Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχετε εικόνα για το πιστόλι θερμοκόλλησης σιλικόνης με μπαταρία; Δεν το είδα στα φυλλάδια τώρα αλλά το πέτυχα σε κατάστημα στα 12€. Αξίζει; Το έχει κανείς;

Έχετε εικόνα για το πιστόλι θερμοκόλλησης σιλικόνης με μπαταρία; Δεν το είδα στα φυλλάδια τώρα αλλά το πέτυχα σε κατάστημα στα 12€. Αξίζει; Το έχει κανείς;
Το πήρα τη τελευταία φορά που το είχε το εχω χρησιμοποιήσει τρεις φορές με έχει βγάλει άσπρο πρόσωπο!

Επισκεψη σε εργοστάσιο κατασκευης Parkside Performance.
Και παρουσιαση κατασκευης του πιο δυνατου 12ν κρουστικου της.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πήρα σήμερα τον επαναφορτιζόμενο προβολέα εργασίας PALA 4000 A1 στα 30€
Τον αγόρασα απλώς για να τον δοκιμάσω (και να τον επιστρέψω αν δεν με ικανοποιούσε), αλλά με εντυπωσίασε και θα τον κρατήσω. (y)

1111.jpg

Δεν ξέρω αν φταίει το LED COB 40 W που έχει, αλλά το φως που βγάζει είναι απίστευτο! 😲

Εξαιρετικό για να κάνεις δουλειά σε ένα χώρο που δεν φωτίζεται καλά. Το COB led είναι τεράστιο (δείτε τον μικρό αναπτήρα που έβαλα διπλά του για σύγκριση) και γενικά, η όλη κατασκευή εμπνέει εμπιστοσύνη. Το σώμα είναι φτιαγμένο από ένα εξαιρετικής ποιότητας πλαστικό που μοιάζει πολύ με μέταλλο, αλλά δεν είναι. (θα το προτιμούσα μεταλλικό πάντως). Έχει USB για να φορτίζεις το κινητό και έχει 2 σκάλες και μια SOS και μια σειρά από κόκκινα LED.

Θα έλεγα πως είναι ιδανικός και για το αυτοκίνητο. Είναι και IP65.

Θα προτιμούσα να κάνει 20€ και όχι 30€ αλλά και πάλι θα τον κρατήσω :) (y)

Επιτρέπεται να αγοράζουμε και να δοκιμάζουμε τα προϊόντα του lidl ή να κόβουμε με ένα πριόνι που πήραμε μόλις τώρα όσα ξύλα χρειαζόμαστε για το τζάκι μας και μετά να το επιστρέφουμε;

Δεν το ήξερα αυτό.

Επιτρέπεται να το δοκιμάσεις, κι αν δεν σου κάνει να το επιστρέψεις. Αν έχεις προλάβει να κόψεις και τα ξύλα, πάλι δεν θα σου πουν τίποτα. Αν πάντως σου έκανε την δουλειά σου το εργαλείο, και για τις τιμές που χρεώνουνε, αξίζει να το επιστρέψεις; Δεν θα κόψεις μόνο μια φορά ξύλα και το πριόνι το φέρνουνε μια φορά τον χρόνο.

• Like
Reactions: osatosa and newbie
Επιτρέπεται να το δοκιμάσεις, κι αν δεν σου κάνει να το επιστρέψεις. Αν έχεις προλάβει να κόψεις και τα ξύλα, πάλι δεν θα σου πουν τίποτα. Αν πάντως σου έκανε την δουλειά σου το εργαλείο, και για τις τιμές που χρεώνουνε, αξίζει να το επιστρέψεις; Δεν θα κόψεις μόνο μια φορά ξύλα και το πριόνι το φέρνουνε μια φορά τον χρόνο.
Σωστά. Του χρόνου θα πάμε για το καινούργιο μοντέλο.

• Sad
Reactions: nikfor
Σωστά. Του χρόνου θα πάμε για το καινούργιο μοντέλο.
Προφανώς η στρατηγική τους δεν έχει στηθεί στη βάση "οι περισσότεροι πελάτες είναι απατεώνες". Και προφανώς έπεσαν μέσα, αλλιώς θα είχαν κλείσει.

Προφανώς η στρατηγική τους δεν έχει στηθεί στη βάση "οι περισσότεροι πελάτες είναι απατεώνες". Και προφανώς έπεσαν μέσα, αλλιώς θα είχαν κλείσει
Να το έκανε και ο ΝΑΚΑΣ αυτό και ο Λάιος σε κάτι ηχεία που στον δικό μου χώρο δεν είχαν την αναμενόμενη ακουστική τι καλά που θα ήταν! :)

Πήρα σήμερα τον επαναφορτιζόμενο προβολέα εργασίας PALA 4000 A1 στα 30€
Τον αγόρασα απλώς για να τον δοκιμάσω (και να τον επιστρέψω αν δεν με ικανοποιούσε), αλλά με εντυπωσίασε και θα τον κρατήσω. (y)

View attachment 242360

Δεν ξέρω αν φταίει το LED COB 40 W που έχει, αλλά το φως που βγάζει είναι απίστευτο! 😲

Εξαιρετικό για να κάνεις δουλειά σε ένα χώρο που δεν φωτίζεται καλά. Το COB led είναι τεράστιο (δείτε τον μικρό αναπτήρα που έβαλα διπλά του για σύγκριση) και γενικά, η όλη κατασκευή εμπνέει εμπιστοσύνη. Το σώμα είναι φτιαγμένο από ένα εξαιρετικής ποιότητας πλαστικό που μοιάζει πολύ με μέταλλο, αλλά δεν είναι. (θα το προτιμούσα μεταλλικό πάντως). Έχει USB για να φορτίζεις το κινητό και έχει 2 σκάλες και μια SOS και μια σειρά από κόκκινα LED.

