Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωραιος! Θελουμε να μας μεταφερεις περισσοτερη εμπειρια χρησης.:ernaehrung004:
Οσο για τις μυτες κατσαβιδομυτες. Ειναι τοσο καλες οσο φαινονται? προσεγμενς στη λεπτομερεια και δειχνουν αντοχης. Κελεπουρι?

Τα σετακια με τις μύτες αν ειναι τα ίδια με αυτά που έφερνε και απλα έχουν αλλάξει την συσκευασία ειναι καλές εώς αρκετα καλές , αν συνυπολογισεις και τα λεφτα τους πολυ καλές .

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα χαρακτηριστικά από τους 2 φορτιστές

http://www.lidl-service.com/cps/rde...ΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ+ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ+PDSSA+18+A1&count=1
&
http://www.lidl-service.com/cps/rde...=ΓΩΝΙΑΚΟΣ+ΤΡΟΧΟΣ+ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ+PWSA+18+A1&count=1

Recharger JLH-H15O-18B
Nominal consumption 40 W
Uptake voltage/Input 100-240 V~, 50-60 Hz
Voltage output/Output 18 V - 1500 mA

---------------------------------------

Recharger JLH-H260-18B
Nominal consumption 70 W
Uptake voltage/Input 220-240 V~, 50-60 Hz
Voltage output/Output 18 V - 2600 mA

Mιά χαρά όλα,όπως το φανταζόμουν ο μεγάλος φορτιστης δίνει περισσότερο ρεύμα φορτισης ,καί άρα μέ τόν μεγάλο φορτιστή ο χρονος φορτισης της μεγαλης μπαταρίας φορτίζεται στόν ίδιο χρόνο πού φορτίζεται καί η μικρή μπαταρία μέ τόν μικρό φορτιστή.

Καλό θά ήταν μόνο νά μήν βάζετε τήν μικρή μπαταρία τών 1500 mAh στόν μεγαλο φορτιστή να φορτίση γιατι θα μειωθεί ο χρόνος ζωής της λόγο ότι θα της κανει φόρτιση μέσα σέ 40 λεπτά περίπου,πράγμα πού δέν ενδικνύεται νά φορτίζεται μιά μπαταρία γρηγορότερα από τήν μία ώρα.

Κοπέλια (που λέει κι ο Χαρούλης) ποιός από αυτούς που πήραν τον τροχο, έχει ήδη προβεί σε δοκιμή του?
Η δικιά μου δοκιμή, 90% στέφθηκε από ευχαρίστηση.
Αυτό το 10% είναι γιατί το διακοπτάκι (ναί αυτό το κόκκινο, που το σέρνεις λίγο και τσούπ, παίρνει μπροστά το εργαλείο) δεν σταματάει - μπορεί βέβαια να είναι επίτηδες έτσι - ώστε να δουλεύει ο τροχός μόνος του (μόνιμα).
Επίσης αν το σπρώξεις από την μπροστά μεριά με σκοπό να πετύχεις ακριβώς αυτό, ξεκουμπώνει και βγαίνει από τη θέση του - το παίρνεις στο χέρι δηλαδη-. Με λίγη προσπάθεια το ξαναβάζεις στη θέση του αλλά δεν είναι γιά πολλά πολλά.
Αν κάποιος άλλος θέλει και μπορεί να κάνει μιά αντίστοιχη δοκιμή, γιά να δούμε αν είναι σε όλα έτσι, αλλιώς να τον πάω πίσω!

Ευχαριστώ!

Επιβεβαιώνω για τον διακόπτη, εμένα δεν έμενε μόνιμα σε λειτουργιά έπρεπε να το κρατώ συνεχεία επάνω για να δουλέψει, μόλις το ζόρισα λίγο μου έμεινε στο χέρι. Το επιστρέφω για αλλαγή αλλά αν και ο άλλος που θα ανοίξω στο μαγαζί εκεί φυσικά κάνει τα ιδία θα πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Επιβεβαιώνω για τον διακόπτη, εμένα δεν έμενε μόνιμα σε λειτουργιά έπρεπε να το κρατώ συνεχεία επάνω για να δουλέψει, μόλις το ζόρισα λίγο μου έμεινε στο χέρι. Το επιστρέφω για αλλαγή αλλά αν και ο άλλος που θα ανοίξω στο μαγαζί εκεί φυσικά κάνει τα ιδία θα πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Είχε μία ανοικτή συσκευασία από σβουράκι και είπα να πάιξω λίγο μαζί του...
Αυτό που λες σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι, δηλαδή, να μην μένει μόνιμα το διακοπτάκι στην θέση του (αν σου φύγει από το χέρι σταματάει μόνο του).
Τώρα αυτό που σου μένει στο χέρι το διακοπτάκι, σίγουρα είναι ελάττωμα κατασκευής, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας πίσω και να πάρεις άλλο (σίγουρα θα έχει..).

