Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για μενα ο Νικος (osatosa) δεν εκανε κατι μεμπτό,ευγενικα και ωραια παρεθεσε ενα παραπονο-ερωτημα,του απαντησε η κυρια απο το lidl και παλι ανταπαντησε πολυ ωραια και σωστα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οτι το χρησιμοποιουν Παναγιωτη για ξυλο συμφωνω,το θεμα ειναι αν δεν εχει τον δαχτυλιο με τις προεγκατεστημενες θεσεις ροπης ,θα ειναι κουραστικο να τσεκαρεις συνεχεια το δωσε-ασε στην σκανδαλη,ενω με τον δαχτυλιο με τις ροπες πατας συνεχεια την σκανδαλη και εκει που πρεπει σταματαει το βιδωμα,αυτο εννοω.

Τα κρουστικά Δραπανοκατσάβιδα έχουν κρουστική λειτουργία κατά την φορά/διεύθυνση του τρυπήματος.
Τα Παλμικά Κατσαβίδια που κατ εμέ λάθος τα αναφέρουν ως Δραπανοκατσάβιδα έχουν κρουστική λειτουργία κατά την φορά/διεύθυνση του βιδώματος/ξεβιδώματος

Κανένα μέχρι στιγμής από την εμφάνιση τους Παλμικό δεν έχει βαθμίδες ροπής όπως έχουν τα Δραπανοκατσάβιδα και οι Κατσαβιδιέρες.
Επίσης κανένα κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο δεν έχει βαθμίδες ροπής κατά την κρούση. Θα μπορούσανε να βάλουν βαθμίδες ροπής εάν απομονώνανε την κρούση (γίνεται ή δεν γίνεται ή δεν το έχει σκεφτεί ακόμα κάποια Εταιρεία ως εξέλιξη των Παλμικών) όπως γίνεται στα κρουστικά Δραπανοκατσάβιδα.

Το μόνο που έχουν κάποια Μοντέλα Παλμικών είναι επιλογή πέραν της μιας ταχύτητας και φυσικά και αντίστοιχη ροπή σε αυτήν.

Τα Παλμικά δεν αντικαθιστούν τα Δραπανοκατσάβιδα αλλά δίνουν την δυνατότητα στον κάτοχο να βιδώνει πολύ μεγάλες βίδες/στριφώνια σε διάμετρο και μήκος όσον αφορά το ξύλο και χωρίς προτρύπημα εκεί δηλαδή που ένα Δραπανοκατσάβιδο αδυνατεί λόγο χαμηλής Ροπής. Επίσης άλλη μια κύρια λειτουργία είναι το βίδωμα/ξεβίδωμα σε μηχανόβιδες/παξιμάδια σε μέταλλο ή ξύλο.

Καλά,η Αγγελικούλα ας κανονίσει για σερβίτσια..Ούτε καν κατάλαβε τι της έγραψες.Μια ερώτηση παιδιά:Είχα πάρει το κατσαβίδι 3.6v της parkside,αυτό που περιστρέφεις τη λαβή και γίνεται ίσιο..Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ,το θέμα είναι πως έχω το κατσαβίδι,το βαλιτσάκι και τα bits,αλλά όχι τον φορτιστή,κάπου τον έβαλα και δε μπορώ να τον βρώ με τίποτα..Τι μπορώ να κάνω;

Αν μιλάς για αυτό http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm?action=showDetail&id=34867 θα το φέρει παλι στις 22/06.

Εγώ αντι για φορτιστή θα το ξαναέπαιρνα ... και ετσι θα το είχα διπλό + φορτιστή :violent-smiley-030:
Αν είναι αυτό το μοντέλο, επιβεβαίωσε το μου για να κοιτάξω να σου πώ τα χαρακτηριστικά του φορτιστή

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα κρουστικά Δραπανοκατσάβιδα έχουν κρουστική λειτουργία κατά την φορά/διεύθυνση του τρυπήματος.
Τα Παλμικά Κατσαβίδια που κατ εμέ λάθος τα αναφέρουν ως Δραπανοκατσάβιδα έχουν κρουστική λειτουργία κατά την φορά/διεύθυνση του βιδώματος/ξεβιδώματος

Κανένα μέχρι στιγμής από την εμφάνιση τους Παλμικό δεν έχει βαθμίδες ροπής όπως έχουν τα Δραπανοκατσάβιδα και οι Κατσαβιδιέρες.
Επίσης κανένα κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο δεν έχει βαθμίδες ροπής κατά την κρούση. Θα μπορούσανε να βάλουν βαθμίδες ροπής εάν απομονώνανε την κρούση (γίνεται ή δεν γίνεται ή δεν το έχει σκεφτεί ακόμα κάποια Εταιρεία ως εξέλιξη των Παλμικών) όπως γίνεται στα κρουστικά Δραπανοκατσάβιδα.