Θα έλεγα πως είναι ιδανικός και για το αυτοκίνητο. Είναι και IP65.

Θα προτιμούσα να κάνει 20€ και όχι 30€ αλλά και πάλι θα τον κρατήσω :) (y)

Τον πηρα κι εγω εχθες και σημερα μολις τον ανοιξα..(Κυριολεκτικα)
Μου φαινεται αρκετα καλος σε γενικες γραμμες!Θα προτιμούσα κι εγω να κάνει 20€ και όχι 30€
Η μπαταρια του αποτελειται απο 3 στοιχεια 21700 (4000mAh) συνδεδεμενες σε σειρα οπου αποδιδουν 12.6V σε πληρη φορτιση.
Η συνδεση με την πλακετα γινεται με 3 καλωδια (κοκκινο,ασπρο,μαυρο),οποτε δεν υποστηριζει Balanced φορτιση των στοιχειων,γιατι θα επρεπε να εχει τουλαχιστον 4 καλωδια μονο για το balance....
Οποτε το τριτο καλωδιο ειναι ειτε για το διακοπτη ειτε για το Power bank..Δεν το προσεξα ιδιαιτερα...

Μεσα εχει αρκετο χωρο σε περιπτωση που καποιος θελησει και ασχοληθει..Να προσθεσει τουλαχιστον αλλα 3 ιδια στοιχεια και να τον κανει 8000mAh αμεσα,
ή αργοτερα οταν χρειαστει αντικατασταση η μπαταρια του, να τοποθετησει 6 καλα στοιχεια των 5000 mAh και να τον μετατρεψει σε 10000mAh με 5 ωρες χρησης στην μεγιστη αποδοση,
ή σε 10 ωρες στη μεσαια σκαλα κ.λ.π. Και σε ενα ισχυροτατο power bank (με αργη φορτιση 2.1Α ομως) αναλογα.

Για αρχη σκοπευω να του κανω 2 μετατροπες (αφου τον πηρα για χομπι και δεν με ενδιαφερει η εγγυηση του) :
1. Να του προσθεσω μεσα ενα τροφοδοτικο 220V σε 12V / 5A για να τον δουλευω οπου θελω και με ρευμα απευθειας με αφαιρουμενο εξωτερικο φις 220V.
2. Να του προσθεσω ενα επιπλεον βυσμα εξωτερικης παροχης 12V στο κελυφος,ωστε να μπορω να τον δουλευω και με εξωτερικο custom powerbank 12V / 21700mAh που εχω ηδη φτιαξει..
Ωστε σε περιπτωση που ξεφορτισει η μεσα μπαταρια κι εχει διακοπη ρευματος (που εχουμε συχνα στην περιοχη μου τους θερινους μηνες...),να μπορει να συνεχισει να δουλευει.
Εχει ηδη πολυ καλο φωτισμο το μεγαλυτερο μερος του σπιτιου μου, με αυτον τον προβολεα!Οποτε κανει τη δουλεια μια χαρα! :)

Attachments

• IMG20241122170802.jpg
    IMG20241122170802.jpg
    4.5 MB · Views: 67
  • IMG20241122170818.jpg
    IMG20241122170818.jpg
    3.9 MB · Views: 62
Στο μεσαίο κομπρεσερ το Parkside, στη λειτουργία κρούσης, γυρίζει το τσοκ ενώ δεν θα έπρεπε.
Δοκίμασα να παίξω λίγο με το διακόπτη εκείνη την ώρα αλλά δεν έκανε κάποια διαφορά..
Που οφείλεται αυτο; Δεν το έχω δουλέψει και ιδιαίτερα (εκτός του ότι είναι Parkside)

Πολύ καλή τιμή για το κλασικό 20βολτο επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο Parkside την επόμενη Πέμπτη 28/11, στα 30 ευρώ (με Lidl Plus) μαζί με μπαταρία 2ΑΗ και φορτιστή:

• Like
Reactions: MAN0S and newbie
Καλημέρα παιδιά...Το

PKHAP 20-Li D4 κρουστικό εχει περπατήσει στην ελληνική αγορά?? αξίζει? Να το αγοράσω από Γερμανία?

Σκαπτικο SDS μπαταριας brushless/χωρις καρβουνακια και με τετοια ισχυ (3j), δεν υπαρχει σε τοσο χαμηλη τιμη πουθενα, απο οσο ξερω.

Αν οντως σου χρειαζεται και αν μπορεις να το βρεις, αγορασε το!

• Like
Reactions: dim tz and osatosa