Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα,
για το 20βολτο αλυσοπρίονο έχει κανείς άποψη?
Κάνει την δουλειά του απλά το δικό νου τουλάχιστον έχει διαρροή από την αρχή στο λάδι...έχε τον νου σου...και άμα έχεις 8ah μπαταρια θα είσαι ευχαριστημενος

• Like
Reactions: ψάρι and KOSSTV
Κάνει την δουλειά του απλά το δικό νου τουλάχιστον έχει διαρροή από την αρχή στο λάδι...έχε τον νου σου...και άμα έχεις 8ah μπαταρια θα είσαι ευχαριστημενος
Ελήφθη
Ευχαριστώ!

• Like
Reactions: dim tz
Θες την αλήθεια;8 με 12% καλύτερες και εφόσον πάρεις μπαταρια με στοιχεία 21700 και όχι 18650..τώρα στην απόδοση του εργαλείου να κερδίζεις ένα 3% όσο σου δίνει το πικ στα αμπέρ που ειναι γεμάτη...όλα τα άλλα για κύκλους φορτίσεις και τάσεις είναι ψιλά γράμματα για εμένα...εγώ θα έπαιρνα και τις απλές..ας βγάλουν 8ah με 30 ευρό και δεν με πειράζει το bt
Γράφει τι τύπο εχει;

Bλεπω και εναν μπουλονοκοφτη με 10 ευρω, αντιγραφο του αντιστοιχου Knipex CoBolt :)

Θα εμπαινα στο εξοδο να τον αγορασω και να τον συγκρινω με τον Knipex, αλλα ειμαι σιγουρος οτι η διαφορα θα ειναι χαωδης...

• Like
Reactions: lazarefa and KOSSTV
Πήρα το μεγάλο κουτί εξαρτημάτων. Μου στοίχισε 36,99 ευρώ με μία τρίευρη έκπτωση. Έχει μεγάλο χώρο αποθήκευσης, το χερούλι φαίνεται γερό αλλά τα μπροστινά κόκκινα κουμπώματα στο καπάκι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το πήρα για να βάλω ελαφριά αντικείμενα βαφής (πινέλα, ρολά, αναδευτήρες κλπ) μέσα για να είναι συμμαζεμένα. Έπαιξε ρόλο και η χαμηλή τιμή του στην αγορά αυτήIMG_20240706_152720.jpgIMG_20240706_152738.jpg.

Καλορίζικο...!!
Τα έχω δει πολλές φορές τα συγκεκριμένα κουτια αποθηκευσης.. τα φέρνει πολύ συχνά. .
Δεν έκανα κίνηση αγοράς εξαιτίας των πλαστικών κουμπώματων και του πολύ εύκαμπτου υλικου του πλαστικού γενικοτερα και θεωρώ ότι δεν θα αντέχουν βάρος.. για αυτο και δεν τα πήρα...
Σε έναντιθέση με ένα Bosch Lboxx 254 που το έχω γεμίσει πανω από 20 κιλά και αντεξε μια χαρά.
Για ψιλολογια όμως θα είναι μια χαρά και του Lidl

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Ακριβώς όπως τα λες. Λεπτό το πλαστικό περίβλημα. Είναι αυτό που λέει ο τίτλος του: Κουτί εξαρτημάτων. Δεν νομίζω ότι κάνει για πολλές μεταφορές. Είναι αποθηκευτικός χώρος. Για πολύ ελαφριά πράγματα μπορεί και να τα μεταφέρει. Με βολεύουν ακριβώς οι διαστάσεις του σε μια ραφιέρα που έχω. Πιθανολογώ τα πιο μικρά κουτιά να είναι πιο γερά λόγω διαστάσεων. Είναι όλα για μέχρι 25 κιλά βάρος.

