Και πόσο θα είναι η αντίσταση ................... οπότε εκεί συνήθως βάζεις μια αντίσταση για να μπορείς να τραβήξεις το πλήρες ρεύμα.

Και πόσο θα είναι η αντίσταση ................... οπότε εκεί συνήθως βάζεις μια αντίσταση για να μπορείς να τραβήξεις το πλήρες ρεύμα.
Ναι...για πριονίδι πιο καλή είναι αποτι σταχτηγια πριονιδι κανει?
Μπορούμε να έχουμε μια φώτο από το εργαλείο;..έτσι γιατί κάτι έχω στο μυαλό μουΧαρά μου Σωκράτη ....να είσαι πάντα καλά.
Κάποια γνώμη παιδιά για τροφοδοτικό φτηνό 220-12V DC για τον Σωκράτη για να δουλέψει το εργαλείο με ρεύμα. Ποια νομίζετε ότι πρέπει να είναι η ισχύς του τροφοδοτικού για να γυρίζει απροβλημάτιστα το μοτέρ του.??
Μπορούμε να έχουμε μια φώτο από το εργαλείο;..έτσι γιατί κάτι έχω στο μυαλό μου![]()
ενας ενδεικτικός οδηγός για τη μετατροπή αναφέρει 10Ω 10W.Και πόσο θα είναι η αντίσταση ....![]()
Tο πρόβλημα ήταν στο ότι η μπαταρία που είχε πάνω,δεν δούλευε και έχει καταργηθεί,οι δε σύγχρονες δεν έμπαιναν,οπότε έγινε προσαρμογή του μηχανήματος έτσι ώστε να μπαίνουν οι σύγχρονες μπαταρίες,η δε παλιά τροποποιήθηκε για να γίνει το μηχάνημα ηλεκτρικό.,Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει η μπαταρια..??όταν επιλέγει τροφοδοτικο για να είσαι,σιγουρος το καλύτερο είναι να μετρήσεις στην χρήση ποσα αμπέρ σου ζητάει το κάθε λογής μηχανημα...για παράδειγμα σε αυτήν την περίπτωση καλό ήταν να παρεις ένα κοινό τροφοδοτικο του εμπορίου με 5, 6 ευρό να το συνδέσεις και αφού το βάλεις σε λειτουργία για 10 20 δευτερόλεπτα να μετρήσεις τα αμπέρ που σου ζητάει...έτσι θα καταλάβεις και με βάζει τα volt σου τι τροφοδοτικο θέλεις..χοντρά χοντρά αν έχουμε ένα μηχάνημα που θέλει 5 αμπέρ και 12 v αρκεί να πολλαπλασιασουμε αυτά τα 2 για να δούμε τα watt..το ίδιο γίνετε και με led ανά μέτρο.. πάντος για επισκευές σε μπαταρίες μην διστάζετε...χαρα μ..Κυριάκο ακόμα περιμένω νέα σ..
To manual του εργαλείου σου μπορείς να το βρεις εδώΕπειδή δε βρίσκω κλασσικά το Manual. To σύμβολο "connect" ( η αλυσιδουλα), λειτουργεί μόνο με smart μπαταρίες;
Το μοντέλο είναι το μπορντουροψαλιδο PPHSA 40-Li B2!
Αντικατάσταση του αγαπημένου μας καταστήματος μέσα στην εγγύηση αφου το προηγούμενο παρέδωσε πνεύμα!
Πρόσεξα ότι για τον συγκεκριμένο, παρότι της σειράς Performance, δίνουν 3 (κι όχι 5) χρόνια εγγύηση. Άλλαξε άραγε η πολιτική εγγυήσεών τους στα Performance, ή "έτυχε";Συνάδελφοι, αυτόν τον επαναφορτιζόμενο προβολέα που φέρνει την άλλη βδομάδα τον έχει δοκιμάσει κανείς;
Είναι διάχυσης ή συγκεντρωτικός;(μάλλον διάχυσης αν κρίνω απο το LED)
Ωραίος φαίνεται. Cob Led 40 W, (IP65), usb θύρες, μαγνητικός, και ελαστικό περίβλημα
View attachment 241848
![]()
PARKSIDE PERFORMANCE® Επαναφορτιζόμενος προβολέας
PARKSIDE PERFORMANCE® Επαναφορτιζόμενος προβολέας εργασίας PALA 4000 A1 - Μεwww.lidl-hellas.gr
Πρόσεξα ότι για τον συγκεκριμένο, παρότι της σειράς Performance, δίνουν 3 (κι όχι 5) χρόνια εγγύηση. Άλλαξε άραγε η πολιτική εγγυήσεών τους στα Performance, ή "έτυχε";
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, αυτές τις προσφορές εργαλείων που θα τρέξουν από 21/11, που τις βλέπετε (link) μαζεμένες στο site των Lidl;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.