Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομίζω ότι τα πράγματα είναι τελικά απλά. Θα προβούμε στην αγορά, η οποία θα αποδειχθεί "κακή αγορά" γιατί δεν θα καλύπτει τα προβλεπόμενα, άρα η επιστροφή είναι μονόδρομος 😁 .
Η συνέχεια είναι η αναμενόμενη. Κατα την επιστροφή ζητάς πιστωτικό και όχι επιστροφή χρημάτων, οπότε βρίσκεσαι με ένα ποσό των 90€ προς αγορά εργαλείων :) .
Τι να κάνω; Πενία εργαλείων τέχνας κατεργάζεται :LOL::ROFLMAO::ROFLMAO:

Στα σοβαρά τώρα, είμαι σίγουρος ότι τελικα η σύζυγος θα προσανατολιστεί σε κάτι παραπλήσιο της Rowenta. Είδωμεν.....

Ευχαριστώ όλους για την συνδρομή.
Όταν την βρεις με κοθπόνι στα 250 την παίρνεις!

Αναμενεται να δοθει μαχη αυριο ειδικα για το παλμικο.
Νομίζω ότι πάνω από 10-15 κομμάτια δεν. Θα έχει..

Θα ήθελα ένα για τον.πατερα μου αλλά ποιος πάει εκεί...δεν.προλαβαινω εγώ..
Εάν πάει κάποιος ας στείλει μυνημα..

Νομίζω ότι πάνω από 10-15 κομμάτια δεν. Θα έχει..

Θα ήθελα ένα για τον.πατερα μου αλλά ποιος πάει εκεί...δεν.προλαβαινω εγώ..
Εάν πάει κάποιος ας στείλει μυνημα..
Κωστη μου περισευει ενα παλμικο αν θες..

Μου ήρθε σήμερα το κρουστικό PBH 1550 C1 (στα €47 με τα μεταφορικά) εδώ Γαλλία. Και αναρωτιέμαι ο ηλίθιος, τι περίμενα τόσο καιρό και έπαιζα με απλά δράπανα. Τρύπα που έκανα 5 λεπτά να την κάνω (8άρα ή 10άρα) και εάν, σε τοίχο ή ταβάνι, μου πήρε 5 δευτερόλεπτα. Απίστευτο μηχάνημα και με 3 χρόνια εγγύηση.

Καλοδουλευτο! Ειναι ενα δυνατο εργαλειο parkside (5 joule ισχυ) αλλα βαρυ στα 5 κιλα.
Αν το ηθελες πρωτευοντως σαν σκαπτικο (καλεμισμα) ειναι μια χαρα, αλλιως για διατρηση και ενα πιο ελαφρυ parkside (~3 joule) θα εκανε εξ ισου καλη δουλεια.

• Like
Reactions: pontios
Αυτο το πραγμα σημερα ηταν επιεικως απαραδεκτο.
Τετοιο σπρωξιδι ουτε στο γηπεδο.

Το πλεον απαραδεκτο ειναι πως ΔΕΝ τηρηθηκε ελαχιστο οριο τεμαχιων και εφυγαν καποιοι με 10 τεμαχια και αλλοι με αδεια χερια.

Αυτα τα δικα μου.
IMG_20250911_105401.jpg

Κακο δεν ειναι, γνωρισα και ενα παιδι ψυκτικο στην ουρα και ειχαμε μια πολυ ωραια συζυτηση οπως και εναν θείο-παππου που περιμεναμε μαζι και μιλουσαμε για εργαλεια.

Το κακο εγινε μετα μολις μπηκαν μεσα και υπευθυνοι ειναι οι υπευθυνοι του Lidl που αφησαν αλλος να φυγει με 10 ιδια τεμαχια.

Μα τι θα τα κάνουν 10 τεμάχια;;
Θα πουλήσουν τα 9 ;;;
Ή έχουν ο καθένας από 9 φίλους που τους έδωσαν παραγγελία;;
Τα πουλάνε. Συνήθως έχουν οι ίδιοι καταστήματα και θα τα πουλήσουν με καπέλο 30-40%. Το ίδιο γίνεται και στο Άργος. Μπαίνουν μέσα το πρωί και τα αδειάζουν όλα. Έχω δει έναν να έχει πάρει πάνω από είκοσι κασετίνες με καρυδάκια αν θυμάμαι καλά. Δεν είχε αφήσει τίποτα στο ράφι. Αυτή η πολιτική του Lidl είναι απαράδεκτη. Βάζουν όριο στα πατατάκια και τα εργαλεία ελεύθερα να τα πάρεις όλα.