Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτη ειναι εκπληξη! Θα το παρω και γω.

Να το πάρεις Νεκταριε , αξίζει .
Αλλα όπως λέει και ο φίλος πιο πανω δεν υπάρχει στο Ίντερνετ . Ο λόγος όμως απ´ ότι έχω καταλάβει απο αντίστοιχες περιπτώσεις τον τελευταιο καιρο που δεν υπήρχαν στο Ίντερνετ αλλα μονο στα φυλλάδια , ότι θα ειναι σε περιορισμένα κομμάτια (σαν άδειασμα αποθηκών) .

κριμα...και την ηθελα,καμια προταση για σαντουιτσιερα/τοστιερα παιζει ?

Εγω την πηρα αλλα φυσικα δεν προλαβα να την δοκιμασω...βρικσετε στην αποθηκη...χαχαχαχα συνηθεια γαρ απο τα εργλεια...
το ΑΝ ειναι ή οχι αφαιρουμενες εμενα δεν με πολυνοιαζει...απλα ειναι ενα συν σιγουρα...
Απο εκει και περα θα δοκιμασω το ψησιμο σε τοστακια κτλ για αλλα ψησηματα μπριζολες κτλ δεν με νοιαζει εχω μπαρμπεκιου αεριου οποτε ΔΕΝ υπαρχει λογος για εμενα να ψησω εκει...

Παντως ειναι γομαρι την περμενα πιο μικρη την συσκευσια...μου πηρε καμποση ωρα να την βολεψω στη μηχανη...

Εγω με αυτα και κεινα, ειχα προγραμματισει να παρω τη τοστιερα αλλα τελικα εριξα ακυρο. Λιγο οι μή αποσπωμενες, λιγο οτι δεν με "καίει" δεν τη πηρα.

αποψη μου είναι οτι τοστιέρα σε τέτοιο μέγεθος εαν θέλεις να ψήνεις και κανένα κρεατικό ή κοτόπουλο-ψάρι πρέπει να εχει αποσπωμενες πλάκες για να καθαρίζεται καλά.

Επίσης το άλλο Σάββατο έχει ατμοκαθαριστή αλλά δεν δίνει και πολλές λεπτομέρειες στην περιγραφή. Εαν τον έχει κάποιος ας μας πεί εντυπώσεις.

Οσο για το ρουτερ αξίζει πολύ σε αυτη την τιμή..

αν το ρουτερ δεν είναι στο site παίζει να μην το φέρει. Εχει ξαναγίνει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχεις δοκιμάσει να ψησεις μπριζόλες ή σουβλάκια;
έχω την ποιο ακριβή bosh την κόκκινη (http://www.buldoza.gr/product.aspx?product=1810073) και ενώ κάνει τα καλύτερα τοστ που εχω φάει, απο ψήσιμο δεν πιάνει μια. Απο τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει.

Βγάζει η BOSH τοστιέρα στην μπλε σειρά; :)

Τουλάχιστον του lidl θα την πήγαινα πίσω....

Οχι η αληθεια ειναι και δεν σκοπευω :) Για αυτες τις δουλειες το αναλαμβάνουν τα κάρβουνα

attachment.php

Υπάρχουν φορτιστές που αλλάζουν βύσμα και ρυθμίζεις και τα volt με 5-10 . Τα χαρακτηριστικά παντως του φορτιστή ειναι αυτά.

Edit Για κάποιο λόγο βγαίνει ανάποδα οταν την ανεβάζω...
Ευχαριστώ πολύ!

Επίσης το άλλο Σάββατο έχει ατμοκαθαριστή αλλά δεν δίνει και πολλές λεπτομέρειες στην περιγραφή. Εαν τον έχει κάποιος ας μας πεί εντυπώσεις.

Οσο για το ρουτερ αξίζει πολύ σε αυτη την τιμή..

