Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα φιλτατοι,
Την Πέμπτη βαζει στο ράφι το μπουλονοκλειδο .
Ψάχνοντας λίγο έπεσα πάνω σε αυτό
και θα ήθελα να σας ρωτήσω:
1) Έχετε καμμιά γνώμη για αυτη την μάρκα;
2) Αυτό το site είναι οκ ή θα ψαχνω γωνιά στο δεκαρικο;
3)Να πάρω καλύτερα το parkside,να τελειώνω??
Προκαταβολικές ευχαριστίες!!

Καλημέρα φιλτατοι,
Καλημέρα
το BORSTAIN δεν το γνωρίζω, αλλά έχω το PARKSIDE. Δυστυχώς δεν κατάφερα να του κάνω κάποιο test αξιόλογο, οπότε δεν έχω άποψη για την ακρίβεια των Nm. Τροχούς αυτοκινήτου τους λύνει.

Καλημέρα
το BORSTAIN δεν το γνωρίζω, αλλά έχω το PARKSIDE. Δυστυχώς δεν κατάφερα να του κάνω κάποιο test αξιόλογο, οπότε δεν έχω άποψη για την ακρίβεια των Nm. Τροχούς αυτοκινήτου τους λύνει.
Μόνο για το αυτοκίνητο το θέλω.
Διάβασα ότι αυτό το BORSTAIN ,δεν λέει την αλήθεια ούτε για τα Nm που αναφέρεικαι η μπαταρία του δεν είναι 36v , αλλά 20v.
Οπότε Lidl και Άγιος ο Θεός😀.

• Like
Reactions: Χιωτης
μια χαρα μπουλονοκλειδα ειναι τα τυπου μακιτα
την borstain δεν την ξερω, ξερω ομως αυτη στα 43€

https://gr.banggood.com/EU-DirectTo...-Also-For-Mak-p-2004782.html?cur_warehouse=CZ
και σου ερχεται και φθηνοτερα ιδιαιτερα αν εισαι νεος πελατης ή παρεις κανα κουπονακι κλπ

βεβαια το borstain εχει βαλιτσουλα και καρυδακια , οπότε ισως να σε συμφερει

• Like
Reactions: mdvq
Μόνο για το αυτοκίνητο το θέλω.
Διάβασα ότι αυτό το BORSTAIN ,δεν λέει την αλήθεια ούτε για τα Nm που αναφέρεικαι η μπαταρία του δεν είναι 36v , αλλά 20v.
Οπότε Lidl και Άγιος ο Θεός😀.

Στα τελικά βιδώματα χρησιμοποιώ πάντα δυναμόκλειδο. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις αναφερόμενες τιμές σε τόσο φθηνά εργαλεία.
Στα ξεβιδώματα όμως είναι σημαντική βοήθεια, ειδικά σε βίδες που δεν "θέλουν" να ξεβιδώσουν.
Υπάρχουν και περιπτώσεις που το μπουλονόκλειδο είναι το μοναδικό εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Πχ καμπάνες σε δίκυκλα, παξιμάδια σε άξονες.....

Μπορει να κανουν την δουλεια τους, αλλα οταν μια εταιρεια ενσυνειδητα παραπλανει -και μαλιστα εξωφθαλμα- με τα χαρακτηριστικα του προιοντος...μακρια. Μade in Germany λεει κιολας...:rolleyes:
Θα προτιμουσα το Parkside με την 3ετη εγγυηση και το πληρες σετακι του

Καλημέρα φιλτατοι,
Να πάρεις το Parkside...
Eιναι από λίγα πράσινα που είναι αξιόπιστο.και.αξιοπρεπεστατο στην χρήση..
Είναι.σχεδον όσο λέει,εχει και την απλή 4αρα και είναι κομπλέ..

Συγκριτικά με το κινέζικο θεωρω ότι είναι κλάσης ανώτερο και δεν ρισκαρεις..
59 ευρώ με μπαταρια και.φορτιστη..;..και 3ετη εγγύηση.. ;
Μια χαρά τιμή είναι..

Να πάρεις το Parkside...
Eιναι από λίγα πράσινα που είναι αξιόπιστο.και.αξιοπρεπεστατο στην χρήση..
Είναι.σχεδον όσο λέει,εχει και την απλή 4αρα και είναι κομπλέ..

Συγκριτικά με το κινέζικο θεωρω ότι είναι κλάσης ανώτερο και δεν ρισκαρεις..
59 ευρώ με μπαταρια και.φορτιστη..;..και 3ετη εγγύηση.. ;
Μια χαρά τιμή είναι..
Αυτό θα πάρω,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Εσάς ξέρουμε,εσάς εμπιστευόμαστε 😀

Καλημέρα, μια ερώτηση για όσουν ξέρουν από κολωνάτα δράπανα.

Αγόρασα το bench drill ptbm 400 της parkside και στις οδηγίες τοποθέτησης του τσοκ έλεγε "Σπρώξτε το τσοκ στο άκρο του τσοκ τρυπανιού με μερικά ελαφρά χτυπήματα. Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό σφυρί για αυτό το σκοπό." Το έκανα, λειτούργησε, μέχρι εδώ όλα καλά.

