Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χαρά μου Σωκράτη ....να είσαι πάντα καλά. :cool:

Κάποια γνώμη παιδιά για τροφοδοτικό φτηνό 220-12V DC για τον Σωκράτη για να δουλέψει το εργαλείο με ρεύμα. Ποια νομίζετε ότι πρέπει να είναι η ισχύς του τροφοδοτικού για να γυρίζει απροβλημάτιστα το μοτέρ του.??
Μπορούμε να έχουμε μια φώτο από το εργαλείο;..έτσι γιατί κάτι έχω στο μυαλό μου 🤣

Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει η μπαταρια..??όταν επιλέγει τροφοδοτικο για να είσαι,σιγουρος το καλύτερο είναι να μετρήσεις στην χρήση ποσα αμπέρ σου ζητάει το κάθε λογής μηχανημα...για παράδειγμα σε αυτήν την περίπτωση καλό ήταν να παρεις ένα κοινό τροφοδοτικο του εμπορίου με 5, 6 ευρό να το συνδέσεις και αφού το βάλεις σε λειτουργία για 10 20 δευτερόλεπτα να μετρήσεις τα αμπέρ που σου ζητάει...έτσι θα καταλάβεις και με βάζει τα volt σου τι τροφοδοτικο θέλεις..χοντρά χοντρά αν έχουμε ένα μηχάνημα που θέλει 5 αμπέρ και 12 v αρκεί να πολλαπλασιασουμε αυτά τα 2 για να δούμε τα watt..το ίδιο γίνετε και με led ανά μέτρο.. πάντος για επισκευές σε μπαταρίες μην διστάζετε...χαρα μ..Κυριάκο ακόμα περιμένω νέα σ..

Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει η μπαταρια..??όταν επιλέγει τροφοδοτικο για να είσαι,σιγουρος το καλύτερο είναι να μετρήσεις στην χρήση ποσα αμπέρ σου ζητάει το κάθε λογής μηχανημα...για παράδειγμα σε αυτήν την περίπτωση καλό ήταν να παρεις ένα κοινό τροφοδοτικο του εμπορίου με 5, 6 ευρό να το συνδέσεις και αφού το βάλεις σε λειτουργία για 10 20 δευτερόλεπτα να μετρήσεις τα αμπέρ που σου ζητάει...έτσι θα καταλάβεις και με βάζει τα volt σου τι τροφοδοτικο θέλεις..χοντρά χοντρά αν έχουμε ένα μηχάνημα που θέλει 5 αμπέρ και 12 v αρκεί να πολλαπλασιασουμε αυτά τα 2 για να δούμε τα watt..το ίδιο γίνετε και με led ανά μέτρο.. πάντος για επισκευές σε μπαταρίες μην διστάζετε...χαρα μ..Κυριάκο ακόμα περιμένω νέα σ..
Tο πρόβλημα ήταν στο ότι η μπαταρία που είχε πάνω,δεν δούλευε και έχει καταργηθεί,οι δε σύγχρονες δεν έμπαιναν,οπότε έγινε προσαρμογή του μηχανήματος έτσι ώστε να μπαίνουν οι σύγχρονες μπαταρίες,η δε παλιά τροποποιήθηκε για να γίνει το μηχάνημα ηλεκτρικό.,

Από την παλιά μπαταρία βγήκαν όλα από μέσα και κολλήθηκαν καλώδια στους ακροδέκτες . Χρησιμοποιήθηκαν ειδικά διαμορφωμένα κομμάτια ξύλου για να στερεωθεί η βάση με τους ακροδέκτες και να κοντραριστεί στο πίσω καπάκι το οποίο τρυπήθηκε και βγήκε το καλώδιο για το τροφοδοτικό. Με τροφοδοτικό από laptop 2,5Α δούλεψε αλλά μου φάνηκε ότι καλύτερα δούλεψε με έναν παλιό μεγάλο μετασχηματιστή 220/12VAC που έχω στο εργαστήριο και του έχω βάλει επάνω μια ανορθωτική γέφυρα για συνεχές ρεύμα. :cool:

Πάνε πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι η γέφυρα είναι τοποθετημένη μέσα στο κέλυφος του μετασχηματιστή και βαριέμαι να τον ανοίξω αλλά εγώ αυτόν τον είχα για να δοκιμάζω διάφορες βαλβίδες 12V σε μηχανές. Κάποτε θυμάμαι ότι τον χρησιμοποιούσα και για ένα 12V κατσαβίδι που το είχα μετατρέψει σε ρεύματος αλλά μου το είχαν κλέψει από το εργαστήριο της εταιρίας τότε και φαντάζομαι θα το είδαν με καλώδιο και ακροδέκτες μπανάνες και θα το έβαλαν σε κανονική πρίζα.:ROFLMAO::ROFLMAO:

• Haha
Reactions: vespas
4 εργαλειακια ρευματος -μαζι με ενα λαμαρινοψαλιδο- διαφορα εργαλεια χειρος και μπολικα ρουχαλακια εργασιας :)

Επειδή δε βρίσκω κλασσικά το Manual. To σύμβολο "connect" ( η αλυσιδουλα), λειτουργεί μόνο με smart μπαταρίες;

Το μοντέλο είναι το μπορντουροψαλιδο PPHSA 40-Li B2!

