Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κολλες δυο συστατικων απο Λιντλ που ειχε χρονια να φερει!
Βest Value for Money, 2.99 ευρω, οι συγκεκριμενες Ελβετικες κολλες (y)

BwAuUeVh.jpg

Τωρα ας ξαναφερει οποτε θελει :)
Εγώ έχω πάρει μια συσκευασία τέτοια για χοντρές δουλειές κυρίως για να μην ψάχνομαι για κόλλες όλη την ώρα. Την έχω χρόνια. δεν ξέρω αν εξακολουθεί να υπάρχει.
Βλέπω ότι σε ένα μαγαζί κοντά μου υπάρχει. Αν βρω θα ξανά πάρω.

• Like
Reactions: Χιωτης
Xρησιμη εποξικη κολλα και αυτη, σε μορφη πλαστελινης, αλλα πιστευω οτι δεν αντικαθιστα την αντιστοιχη κολλα σε υγρη μορφη που ειναι πολυ πιο ευχρηστη και πιο καταλληλη για πολλες περιπτωσεις.

Αν κλεινεις καλα το καπακι δεν θα έχεις προβλημα για ενα εναμιση χρονο τουλάχιστον. Για παραπάνω δεν θυμαμαι, μου τελειωνουν.

• Like
Reactions: KOSSTV
εγω έχω βάλει βίδες αντι για το καπάκι γιατι ξενερώνονταν το στόμιο και έπρεπε να το ανοίγω με τρυπάνι. Από το τε κανένα πρόβλημα.
Δεν θυμάμαι πότε τις αγόρασα, αλλά έχω πάνω από χρόνο. Σαν καινούρια και τα δυο σωληνάρια

εγω έχω βάλει βίδες αντι για το καπάκι γιατι ξενερώνονταν το στόμιο και έπρεπε να το ανοίγω με τρυπάνι. Από το τε κανένα πρόβλημα.
Δεν θυμάμαι πότε τις αγόρασα, αλλά έχω πάνω από χρόνο. Σαν καινούρια και τα δυο σωληνάρια
ενα σκουπισματακι θελει στα στομια...

• Like
Κολλες δυο συστατικων απο Λιντλ που ειχε χρονια να φερει!
Βest Value for Money, 2.99 ευρω, οι συγκεκριμενες Ελβετικες κολλες (y)

BwAuUeVh.jpg

Τωρα ας ξαναφερει οποτε θελει :)
Πήρα και εγώ δύο κόκκινες για ειδική εφαρμογή σε κόλληση ανθρακονηματος σε πλάτη κιθάρας.
b5b7ee53530017406b5f02db8b1a360a.jpg

Δεν βλέπω να υστερεί σε σχέση με άλλες που αγόραζα πιο ακριβές.

• Like
Ειναι VFM κολλα που οντως δεν υστερει σε τιποτα απο τις επωνυμες Bison/Permatex/Pattex που χρησιμοποιουσα. Εχει και καλυτερο καπακι που ειναι σημαντικο.
Το ειχα διαπιστωσει οταν τις πρωτοεφερε και απο τοτε δεν εχω αγορασει αλλη μαρκα.

Οπως δεν εχω αγορασει αλλη μαρκα εποξικης παστας απο την JBweld, απιστευτη κολλα για ολα τα υλικα και ειδικα για μεταλλα.

..btw Δημητρη, ποιος ακριβως ο ρολος του ανθρακονηματος στην εσ. πλατη της κιθαρας?

στο δοχειο που βαζουμε νερο για το καθαρισμο του παρμπιζ χανει στην ενωση με το μοτερ που κουμπωνει .
Η φλατζα του εχει διαβρωθει .τι μπορω να κανω να μην χανει το νερο

μιας που το εφερε η κουβεντα να κανω μια ασχετη λιγο ερωτηση, το τιμονι μου (opel zafira A) χαλαει μονιμα το ελαστικο πλαστικο της κορνας με αποτελεσμα να ξεκολαει και να ειναι αντιαισθητικο οπως φαινεται στην φωτο (απο αλλο αμαξι),
Ξερει καποιος να μου πει τι ειδους "κολλα- μαστιχη" μπορω να βαλω ετσι ωστε να αποτρεψω μελλοντικο σχισιμο του? Αυτη την στιγμη εχει καποια σχισιματα η μεμβρανη και δεν εχει φυγει ακομα. Το υλικο δεν μπορω να το προσδιορισω, αλλα μου ειναι ψιλο, μαλακο πλαστικο.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    125.3 KB · Views: 61
..btw Δημητρη, ποιος ακριβως ο ρολος του ανθρακονηματος στην εσ. πλατη της κιθαρας?

