δε θυμαμαι αν το ξαναειπαμε, αλλά γιατί γράφει "Χρήση μόνο σε εξωτερικούς χώρους";! είναι βενζινοκίνητος;Προσωπικα εαν δεν ειχα φτιαξει τον hand made προβολεα της vtac θα τον αγορασα τον παρακατω...Τα 35ευρω δεν είναι πολλά..
Eιναι Ip54 ,10000lm και ρεύμα έξοδο ως 2500w...μόνο μείον ίσως η διατομη του καλωδίου που φενεται να είναι 0.8Χ1.5.
![]()
PARKSIDE PERFORMANCE® Προβολέας εργασίας LED PALS 100 …
PARKSIDE PERFORMANCE® Προβολέας εργασίας LED PALS 100 A1 - LED υψηλής ισχύος, μεwww.lidl-hellas.gr
Νομίζω ότι είναι τυπογραφικό.. μάλλον εννοεί εσωτερικούς...δε θυμαμαι αν το ξαναειπαμε, αλλά γιατί γράφει "Χρήση μόνο σε εξωτερικούς χώρους";! είναι βενζινοκίνητος;
Νομίζω ότι είναι τυπογραφικό.. μάλλον εννοεί εσωτερικούς...
Εξάλλου το IP54 υποδηλώνει αντοχη σε σκόνη και σε σταγόνες..
Εγώ σε εξωτερικο χώρο υπο βροχή η ψιχαλα δεν θσ τον δουλευα θα γίνει πατατιά...!!!Δεν είναι τυπογραφικό λάθος.
Αν δείτε αρκετά απ’τα χαρακτηριστικά του εκεί ακριβώς αναφέρονται, στη αντοχή σε δύσκολες συνθήκες:
- Περίβλημα με προστασία από σκόνη και σταγόνες νερού (IP54)
- Διακόπτης προστατευμένος από τις καιρικές συνθήκες
- Πρίζα με προστασία από σταγόνες νερού (IPX4)
Εγώ αν δεν είχα παιδια θα περίμενα να ξανά βγάλουν τον συγκεκριμένο...αυτονομία,υπέρ υπέρ καλό φως συν θύρα USB..μαγνητική βαση και ανθεκτικός σε ολα...Εγώ σε εξωτερικο χώρο υπο βροχή η ψιχαλα δεν θσ τον δουλευα θα γίνει πατατιά...!!!
Το Ip54 στους προβολεις σημαίνει ανθεκτικό στην σκόνη και στα πιτσιλισματα σε καλυμενο χώρο...
Έχει αναφερθεί αυτός ο τρόπος..Κάποιοι φίλοι που είχαν πει ότι ψωνίζοντας από έξω με συγκεκριμένες μεταφορικές και θα μας ενημέρωναν για τις εξελίξεις, μήπως έχουν κάνα νεότερο?
Είναι όντως εξαιρετικός αυτος...!!!Εγώ αν δεν είχα παιδια θα περίμενα να ξανά βγάλουν τον συγκεκριμένο...αυτονομία,υπέρ υπέρ καλό φως συν θύρα USB..μαγνητική βαση και ανθεκτικός σε ολα...View attachment 248202
Μου φαίνεται αρκετά safe για να επενδύσω σε αγορά από το γαλλικό σαιτ...λέω να πάρω 2 12 ah και την τσάντα για τις μπαταρίες καθώς επίσης και μια αντλια μπαταριας που για κάποιον λόγο στην Γαλλία υπάρχει ενάμιση αλλού οχι...υπολόγισα και το κόστος και ειναι περίπου 40 ευρο...όπως και να έχει νομιζω αξιζει....αν σκεφτείς κάνεις ότι είναι όλα κατά 5 ευρο ποιο κάτω από εδω
μπορεί να έχει προστασία από υγρασία, όμως σίγουρα δεν απαγορεύεται η χρήση σε εσωτερικούς χώρους ...Δεν είναι τυπογραφικό λάθος.
Αν δείτε αρκετά απ’τα χαρακτηριστικά του εκεί ακριβώς αναφέρονται, στη αντοχή σε δύσκολες συνθήκες:
- Περίβλημα με προστασία από σκόνη και σταγόνες νερού (IP54)
- Διακόπτης προστατευμένος από τις καιρικές συνθήκες
- Πρίζα με προστασία από σταγόνες νερού (IPX4)
Παντος αυτός που εδειξα παραπάνω σε ψιλοβροχο 20 λεπτά δεν έπαθε κατιμπορεί να έχει προστασία από υγρασία, όμως σίγουρα δεν απαγορεύεται η χρήση σε εσωτερικούς χώρους ...
κάποιο λάθος πρεπει να είναι
Μόνο να είναι σταθερό το σπαστό κούμπωμα, αλλιώς αξίζει η υπέρβαση για ars/samurai.Επισης αυτο το κλαδευτικο πρπει να ειναι καλο για τα λαιμαργα των ελιων λεμονιων κλπ κλπ με την ψιλη του οδοντωση.
Εγώ αν δεν είχα παιδια θα περίμενα να ξανά βγάλουν τον συγκεκριμένο...αυτονομία,υπέρ υπέρ καλό φως συν θύρα USB..μαγνητική βαση και ανθεκτικός σε ολα...View attachment 248202
Παντος αυτός που εδειξα παραπάνω σε ψιλοβροχο 20 λεπτά δεν έπαθε κατι
Για εσωτερικη χρηση συγουρα δεν υπαρχει προβλημα....Το θεμα ειναι οτι βαση της αναφορας του τι ειναι(ip54) δεν μπορεις να ρισκαρεις αν τον αφησεις μονιμα εξω η υπο βροχη....και ας λεει οτι εχει στεγανο φις σουκο.. που θεωρω οτι αναφερεται περισσοτερο για την υγρασια και μετα για την σκονη...μπορεί να έχει προστασία από υγρασία, όμως σίγουρα δεν απαγορεύεται η χρήση σε εσωτερικούς χώρους ...
κάποιο λάθος πρεπει να είναι
Σωστά...Χρησιμοποιώντας το κόλπο που έγραψε ο Κωστής (να βάλεις στην αναζήτηση τη λέξη Parkside) και στη συνέχεια, αν βάλεις ταξινόμηση κατά ημερομηνία, βλέπεις πάνω πάνω όλα τα Parkside που θα κυκλοφορήσουν στις 13/3
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.