4.2kg..το θέμα είναι ότι δεν ελαφρύνει όσο αδειάζει το καύσιμο!Σοβαρά τώρα.. με 2 15αρες...;
Αυτη θα ειναι πολυ καλη γυμναστικη...!!
Ωραιος...

4.2kg..το θέμα είναι ότι δεν ελαφρύνει όσο αδειάζει το καύσιμο!Σοβαρά τώρα.. με 2 15αρες...;
Αυτη θα ειναι πολυ καλη γυμναστικη...!!
Ωραιος...
εχει βγαλει αναλογο πια, με μπαταρια λιθιου?Θυμαμαι ομως μια περιπτωση, το 2014 νομιζω, που ειχα αγορασει ενα σφυρι (!!) μπαταριας Ryobi απο το Αμαζον αλλα το επεστρεψα γιατι η μπαταρια δεν ηταν λιθιου οπως διαφημιζε ο πονηρος πωλητης, αλλα καδμιου. Αυτη η εξαιρεση δεν μετραει![]()
Μόλις μου χάλασε το μπορντουροψάλιδο της Performance σειράς με τις 2 μπαταρίες 20V. Ακούστηκε ένα "παφ" και καπνισε.... τώρα πάει να ξεκινήσει και σταματάει...
Το θέμα μου είναι ότι δε μπορώ να βρω την απόδειξη αγοράς (κλασσικά). Το ειχα πάρει πριν 2 ή 3 χρόνια που το είχε φέρει.
Έχετε εμπειρία με το service; Εξυπηρετούν σε τέτοια περίπτωση;
Γενικά μιλώντας, μπορώ κι εγώ να επιβεβαιώσω ότι εξυπηρετούν στο service (το επίσημο) ακόμα και χωρίς απόδειξη. Με μια προϋπόθεση: Το εργαλείο να είναι πραγματικά πρόσφατα αγορασμένο. Εργαλεία των οποίων η αγορά ξεπερνά τα 2-3 χρόνια η Parkside συνήθως τα αποσύρει από την κυκλοφορία. Αυτό έχει ως συνέπεια να αποσύρεται και η υποστήριξή τους. Τότε το service έχει πραγματική αδυναμία να τα επισκευάσει ή να τα αντικαταστήσει και μένεις με το χαλασμένο στο χέρι.Απ' ότι ξέρω εξυπηρετούν και χωρίς απόδειξη, πάρε τηλέφωνο και πες "Χιoύστον, γουί χαβ ε πρόμπλεμ"...
Τα ίδια κ σεμενα,εγώ δεν πήρα τηλ αλλά μου ήρθε μνμ οτι:ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI ΘA YΠAPΞEI KAΘYΣTEPHΣH ΣTHN ΠAPAΛABH TOY ΠPOIONTOΣ ΠOY ANAMENETE AΠO TO SERVICE.ΘA EΠIKOINΩNHΣOYME MAZI ΣAΣ EK NEOY MOΛIΣ TO ΠPOION ΣAΣ EINAI ΔIAΘEΣIMO ΠPOΣ ΠAPAΔOΣH. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH.μετα απο 70 ηεμρες αναμονης για αντικατασταση, πηρα τηλεφωνο...
μου ειπανε οτι υπαρχουν καθυστερησεις απο την κομπερνας
οταν τους ειπα οτι ο ιδιος τροχος πουλιοτανε την προηγουμενη βδομαδα στην Ιταλια, μου απαντησαν οτι:
να κανω υπομονη, εχουν παραλαβη στο τελος του μηνα!
η ιδεα για σειρα εργαλειων με την ιδια μπαταρια παει περιπατο....
μια που μπορω να τις επιδιορθωνω μονος μου, το επομενο εργαλειο θα ειναι ΤΟΤΑΛ, εστω και μεινει μονο του
Πάω που λέτε το Σάββατο (προχθές) να ξεσκουριάσω μια βάση του μοτέρ της vespa που είχα φτιάξει πριν κανένα δίμηνο και αμέλησα να τη βάψω, με αποτέλεσμα να πιάσει ελαφρά επιφανειακή σκουριά. Ανοίγω λοιπόν για πρώτη φορά τον καινούργιο αντικαταστάτη γωνιακό τροχό PWS125G6, του βάζω πάνω ένα πλαστικό τροχό λείανσης τύπου σφουγγάρι, και αρχίζω με τις στροφές στη θέση 3, τρίβοντας και σταματώντας για να αλλάξω πλευρά στη βάση. Σε περίπου 2 λεπτά συνολικής λειτουργίας με start-stop, πατάω τη σκανδάλη, πιάνει στροφές και μόλις ακουμπώ το βουρτσάκι στη βάση σταματά. Αυτό το έκανε 2 συνεχόμενες φορές. Στη 3η προσπάθεια ούτε καν ξεκίνησε, και έκτοτε είναι νεκρός. Μετά από ΜΟΛΙΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ!!!Χθες μου ήρθε μήνυμα στο κιν. ότι μία αποστολή από DHL μεταφορτώθηκε κατά την άφιξη στην Ελλάδα στην ACS με τάδε αριθμό. Απορημένος δεν ήξερα τι είναι αφού δεν περίμενα κάτι.
Σήμερα η ACS μου έφερε στο γραφείο το δέμα (σχετικά βαρύ). Και πάλι δεν ήξερα τι μπορεί να είναι. Το άνοιξα και βουαλά! Ο νέος ολοκαίνουργιος τροχός Parkside PWS125G6 προς αντικατάσταση του προηγ. που είχε χαλάσει και είχα επικοινωνήσει με το τμήμα service πριν περίπου 3 εβδομάδες. Το είχα ξεχάσει εντελώς.