• Like
Reactions: KOSSTV
Bλεπω και εναν μπουλονοκοφτη με 10 ευρω, αντιγραφο του αντιστοιχου Knipex CoBolt :)

Θα εμπαινα στο εξοδο να τον αγορασω και να τον συγκρινω με τον Knipex, αλλα ειμαι σιγουρος οτι η διαφορα θα ειναι χαωδης...
Να μπούμε.. σε τόσα άλλα έξοδα εχουμε μπει...εκεί θα κολλήσουμε...εγώ θα το πάρω...αμα το βρω....κάτι θα κανει...

Τον αγοράζεις, τον τεστάρεις και αν αποτύχει τον επιστρέφεις αιτιολογημένα και με αποδείξεις. Θα είσαι ο πρώτος που επιστρέφεις κάτι με ντοκουμέντα και εκτεταμένο φωτογραφικό ρεπορτάζ.:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ποτε δεν εχω επιστρεψει εργαλειο Lidl, ακομα και εκεινο το δραπανακι που ελεγε οτι ηταν 10Nm και ηταν τελικα 4Νm.

O λογος ειναι οτι το λιντλ μας εχει ποτισει με πολλες χαρές διαχρονικα, οποτε τις μερικες ατασθαλειες, του τις συγχωρω :)

Είμαι πολύ περίεργος αν έχεις επιστρέψει ποτέ οποιοδήποτε εργαλείο, αν και φαντάζομαι την απάντηση... Εγώ επιστροφή μόνο μια φορά έχω κάνει.

Περα απο τα parkside που αγοραζα αβερτα πριν καποια χρονια, ολα τα υπολοιπα ειναι επωνυμες μαρκες που περιοριζουν κατα πολυ τις βλαβες/επιστροφες.
Ημουν βεβαια και τυχερος ολα να δουλευαν μια χαρα.

Θυμαμαι ομως μια περιπτωση, το 2014 νομιζω, που ειχα αγορασει ενα σφυρι (!!) μπαταριας Ryobi απο το Αμαζον αλλα το επεστρεψα γιατι η μπαταρια δεν ηταν λιθιου οπως διαφημιζε ο πονηρος πωλητης, αλλα καδμιου. Αυτη η εξαιρεση δεν μετραει :)

• Like
Τον αγοράζεις, τον τεστάρεις και αν αποτύχει τον επιστρέφεις αιτιολογημένα και με αποδείξεις. Θα είσαι ο πρώτος που επιστρέφεις κάτι με ντοκουμέντα και εκτεταμένο φωτογραφικό ρεπορτάζ.:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ετσι...
Αλλά τι να επιστρέψεις...
Εδώ ψάχνω να πάρω διαφορα για το νησί και να τα αφήσω μόνιμα εκει.. οπότε και μάπα να βγει κάποιες δουλειές θα τις κανει..

Βλέπω την εργαλειοθήκη με τα 55 κομμάτια στα 25 ευρω και το σκέφτομαι.. βέβαια εάν εχει η Total ανάλογη θα την προτιμήσω για να την αφήσω εκεί..

• Like
Πήρα το μεγάλο κουτί εξαρτημάτων. Μου στοίχισε 36,99 ευρώ με μία τρίευρη έκπτωση. Έχει μεγάλο χώρο αποθήκευσης, το χερούλι φαίνεται γερό αλλά τα μπροστινά κόκκινα κουμπώματα στο καπάκι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το πήρα για να βάλω ελαφριά αντικείμενα βαφής (πινέλα, ρολά, αναδευτήρες κλπ) μέσα για να είναι συμμαζεμένα. Έπαιξε ρόλο και η χαμηλή τιμή του στην αγορά αυτήView attachment 235846View attachment 235847.
Στο κατάστημα του Άργους τα μισά που ήταν στο ράφι είχαν ήδη σπασμένα κουμπώματα. Ήθελα να πάρω αλλά όταν τα είδα......

Όποιος θέλει τον βοηθάω για τον χειμώνα τώρα...
index.php

Attachments