου, καμιά τριανταριά χρόνια απίστευτο εργαλείοΤετοιου τυπου δεν χρησιμοποιει κανεις?
Εχω εναν ταιβανεζικο απο το 90 και δουλευει παντα στην εντελεια.
Και του lidl βεβαια δεν ειναι κακος αλλα οπως μαθεις τελικα.
Πως προέκυψαν απο τόσο νωρίς?
Παρανοησα πως ηταν χθες!
Ευχαριστώ πολύ Νικ!
Μα σα να το ειχα διαβασει εδω πως ειναι Πεμπτη δλδ χθες!Κυριακο το ιδιο επαθα και εγω χθες, λεω ειναι δυνατον να μην υπαρχει κανενας κοφτης?![]()
Μα σα να το ειχα διαβασει εδω πως ειναι Πεμπτη δλδ χθες!
Για τετοια δουλεια δεν σε φτανουν ουτε 5 μπαταριες....Σημερα είπα να χρησιμοποιήσω τον πράσινο τροχό 125mm μπαταρίας από τα lidl για τρίψιμο δοκαριών πέργκολας.
Τα ξύλα ήταν περασμένα βερνίκι και το έκκεντρο τριβείο χρειαζόταν αρκετό χρόνο για το τρίψιμο.
Είχα προβλέψει και είχα προμηθευτεί ένα δίσκο "σφουγγαράκι" της benman σαν αυτόν και τον δοκίμασα.
Ο τροχός με τον δίσκο λείανσης έκαναν την δουλειά αρκετά πιο εύκολη αλλά ο τροχός είναι εξαιρετικά ενεργοβόρο εργαλείο και έφαγε 2 μπαταρίες 4AH σε 10 λεπτά χωρίς να προλάβω να τελειώσω τη δουλειά μου.
Εννοείται ο τροχός δεν είναι brushless αλλά μου φάνηκε ότι τελείωσε τις μπαταρίες αρκετά γρήγορα, έχετε μέτρο σύγκρισης για τον συγκεκριμένο τροχό;
Φταίει η "παλαιά" τεχνολογία του τροχού, φταίνε οι μπαταρίες ή φταίει ότι γενικά οι τροχοί είναι "λαίμαργα" εργαλεία;
Υ.Γ. Μάλλον πρέπει να προμηθευτώ έναν τροχό ρεύματος κάποια στιγμή για τέτοιου είδους εργασίες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.