Το μόνο που έχουν κάποια Μοντέλα Παλμικών είναι επιλογή πέραν της μιας ταχύτητας και φυσικά και αντίστοιχη ροπή σε αυτήν.

Τα Παλμικά δεν αντικαθιστούν τα Δραπανοκατσάβιδα αλλά δίνουν την δυνατότητα στον κάτοχο να βιδώνει πολύ μεγάλες βίδες/στριφώνια σε διάμετρο και μήκος όσον αφορά το ξύλο και χωρίς προτρύπημα εκεί δηλαδή που ένα Δραπανοκατσάβιδο αδυνατεί λόγο χαμηλής Ροπής. Επίσης άλλη μια κύρια λειτουργία είναι το βίδωμα/ξεβίδωμα σε μηχανόβιδες/παξιμάδια σε μέταλλο ή ξύλο.

Άψογος ο Γιάννης.
Στα παλμικά κατσαβίδια η ρύθμιση της ροπής γίνεται με την πίεση στην σκανδάλη για αυτό θέλει αρκετή προσοχή. Βέβαια τα κορυφαία μοντέλα των εταιρειών έχουν 3 ρυθμίσεις ταχύτητας πράγμα που τα καθιστά πολύ πιο εύχρηστα. Πχ Bosch - GDX 18 V-EC, Dewalt - DCF895, Makita - LXDT01

ειμαι λιγο offtopic μιας και δεν προκειτε για εργαλειο αλλα αν ξερει καποιος ,η ψηστιερα που εχει σημερα ,βγαινουν οι πλακες της για πλυσιμο ή ειναι σταθερες?

Σε 10 λεπτά θα περνάω μπροστά από το τοπικό μου κατάστημα, μπορώ να σταματήσω να δω αν θέλεις.

attachment.php
Είναι παρόμοιο,φαντάζομαι πως αν το βύσμα είναι το ίδιο θα κάνει ο φορτιστής του,μάλλον θα το χτυπήσω!Ευχαριστώ πολύ!
Υπάρχουν φορτιστές που αλλάζουν βύσμα και ρυθμίζεις και τα volt με 5-10 . Τα χαρακτηριστικά παντως του φορτιστή ειναι αυτά.

Edit Για κάποιο λόγο βγαίνει ανάποδα οταν την ανεβάζω...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    116.3 KB · Views: 935
Τελικά δεν είναι αφαιρούμενες. Εγώ πάντως δε θα την έπαιρνα ακόμη κι αν ήταν, με 30 βρίσκεις και καλύτερες νομίζω.

Τελικά δεν είναι αφαιρούμενες. Εγώ πάντως δε θα την έπαιρνα ακόμη κι αν ήταν, με 30 βρίσκεις και καλύτερες νομίζω.

Φαίνεται από τη φώτο ότι δεν είναι..

Σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτερες στην αγορά !!!

Φαίνεται από τη φώτο ότι δεν είναι..

Σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτερες στην αγορά !!!

κριμα...και την ηθελα,καμια προταση για σαντουιτσιερα/τοστιερα παιζει ?

Εχω αυτη εδω και κανα 6μηνο, ολα μια χαρα http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001240&Product=1560328

Οι γνώστες που ξερουν, το ρουτερ αξιζει??

Αξίζει και με το παραπάνω , δυνατό , εύχρηστο και εχει και σετ με τα βασικα μπιτς το πακέτο στα 40 .
Θα το χτυπησω ξανά .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είναι το ίδιο μοντέλο με το POF 1200 AΕ της Bosch που εχει 95-100 χωρίς το σετ .

αν το ρουτερ δεν είναι στο site παίζει να μην το φέρει. Εχει ξαναγίνει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχω αυτη εδω και κανα 6μηνο, ολα μια χαρα http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001240&Product=1560328

Έχεις δοκιμάσει να ψησεις μπριζόλες ή σουβλάκια;
έχω την ποιο ακριβή bosh την κόκκινη (http://www.buldoza.gr/product.aspx?product=1810073) και ενώ κάνει τα καλύτερα τοστ που εχω φάει, απο ψήσιμο δεν πιάνει μια. Απο τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει.

Βγάζει η BOSH τοστιέρα στην μπλε σειρά; :)

Τουλάχιστον του lidl θα την πήγαινα πίσω....