Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παντως απ οσο ξερω για το αυτοκινητο ο νομος καθοριζει υποχρεωτικα δικιλο πυροσβεστηρα.
(αν βεβαια το θελεις για αυτοκινητο)
Ετσι οριζει ο νομος αλλα ουδεποτε σε Κτεο μου εχει γινει παρατηρηση η επιβολη προστιμου εχοντας του ενος κιλου..
Δεν ξερω εαν ειναι προσφατος ο νομος βεβαια..

Εγω έχω το 3.6 Β1.
Πραγματικά αθάνατο το κατσαβίδι μην το γρουσουζέψω.
Έχω βιδώσει-ξεβιδώσει τα πάντα 15 χρόνια τώρα.
Κρεββάτια, ράφια, βάσεις, κουκέτες.
Από έπιπλα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές
Και ακόμα αντέχει.

Παντως απ οσο ξερω για το αυτοκινητο ο νομος καθοριζει υποχρεωτικα δικιλο πυροσβεστηρα.
(αν βεβαια το θελεις για αυτοκινητο)
Ερωτηση επι τουτου στο ChatGpt:

Είναι υποχρεωτικος 2 κιλων πυροσβεστηρας για το αμαξι?

Σκέφτηκε για 28s

Όχι — για ένα απλό επιβατικό ΙΧ (κατηγορία Μ1) η νομοθεσία δεν λέει ότι ο πυροσβεστήρας πρέπει υποχρεωτικά να είναι 2 κιλών. Απαιτεί έναν πυροσβεστήρα Τύπου 1, ξηράς κόνεως ABC, με ελάχιστη κατασβεστική ικανότητα 8A 34B C και τις προβλεπόμενες πιστοποιήσεις/ελέγχους.

Άρα, αν έχεις π.χ. 1 kg, κοίτα την ετικέτα: αν αναγράφει τουλάχιστον 8A 34B C και είναι εντός ισχύος/συντηρημένος, το βάρος από μόνο του δεν είναι το κριτήριο. Στην αγορά, πάντως, πολλοί πυροσβεστήρες 2 kg είναι ακριβώς προδιαγραφών 8A 34B C, γι’ αυτό συχνά ακούγεται ότι «χρειάζεται 2κιλος».

• Like
Reactions: newbie and KOSSTV
Ερωτηση επι τουτου στο ChatGpt:

Είναι υποχρεωτικος 2 κιλων πυροσβεστηρας για το αμαξι?

Σκέφτηκε για 28s

Όχι — για ένα απλό επιβατικό ΙΧ (κατηγορία Μ1) η νομοθεσία δεν λέει ότι ο πυροσβεστήρας πρέπει υποχρεωτικά να είναι 2 κιλών. Απαιτεί έναν πυροσβεστήρα Τύπου 1, ξηράς κόνεως ABC, με ελάχιστη κατασβεστική ικανότητα 8A 34B C και τις προβλεπόμενες πιστοποιήσεις/ελέγχους.

Άρα, αν έχεις π.χ. 1 kg, κοίτα την ετικέτα: αν αναγράφει τουλάχιστον 8A 34B C και είναι εντός ισχύος/συντηρημένος, το βάρος από μόνο του δεν είναι το κριτήριο. Στην αγορά, πάντως, πολλοί πυροσβεστήρες 2 kg είναι ακριβώς προδιαγραφών 8A 34B C, γι’ αυτό συχνά ακούγεται ότι «χρειάζεται 2κιλος».
Του lidl το γράφει

• Like
Reactions: enduras1