Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τελευταία που πάω lidl την δευτέρα δεν βρίσκω καινούριο φυλλάδιο...
Ακόμα και στην online εφαρμογή τους βγαίνουν μετά από την κυκλοφορία τους στα καταστήματα...
Τι παίζει άραγε?

Καλημέρα, έστειλα μόλις τώρα αυτό το μήνυμα στη Lidl, να δούμε τι θα απαντήσουν.
Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί αργούν πλέον τα φυλλάδια, τα online και τα έντυπα. Παλαιότερα η ενημέρωση ήταν πιο συχνή. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγοράζουμε, αξιολογούμε και σχολιάζουμε τα εργαλεία της εταιρίας σας.
Ευχαριστώ
http://avclub.gr/forum/showthread.php/117926-Εργαλεια-απο-Lidl-Aξιολογηση-σχολια-προσφορες

Καλημέρα, έστειλα μόλις τώρα αυτό το μήνυμα στη Lidl, να δούμε τι θα απαντήσουν.
Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί αργούν πλέον τα φυλλάδια, τα online και τα έντυπα. Παλαιότερα η ενημέρωση ήταν πιο συχνή. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγοράζουμε, αξιολογούμε και σχολιάζουμε τα εργαλεία της εταιρίας σας.
Ευχαριστώ
http://avclub.gr/forum/showthread.php/117926-Εργαλεια-απο-Lidl-Aξιολογηση-σχολια-προσφορες

Ωχ μας πρόδωσες!!!
Μπορεί τώρα να μας στέλνουν τζάμπα προϊόντα για να τα αξιολογούμε!!! :p

Αύριο Τετάρτη θα οριστικοποιήσουν τι θα περιέχει το φυλλάδιο της Δευτέρας.
Ο προγραμματισμός μόνο Γερμανικός δεν είναι...

Ωχ μας πρόδωσες!!!
Μπορεί τώρα να μας στέλνουν τζάμπα προϊόντα για να τα αξιολογούμε!!! :p

Μπα τέτοια χαρά μην την περιμένεις...lol

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αύριο Τετάρτη θα οριστικοποιήσουν τι θα περιέχει το φυλλάδιο της Δευτέρας.
Ο προγραμματισμός μόνο Γερμανικός δεν είναι...

έχεις κάποιο κονε;

Μπα τέτοια χαρά μην την περιμένεις...lol

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

έχεις κάποιο κονε;

όχι βρε
ρώτησα τηλεφωνικά εχτές (έγραψα από κινητό πιο πάνω ως dimitriosd)
Επί λέξη μου είπαν Τετάρτη πολύ πιθανόν να ξέρουν αλλά Παρασκευή σίγουρα.

όχι βρε
ρώτησα τηλεφωνικά εχτές (έγραψα από κινητό πιο πάνω ως dimitriosd)
Επί λέξη μου είπαν Τετάρτη πολύ πιθανόν να ξέρουν αλλά Παρασκευή σίγουρα.

πλακίτσα έκανα....lol

Παιδια αν καποιος βρει καπου τους προγραμματιστες ποτισματος να μου το πει παρακαλω.
Θελω 3 τεμαχια και Αθηνα δυστυχως δεν υπαρχουν απο οτι μου ειπε η εξυπηρετηση πελατων.

Ρε συ , δες που χτυπαει το λειζερ στον τροχο ! εκει πρεπει να χτυπαει..??? στην αρχη νομισα οτι εκει ειναι η θεση του, αλλαζει η θεση που χτυπαει, ξερει κανεις??

IMG_20150505_.jpg

μητσο τα λειζερ των παρκσαιντ εχουν θεμα νομιζω και μενα η σεγα δεν χτυπαει καλα και δεν το δουλευω .αντιθετα στο συρομενο φαλτσοπριονο που πηρα εχει ρυθμιση για το λειζερ αν και δεν χρειαστηκε γιατι επεφτε καρφι στα δοντια του δισκου.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μητσο τα λειζερ των παρκσαιντ εχουν θεμα νομιζω και μενα η σεγα δεν χτυπαει καλα και δεν το δουλευω .αντιθετα στο συρομενο φαλτσοπριονο που πηρα εχει ρυθμιση για το λειζερ αν και δεν χρειαστηκε γιατι επεφτε καρφι στα δοντια του δισκου.

Στη σέγα οντως δεν χτυπάει σωστά το λέιζερ και δεν ξέρω αν φτιάχνεται κιόλας.

Στους τελευταιους προγραμματιστες του lidl, πως λειτουργει η περιοδικοτητα του? αν βαλω πχκαθε τρεις μερες, ηνπρωτη φορα θα ειναι η σημερινη μερα ή η τριτη μερα?

To Σαββατο 16/5 θα φερει αυτο http://www.lidl.de/de/parkside-feinbohrschleifer-pfbs-160-a1/p194991 Αξιζει; Ειναι ισαξιο με ενα dremel στα 160watt; Το πακετο δειχνει δελεαστικο αν αναλογιστουμε το κοστος για να αγορασει καποιος την προεκταση και τη βαση απο την dremel. Ελεγα να κανω οικονομια και να παρω το Bosch GRO...

μια χαρά ειναι λουκούμι.

Τα dremel ειναι υπερτιμημένα. Αν δεν είχα αγοράσει το dremel θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

μια χαρά ειναι λουκούμι.

Τα dremel ειναι υπερτιμημένα. Αν δεν είχα αγοράσει το dremel θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

καλό είναι σαν φτηνή λύση. Έχω ένα που είχα πάρει ενα χρόνο πριν για το εξοχικό. Έχει κουσούρια όμως...
Φιλε profchaos, υπερτιμημένα τα dremel αλλά, θα με συγχωρέσεις, κλάσεις ανώτερα από το parkside. Για μένα δεν τίθεται θέμα συγκρισης. Ούτε στο μηχάνημα ούτε φυσικά στα εξαρτήματά του.

Αν το parkside έρθει Ελλάδα στα 30ευρω γιατί να μην πάει σε skil ???

Σιγουρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αλλά κατα την γνώμη μου στο θέμα του dremel δεν ισχύει το "οτι πληρώνεις παίρνεις" . Γενικά τα θεωρώ πολύ μέτρια αλλά μην ανοιξουμε κουβέντα εδώ γιατι θα βγούμε εκτός.

Για τα skil εχω πολύ καλή αποψη πάντως . Αν ερθει στην ίδια τιμή θα εχει ενδιαφέρον. Κάτσε να δουμε τι μας επιφυλλάσει το νέο φυλλάδιο.. Λογικά απο στιγμή σε στιγμή θα το βγάλουν.