Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Προσωπικα εαν δεν ειχα φτιαξει τον hand made προβολεα της vtac θα τον αγορασα τον παρακατω...Τα 35ευρω δεν είναι πολλά..
Eιναι Ip54 ,10000lm και ρεύμα έξοδο ως 2500w...μόνο μείον ίσως η διατομη του καλωδίου που φενεται να είναι 0.8Χ1.5.

δε θυμαμαι αν το ξαναειπαμε, αλλά γιατί γράφει "Χρήση μόνο σε εξωτερικούς χώρους";! είναι βενζινοκίνητος;

δε θυμαμαι αν το ξαναειπαμε, αλλά γιατί γράφει "Χρήση μόνο σε εξωτερικούς χώρους";! είναι βενζινοκίνητος;
Νομίζω ότι είναι τυπογραφικό.. μάλλον εννοεί εσωτερικούς...
Εξάλλου το IP54 υποδηλώνει αντοχη σε σκόνη και σε σταγόνες..

Νομίζω ότι είναι τυπογραφικό.. μάλλον εννοεί εσωτερικούς...
Εξάλλου το IP54 υποδηλώνει αντοχη σε σκόνη και σε σταγόνες..

Δεν είναι τυπογραφικό λάθος.
Αν δείτε αρκετά απ’τα χαρακτηριστικά του εκεί ακριβώς αναφέρονται, στη αντοχή σε δύσκολες συνθήκες:
  • Περίβλημα με προστασία από σκόνη και σταγόνες νερού (IP54)
  • Διακόπτης προστατευμένος από τις καιρικές συνθήκες
  • Πρίζα με προστασία από σταγόνες νερού (IPX4)

Για το δισκοπρίονο έχει κανείς άποψη;
Απαιτεί πράγματι 8άρα μπαταρία όπως προτείνει; Με 4άρα δεν;...
Αλήθεια, τι διάμετρο οπής εχουν οι δίσκοι που παίρνει;
Το ρουτεράκι φαίνεται καλή αγορά, vfm.

Last edited:
Αν δείτε αρκετά απ’τα χαρακτηριστικά του εκεί ακριβώς αναφέρονται, στη αντοχή σε δύσκολες συνθήκες:
Εγώ σε εξωτερικο χώρο υπο βροχή η ψιχαλα δεν θσ τον δουλευα θα γίνει πατατιά...!!!
Το Ip54 στους προβολεις σημαίνει ανθεκτικό στην σκόνη και στα πιτσιλισματα σε καλυμενο χώρο...

Εγώ σε εξωτερικο χώρο υπο βροχή η ψιχαλα δεν θσ τον δουλευα θα γίνει πατατιά...!!!
Το Ip54 στους προβολεις σημαίνει ανθεκτικό στην σκόνη και στα πιτσιλισματα σε καλυμενο χώρο...
Εγώ αν δεν είχα παιδια θα περίμενα να ξανά βγάλουν τον συγκεκριμένο...αυτονομία,υπέρ υπέρ καλό φως συν θύρα USB..μαγνητική βαση και ανθεκτικός σε ολα...1000002600.jpg

• Like
Reactions: lazarefa and KOSSTV
Δύο προβολείς με ηλιακό πάνελ που έχω στην περίφραξη εδώ και 3 χρόνια το λιγότερο και έγραφαν αν θυμάμαι καλά IP54 δουλεύουν μια χαρά ακόμα εντελώς εκτεθειμένοι στα πολύ άγρια στοιχεία της φύσης στην περιοχή.
Άλλο λοιπόν τι λέει η θεωρία για να είναι αυτοί καλυμμένοι ....και άλλο η πράξη.

Κάποιοι φίλοι που είχαν πει ότι ψωνίζοντας από έξω με συγκεκριμένες μεταφορικές και θα μας ενημέρωναν για τις εξελίξεις, μήπως έχουν κάνα νεότερο?

Κάποιοι φίλοι που είχαν πει ότι ψωνίζοντας από έξω με συγκεκριμένες μεταφορικές και θα μας ενημέρωναν για τις εξελίξεις, μήπως έχουν κάνα νεότερο?
Έχει αναφερθεί αυτός ο τρόπος..
Δεν γνωρίζω παραπάνω αλλά,συμφωνούν πολλοί..
Screenshot_20250302_070928_Facebook.jpg

Εγώ αν δεν είχα παιδια θα περίμενα να ξανά βγάλουν τον συγκεκριμένο...αυτονομία,υπέρ υπέρ καλό φως συν θύρα USB..μαγνητική βαση και ανθεκτικός σε ολα...View attachment 248202
Είναι όντως εξαιρετικός αυτος...!!!

