Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για 12βολτο πρεπει να ειναι μια χαρα αυτο το φυσητηρι.

Εχω ενα 4βολτο φυσητηρι Nitecore και ενα μινι 4βολτο σκουπακι Ryobi και εχουν οχι μονο εντυπωσιακη αλλα και ουσιαστικη αποδοση για το βολταζ!!
Για να μην πουμε για το 4βολτο φουσκωτηρι ποδηλατων της Ryobi, ακομα και για τα 4βολτα κινεζικα φυσητηρια απο το τεμου που αναρωτιεσαι τι μοτερ εχουν μεσα!!

Eχουν βελτιωθει πολυ τα μοτερακια και αποδιδουν αξιοσημειωτα πλεον στα 3.6 (4.2) βολτ.

χ1,6 μεγεθυνση ειναι ΤΙΠΟΤΑ....

Οι μεγεθυντικοι φακοι χειρος ειτε παγκου εχουν μεγαλυτερη μεγεθυνση, απο 2χ εως 3χ.

Ομως μην ξεχναμε οτι αυτα που πηρε ο Στελιος ειναι γυαλια που τα φοραμε και η μεγεθυνση που εχουν ειναι η υψηλοτερη δυνατη κατα την γνωμη μου.

• Like
Reactions: newbie
Οι μεγεθυντικοι φακοι χειρος ειτε παγκου εχουν μεγαλυτερη μεγεθυνση, απο 2χ εως 3χ.

Ομως μην ξεχναμε οτι αυτα που πηρε ο Στελιος ειναι γυαλια που τα φοραμε και η μεγεθυνση που εχουν ειναι η υψηλοτερη δυνατη κατα την γνωμη μου.
Τα optivisor που χρησιμοποιώ (εντάξει δεν τα λες ακριβώς γυαλιά) έχουν μεγέθυνση έως και 3.5 και με έναν συμπληρωματικό συν 2.5 πάμε στα 6 δηλαδή.

Nαι, αλλα μιλαμε για γυαλια που μπορεις να εχεις απο κατω τους αλλα γυαλια (μυωπιας πρεσβυωπιας).

Διαφορετικα, τετοια εξειδικευμενα γυαλια μπορουν να εχουν μεγεθυνσεις 25χ και μεγαλυτερες.

• Like
Σήμερα τα δοκίμασα αρκετά στην πράξη και σίγουρα θα τα ξαναέπαιρνα. Δεν ασχολούμαι ούτε με ρολόγια, ούτε με κοσμήματα. Έναν αριθμό θέλω να δω και με καλύπτουν πλήρως, γιατί αντικαστέστησαν τον μεγεθυντικό φακό που ήταν δύσχρηστος. Φυσικά δεν είναι για να τα φοράς μόνιμα. Το ενσωματωμένο φως, είναι σαν να μην υπάρχει.
Πχ σήμερα με το μηχανικό παχύμετρο, με έσωσαν γιατί με στο ένα χέρι είχα το παχύμετρο και με το άλλο ρύθμιζα (δουλειά με λάδια και γράσα που το λυπάσαι το ψηφιακό)

• Like
Reactions: nickolas
Nαι, αλλα μιλαμε για γυαλια που μπορεις να εχεις απο κατω τους αλλα γυαλια (μυωπιας πρεσβυωπιας).

Διαφορετικα, τετοια εξειδικευμενα γυαλια μπορουν να εχουν μεγεθυνσεις 25χ και μεγαλυτερες.
Τα optivisor είναι τύπου headband και φοράς από κάτω ότι γυαλιά θέλεις,.
Τόσο μεγάλες τιμές ,25χ και επάνω δεν υπάρχουν σε γυαλιά γιατί το εστιακό τους βάθος είναι ελάχιστο άρα απαγορευτικό για φορητά.

Tα ειδικα γυαλια που χρησιμοποιουν πχ. οι χρυσοχοοι/ωρολογοποιοι, εχουν μεγεθυνση εως 25χ. Για παραπανω φανταζομαι οτι υπαρχουν (ιατρικη κλπ)

Eπισης τα γυαλια μασκα που αναφερεσαι ειναι πανακριβα μαλλον καμμια εικοσαρια φορες ακριβοτερα απο τα βολικα γυαλια του Lidl, οποτε δεν μιλαμε για συγκρισιμη εναλλακτικη.

