Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παντως απ οσο ξερω για το αυτοκινητο ο νομος καθοριζει υποχρεωτικα δικιλο πυροσβεστηρα.
(αν βεβαια το θελεις για αυτοκινητο)
Ετσι οριζει ο νομος αλλα ουδεποτε σε Κτεο μου εχει γινει παρατηρηση η επιβολη προστιμου εχοντας του ενος κιλου..
Δεν ξερω εαν ειναι προσφατος ο νομος βεβαια..

Εγω έχω το 3.6 Β1.
Πραγματικά αθάνατο το κατσαβίδι μην το γρουσουζέψω.
Έχω βιδώσει-ξεβιδώσει τα πάντα 15 χρόνια τώρα.
Κρεββάτια, ράφια, βάσεις, κουκέτες.
Από έπιπλα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές
Και ακόμα αντέχει.

Παντως απ οσο ξερω για το αυτοκινητο ο νομος καθοριζει υποχρεωτικα δικιλο πυροσβεστηρα.
(αν βεβαια το θελεις για αυτοκινητο)
Ερωτηση επι τουτου στο ChatGpt:

Είναι υποχρεωτικος 2 κιλων πυροσβεστηρας για το αμαξι?

Σκέφτηκε για 28s

Όχι — για ένα απλό επιβατικό ΙΧ (κατηγορία Μ1) η νομοθεσία δεν λέει ότι ο πυροσβεστήρας πρέπει υποχρεωτικά να είναι 2 κιλών. Απαιτεί έναν πυροσβεστήρα Τύπου 1, ξηράς κόνεως ABC, με ελάχιστη κατασβεστική ικανότητα 8A 34B C και τις προβλεπόμενες πιστοποιήσεις/ελέγχους.

Άρα, αν έχεις π.χ. 1 kg, κοίτα την ετικέτα: αν αναγράφει τουλάχιστον 8A 34B C και είναι εντός ισχύος/συντηρημένος, το βάρος από μόνο του δεν είναι το κριτήριο. Στην αγορά, πάντως, πολλοί πυροσβεστήρες 2 kg είναι ακριβώς προδιαγραφών 8A 34B C, γι’ αυτό συχνά ακούγεται ότι «χρειάζεται 2κιλος».

Ερωτηση επι τουτου στο ChatGpt:

Είναι υποχρεωτικος 2 κιλων πυροσβεστηρας για το αμαξι?

Σκέφτηκε για 28s

Όχι — για ένα απλό επιβατικό ΙΧ (κατηγορία Μ1) η νομοθεσία δεν λέει ότι ο πυροσβεστήρας πρέπει υποχρεωτικά να είναι 2 κιλών. Απαιτεί έναν πυροσβεστήρα Τύπου 1, ξηράς κόνεως ABC, με ελάχιστη κατασβεστική ικανότητα 8A 34B C και τις προβλεπόμενες πιστοποιήσεις/ελέγχους.

Άρα, αν έχεις π.χ. 1 kg, κοίτα την ετικέτα: αν αναγράφει τουλάχιστον 8A 34B C και είναι εντός ισχύος/συντηρημένος, το βάρος από μόνο του δεν είναι το κριτήριο. Στην αγορά, πάντως, πολλοί πυροσβεστήρες 2 kg είναι ακριβώς προδιαγραφών 8A 34B C, γι’ αυτό συχνά ακούγεται ότι «χρειάζεται 2κιλος».
Του lidl το γράφει

Ειχαν εξαντληθει δυστυχως...
Αναγομωση δεν γινεται, τουλαχιστον στον τυπο του πυροσβεστηρα που ειχα παρει πριν χρονια απο το Λιντλ.
Θεωρω οτι ουτε το νεο μοντελο του Λιντλ αναγομωνεται.

• Like
Reactions: newbie and skysound
Ειχαν εξαντληθει δυστυχως...
Αναγομωση δεν γινεται, τουλαχιστον στον τυπο του πυροσβεστηρα που ειχα παρει πριν χρονια απο το Λιντλ.
Θεωρω οτι ουτε το νεο μοντελο του Λιντλ αναγομωνεται.
Μιχάλη, στο κατάστημα της Λυκόβρυσης πριν από λίγο είχε 20+ τεμ.

• Like
Reactions: Χιωτης
Αυτό λέει τίποτα?

Πολυανιχνευτής PMFD A3

View attachment 275699

Λέω να πάρω και τον προβολέα led.

Πολυ χρησιμα εργαλειακια και η τμη ειναι σουπερ!!

Μονο στον ανιχνευτη, δοκιμασε τον σε τοιχο που γνωριζεις οτι περνανε καλωδια ρευματος/μπετοβεργες κλπ, για να καταλαβεις την ευαισθησια του και τις ιδιαιτεροτητες του.

• Like
Reactions: airb and KOSSTV
Καλη βδομαδα γέροντες :)

Mην ψαχνετε για εργαλεια αυτη την βδομαδα στο Lidl.... Mονο δυο πολυπριζα εχει στο τμημα Γραφειο και εξοπλισμος.