• Like
Reactions: dim tz

Και εκτος από αυτή που είπε ο Κωστής, υπάρχει και η eshopwedrop.gr που την έχουμε δοκιμάσει και εγώ και ο @dk31
Έχω γράψει λίγα εδώ και ο Δημήτρης εδώ

Έχει αναφερθεί αυτός ο τρόπος..
Δεν γνωρίζω παραπάνω αλλά,συμφωνούν πολλοί..
View attachment 248207
Και εκτος από αυτή που είπε ο Κωστής, υπάρχει και η eshopwedrop.gr που την έχουμε δοκιμάσει και εγώ και ο @dk31
Έχω γράψει λίγα εδώ και ο Δημήτρης εδώ
Μου φαίνεται αρκετά safe για να επενδύσω σε αγορά από το γαλλικό σαιτ...λέω να πάρω 2 12 ah και την τσάντα για τις μπαταρίες καθώς επίσης και μια αντλια μπαταριας που για κάποιον λόγο στην Γαλλία υπάρχει ενάμιση αλλού οχι...υπολόγισα και το κόστος και ειναι περίπου 40 ευρο...όπως και να έχει νομιζω αξιζει....αν σκεφτείς κάνεις ότι είναι όλα κατά 5 ευρο ποιο κάτω από εδω

• Like
Reactions: KOSSTV
μπορεί να έχει προστασία από υγρασία, όμως σίγουρα δεν απαγορεύεται η χρήση σε εσωτερικούς χώρους ...
κάποιο λάθος πρεπει να είναι

μπορεί να έχει προστασία από υγρασία, όμως σίγουρα δεν απαγορεύεται η χρήση σε εσωτερικούς χώρους ...
Παντος αυτός που εδειξα παραπάνω σε ψιλοβροχο 20 λεπτά δεν έπαθε κατι

Η τιμη γι αυτα τα πριονακια ειναι χαρισμα.

Επισης αυτο το κλαδευτικο πρπει να ειναι καλο για τα λαιμαργα των ελιων λεμονιων κλπ κλπ με την ψιλη του οδοντωση.

VGM0JBODJDQjNCREM3NTMyMTVBRDg0MzUzM0MwQzhGQ0VCOUVDOTkucG5n.png

Επισης αυτο το κλαδευτικο πρπει να ειναι καλο για τα λαιμαργα των ελιων λεμονιων κλπ κλπ με την ψιλη του οδοντωση.
Μόνο να είναι σταθερό το σπαστό κούμπωμα, αλλιώς αξίζει η υπέρβαση για ars/samurai.

Εγώ αν δεν είχα παιδια θα περίμενα να ξανά βγάλουν τον συγκεκριμένο...αυτονομία,υπέρ υπέρ καλό φως συν θύρα USB..μαγνητική βαση και ανθεκτικός σε ολα...View attachment 248202
Παντος αυτός που εδειξα παραπάνω σε ψιλοβροχο 20 λεπτά δεν έπαθε κατι

Δεν θα παθει κατι γιατι αυτος ειναι IP65..
Για εσωτερικη χρηση συγουρα δεν υπαρχει προβλημα....Το θεμα ειναι οτι βαση της αναφορας του τι ειναι(ip54) δεν μπορεις να ρισκαρεις αν τον αφησεις μονιμα εξω η υπο βροχη....και ας λεει οτι εχει στεγανο φις σουκο.. που θεωρω οτι αναφερεται περισσοτερο για την υγρασια και μετα για την σκονη...

• Like
Reactions: dim tz
Χρησιμοποιώντας το κόλπο που έγραψε ο Κωστής (να βάλεις στην αναζήτηση τη λέξη Parkside) και στη συνέχεια, αν βάλεις ταξινόμηση κατά ημερομηνία, βλέπεις πάνω πάνω όλα τα Parkside που θα κυκλοφορήσουν στις 13/3 :)

Χρησιμοποιώντας το κόλπο που έγραψε ο Κωστής (να βάλεις στην αναζήτηση τη λέξη Parkside) και στη συνέχεια, αν βάλεις ταξινόμηση κατά ημερομηνία, βλέπεις πάνω πάνω όλα τα Parkside που θα κυκλοφορήσουν στις 13/3 :)

Σωστά...
Ενώ πήγαινα να το βάλω όπως εσύ ολα.. κόλλησα στο καροτσακι...!!!:D
Το οποίο δείχνει πολύ καλό...!!!

• Haha
Reactions: nikfor