Νομίζω ότι η λαμόγια έχει ανέβει σε άλλο λεβελ
https://buy.vycbuy.shop/UogzorTs?ut...PuuFl7zZEUVng-ZNhuqoiC2stD88BU6pTzhlBIEdjIuMA
www.b2bstore.gr
ΚαλημέραΚαλημέρα φιλτατοι,
Την Πέμπτη βαζει στο ράφι το μπουλονοκλειδο .
Ψάχνοντας λίγο έπεσα πάνω σε αυτό
και θα ήθελα να σας ρωτήσω:ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΛΕΙΔΟ-ΠΑΛΜΙΚΟ ΕΠΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ BORSTAIN 36V ΜΕ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 5AH
ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΛΕΙΔΟ-ΠΑΛΜΙΚΟ ΕΠΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ BORSTAIN 36V ΜΕ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 5AH Υποδοχή: 1/2” Κρούση: 0-3200 min-1 Ροπή: 620 Nm Ρυθμιζόμενες ταχύτητες 2 Ηλεκτρικό Φρένο Στροφές Χωρίς Φορτίο: 0-2800min-1 Διακόπτης Μεταβλητής Ταχύτητας Μαλακή εργονομική λαβή LED Ένδειξη Ενέργειας LEDwww.b2bstore.gr
1) Έχετε καμμιά γνώμη για αυτη την μάρκα;
2) Αυτό το site είναι οκ ή θα ψαχνω γωνιά στο δεκαρικο;
3)Να πάρω καλύτερα το parkside,να τελειώνω??
Προκαταβολικές ευχαριστίες!!
Μόνο για το αυτοκίνητο το θέλω.Καλημέρα
το BORSTAIN δεν το γνωρίζω, αλλά έχω το PARKSIDE. Δυστυχώς δεν κατάφερα να του κάνω κάποιο test αξιόλογο, οπότε δεν έχω άποψη για την ακρίβεια των Nm. Τροχούς αυτοκινήτου τους λύνει.
Μόνο για το αυτοκίνητο το θέλω.
Διάβασα ότι αυτό το BORSTAIN ,δεν λέει την αλήθεια ούτε για τα Nm που αναφέρεικαι η μπαταρία του δεν είναι 36v , αλλά 20v.
Οπότε Lidl και Άγιος ο Θεός.
Να πάρεις το Parkside...Καλημέρα φιλτατοι,
Την Πέμπτη βαζει στο ράφι το μπουλονοκλειδο .
Ψάχνοντας λίγο έπεσα πάνω σε αυτό
και θα ήθελα να σας ρωτήσω:ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΛΕΙΔΟ-ΠΑΛΜΙΚΟ ΕΠΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ BORSTAIN 36V ΜΕ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 5AH
ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΛΕΙΔΟ-ΠΑΛΜΙΚΟ ΕΠΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ BORSTAIN 36V ΜΕ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 5AH Υποδοχή: 1/2” Κρούση: 0-3200 min-1 Ροπή: 620 Nm Ρυθμιζόμενες ταχύτητες 2 Ηλεκτρικό Φρένο Στροφές Χωρίς Φορτίο: 0-2800min-1 Διακόπτης Μεταβλητής Ταχύτητας Μαλακή εργονομική λαβή LED Ένδειξη Ενέργειας LEDwww.b2bstore.gr
1) Έχετε καμμιά γνώμη για αυτη την μάρκα;
2) Αυτό το site είναι οκ ή θα ψαχνω γωνιά στο δεκαρικο;
3)Να πάρω καλύτερα το parkside,να τελειώνω??
Προκαταβολικές ευχαριστίες!!
Αυτό θα πάρω,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Να πάρεις το Parkside...
Eιναι από λίγα πράσινα που είναι αξιόπιστο.και.αξιοπρεπεστατο στην χρήση..
Είναι.σχεδον όσο λέει,εχει και την απλή 4αρα και είναι κομπλέ..