Επειδή δεν μπορούν να μπουν καμάρια όπως στις παραδοσιακές κιθάρες σε αυτή την κατασκευή και επειδή η διόρθωση σε περίπτωση ρωγμης είναι μεγάλος μπελάς καθώς δεν εχεις προσβαση εσωτερικά, με το ανθρακονημα ενισχύουμε την ακαμψία του πάτου και προλαμβανουμε μελλοντικές ρωγμές. Το συγκεκριμένο ξύλο έχει την τάση να κάνει ρωγμές με τον χρόνο ( βραζιλιανικος παλισανδρος).
58294ecc6cfde0958bd60c4eee884caa.jpg

μιας που το εφερε η κουβεντα να κανω μια ασχετη λιγο ερωτηση, το τιμονι μου (opel zafira A) χαλαει μονιμα το ελαστικο πλαστικο της κορνας με αποτελεσμα να ξεκολαει και να ειναι αντιαισθητικο οπως φαινεται στην φωτο (απο αλλο αμαξι),
Ξερει καποιος να μου πει τι ειδους "κολλα- μαστιχη" μπορω να βαλω ετσι ωστε να αποτρεψω μελλοντικο σχισιμο του? Αυτη την στιγμη εχει καποια σχισιματα η μεμβρανη και δεν εχει φυγει ακομα. Το υλικο δεν μπορω να το προσδιορισω, αλλα μου ειναι ψιλο, μαλακο πλαστικο.
13 ευρω στο Temu

στο δοχειο που βαζουμε νερο για το καθαρισμο του παρμπιζ χανει στην ενωση με το μοτερ που κουμπωνει .
σε παρόμοιο σημείο εχω βάλει την κολλα turbo fix (τυχαίο site).
την χρησιμοποιω χρόνια σε διαφορες συγκολήσεις και δεν με εχει προδώσει ποτε, ενω δουλεύεται και μέσα στο νερο.

Πριν από μερικά χρόνια που είχα ανάλογο θέμα με το δοχείο πλυστικοιύ υαλοκαθαριστήρων στο αυτοκίνητο, είχα βρει ψάχνοντας ένα σχετικό προιόν της Permatex:
Δεν έτυχε να το δοκιμάσω (γιατί εν τέλει μου άλλαξαν στο συνεργείο το δοχείο που έχανε από κάποιο σημείο με καινούριο, σιγά μην ασχολούνταν με επισκευή), αλλά έχω την αίσθηση ότι για μικροδιαρροές όπως υποθέτω στη δική σου περίπτωση, λογικά θα δουλέψει χωρίς θέμα. Η τιμή του βέβαια στην Ελλάδα είναι ένα θέμα.

απο Δευτςερα εχει το μικρο κατσαβιδι των 4 βολτ...

μεχρι τι μπορει να βιδωσει?

με ενδιαφερει:
Βιδα 4χ35 σε μελαμινη (με προτρυπημα)
τρυπημα 2,5μμ σε μελαμινη σε βαθος 3 εκατοστα.

τι νομιζετε?

απο Δευτςερα εχει το μικρο κατσαβιδι των 4 βολτ...

μεχρι τι μπορει να βιδωσει?

με ενδιαφερει:
Βιδα 4χ35 σε μελαμινη (με προτρυπημα)
τρυπημα 2,5μμ σε μελαμινη σε βαθος 3 εκατοστα.

τι νομιζετε?
Αυτά όπως ακριβώς τα αναφέρεις τα "έχει"..

τι νομιζετε?
Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις το 12βολτο (PBSA 12) που κατ' εμένα είναι το βολικότερο για όλες τις συνηθισμένες ξυλουργικές εργασίες. Έχει τσωκ και επιλογή για γρήγορη ταχύτητα για τα τρυπήματα (της Δευτέρας δεν έχει τίποτα από τα δύο) και επίσης έχει καστάνια για τα βιδώματα.