Ο ατμοκαθαριστής υπηρχε στο παζαρι του για 10 ευρω. Τον πηρα και τον δοκιμαζω, ακομη, μαλλον θα τον επιστρεψω.
Για καθαρισμα μουχλας σε χαραμαδες μπανιου, βγαζει τα χοντρα αλλα υστερει στην λεπτομερια, θελει χημικο και βουρτσα μετα.
Για ενα φρεσκαρισμα-απολυμανση σε επιφανειες παιζει καλα λ.χ. λεκανη τουαλετας. Για τζαμια θελει ΠΑΡΑ πολλα περασματα (ειναι μικρη η σπατουλα τζαμιων) αλλα κανει δουλεια, και μια διπλη μπλκονοπορτα θελει ενα ολοκληρο γεμισμα νερου για να γινει...τζαμι. Το δοχειο νερου εχει περιορισμενη περιεκτικοτητα για πολλη δουλεια, και αργει λιγο η παραγωγη ατμου εαν ζητας πολυ. τελος με ΠΟΛΥ περιορισμενη πιεση εξοδου δεν εχει διεισδυτικοτητα. Λεπτομερια σημαντικη, ειναι δυσχερη στο χερι η χρηση ολοκληρης βασης για δουλειες, μια και δεν ειναι αρκετα μακρια η σωληνα (για να πλυνεις τζαμια λ.χ.)
Για 19 ευρω ειναι στην βασικη τιμη αγορας περιπου (23 ευρω σκρουτζ). Εγω δεν θα τα εδινα, κυριος κατοπιν εμπειριας χρησης. Τωρα μπορεις να το δοκιμασεις και να το επιστρεψεις. Εγω ακομη σκεφτομαι επιστροφη. Ισως ενα μεγαλυτερο μηχανημα της καρσερ να ηταν αλλιως

-------------

Για το ρουτερ,γινεται να χαραξεις σπειρα σε ξυλο, η χαραζει μονο ευθειες;

Δημήτρη, έχω την εντύπωση ότι επιστροφές από το bazaar δεν γίνονται ή κάνω λάθος;
Το λέω γιατί επιστρέφοντας σιλικόνη, που είχα αγοράσει με κανονική τιμή, μετά την αγορά άλλης στο παζάρι, είδα ότι σκανάρουν το αντικείμενο και, στην περίπτωση του ατμοκαθαριστή, ίσως, φανεί ότι έχει αγοραστεί από το παζάρι.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δημήτρη, έχω την εντύπωση ότι επιστροφές από το bazaar δεν γίνονται ή κάνω λάθος;
Το λέω γιατί επιστρέφοντας σιλικόνη, που είχα αγοράσει με κανονική τιμή, μετά την αγορά άλλης στο παζάρι, είδα ότι σκανάρουν το αντικείμενο και, στην περίπτωση του ατμοκαθαριστή, ίσως, φανεί ότι έχει αγοραστεί από το παζάρι.

Καλημερα,
Οχι, επιστροφες στους κανονικους ορους γινονται, το ειχα ρωτησει επιμονα, απλα ισχυει η τιμη παζαριου, αρα 10 για τον ατμοκαθαριστή.
παρεπιπτοντος, θυμασαι που ειχα παρει πολλες κεφαλες για το πολυεργαλειο με 3 ευρω; Τις ξαναφερνει για 7 ευρω την δευτερα.
το κριμα ειναι οτι δεν υπαρχει χαρτι για πετρες-μεταλλο στο παρκσαιντ η bosch τα εχει 17-20 ευρω το φυλλο.
το σερβις της χιουστον σερβις παραμενει ιδιο για ολα, παζαρι και μη.

Καλημέρα στο lidl Γερμανίας εμφανίζεται αυτό http://www.lidl.de/de/parkside-2-gang-akku-bohrhammer-pabh-18-li-a1/p95097. Φαίνεται καλύτερο από αυτό που θα έχει από Δευτέρα 22/06.

