Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

tonal

Moderator
Staff member
29 September 2006
3,109
Το πρόλαβα λίγο πριν το κλείσιμο στο κατάστημα της Λ. Μεσογείων.
Είχε αρκετά στο ράφι.

• Like
Reactions: Amilo and newbie

dim tz

Senior Member
24 September 2023
423
Βλέπω παντος σε αρκετά βιντεακια με εργαλεια στο YouTube ότι ο κόσμος αγοράζει σε τιμη κόψω χρονιάς επιστρεφομενα εργαλειαμ..θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε και εδώ αλλά να είναι εις γνώσεις μας..και όχι όπως γίνετε τώρα...

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,745
Αθηνα
Βλέπω παντος σε αρκετά βιντεακια με εργαλεια στο YouTube ότι ο κόσμος αγοράζει σε τιμη κόψω χρονιάς επιστρεφομενα εργαλειαμ..θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε και εδώ αλλά να είναι εις γνώσεις μας..και όχι όπως γίνετε τώρα...
Δημητρη τι εννοείς.. ;
Να αγοράζουμε μεταχειρισμένα εργαλεια...;
Τόσες αγγελίες έχει σε marketplace και car..όποιος θέλει περνει.
To θέμα είναι τα εμπιστεύεσαι...;

dim tz

Senior Member
24 September 2023
423
Δημητρη τι εννοείς.. ;
Να αγοράζουμε μεταχειρισμένα εργαλεια...;
Τόσες αγγελίες έχει σε marketplace και car..όποιος θέλει περνει.
To θέμα είναι τα εμπιστεύεσαι...;
Οχι εννοώ ότι πάνε σε κατάστημα και περνούν τα επιστρεφομενα.. προφανώς είναι αυτά που δοκιμάσαμε δεν μας άρεσαν και γυρίσαμε πισω...δεν είναι απαραίτητα τα χαλασμένα...σε ένα βίντεο έλεγε ο Ρουμάνος ότι έχουν ελέγχει κιόλας...απλά επειδή ήταν ανοικτή συσκευασια και τα είχε πάρει σε κούτα από 60 ευρο που είχε το είχε πάρει με 30 ευρο και 1 χρόνο εγγύηση...ήταν το πριονακι 20v..PKSA 20

dim tz

Senior Member
24 September 2023
423
Μόλις αγόρασα και φυσικά δοκιαμασα το κομπρεσαρακι αερος PKS 1100 A1 για το οποίο κάναμε λόγο τόσες μέρες.. Για αρχή Κυριάκο δεν ισχύει αυτό με την υποπιεση.. το μηχάνημα από την στιγμή που θα πατήσεις το ον οφ δουλεύει...στα θετικά ο εύκαμπτος σωλήνας και η όμορφη στιβαρή κατασκευη...στα αρνητικά εκτός από την συνεχόμενη λειτουργία ειναι και η χαμηλι ροή όσο περνάνε τα δευτερόλεπτα.. Ωστόσο για κάποιον που θέλει να βάλει με πιστολη πιστευω είναι αρκετά καλό...δείχνει να έχει δύναμη και φυσικά αρκεί το σκ να έχω χρόνο να το δοκιμάσω για να σας πω τι εντυπώσεις μ..αεροκλειδο και τριβεια δεν το συζητάμε να τα δουλέψει...είπαμε..

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,745
Αθηνα
Μόλις αγόρασα και φυσικά δοκιαμασα το κομπρεσαρακι αερος PKS 1100 A1 για το οποίο κάναμε λόγο τόσες μέρες.. Για αρχή Κυριάκο δεν ισχύει αυτό με την υποπιεση.. το μηχάνημα από την στιγμή που θα πατήσεις το ον οφ δουλεύει...στα θετικά ο εύκαμπτος σωλήνας και η όμορφη στιβαρή κατασκευη...στα αρνητικά εκτός από την συνεχόμενη λειτουργία ειναι και η χαμηλι ροή όσο περνάνε τα δευτερόλεπτα.. Ωστόσο για κάποιον που θέλει να βάλει με πιστολη πιστευω είναι αρκετά καλό...δείχνει να έχει δύναμη και φυσικά αρκεί το σκ να έχω χρόνο να το δοκιμάσω για να σας πω τι εντυπώσεις μ..αεροκλειδο και τριβεια δεν το συζητάμε να τα δουλέψει...είπαμε..
Υπό πίεση μέχρι να πέσει η ροή πόσο λες να κρατάει.. ;

dim tz

Senior Member
24 September 2023
423
Υπό πίεση μέχρι να πέσει η ροή πόσο λες να κρατάει.. ;
Σκέψου Κωστή ότι το κλείνεις σε ένα κομπρεσερ την βάνα και ότι έχει μέσα το λάστιχο μέχρι το πιστολι...Αλλά πιστεύω τα 8 bar που δίνει στα specs είναι εφικτο..

