Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το μπουλονοκλειδο που βγάζει δεν είναι σολο...
Είναι σετ με μπαταρια φορτιστη στα 99 ευρώ.. !!!
Στην Γερμανία έχει 139..!!!

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τις παρτίδες σκουπίδια.. τις στέλνουν στο κατάλληλο σκουπιδότοπο...!!
Μακάρι να βγω λάθος..αλλά η τιμή βγάζει μάτι..!!!

Θα γίνει χαμός για ένα άχρηστο για το περισσότερο κόσμο..

και Κωστη εχω παθει πλακα με τα Νm που βγαζει... 1356?
Ναι είναι πολλά...που θα τα χρησιμοποιήσεις δεν ξέρω...!!

Αλλά έχουν ξεχάσει κάτι πολύ συμαντικο..!!

Με 3.5 κιλά βάρος θα έπρεπε να υπάρχει και δωρεάν συνδρομή ενός χρονου σε γυμναστήριο και ειδικές ασκήσεις για δικέφαλα και τρικεφαλα για ενδυνάμωση..!!😁😁

Δεν αξίζει λοιπόν..!!!🤣🤣🤣

Δυστυχώς αύριο από όσα διαφημιζονται ενδεχομενως να μην υπάρχουν..
"Λόγω απροβλεπτων συνθηκων"

Δεν θυμάμαι στα χρονικά να έχει ξανασυμβεί τελευταία στιγμή σε όλα τα προϊόντα ημέρας να μην γίνεται παραλλαβη...

• Like
Reactions: dim tz
Δυστυχώς αύριο από όσα διαφημιζονται ενδεχομενως να μην υπάρχουν..
"Λόγω απροβλεπτων συνθηκων"

Δεν θυμάμαι στα χρονικά να έχει ξανασυμβεί τελευταία στιγμή σε όλα τα προϊόντα ημέρας να μην γίνεται παραλλαβη...

Όσοι είδαν ειδωμεν...αυτοί που θ πάνε κατι θ πάρουν...χιτλερικα τρικ..

Αξίζει ως σεγα το parkside PSTDA 20-Li C3 στα 30€ που το έχει σε τοπικό κατάστημα;
Αυτή τη σεγα την έφερε πριν 2-3 βδομάδες στα 25€ με την εφαρμογή Lidl Plus και προφανώς ξέμειναν μερικά τεμάχια.
Σε αυτά τα λεφτά είναι αξιοπρεπέστατη! Έχει λιγότερες ταλαντώσεις από την αντίστοιχη πράσινη του ρεύματος που προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος και με την ύπαρξη μπαταρίας είναι μεγάλη ευκολία στο θέμα της φορητότητας. Με 4αρα ή 8αρα μπαταρία έχει περισσότερη δύναμη από ότι με 2αρα. Κόβει και σκληρά ξύλα (πιο αργά βέβαια) χωρίς να κομπιαζει. Πλέον χρησιμοποιώ μόνο αυτή.

Την ίδια σέγα είχα πάρει πέρσι το καλοκαίρι στα 22,5 ευρώ σε προσφορά που την είχαν βγάλει τότε. Μέχρι τα 30 ευρώ (πόσο μάλλον πιο φθηνά) θεωρώ πως είναι καλή περίπτωση αν κάποιος έχει ήδη και μπαταρίες (πάντα για περιστασιακή - ερασιτεχνική χρήση).

• Like
Reactions: xxaris
Παιδιά λετε να αξιζει ηα αγορα του αεροσυμπιεστη?https://www.lidl.gr/p/parkside-aerosympiestis-me-aytomato-karoyli-lasticoy-pks-1100-a1/p10052568
Τον θελω πιο πολύ να φυσάω κάνα εργαλειο και να φουσκωνω καμια μπαλα για τα μικρά..απλά έλεγα να πσρω τον ορθιο που εμφανώς είναι ποιο μεγάλος και δυνατός..φυσικα αν παρω αυτόν θα τον τοποθετήσω σε εξωτερικό χώρο για να μην με ενοχλεί...ενώ ο άλλος πρεπει να μπει μέσα που περιορίζομαι αλλά και πάλι γιαυτο ήθελα όρθιο..λόφου χωρου..αλλά όπως είπα είναι διπλή τιμη.

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που δεν έχει αεροθαλαμο αλλά από την άλλη μόνο η ανέμη κάνει κανά 30€... Δεν ξέρω ,για φούσκωμα και φύσημα καλό και χρηστικό μου φαίνεται

Να υποθέσω οτι θα κάνει και πάρα πολύ θόρυβο;
Δεν εχει τπτ στο YouTube και εμένα αυτό με προβληματίζει.. για να δουλέψεις θα πρέπει να πατήσω το πιστολι η εχει ον οφ?