Ομως εαν οντως χρειαζεται καποιος μια τετοια μεγεθυνση 3χ, χωρις να μπλεξει με τα ειδικα γυαλια των ωρολογοποιων, τα οptivisor ισως ειναι μια πιο βολικη λυση.

Νομίζω ότι μιλάτε για εντελώς διαφορετική χρήση. Με το σημερινό επίπεδο όρασής μου, δεν θα έπαιρνα τα optivisor των 90€ για να βλέπω το παχύμετρο ή το διάκενο στα μπουζί.
Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και δοκιμασμένο σε κόστος μέχρι 20€, θα με ενδιέφερε.

κανω κοπυ κι εδω εκτος απο το θρεντ "προσφορες" , μιας και ειναι αμεσου ενδιαφεροντος για ολους

βρηκα αυτο που πολλοι (αν οχι ολοι) , ψαχναμε !! :)
το αγορασα στα 6,12€ μαλλον σε προωθητικη ενεργεια (παρε 3 ειδη σου δωριζουμε τα μεταφορικα)
και τωρα μετα μεσα σε μια ωρα το βλεπω , στο πισι ομως , στα 10,96
μπειτε στην εφαρμογη , ισως απο εκει το εχει ακομα στα 6,12
ποιο?

Ο Aνταπτορας!!
μπαταριες τυπου μακιτα σε εργαλεια LIDL !!!!!!!
βουρρρρρ :)
φυσικα το παρηγγειλα, ελπιζω να δουλευει καλα , να μου λυσει τα χερια καθως εχω οπως πολλοι παρα πολλες μαιμουδομακιτες απο τα κινεζικα εργαλεια

παλιοτερα ειχα αγορασει απο αλι , ανταπτορα απο μπαταριες μπος σε εργαλεια μακιτα και δουλευουν αριστα

https://www.aliexpress.com/item/100...o.order_list.order_list_main.5.78401802P0ixmK

Last edited:
  • Like
Eργαλειακια, εστω και λιγοστα, απο αυτη την Πεμπτη στο Λιντλ

Τουλάχιστον ξαναφερε τις αριστες κολλες δυο συστατικων Rexxan μετα απο χρονια!!

Tην δυνατη κοκκινη των 20' και την γρηγορη κιτρινη των 5'. H κοκκινη ειναι περιπου 40% πιο δυνατη απο την κιτρινη.
57d61ea68948481e8f161ec9b890cad13b18e5b2.jpg

Πολυ κριμα που δεν φερνει την αντιστοιχη κολλα δυο συστατικων για μεταλλα της Rexxan -Ελβετικη εταιρεια.

Χθες το βράδυ (7:30) που πέρασα από το Lidl της Λ. Αθηνών (Περιστέρι) είχε πάνω από 5 κομμάτια από το σετ με τον πριτσιναδόρο.

Τελικά τον βρήκα παιδιά εχθές τι βραδυ 8και55 στην Ν Ιωνία ευτυχώς και οφείλω να ομολογήσω οτι μου φαίνεται αρκετά στιβαρος

• Like
Reactions: Χιωτης
Nαι αντεχουν, τωρα χρησιμοποιω τα δυο τελευταια σωληναρια απο την προηγουμενη φορα και ειναι μια χαρα.
Μιλαμε για αυτα που ειχε φερει πριν 4-5 χρονια.

• Like
Reactions: KOSSTV and newbie
Κολλες δυο συστατικων απο Λιντλ που ειχε χρονια να φερει!
Βest Value for Money, 2.99 ευρω, οι συγκεκριμενες Ελβετικες κολλες (y)

BwAuUeVh.jpg

Τωρα ας ξαναφερει οποτε θελει :)

τσεκαρετε οσοι εχετε lidl plus μου εβγαλε κουπονι -25% για τον καβουρα που εχει σημερα.

Θα αφήσετε άνθρωπο να αγιάσει; :cool: (βαράτε με κι ας κλαίω)

20251023_185055.jpg

Η πένσα/καβουρας κτλ για 9€ είναι μια χαρά. Προσωπικά, μόνο σε υδραυλικά θα την χρησιμοποιήσω γιατί δεν φαίνεται για βαριές δουλειές. Ίσως θα έπρεπε να είχε λίγο περισσοτερο ανοιγμα στις λαβές όταν τις αφήνεις, για να μπορεί να περιστρέφεται χωρίς να την βγάζεις από το παξιμάδι. Οι προστατευτικές σιαγόνες έχουν πολύ καλή εφαρμογή.