Αντικατάσταση του αγαπημένου μας καταστήματος μέσα στην εγγύηση αφου το προηγούμενο παρέδωσε πνεύμα!

Attachments

• 20241112_161154.jpg
    20241112_161154.jpg
    1.6 MB · Views: 42
Επειδή δε βρίσκω κλασσικά το Manual. To σύμβολο "connect" ( η αλυσιδουλα), λειτουργεί μόνο με smart μπαταρίες;

Το μοντέλο είναι το μπορντουροψαλιδο PPHSA 40-Li B2!

Αντικατάσταση του αγαπημένου μας καταστήματος μέσα στην εγγύηση αφου το προηγούμενο παρέδωσε πνεύμα!
To manual του εργαλείου σου μπορείς να το βρεις εδώ

(αν κατάλαβα καλά, θέλει Bluetooth μπαταρίες για αυτή τη λειτουργία)

Συνάδελφοι, αυτόν τον επαναφορτιζόμενο προβολέα που φέρνει την άλλη βδομάδα τον έχει δοκιμάσει κανείς;
Είναι διάχυσης ή συγκεντρωτικός; :unsure: (μάλλον διάχυσης αν κρίνω απο το LED)

Ωραίος φαίνεται. Cob Led 40 W, (IP65), usb θύρες, μαγνητικός, και ελαστικό περίβλημα

1F81F763F551124736C2F67916950D0ABC2AC0FF9BE55D05131B0CA931D77463.png

• Like
Reactions: george_av
Ολοι οι προβολεις εργασιας ειναι flood lights δηλαδη η δεσμη τους ειναι ευρειας διαχυσης και οχι συγκεντρωτικη.

Τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα και η τιμη του καλυτερη, ιδιως αν η διαρκεια φωτισμου που δινει σε καθε σκαλα ισχυει!
Μου αρεσει που ειναι μικρος, λεπτος, εχει λαστιχενιες γωνιες για αντοχη, εχει μαγνητη και ενα ευελικτο stand και που ειναι αδιαβροχος.

• Like
Reactions: newbie and nikfor
Συνάδελφοι, αυτόν τον επαναφορτιζόμενο προβολέα που φέρνει την άλλη βδομάδα τον έχει δοκιμάσει κανείς;
Είναι διάχυσης ή συγκεντρωτικός; :unsure: (μάλλον διάχυσης αν κρίνω απο το LED)

Ωραίος φαίνεται. Cob Led 40 W, (IP65), usb θύρες, μαγνητικός, και ελαστικό περίβλημα

View attachment 241848

Πρόσεξα ότι για τον συγκεκριμένο, παρότι της σειράς Performance, δίνουν 3 (κι όχι 5) χρόνια εγγύηση. Άλλαξε άραγε η πολιτική εγγυήσεών τους στα Performance, ή "έτυχε";

Πρόσεξα ότι για τον συγκεκριμένο, παρότι της σειράς Performance, δίνουν 3 (κι όχι 5) χρόνια εγγύηση. Άλλαξε άραγε η πολιτική εγγυήσεών τους στα Performance, ή "έτυχε";

μάλλον "έτυχε" γιατί βλέπω πως στα δυο performance που έχουν την άλλη βδομάδα, δηλαδή, και στον τροχό και στην σπαθόσεγα, δίνουν 5 χρόνια εγγύηση

• Like
Reactions: lazarefa
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, αυτές τις προσφορές εργαλείων που θα τρέξουν από 21/11, που τις βλέπετε (link) μαζεμένες στο site των Lidl;

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, αυτές τις προσφορές εργαλείων που θα τρέξουν από 21/11, που τις βλέπετε (link) μαζεμένες στο site των Lidl;

Όχι, οι επόμενες προσφορές, δεν υπάρχουν πλέον στο site του Lidl.
Φαίνονται μόνο στο παλιο app του Lidl

Μπορείς όμως να τις βλέπεις σε μια σελίδα που έχει φτιάξει κάποιος καλός άνθρωπος, που τις παίρνει από αυτό το παλιό app και τις ανεβάζει