Φαινεται ενα κουμπι ον οφ αλλα σιγουρα με την πτωση πιεσης οταν πατήσεις το πιστολι θα δουλευει.
Αν τον θες μονο για τις εργασιες που αναφερεις ισως βολεψει αλλα και παλι 100 ευρω και να μην μπορεις να δουλεψεις ενα καρφωτικο η ενα πιστολι βαφης?
Τελος απο θορυβο δεν θα κανει περισσότερο απο ενα 25αρι κοφλερ.

• Like
Δεν εχει τπτ στο YouTube και εμένα αυτό με προβληματίζει.. για να δουλέψεις θα πρέπει να πατήσω το πιστολι η εχει ον οφ?
Προφανώς είναι νέο εργαλείο για αυτό δεν έχει βίντεο στο YouTube, εξάλλου το Α1 στο τέλος αυτό υποδηλώνει και λογικά θα κάνει πολύ φασαρία, αλλά αν τον τοποθετήσεις σε εξωτερικό χώρο τότε δε σε πειράζει. Πέρα από κανένα φούσκωμα λάστιχου ή μπάλας και κανένα φύσημα, δε φαίνεται να είναι για κάτι περισσότερο.

• Like
Η γνώμη μου είναι να πάρεις έναν Silent γιατί ο θόρυβος είναι πολύ ενοχλητικός (ειδικά στα μικρά κομπρεσέρ που δουλεύουν συνέχεια).

Θα έλεγα επίσης να πάρεις κάτι πιο μεγάλο.
Εγώ αν και είμαι υπερευχαριστημένος με τον μικρούλη Toros 6l που παρεμπιπτόντως το καρφωτικό το δουλεύει μια χαρά, θα ήθελα να έχει περισσότερα λίτρα. Καλά, για βάψιμο, ούτε λόγος.

θα προτιμούσα να είχα αγοράσει αυτόν τον Toros των 24L και Silent για να μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.

Η γνώμη μου είναι να πάρεις έναν Silent γιατί ο θόρυβος είναι πολύ ενοχλητικός (ειδικά στα μικρά κομπρεσέρ που δουλεύουν συνέχεια).

Θα έλεγα επίσης να πάρεις κάτι πιο μεγάλο.
Εγώ αν και είμαι υπερευχαριστημένος με τον μικρούλη Toros 6l που παρεμπιπτόντως το καρφωτικό το δουλεύει μια χαρά, θα ήθελα να έχει περισσότερα λίτρα. Καλά, για βάψιμο, ούτε λόγος.

θα προτιμούσα να είχα αγοράσει αυτόν τον Toros των 24L και Silent για να μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
Ωραία και αυτά αλλά δεν θεκω να πιανει χωρο και,θελω να το βάλω εξω...λες να μην κάνει για κάνα πιστολι?

Ωραία και αυτά αλλά δεν θεκω να πιανει χωρο και,θελω να το βάλω εξω...λες να μην κάνει για κάνα πιστολι?
Για φύσημα εννοείς; Μια χαρά θα είναι. Αν εννοείς για βάψιμο, οχι δεν παίζει με τιποτα.

Για φύσημα εννοείς; Μια χαρά θα είναι. Αν εννοείς για βάψιμο, οχι δεν παίζει με τιποτα.
Ξέρετε κάτι..ας προχωρήσω στην αγορά και στην δοκιμή και θα σας πω τα αποτελέσματα.αλλα με μια γρήγορη αναζήτηση στον νετ είδα ότι τα πιστόλια θέλουν από 2 εως 4 bar να δουλέψουν.. εδώ το μηχάνημα λέει εως 8...6 να δίνει πραγματικά και οχι 8 πιστευω θα το δουλεύει...δλδ τα ηλεκτρικα περισσοτερο από 2 bar ψεκαζουν?

Καλησπέρα. Έχει δει κανείς σας αν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη στα καταστήματα η mig ηλεκτροκόλληση που είχαν βγάλει πρόσφατα?
Υ.γ και κάτι άσχετο, τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ πλέον να διαβάσω το φόρουμ μέσω Tapatalk. Έχετε αλλάξει κάτι στον server?

Ξέρετε κάτι..ας προχωρήσω στην αγορά και στην δοκιμή και θα σας πω τα αποτελέσματα.αλλα με μια γρήγορη αναζήτηση στον νετ είδα ότι τα πιστόλια θέλουν από 2 εως 4 bar να δουλέψουν.. εδώ το μηχάνημα λέει εως 8...6 να δίνει πραγματικά και οχι 8 πιστευω θα το δουλεύει...δλδ τα ηλεκτρικα περισσοτερο από 2 bar ψεκαζουν?

Αυτό που θα σου λείψει δεν είναι τα bar αλλά η παροχή αέρα.

• Like