Κάνει την δουλειά του απλά το δικό νου τουλάχιστον έχει διαρροή από την αρχή στο λάδι...έχε τον νου σου...και άμα έχεις 8ah μπαταρια θα είσαι ευχαριστημενοςΚαλησπέρα,
για το 20βολτο αλυσοπρίονο έχει κανείς άποψη?
Κάνει την δουλειά του απλά το δικό νου τουλάχιστον έχει διαρροή από την αρχή στο λάδι...έχε τον νου σου...και άμα έχεις 8ah μπαταρια θα είσαι ευχαριστημενοςΚαλησπέρα,
για το 20βολτο αλυσοπρίονο έχει κανείς άποψη?
ΕλήφθηΚάνει την δουλειά του απλά το δικό νου τουλάχιστον έχει διαρροή από την αρχή στο λάδι...έχε τον νου σου...και άμα έχεις 8ah μπαταρια θα είσαι ευχαριστημενος
Γράφει τι τύπο εχει;Θες την αλήθεια;8 με 12% καλύτερες και εφόσον πάρεις μπαταρια με στοιχεία 21700 και όχι 18650..τώρα στην απόδοση του εργαλείου να κερδίζεις ένα 3% όσο σου δίνει το πικ στα αμπέρ που ειναι γεμάτη...όλα τα άλλα για κύκλους φορτίσεις και τάσεις είναι ψιλά γράμματα για εμένα...εγώ θα έπαιρνα και τις απλές..ας βγάλουν 8ah με 30 ευρό και δεν με πειράζει το bt
Να μπούμε.. σε τόσα άλλα έξοδα εχουμε μπει...εκεί θα κολλήσουμε...εγώ θα το πάρω...αμα το βρω....κάτι θα κανει...Bλεπω και εναν μπουλονοκοφτη με 10 ευρω, αντιγραφο του αντιστοιχου Knipex CoBolt
Θα εμπαινα στο εξοδο να τον αγορασω και να τον συγκρινω με τον Knipex, αλλα ειμαι σιγουρος οτι η διαφορα θα ειναι χαωδης...
Τον αγοράζεις, τον τεστάρεις και αν αποτύχει τον επιστρέφεις αιτιολογημένα και με αποδείξεις. Θα είσαι ο πρώτος που επιστρέφεις κάτι με ντοκουμέντα και εκτεταμένο φωτογραφικό ρεπορτάζ.Bλεπω και εναν μπουλονοκοφτη με 10 ευρω, αντιγραφο του αντιστοιχου Knipex CoBolt
Θα εμπαινα στο εξοδο να τον αγορασω και να τον συγκρινω με τον Knipex, αλλα ειμαι σιγουρος οτι η διαφορα θα ειναι χαωδης...
Ετσι...Τον αγοράζεις, τον τεστάρεις και αν αποτύχει τον επιστρέφεις αιτιολογημένα και με αποδείξεις. Θα είσαι ο πρώτος που επιστρέφεις κάτι με ντοκουμέντα και εκτεταμένο φωτογραφικό ρεπορτάζ.![]()
Στο κατάστημα του Άργους τα μισά που ήταν στο ράφι είχαν ήδη σπασμένα κουμπώματα. Ήθελα να πάρω αλλά όταν τα είδα......Πήρα το μεγάλο κουτί εξαρτημάτων. Μου στοίχισε 36,99 ευρώ με μία τρίευρη έκπτωση. Έχει μεγάλο χώρο αποθήκευσης, το χερούλι φαίνεται γερό αλλά τα μπροστινά κόκκινα κουμπώματα στο καπάκι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το πήρα για να βάλω ελαφριά αντικείμενα βαφής (πινέλα, ρολά, αναδευτήρες κλπ) μέσα για να είναι συμμαζεμένα. Έπαιξε ρόλο και η χαμηλή τιμή του στην αγορά αυτήView attachment 235846View attachment 235847.
Σοβαρά τώρα.. με 2 15αρες...;Όποιος θέλει τον βοηθάω για τον χειμώνα τώρα...
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.