Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν χανεις και τιποτα κατα τη γνωμη μου.

Παρε καλυτερα το γνωστο φασον σετακι μυτες απο το eshop στο Μαρκοπουλο και σχεδον στη μιση τιμη.

Δεν χανεις και τιποτα κατα τη γνωμη μου.

Παρε καλυτερα το γνωστο φασον σετακι μυτες απο το eshop στο Μαρκοπουλο και σχεδον στη μιση τιμη.
Το έχω αυτό το σετάκι της KWB αλλά ρε φίλε,πολύ ψεύτικο.

Πήρε κανείς το σετ με τα καρυδάκια αέρος της σειράς Performance που έβγαλαν την Πέμπτη να μας πει εντυπώσεις;

Πήρε κανείς το σετ με τα καρυδάκια αέρος της σειράς Performance που έβγαλαν την Πέμπτη να μας πει εντυπώσεις;

Στην πρώτη ερώτηση αοαντάω “ΝΑΙ”, τα πήρα.
Στη δεύτερη απαντάω “τώρα σώθηκες” 😃
Σε λίγο καιρό δεν θα ξέρω που τα έχω και θα τα ψάχνω.

Χωρίς να τα δοκιμάσω λοιπόν, όπως τα άνοιξα και τα περιεργάστηκα λίγο, μου φάνηκαν οτι τα αξίζουν τα λεφτά τους.

• Like
Reactions: lazarefa and newbie
Το έχω αυτό το σετάκι της KWB αλλά ρε φίλε,πολύ ψεύτικο.
Με αυτές τις μύτες έχω μείνει ευχαριστημένος, αλλά σε αυτές τις κατηγορίες ποτέ δεν ξέρεις αν παραμένει η συγκεκριμένη ποιότητα.

Τα πήρα και εγώ και χωρίς να είμαι ειδικός δεν μου άρεσαν και μάλλον θα τα γυρίσω πίσω. Αυτό που με ξένισε περισσότερο είναι πως δεν κουμπώνει το καρυδάκι πανω στον ανταπτορα και από περιέργεια πήγα και τσεκαρα άλλα 2 σετ σε ένα κατάστημα και ήταν και εκείνα έτσι. Δεν ξέρω, έτσι πρέπει να είναι;

Με αυτές τις μύτες έχω μείνει ευχαριστημένος, αλλά σε αυτές τις κατηγορίες ποτέ δεν ξέρεις αν παραμένει η συγκεκριμένη ποιότητα.
Γενικά ότι μέχρι σήμερα έχω πάρει σε Dexter είναι από σχετικά καλής ως πολύ καλής ποιότητας και συνήθως ένα κλικ ανώτερα (ενίοτε κι ακριβότερα βέβαια) από τα αντίστοιχα Parkside.
Ειδικά η σειρά Dexter Pro συνήθως είναι rebranded προιόντα καταξιωμένων σοβαρών εταιρειών, κατά κανόνα σε σαφώς χαμηλότερες τιμές από τα αντίστοιχα ορίτζιναλ, οπότε για μένα αξίζουν εν γένει.

• Like
Reactions: KOSSTV and newbie
Τα πήρα και εγώ και χωρίς να είμαι ειδικός δεν μου άρεσαν και μάλλον θα τα γυρίσω πίσω. Αυτό που με ξένισε περισσότερο είναι πως δεν κουμπώνει το καρυδάκι πανω στον ανταπτορα και από περιέργεια πήγα και τσεκαρα άλλα 2 σετ σε ένα κατάστημα και ήταν και εκείνα έτσι. Δεν ξέρω, έτσι πρέπει να είναι;
Όταν λες ότι δεν κουμπώνει το καρυδάκι στον αντάπτορα, τι ακριβώς εννοείς;

Αν νομιζεις οτι το σετακι του Lidl ειναι καλυτερο... δυστυχως θα απογοητευτεις :(
Δεν συμφωνώ.....αυτα τα σετάκια που έχει αυτή την εβδομάδα είναι πολύ καλά για τα 10€ που ζητάνε και σίγουρα καλύτερα από αυτό του eshop. Αυτό του eshop είναι πάνω κάτω ίδιο με τα πράσινα σετάκια του Λιντλ, όχι με τα μαύρα. Έχω ένα τέτοιο σετ από την προηγούμενη φορά που τα έβγαλε και τα έχω δουλέψει αρκετά και σε αυτό το εύρος τιμής είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν.

Τα πήρα και τα δοκίμασα λίγο. Βιδωσα καμία 15αρια μεγάλες βίδες και στριφωνια, δεν είδα κάτι αρνητικό, την δουλειά τους την κάνουν.
Τα δοκίμασα και στο σκούτερ χθες που του έκανα σέρβις, (βασικά το 8αρι και το 10αρι καρυδακι) κανένα θέμα. Αν και δεν έχω ακομα ολοκληρωμένη άποψη, η πρώτη εντύπωση είναι θετική.

Αρχικά ο ένας από τους δύο ανταπτορες από τα καρυδακια ψιλοσφηνωνε και δεν κουμπωνε καλά, ο άλλος δεν είχε κανένα θέμα. Έριξα στην μικρή μπίλια που είναι στο σημείο που πιάνει με το καρυδάκι λίγο WD-40, πιεσα το καρυδάκι που κούμπωσε κανονικά και μετά κανένα πρόβλημα. Μπαίνουν και βγαίνουν όπως και στον δεύτερο ανταπτορα στον οποίο επισης έριξα αντισκωριακο προληπτικά.