enduras1

Moderator
Staff member
Δουλευει συνεχεια???
Οχι φιλε εγω δε θα το κραταγα.
Καταρχήν αυτο το βαζεις ψηλα να μην ειναι μεσα στη μεση, σιγα μην ανοιγοκλεινεις κουμπια καθε φορα που το χρειαζεσαι

MAN0S

Senior Member
14 August 2018
594
Επέστρεψα χθες στο λιντλ τον performance τροχό που είχα πάρει τα Χριστούγεννα. Ο τροχος άλλες φορές δούλευε, άλλες πήγαινε να ξεκινήσει και σταματαγε.Στα 3 ξεκινηματα/σταματήματα, έπρεπε να τον σβήσεις και να προσπαθήσεις ξανά.Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι 2 άτομα μπροστά μου επέστρεφε ένας κύριος τον ίδιο τροχό, με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.....Στα θετικά ότι μου επέστρεψαν τα λεφτά στην κάρτα την επόμενη μέρα.

skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,151
Θεσσαλονίκη
Επέστρεψα χθες στο λιντλ τον performance τροχό που είχα πάρει τα Χριστούγεννα. Ο τροχος άλλες φορές δούλευε, άλλες πήγαινε να ξεκινήσει και σταματαγε.Στα 3 ξεκινηματα/σταματήματα, έπρεπε να τον σβήσεις και να προσπαθήσεις ξανά.Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι 2 άτομα μπροστά μου επέστρεφε ένας κύριος τον ίδιο τροχό, με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.....Στα θετικά ότι μου επέστρεψαν τα λεφτά στην κάρτα την επόμενη μέρα.
Δυο μηνεες σταματα ξεκινα ο τροχος χρειαζεται και αποζημιωση για ηθικη βλαβη και ψυχικη οδυνη.

MAN0S

Senior Member
14 August 2018
594
Δυο μηνεες σταματα ξεκινα ο τροχος χρειαζεται και αποζημιωση για ηθικη βλαβη και ψυχικη οδυνη.
Το ότι δεν τον επέστρεψα στις πρώτες μέρες, ήταν δικό μου λάθος.Επειδη τον χρησιμοποιουσα με 4αρες μπαταριες, θεώρησα ότι ίσως ήθελε 8αρα για να δουλέψει σωστά.Πριν καμία 10αρια μέρες που αγόρασα την 8αρα και συνέχισε να κάνει τα ίδια, "η μοίρα του σφραγγιστηκε" που έλεγε και ο Πουαρο όταν έβρισκε την λύση σε κάποιο έγκλημα.

dim tz

Senior Member
24 September 2023
423
Δουλευει συνεχεια???
Οχι φιλε εγω δε θα το κραταγα.
Καταρχήν αυτο το βαζεις ψηλα να μην ειναι μεσα στη μεση, σιγα μην ανοιγοκλεινεις κουμπια καθε φορα που το χρειαζεσαι
Όσο το σκέφτομαι όμως να ξες έχει,μια βάση...αν δουλεύει με υποπιεση δεν θα μπορούσες θα χρησιμοποιεί σεις πιστολι βαφης...γιατι δεν θα μπορούσε να μαζέψει λίγο αερα παραπάνω μέσα στο λάστιχο..τώρα έτσι όπως δουλεύει βάφεις άνετα...και φυσας και ένα εργαλείο αρκετά καλά...το κουμπί εκεί που το έχουν βολεύει αρκετά...θα το τοποθετεισω να ξεκινήσω να το δουλεύω να σ πω εντυπώσεις.

