Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όποιος έχει καεί από το χυλό.... οπότε δεν ανοίγω κουβέντα. Αλλά ΟΤΙ μα ΟΤΙ έχω πάρει από DREMEL δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα, οπότε αν και καταλαβαίνω ότι είναι υπερτιμημένα δεν μπορώ να τα κατακρίνω.

Αλλά τι να πω? Ακόμα και στα 25 να έρθει το parkside θα προτιμούσα να δώσω 32 να πάρω το skil, που πιστέυω ότι ακόμα και τα λίγα (25) αναλώσιμα μικροεργαλεία του, θα είναι (αν όχι τα ίδια) τουλάχιστον δίπλα στην ποιότητα των εξαρτημάτων της Dremel, μια και έιναι ξαδέρφες εξ αγχιστείας εταιρίες.

Το περιστροφικό εργαλείο prkside έχει λίγο περισσότερους κραδασμούς στο σώμα του εργαλείου και κάνει και λίγο περισσότερο θόρυβο σε σχέση με το dremel 3000.
Σκέφτομαι να το αγοράσω όταν το φέρουν.

θα σου έλεγα να ξαναδείς το skil...πάρτο και αλλιώς. Δεν θα βγαίνει πολύ πιο ακριβό από το parkaside.

Το Parkside είναι ήδη στα φυλλάδια για το super Σάββατο 16/5 σε τιμή 24,99. Είναι πιο δυνατό από το skill σε watt και έχει δύο εξαρτήματα που αν τα αγοράσεις από dremel κοστίζουν πάνω από 40 ( προέκταση και βάση) . Δεν ξέρω για το μοτέρ του skill αλλά η ποιότητα των πλαστικών τους σε ο,τι εργαλείο και να έπιασα είναι ανάλογη των Parkside.

Βγήκε το φυλλάδιο online . (το έχουν βάλει μέσα στην κατηγορία Αυτοκινήτου)

το δισκοπριονάκι στα 60 ευρώ οριακά θα το προσπεράσω.

Δεν έχει ποικιλία πάντως . Πολύ λίγα πράγματα.

Last edited:
Για την εύκμπτη προέκταση θα συμφωνήσω, αν την χρησιμοποιήσεις (που η αλήθεια είναι, ότι όλο και κάπου χρειάζεται). Η βάση είναι για γέλια. Και δεν νομίζω να την δουλέψεις ποτέ. Δεν είναι συνδυασμός λειτουργιών όπως της dremel που αξίζει να την έχεις.

Last edited:
Για την εύκμπτη προέκταση θα συμφωνήσω, αν την χρησιμοποιήσεις (που η αλήθεια είναι, ότι όλο και κάπου χρειάζεται). Η βάση είναι για γέλια. Και δεν νομίζω να την δουλέψεις ποτέ. Δεν είναι συνδυασμός λειτουργιών όπως της dremel που αξίζει να την έχεις.
Αυτήν εννοώ. Την αλλη δεν την ηξερα καν.
Η βαση που εχει η lidl ειναι καθαρα για την τοποθετηση του βασικου εργαλειου ΟΤΑΝ και μονο χρησιμοποιεις την προεκταση...ειναι δλδ για καλυτερη τοποθετηση του βασικου εργαλειου καθως και για την καλυτερη χρηση της ευκαμπτης βασης, καθως και ΑΝ θελεις μονιμα το εργαλειο σε εναν παγκο να μην σου πιανει τον χωρο του παγκου αλλα να ειναι στον αερα.
η βαση της dremler που παραθετεις ειναι αλλης χρησης βαση δλδ να το κανει "δραπανο παγκου"...

A μάλιστα. Εγώ εννοούσα αυτό που σου έστειλα (link). Επεκτείνεται προς τα πάνω και κρεμάς και το εργαλείο για χρήση με την εύκαμπτη pπροέκταση. Δεν ήξερα ότι είχε και απλή (25ε) η dremel.

Όποιος έχει καεί από το χυλό.... οπότε δεν ανοίγω κουβέντα. Αλλά ΟΤΙ μα ΟΤΙ έχω πάρει από DREMEL δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα, οπότε αν και καταλαβαίνω ότι είναι υπερτιμημένα δεν μπορώ να τα κατακρίνω.

Αλλά τι να πω? Ακόμα και στα 25 να έρθει το parkside θα προτιμούσα να δώσω 32 να πάρω το skil, που πιστέυω ότι ακόμα και τα λίγα (25) αναλώσιμα μικροεργαλεία του, θα είναι (αν όχι τα ίδια) τουλάχιστον δίπλα στην ποιότητα των εξαρτημάτων της Dremel, μια και έιναι ξαδέρφες εξ αγχιστείας εταιρίες.

Και εγώ είχα ένα dremel, το οποίο σκούριασε εσωτερικά (ενώ το έχω αποθηκευμένο μέσα στο σπίτι). Στην προσπάθεια να το ξεβιδώσω, τα δύο μεταλλικά στοπ έσκαψαν τον κύριο άξονα. Τελικά το έλυσα και είδα τι συνέβαινε στο εξωτερικό. Το έφτιαξα και δουλεύει, όλο λέω θα πάρω άλλο αλλά δεν το έχω κάνει. Αλλά θα περίμενα καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Δεν είναι και φθηνά.

ειδα εχει κ την γεννητρια στα 230. για πειτε καμια γνωμη? αξιζει??? την περιμενα να την φερει 4-5 μηνες...
2800w
7hp

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

αυτο http://www.lidl-service.com/cps/rde...=el&title=ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ PTK 1700 A1 το φερνει ελλαδα και αν ναι ξερει κανενας τιμη περιπου;
Βασίλη το ίδιο περίμενα και γω πολύ καιρό. είχα στειλει μεηλ πριν κανα μηνα και ρωτησα αν θα το φέρουν. Η απάντηση τους ηταν λίγο αόριστη καο την επόμενη παρηγγειλα το αντίστοιχο της einhell και μου πέρασε.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι τελευταία φορά το έφερε 2011-12. Μετα δεν το ξαναέφερε.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

αυτο http://www.lidl-service.com/cps/rde...=el&title=ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ PTK 1700 A1 το φερνει ελλαδα και αν ναι ξερει κανενας τιμη περιπου;

Ωραιο εργαλειο αυτο.. αν το φερει κανενα κατοσταρικο θα το εχει, δε νομιζω παραπανω.