Δεν συμφωνώ.....αυτα τα σετάκια που έχει αυτή την εβδομάδα είναι πολύ καλά για τα 10€ που ζητάνε και σίγουρα καλύτερα από αυτό του eshop. Αυτό του eshop είναι πάνω κάτω ίδιο με τα πράσινα σετάκια του Λιντλ, όχι με τα μαύρα. Έχω ένα τέτοιο σετ από την προηγούμενη φορά που τα έβγαλε και τα έχω δουλέψει αρκετά και σε αυτό το εύρος τιμής είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν.

Mιλαω για το σετακι που κυκλοφορει την ερχομενη Πεμπτη.

Τα performance οντως εχουν καλυτερη ποιοτητα απο τα παραπανω.

Α, οκ λάθος κατάλαβα! Αυτά τα πράσινα σετακια δεν για πολύ ζόρι, μόνο για απλά βιδωματα-ξεβιδωματα.
Το καλό τους όμως είναι ότι έχουν μεγάλη ποικιλία από μύτες και έχουν και αυτά την χρησιμότητα τους, πχ σε κάποιες ηλεκτρικές συσκευές που βάζουν κάτι περίεργες βίδες.

Βγάζει και ένα αντιμουχλικο χρώμα την ερχόμενη εβδομάδα.....απλά μην το πάρετε, δεν υπάρχει χειρότερο!!

Όταν λες ότι δεν κουμπώνει το καρυδάκι στον αντάπτορα, τι ακριβώς εννοείς;
Ότι δεν ασφαλίζει με την μπίλια στην τρύπα από το καρυδάκι, σχεδόν πέφτει. Θα δοκιμάσω το κόλπο με το wd που λέει ένας φίλος και αν δεν θα τα πάω πίσω.

Αφού βρε συ ρώτησα αν έχει βρει κανείς το σετ με τα bits γιατί εγώ δεν τα βρήκα στην Κερατέα και αναρωτιόμουν αν βγήκαν τελικά.Είναι δυνατόν να έψαχνα να βρώ bits που θα έβγαινε την ερχόμενη Πέμπτη;;)
Tελικά βρήκα στο Μαρκόπουλο και τσίμπησα ένα σετάκι.

Αν εννοείτε την κασετίνα με τα μαύρα καρυδάκια για κρουστικό μια χαρά κουμπώνει και ασφαλίζει ο αντάπτορας.
Και οι δύο, γιατί έχει δύο αντάπτορες το σετ.

• Like
Reactions: lazarefa
Γρίφος, έχω την σέγα 20v performance αγορασμένη την άνοιξη, μέχρι προχθές λειτουργούσε κανονικά τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε. Από χθες, έχει κολλήσει στην 5η ταχύτητα και το κουμπί αρνείται να αλλάξει, είναι από εκείνα με την περίεργη αίσθηση και δεν καταλαβαίνω αν κάνει κλικ. Μπαταρίες 4ah smart και 2ah απλή, τίποτα δεν έχει συνδεθεί ποτέ με εφαρμογές, bluetooth κτλπ.
Καμία ιδέα πριν απευθυνθώ σέρβις; Πέρα απο την αλλαγή ταχύτητας το εργαλείο δουλεύει κανονικά.

Γρίφος, έχω την σέγα 20v performance αγορασμένη την άνοιξη, μέχρι προχθές λειτουργούσε κανονικά τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε. Από χθες, έχει κολλήσει στην 5η ταχύτητα και το κουμπί αρνείται να αλλάξει, είναι από εκείνα με την περίεργη αίσθηση και δεν καταλαβαίνω αν κάνει κλικ. Μπαταρίες 4ah smart και 2ah απλή, τίποτα δεν έχει συνδεθεί ποτέ με εφαρμογές, bluetooth κτλπ.
Καμία ιδέα πριν απευθυνθώ σέρβις; Πέρα απο την αλλαγή ταχύτητας το εργαλείο δουλεύει κανονικά.
το χειροτερο εργαλειο που εχω αγορασει απο το Lidl. 3/3 αποτυχια, χαλανε χωρις ζορισμα και πιεση. Προτεινω σερβις και αλλαγη, αν και δεν θα αλλαξει κατι αν ξερεις.. Ολες οι εκδοσεις τους αποτυχημενες στην performance σεγα.

• Wow
Reactions: lazarefa
Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω το παλμικό κατσαβίδι PDSSAP 20-lI d3 που "τρέχει" από την Πέμπτη 19/12 αλλά σε τρία Lidl (στα Πατήσια και στην Λιοσίων) που πήγα δεν το βρήκα. Ξέρει μήπως κάποιος πού μπορεί να υπάρχει;

Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω το παλμικό κατσαβίδι PDSSAP 20-lI d3 που "τρέχει" από την Πέμπτη 19/12 αλλά σε τρία Lidl (στα Πατήσια και στην Λιοσίων) που πήγα δεν το βρήκα. Ξέρει μήπως κάποιος πού μπορεί να υπάρχει;
Στο κατάστημα της Πέτρου Ράλλη είχε την Κυριακή...όπως και στην Θηβών όπως ενημερώθηκα..σήμερα δεν ξέρω τι θα βρεις..