• Like
Reactions: enduras1

enduras1

Moderator
Staff member
Όσο το σκέφτομαι όμως να ξες έχει,μια βάση...αν δουλεύει με υποπιεση δεν θα μπορούσες θα χρησιμοποιεί σεις πιστολι βαφης...γιατι δεν θα μπορούσε να μαζέψει λίγο αερα παραπάνω μέσα στο λάστιχο..τώρα έτσι όπως δουλεύει βάφεις άνετα...και φυσας και ένα εργαλείο αρκετά καλά...το κουμπί εκεί που το έχουν βολεύει αρκετά...θα το τοποθετεισω να ξεκινήσω να το δουλεύω να σ πω εντυπώσεις.
Τι εννοείς θα δούλευε συνεχώς μέχρι να γεμίσει όλο το λάστιχο με 8 bar πίεση και μετά θα σταματούσε μόλις απελευθέρωνες τις σκανδάλη για να βάψεις ψεκάσεις ή ότι άλλο ήθελες να κάνεις θα καταλάβαινε την πτώση πίεσης και θα ξαναδούλευε.
Αυτό εννοώ ότι θα δούλευε με υποπίεση.

dim tz

Senior Member
24 September 2023
423
Επέστρεψα χθες στο λιντλ τον performance τροχό που είχα πάρει τα Χριστούγεννα. Ο τροχος άλλες φορές δούλευε, άλλες πήγαινε να ξεκινήσει και σταματαγε.Στα 3 ξεκινηματα/σταματήματα, έπρεπε να τον σβήσεις και να προσπαθήσεις ξανά.Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι 2 άτομα μπροστά μου επέστρεφε ένας κύριος

Τι εννοείς θα δούλευε συνεχώς μέχρι να γεμίσει όλο το λάστιχο με 8 bar πίεση και μετά θα σταματούσε μόλις απελευθέρωνες τις σκανδάλη για να βάψεις ψεκάσεις ή ότι άλλο ήθελες να κάνεις θα καταλάβαινε την πτώση πίεσης και θα ξαναδούλευε.
Αυτό εννοώ ότι θα δούλευε με υποπίεση.
Ναι αλλά θα επρεπε νανεχει ένα χρονικό η έναν αισθητηρα που θα του έλεγε ότι πρέπει συνέχεια μ να τον έχεις γεμάτο.. μετά σταματά..

• Like

enduras1

Moderator
Staff member
Ναι αλλά θα επρεπε νανεχει ένα χρονικό η έναν αισθητηρα που θα του έλεγε ότι πρέπει συνέχεια μ να τον έχεις γεμάτο.. μετά σταματά..
Αυτο ειναι η δουλεια του πρεσοστατικου διακοπτη.
Μολις γεμισει το καζανι κλεινει το ρευμα στο μοτερ, αντιστοιχα εδω μολις γεμισει το λαστιχο θα κοβει το μοτερ.
Τωρα αν δεν κοβει το μοτερ πως δουλευει? ενεργοποιει συνεχως την βαλβιδα ανακουφισης?
Ακους διαρροη αερα οταν δουλευει και δεν χρησιμοποιεις τον αερα?
Αν δουλευει ετσι καποια στιγμη θα καει.

dim tz

Senior Member
24 September 2023
423
Αυτο ειναι η δουλεια του πρεσοστατικου διακοπτη.
Μολις γεμισει το καζανι κλεινει το ρευμα στο μοτερ, αντιστοιχα εδω μολις γεμισει το λαστιχο θα κοβει το μοτερ.
Τωρα αν δεν κοβει το μοτερ πως δουλευει? ενεργοποιει συνεχως την βαλβιδα ανακουφισης?
Ακους διαρροη αερα οταν δουλευει και δεν χρησιμοποιεις τον αερα?
Αν δουλευει ετσι καποια στιγμη θα καει.
Οχι δεν κόβει ποτε...πέφτει η ένταση απλά από το μοτερ...δεν άκουσα κάτι.

ntalikieris

New member
4 May 2015
31
Καλημέρα, ποιό μοντέλο ήταν;

Στάλθηκε από το 2306EPN60G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

enduras1

Moderator
Staff member
Προς τους κατοχους του εξαιρετικο 20ν αλυσοπριονου που δυστυχώς δεν υπαρχουν στην αγορα αλυσιδες λογω μοναδικου βηματος.
Ενα μαγαζι στην Θεσσαλονίκη βρηκε την λυση και φτιαχνει προς 9 ευρω αλυσιδες.
Δειτε το να κανουμε καμια ομαδικη.
Δεν είναι διαφήμιση καθως δεν υπάρχει δευτερος.
FB_IMG_1741966799229.jpgFB_IMG_1741966745501.jpg

dk31

Supreme Member
29 November 2016
3,138
Κυριάκο, εγώ εννοείται μέσα - μην με ξεχάσεις.
Και ένα πρόσφατο update σχετικά με το τρόχισμά της: στο μαγαζί που δίνω τις αλυσίδες για τρόχισμα, μου είπανε ότι δεν μπαίνει στο μηχάνημα ( πολύ μικρό μήκος? περίεργο βήμα?). Οπότε τρόχισμα μόνο στο χέρι.

• Like