Συγκριτικά με το κινέζικο θεωρω ότι είναι κλάσης ανώτερο και δεν ρισκαρεις..
59 ευρώ με μπαταρια και.φορτιστη..;..και 3ετη εγγύηση.. ;
Μια χαρά τιμή είναι..
Δεν έχει θέμα. Ακομη και σε ένα jet που έχει 10πλαδια τιμή με τον ίδιο τρόπο μπαίνει το τσοκ. Όσο το χρησιμοποιείς αυτο θα σφίγγει ακόμη πιο πολυ.Καλημέρα, μια ερώτηση για όσουν ξέρουν από κολωνάτα δράπανα.
Αγόρασα το bench drill ptbm 400 της parkside και στις οδηγίες τοποθέτησης του τσοκ έλεγε "Σπρώξτε το τσοκ στο άκρο του τσοκ τρυπανιού με μερικά ελαφρά χτυπήματα. Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό σφυρί για αυτό το σκοπό." Το έκανα, λειτούργησε, μέχρι εδώ όλα καλά.
Η αποριά μου όμως είναι: Πως ξέρω οτι έχει ασφαλίσει και δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει και ειδικά εν ώρα λειτουργίας πχ με ένα τρυπάνι με φτερό πανω, να αρχίσει να πετάει και όποιον πάρει ο χάρος; Ψάχνοντας είδα πολλά βιντεάκια στα οποία τα τσοκ γλιστράνε για διάφορους λόγους και η αγωνία έγινε μεγαλύτερη. Η λύση είναι λέει απλά να το καθαρίστε και να το ξαναβάλετε με χτυπήματα. Και αν κάποια στιγμή αυτό φθαρεί ή πιασει βρωμιά ή οτιδήποτε θα φοβόμαστε μην πέσει; Για ποιο λόγο δεν έχει κάποιο σπείρωμα για να είμαστε σίγουροι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ούτε εγω θα το φοβόμουνα. Έχω 2 κολωνάτα της PARKSIDE και τα 2 με κωνικά τσοκ. Στο 1ο χάλασε το καρέ του άξονα από το ζόρι, αλλά το τσόκ παρέμεινε ακούνητο. Αν μπει σωστά, για να βγει θέλει εξολκέα ή πατέντα με παξιμάδι και βίδα.Καλημέρα, μια ερώτηση για όσουν ξέρουν από κολωνάτα δράπανα.
Αγόρασα το bench drill ptbm 400 της parkside και στις οδηγίες τοποθέτησης του τσοκ έλεγε "Σπρώξτε το τσοκ στο άκρο του τσοκ τρυπανιού με μερικά ελαφρά χτυπήματα. Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό σφυρί για αυτό το σκοπό." Το έκανα, λειτούργησε, μέχρι εδώ όλα καλά.
Η αποριά μου όμως είναι: Πως ξέρω οτι έχει ασφαλίσει και δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει και ειδικά εν ώρα λειτουργίας πχ με ένα τρυπάνι με φτερό πανω, να αρχίσει να πετάει και όποιον πάρει ο χάρος; Ψάχνοντας είδα πολλά βιντεάκια στα οποία τα τσοκ γλιστράνε για διάφορους λόγους και η αγωνία έγινε μεγαλύτερη. Η λύση είναι λέει απλά να το καθαρίστε και να το ξαναβάλετε με χτυπήματα. Και αν κάποια στιγμή αυτό φθαρεί ή πιασει βρωμιά ή οτιδήποτε θα φοβόμαστε μην πέσει; Για ποιο λόγο δεν έχει κάποιο σπείρωμα για να είμαστε σίγουροι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έχεις το παλιό καλό γκρι χρωματος; Το έχει ένας οργανοποιος εδώ. Ποιοτικότερο από το δικό μου πρασινο και μπορεί να ειναι και διπλάσιο βάρος.20 χρονια τωρα εχω το κολωνατο της Lidl και δεν εχει κανει κιχ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.