Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Toν κοιτούσα κι εγώ τον συγκεκριμένο προχθές στο κατάστημα. Επειδή ωστόσο έχω τον παλιό (αγορασμένο αρχές 2012, και σε υπερδιπλάσια τότε τιμή) που δίνει αν θυμάμαι κάπου στα 3,6 ή 3,8Α max, ο οποίος με ψιλοκαλύπτει για τις ελάχιστες φορές που τον δουλεύω (παρότι μου είχε βγάλει το γνωστό χαζοπρόβλημα με τους διακόπτες αφής που κολλάνε), τελικά για πολλοστή φορά δεν προχώρησα σε αγορά (αν και η τιμή όντως είναι χάρισμα).

Toν κοιτούσα κι εγώ τον συγκεκριμένο προχθές στο κατάστημα. Επειδή ωστόσο έχω τον παλιό (αγορασμένο αρχές 2012, και σε υπερδιπλάσια τότε τιμή) που δίνει αν θυμάμαι κάπου στα 3,6 ή 3,8Α max, ο οποίος με ψιλοκαλύπτει για τις ελάχιστες φορές που τον δουλεύω (παρότι μου είχε βγάλει το γνωστό χαζοπρόβλημα με τους διακόπτες αφής που κολλάνε), τελικά για πολλοστή φορά δεν προχώρησα σε αγορά (αν και η τιμή όντως είναι χάρισμα).

Λάζαρε αυτός που πήρα δεν έχει διακόπτη αφής (προφανώς για να διορθώσουν το πρόβλημα).

Χαρακτηριστικά

1727891631320.png

• Like
Reactions: vespas and lazarefa
Καλημέρα, Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν το δισκοπριονο πάγκου PΤΚS 2200 A1 που έχει την Δευτέρα, είναι καλύτερο από το PTKS 2000 H5 που είχε πριν από 2 βδομάδες; Βασικά με ενδιαφέρει η ποιότητα της επιφάνειας κοπής και ο παράλληλος οδηγος περισσότερο, για ποιο ακριβή κοψίματα, πάρα το προφανές ότι είναι 200 watt παραπανω.
Το 2200 έχει παραλληλο με διπλή μεζούρα, μπρος πίσω, ενω το 2000 μόνο εμπρος. Αυτο απο μόνο του θεωρώ ότι είναι καλό. Αλλα το 2000 δεν έχει laser (δεν ξέρω βεβαια αν ειναι χρήσιμο καν) και δεν έχει διπλή ταχύτητα που έχει το 2000 (ούτε αυτο γνωρίζω αν χρειάζεται χαμηλότερη ταχυτητα σε κάποιο υλικο). Αν υπάρχει κάποιος που να τα έχει δι και τα δυο στην πράξη θα ήταν ιδανικό.

Αξιόλογο το νέο πιστολι σιλικονης της Parkside..
Στα συν η ρύθμιση ροής,το άνοιγμα σκανδάλης ανάλογα το μέγεθος της παλάμης και ο κόφτης της κεφαλής του ρουξουνιου..
Θα τεσταριθει και θα αναφερω εντυπώσεις...

20241004_155259.jpg

20241004_155705.jpg
20241004_155518.jpg

20241004_155532.jpg

Αξιόλογο το νέο πιστολι σιλικονης της Parkside..
Στα συν η ρύθμιση ροής,το άνοιγμα σκανδάλης ανάλογα το μέγεθος της παλάμης και ο κόφτης της κεφαλής του ρουξουνιου..
Θα τεσταριθει και θα αναφερω εντυπώσεις...

View attachment 239755

View attachment 239756
View attachment 239757

View attachment 239758
Ήθελα και εγώ να το πάρω αλλά δεν το βρήκα:/

Τι να σάς κάνω. Προχθές σε ένα lidl από αυτά που έχει στην Λάρισα είχε καμιά 20αρια κομμάτια

• Like
Reactions: dim tz
Πηγα σε 3 καταστηματα να βρω το πιστολι θερμοκολλας αλλα πουθενα.
Ηταν φτηνο και ηθελα να το κανω δωρο σε εναν φιλο.

Τώρα εξηγείται γιατί δεν μου έχεις κάνει ποτέ ούτε ένα δώρο.
Όποτε πας να ψωνίσεις για φίλο έχει τελειώσει το στόκ. 😜😃

Eδω το λινκ των εργαλειων που θα εχει απο την αλλη Δευτερα 14/10 το Lidl

Tο Σαββατο 12/10 εχει ενα ωραιο 18v παλμικο 400Νm σε βαλιτσακι με ρυθμιση ροπης και 4 καρυδακια 75μμ.

Ωραίο το δραπανο για 25€.

Ωραίο τσοκ και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι δεν εχει τζογο ακομη και σε λειτουργία κρούσης . Καλό, καθώς δεν θα χρησιμοποιηθεί για τρύπημα.
Οι ρυθμιζόμενες στροφές ικανοποιητικες αν και θα έπρεπε στο 0 να μην δίνει ρεύμα ή να ξεκινάει από το 1 με πχ 100 στροφές. Βολεύει εκεί που ειναι ο διακόπτης για την δουλειά που το θέλω. Το προηγούμενο είχε την ρύθμιση πάνω στην σκανδάλη.
Μπήκε ήδη πάνω στην βάση.
a18506dbc8faa855d63c9b78aff7ead0.jpg
cdfc684449731a47f59f8023f8eeb084.jpg
9514bbc27bddc4ed9c50f18e36eba5a9.jpg
c5616a38059166fe4f8a8c391f4c3aa8.jpg
fe1b5c71960dfc4e25d04d467a245684.jpg

Ωραίο το δραπανο για 25€.

Μπήκε ήδη πάνω στην βάση.
Στη φωτογραφία φαίνεται σαν να έχεις πιάσει/σφίξει και το τσοκ στην βάση στερέωσης.
Αν μπορείς πες και πως σε έχει εξυπηρετήσει αυτό το πιάσιμο για δουλειές με τριψίματα.

Στη φωτογραφία φαίνεται σαν να έχεις πιάσει/σφίξει και το τσοκ στην βάση στερέωσης.
Αν μπορείς πες και πως σε έχει εξυπηρετήσει αυτό το πιάσιμο για δουλειές με τριψίματα.
Οι Γερμανοί τα έχουν προβλέψει όλα.
Το στόμιο έχει "σκαλοπάτι" εσωτερικά 1μμ ώστε να σφίγγει τον λαιμό αλλα να μην ακουμπάει το τσοκ .

Η συγκεκριμένη βάση, που από ότι βλέπω δεν πουλιεται πλεον , είναι κυρίως για τριψιματα .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κάνεις να ασχολείται παιδιά με κουζίνες και έπιπλα?ψάχνω έναν μηχανισμό για ντουλαπι που ανοίγει προς τα κάτω..

Κάνεις να ασχολείται παιδιά με κουζίνες και έπιπλα?ψάχνω έναν μηχανισμό για ντουλαπι που ανοίγει προς τα κάτω..
αν εισαι Αθηνα πας χολαργο στο τσιαφουλη και θα βρεις οτι θες.