Πέραν του ότι τα δύο εργαλεία που συγκρίνεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, εκτός αυτού το συγκεκριμένο πνευματικό είχε έρθει πριν από λίγους μήνες.
Αυτό που θα φέρει τώρα είναι για να βιδώνεις στριφώνια και βίδες σε μέταλλο ξύλο ενώ το πνευματικό είναι για να ανοίγει τρύπες κυρίως σε δομικά υλικά και πέτρα (διαθέτει βέβαια και λειτουργία βιδώματος αλλά με σημαντικά μικρότερη δύναμη έναντι του άλλου).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο ατμοκαθαριστής υπηρχε στο παζαρι του για 10 ευρω. Τον πηρα και τον δοκιμαζω, ακομη, μαλλον θα τον επιστρεψω.
Για καθαρισμα μουχλας σε χαραμαδες μπανιου, βγαζει τα χοντρα αλλα υστερει στην λεπτομερια, θελει χημικο και βουρτσα μετα.
Για ενα φρεσκαρισμα-απολυμανση σε επιφανειες παιζει καλα λ.χ. λεκανη τουαλετας. Για τζαμια θελει ΠΑΡΑ πολλα περασματα (ειναι μικρη η σπατουλα τζαμιων) αλλα κανει δουλεια, και μια διπλη μπλκονοπορτα θελει ενα ολοκληρο γεμισμα νερου για να γινει...τζαμι. Το δοχειο νερου εχει περιορισμενη περιεκτικοτητα για πολλη δουλεια, και αργει λιγο η παραγωγη ατμου εαν ζητας πολυ. τελος με ΠΟΛΥ περιορισμενη πιεση εξοδου δεν εχει διεισδυτικοτητα. Λεπτομερια σημαντικη, ειναι δυσχερη στο χερι η χρηση ολοκληρης βασης για δουλειες, μια και δεν ειναι αρκετα μακρια η σωληνα (για να πλυνεις τζαμια λ.χ.)
Για 19 ευρω ειναι στην βασικη τιμη αγορας περιπου (23 ευρω σκρουτζ). Εγω δεν θα τα εδινα, κυριος κατοπιν εμπειριας χρησης. Τωρα μπορεις να το δοκιμασεις και να το επιστρεψεις. Εγω ακομη σκεφτομαι επιστροφη. Ισως ενα μεγαλυτερο μηχανημα της καρσερ να ηταν αλλιως

Νομίζω ότι το είχα αγοράσει κοντά στα 15 ευρώ. Τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφει ο xelonakias. Για τα λίγα χρήματα ίσως αξίζει, αλλά αν κάποιος θέλει πραγματικά να κάνει δουλειά πρέπει να πάρει κάποιον που να ανεβάζει μεγαλύτερη πίεση (και έχει προφανώς μεγαλύτερη τιμή). Για τα τζάμια πχ τελικά δεν το χρησιμοποιώ.

Για ατμοκαθαριστή πάτε σε karcher, οτιδήποτε σε χαμηλότερη κατηγορία που έχω δοκιμάσει δεν....

Για ατμοκαθαριστή πάτε σε karcher, οτιδήποτε σε χαμηλότερη κατηγορία που έχω δοκιμάσει δεν....

Ακριβώς.
Για 15-20 ευρώ που έχουν οι κινέζικοι ατμοκαθαριστές είναι μια χαρά.
Ο karcher με τα 60+ είναι άλλη κατηγορία...

Γεια σας παιδια.ενδιαφερομαι για το κατσαβιδι που θα βαλει τη Δευτερα 22/06 το lidl το οποιο ειναι γυρω στα 60 ευρω
Το εχει κανεις? Ειναι παλμικο? ποσα βολτ? και γενικα αν ειναι ευχαριστημενος

Ειναι καινουργιο και δεν υπαρχουν εντυπωσεις αδερφε.. αυτο που μπορεις να τσεκαρεις ειναι αναλυτικα τα specs απο το manual και αποφασιζεις .. το λεω γιατι το σκεφτομαι και γω για το συγκεκριμενο..

104449_01_f.jpg

Εφοσον αναφερετε οτι ειναι παραγωγα της einhell, δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο απο κει?