Το πήρα τη τελευταία φορά που το είχε το εχω χρησιμοποιήσει τρεις φορές με έχει βγάλει άσπρο πρόσωπο!Έχετε εικόνα για το πιστόλι θερμοκόλλησης σιλικόνης με μπαταρία; Δεν το είδα στα φυλλάδια τώρα αλλά το πέτυχα σε κατάστημα στα 12€. Αξίζει; Το έχει κανείς;
Σωστά. Του χρόνου θα πάμε για το καινούργιο μοντέλο.Επιτρέπεται να το δοκιμάσεις, κι αν δεν σου κάνει να το επιστρέψεις. Αν έχεις προλάβει να κόψεις και τα ξύλα, πάλι δεν θα σου πουν τίποτα. Αν πάντως σου έκανε την δουλειά σου το εργαλείο, και για τις τιμές που χρεώνουνε, αξίζει να το επιστρέψεις; Δεν θα κόψεις μόνο μια φορά ξύλα και το πριόνι το φέρνουνε μια φορά τον χρόνο.
Προφανώς η στρατηγική τους δεν έχει στηθεί στη βάση "οι περισσότεροι πελάτες είναι απατεώνες". Και προφανώς έπεσαν μέσα, αλλιώς θα είχαν κλείσει.Σωστά. Του χρόνου θα πάμε για το καινούργιο μοντέλο.
Να το έκανε και ο ΝΑΚΑΣ αυτό και ο Λάιος σε κάτι ηχεία που στον δικό μου χώρο δεν είχαν την αναμενόμενη ακουστική τι καλά που θα ήταν!Προφανώς η στρατηγική τους δεν έχει στηθεί στη βάση "οι περισσότεροι πελάτες είναι απατεώνες". Και προφανώς έπεσαν μέσα, αλλιώς θα είχαν κλείσει
Πήρα σήμερα τον επαναφορτιζόμενο προβολέα εργασίας PALA 4000 A1 στα 30€
Τον αγόρασα απλώς για να τον δοκιμάσω (και να τον επιστρέψω αν δεν με ικανοποιούσε), αλλά με εντυπωσίασε και θα τον κρατήσω.
View attachment 242360
Δεν ξέρω αν φταίει το LED COB 40 W που έχει, αλλά το φως που βγάζει είναι απίστευτο!
Εξαιρετικό για να κάνεις δουλειά σε ένα χώρο που δεν φωτίζεται καλά. Το COB led είναι τεράστιο (δείτε τον μικρό αναπτήρα που έβαλα διπλά του για σύγκριση) και γενικά, η όλη κατασκευή εμπνέει εμπιστοσύνη. Το σώμα είναι φτιαγμένο από ένα εξαιρετικής ποιότητας πλαστικό που μοιάζει πολύ με μέταλλο, αλλά δεν είναι. (θα το προτιμούσα μεταλλικό πάντως). Έχει USB για να φορτίζεις το κινητό και έχει 2 σκάλες και μια SOS και μια σειρά από κόκκινα LED.
Θα έλεγα πως είναι ιδανικός και για το αυτοκίνητο. Είναι και IP65.
Θα προτιμούσα να κάνει 20€ και όχι 30€ αλλά και πάλι θα τον κρατήσω![]()
![]()
Καλημερα, ποιο ειναι αυτο? Βαλε καποιο λινκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.