Η αποριά μου όμως είναι: Πως ξέρω οτι έχει ασφαλίσει και δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει και ειδικά εν ώρα λειτουργίας πχ με ένα τρυπάνι με φτερό πανω, να αρχίσει να πετάει και όποιον πάρει ο χάρος; Ψάχνοντας είδα πολλά βιντεάκια στα οποία τα τσοκ γλιστράνε για διάφορους λόγους και η αγωνία έγινε μεγαλύτερη. Η λύση είναι λέει απλά να το καθαρίστε και να το ξαναβάλετε με χτυπήματα. Και αν κάποια στιγμή αυτό φθαρεί ή πιασει βρωμιά ή οτιδήποτε θα φοβόμαστε μην πέσει; Για ποιο λόγο δεν έχει κάποιο σπείρωμα για να είμαστε σίγουροι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αγόρασα το bench drill ptbm 400 της parkside και στις οδηγίες τοποθέτησης του τσοκ έλεγε "Σπρώξτε το τσοκ στο άκρο του τσοκ τρυπανιού με μερικά ελαφρά χτυπήματα. Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό σφυρί για αυτό το σκοπό." Το έκανα, λειτούργησε, μέχρι εδώ όλα καλά.

Η αποριά μου όμως είναι: Πως ξέρω οτι έχει ασφαλίσει και δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει και ειδικά εν ώρα λειτουργίας πχ με ένα τρυπάνι με φτερό πανω, να αρχίσει να πετάει και όποιον πάρει ο χάρος; Ψάχνοντας είδα πολλά βιντεάκια στα οποία τα τσοκ γλιστράνε για διάφορους λόγους και η αγωνία έγινε μεγαλύτερη. Η λύση είναι λέει απλά να το καθαρίστε και να το ξαναβάλετε με χτυπήματα. Και αν κάποια στιγμή αυτό φθαρεί ή πιασει βρωμιά ή οτιδήποτε θα φοβόμαστε μην πέσει; Για ποιο λόγο δεν έχει κάποιο σπείρωμα για να είμαστε σίγουροι;

Δεν έχει θέμα. Ακομη και σε ένα jet που έχει 10πλαδια τιμή με τον ίδιο τρόπο μπαίνει το τσοκ. Όσο το χρησιμοποιείς αυτο θα σφίγγει ακόμη πιο πολυ.

• Like
Reactions: mare96 and newbie

Ούτε εγω θα το φοβόμουνα. Έχω 2 κολωνάτα της PARKSIDE και τα 2 με κωνικά τσοκ. Στο 1ο χάλασε το καρέ του άξονα από το ζόρι, αλλά το τσόκ παρέμεινε ακούνητο. Αν μπει σωστά, για να βγει θέλει εξολκέα ή πατέντα με παξιμάδι και βίδα.

• Like
Reactions: mare96
To κολωνάτο στα αγγλικά λέγεται και drill press -πρέσα: με την δύναμη προς τα κάτω που ασκείται κάθε φορά που τρυπάς (πολλαπλάσια αυτής που βάζεις με το χέρι στο μοχλό), το τσωκ σφηνώνει ακόμα περισσότερο στον άξονα. Σκέψου ότι η συνηθισμένη απορία είναι το ακριβώς ανάποδο: πως θα βγάλω το σφηνωμένο τσωκ που δεν βγαίνει με τίποτα 😁.

Εδώ να προσθέσουμε και κάτι σχετικό: το κολωνάτο παρότι θυμίζει στην εμφάνιση φρέζα δεν κάνει για φρεζαρίσματα. Αν κάποιος πάει να κάνει πατέντες με δουλειές που ασκούν δυνάμεις κάθετες προς τον άξονα εκεί το τσωκ μπορεί να ξεκολλήσει και όπως γράφεις να "πετάξει".

20 χρονια τωρα εχω το κολωνατο της Lidl και δεν εχει κανει κιχ.
Έχεις το παλιό καλό γκρι χρωματος; Το έχει ένας οργανοποιος εδώ. Ποιοτικότερο από το δικό μου πρασινο και μπορεί να ειναι και διπλάσιο βάρος.

• Like
Reactions: enduras1
Καλημερα επιτέλους έφερε πιρτσιναδωρο...και πήρα 2 σετ απο allie στα 20 ευρο πριν 2 βδομάδες.. αλλα θα το πάρω γιατι αρκετά το δουλευω

Εργαλεια και ρουχαλακια εργασιας απο την αλλη Δευτερα 20/10 στα Λιντλ!

Καποιοι ισως βρουν χρησιμα καποια πραγματα στα ειδη πεζοποριας.

Από αυτά που έχει ο συγκεκριμένος προβολεας αξίζει περισσότερο από όλα..

Έχει 21700 μπαταρίες και κρατάει αρκετά..
Ο φωτισμός του αρκετά δυνατός..
Η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή..

Σε δεύτερη αγορά θα έβαζα τα τζιν παντελόνια που είναι εξαιρετικά και αντοχής και η fleece ζακέτα. .