Όλα καλά.
View attachment 234932
Τελεια και θελω 2 πυροσβέστες!Eργαλειακια απο την ερχομενη Πεμπτη
ΕΡΓΑΛΕΙΑ PARKSIDE
Απόκτησε την ηλεκτρική σκούπα υγρών-στερεών Parkside σε Lidl Plus τιμή & άλλα εργαλεία υψηλής ποιότητας και κάνε επισκευές ή εργασίες, άνετα, μόνος σου!www.lidl-hellas.gr
Σε πολυ καλη τιμη ειναι και ο πυροσβεστηρας κονεως για το αυτοκινητο που ομως μπορει να χρησιμοποιηθει και στο εργαστηριο και στο σπιτι.
Εχει και μανομετρο που δειχνει αν ο πυροσβεστηρας εχει την καταλληλη πιεση για χρηση. Εχω εναν τον ιδιο στο εργαστηριο.
Στα ειδη αυτοκινητου:
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Βρες τα απαραίτητα είδη για να φροντίσεις το αυτοκίνητό σου και να το ετοιμάσεις για καθαρές, ασφαλείς και άνετες καλοκαιρινές διαδρομές!www.lidl-hellas.gr
Λόττο είναι τελικά τα εργαλεία από lidl.Πάω που λέτε το Σάββατο (προχθές) να ξεσκουριάσω μια βάση του μοτέρ της vespa που είχα φτιάξει πριν κανένα δίμηνο και αμέλησα να τη βάψω, με αποτέλεσμα να πιάσει ελαφρά επιφανειακή σκουριά. Ανοίγω λοιπόν για πρώτη φορά τον καινούργιο αντικαταστάτη γωνιακό τροχό PWS125G6, του βάζω πάνω ένα πλαστικό τροχό λείανσης τύπου σφουγγάρι, και αρχίζω με τις στροφές στη θέση 3, τρίβοντας και σταματώντας για να αλλάξω πλευρά στη βάση. Σε περίπου 2 λεπτά συνολικής λειτουργίας με start-stop, πατάω τη σκανδάλη, πιάνει στροφές και μόλις ακουμπώ το βουρτσάκι στη βάση σταματά. Αυτό το έκανε 2 συνεχόμενες φορές. Στη 3η προσπάθεια ούτε καν ξεκίνησε, και έκτοτε είναι νεκρός. Μετά από ΜΟΛΙΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ!!!
Μετά το αναπόφευκτο "Αντε και γ....σου, πήρα το παλιό σκυλί BOSCH PWS550 (115 δίσκους) 25αετίας ...τροχουδάκι..., το οποίο αδιαμαρτύρητα και χωρίς να βγάλει κιχ, έβγαλε τη δουλειά.
Τώρα έχω 2 πρακτικά καινούργιους αλλά χαλασμένους Parkside PWS125G6 στα κουτιά τους. Σε τηλ σήμερα στη OWIM όπου ζήτησα ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μου στείλουν 3ο τροχό αλλά επιστροφή χρημάτων και να τους πάω πίσω και τους 2 στο τοπικό κατάστημα LIDL, μου είπε η κατά τα άλλα ευγενική τηλεφωνήτρια ότι θα το διαβιβάσει, αλλά η πρακτική είναι να στείλουν άλλο. Μου είπε να πάρω ξανά τηλ. Παρασκευή με Δευτέρα να ενημερωθώ τι θα γίνει τελικά.
Πείτε μου αν είμαι εγώ ο γκαντέμης...
Πάντως είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με Parkside, και άκρως σπάνια φορά να μου χαλάσει ηλεκτρικό εργαλείο Parkside (και έχω πάρει αρκετά). Εδώ με τον τροχό και χωρίς να έχω ανοίξει κάποιον από τους 2, υποθέτω ότι έχει κατασκευαστικό σφάλμα ο ρυθμιστής στροφών. Τέτοια τύχη δεν τη περίμενα με 2 καινούργια εργαλεία...
Ότι και να γίνει, μόλις επιτρέψουν τα οικονομικά, θα πάρω έναν 125άρη DeWalt να ησυχάσω:
![]()
1500W 125mm No-Volt Switch Variable Speed Angle Grinder | DEWALT
cee.dewalt.global
Είχα πάρει το ppc 40 b3 πριν κάνα δυο χρόνιαΤο plasma κοπής μετάλλων που κατά καιρούς φέρνει, το έχει δοκιμάσει κανείς;
P200E του πατέρα μου. Του 1981.Λόττο είναι τελικά τα εργαλεία από lidl.
Έχω αρκετά είναι αλήθεια και μόνο ένας πράσινος γωνιακός τα κακαρώσει μετά την τριετία....
Μοτέρ βέσπα διαβάζω... Τι βεσπάκι έχεις φίλε?
Εχω ίδιο μοντέλο ίδια χρονολογία... Αφλασο... Φοβερό βεσπάκι.P200E του πατέρα μου. Του 1981.
Άααα, και εσύ ίδια; Επίσης να τη καμαρώνεις. Χωρίς φλας αλλά 12βολτη υποθέτω η δική σου...Εχω ίδιο μοντέλο ίδια χρονολογία... Αφλασο... Φοβερό βεσπάκι.
Να το χαίρεσαι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.