Οτι το χρησιμοποιουν Παναγιωτη για ξυλο συμφωνω,το θεμα ειναι αν δεν εχει τον δαχτυλιο με τις προεγκατεστημενες θεσεις ροπης ,θα ειναι κουραστικο να τσεκαρεις συνεχεια το δωσε-ασε στην σκανδαλη,ενω με τον δαχτυλιο με τις ροπες πατας συνεχεια την σκανδαλη και εκει που πρεπει σταματαει το βιδωμα,αυτο εννοω.
Καλά,η Αγγελικούλα ας κανονίσει για σερβίτσια..Ούτε καν κατάλαβε τι της έγραψες.Μια ερώτηση παιδιά:Είχα πάρει το κατσαβίδι 3.6v της parkside,αυτό που περιστρέφεις τη λαβή και γίνεται ίσιο..Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ,το θέμα είναι πως έχω το κατσαβίδι,το βαλιτσάκι και τα bits,αλλά όχι τον φορτιστή,κάπου τον έβαλα και δε μπορώ να τον βρώ με τίποτα..Τι μπορώ να κάνω;
Τα κρουστικά Δραπανοκατσάβιδα έχουν κρουστική λειτουργία κατά την φορά/διεύθυνση του τρυπήματος.
Τα Παλμικά Κατσαβίδια που κατ εμέ λάθος τα αναφέρουν ως Δραπανοκατσάβιδα έχουν κρουστική λειτουργία κατά την φορά/διεύθυνση του βιδώματος/ξεβιδώματος
Κανένα μέχρι στιγμής από την εμφάνιση τους Παλμικό δεν έχει βαθμίδες ροπής όπως έχουν τα Δραπανοκατσάβιδα και οι Κατσαβιδιέρες.
Επίσης κανένα κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο δεν έχει βαθμίδες ροπής κατά την κρούση. Θα μπορούσανε να βάλουν βαθμίδες ροπής εάν απομονώνανε την κρούση (γίνεται ή δεν γίνεται ή δεν το έχει σκεφτεί ακόμα κάποια Εταιρεία ως εξέλιξη των Παλμικών) όπως γίνεται στα κρουστικά Δραπανοκατσάβιδα.
Το μόνο που έχουν κάποια Μοντέλα Παλμικών είναι επιλογή πέραν της μιας ταχύτητας και φυσικά και αντίστοιχη ροπή σε αυτήν.
Τα Παλμικά δεν αντικαθιστούν τα Δραπανοκατσάβιδα αλλά δίνουν την δυνατότητα στον κάτοχο να βιδώνει πολύ μεγάλες βίδες/στριφώνια σε διάμετρο και μήκος όσον αφορά το ξύλο και χωρίς προτρύπημα εκεί δηλαδή που ένα Δραπανοκατσάβιδο αδυνατεί λόγο χαμηλής Ροπής. Επίσης άλλη μια κύρια λειτουργία είναι το βίδωμα/ξεβίδωμα σε μηχανόβιδες/παξιμάδια σε μέταλλο ή ξύλο.
Σε 10 λεπτά θα περνάω μπροστά από το τοπικό μου κατάστημα, μπορώ να σταματήσω να δω αν θέλεις.
Υπάρχουν φορτιστές που αλλάζουν βύσμα και ρυθμίζεις και τα volt με 5-10 . Τα χαρακτηριστικά παντως του φορτιστή ειναι αυτά.Είναι παρόμοιο,φαντάζομαι πως αν το βύσμα είναι το ίδιο θα κάνει ο φορτιστής του,μάλλον θα το χτυπήσω!Ευχαριστώ πολύ!
Τελικά δεν είναι αφαιρούμενες. Εγώ πάντως δε θα την έπαιρνα ακόμη κι αν ήταν, με 30 βρίσκεις και καλύτερες νομίζω.
Φαίνεται από τη φώτο ότι δεν είναι..
Σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτερες στην αγορά !!!
Εχω αυτη εδω και κανα 6μηνο, ολα μια χαρα http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001240&Product=1560328
Οι γνώστες που ξερουν, το ρουτερ αξιζει??
Εχω αυτη εδω και κανα 6μηνο, ολα μια χαρα http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001240&Product=1560328
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.