Τέλος, προσωπικά αν και μπορεί να μην χρειαστεί απ ότι βλέπω αν θέλει κάποιος να έχει και τις 2 μπαταρίες (μικρή και μεγάλη) θα πρέπει να έχει το λιγότερο 2 εργαλεία (και 3 αν τα θέλει όλα).
Οπότε για εμένα δεν αξίζει η αγορά μεμονωμένου φορτιστή για τα 2.6 Ah και μπαταρίας 2.6 Ah ή το ανάποδο.
Μόνο η μεγάλη μπαταρία έχει 26 ευρώ (δεν είναι και σίγουρο αν τα μεταφορικά είναι μέσα στην τιμή ή όχι) και σίγουρα ο φορτιστής θα έχει κανένα 10-15άρι, οπότε ήδη φτάνουμε στην χειρότερη περίπτωση τα 36 ευρώ (χωρίς μεταφορικά και με πιθανότητα να είναι και 40 ευρώ και).
Δεν είναι καλύτερα να δώσει κάποιος άλλα 34 ευρώ maximum και να πάρει τον γωνιακό για να του μείνει και το εργαλείο αλλά και να μην τρέχει να παραγγέλνει κλπ?

Έχω την εντύπωση ότι θα είναι σε όλους το ίδιο. Με τον τρόπο που ενεργοποιεί τον (εσωτερικό) διακόπτη αυτό το σύρσιμο του κουμπιού, δεν μπορεί παρά να αποχωρίζονται όταν το δουλέψεις με συγκεκριμένο τρόπο.
Θα περιμένω να το επιβεβαιώσει κάποιος και αν είναι έτσι θα σκεφτώ τι θα κάνω. Μάλλον θα τον κρατήσω, ακόμα και έτσι να είναι, αφού το θέμα δεν είναι τόσο σοβαρό και αφορά ειδικό τρόπο χρήσης γιά να συμβεί.

Ξαναφέρνω στην επιφάνεια το θέμα των σημερινών δύο ειδών bits, που διάβασα εδώ, ενώ τόσο στο φυλλάδιο όσο και στο κατάστημα Γλυφάδας (Ανθέων) υπάρχει μόνο ένα.

Συγκεκριμένα, είδα φωτο από μακριά bits (που ενδιαφέρουν και εμένα), τα οποία δεν υπάρχουν στο φυλλάδιο και δεν είδα (ή μου ξέφυγαν) στο κατάστημα.

Παρακαλώ όσους τα πήραν να δώσουν εντυπώσεις (αν αξίζουν ή όχι, τιμή κλπ), ώστε να βγω στη γύρα μήπως τα βρω.

Μόλις άλλαξα τον τροχό , η λειτουργία του μάλλον έτσι πρεπει να ειναι κρατώντας μόνιμα το διακόπτη σπρώχνοντας προς τα πάνω. Θα δείξει στην πορεία κατα ποσό ειναι βολικό. Πάντως απο λειτουργία ειναι πολυ καλώς, έκοψα λάμα πάχους 6mm με το δίσκο τις συσκευασίας, πολυ καλο κόψιμο αλλα με λίγο υπομονή, πιστεύω ότι με πιο λεπτό δίσκο κοπής θα έχω καλυτερα αποτελέσματα.

Ξαναφέρνω στην επιφάνεια το θέμα των σημερινών δύο ειδών bits, που διάβασα εδώ, ενώ τόσο στο φυλλάδιο όσο και στο κατάστημα Γλυφάδας (Ανθέων) υπάρχει μόνο ένα.

Συγκεκριμένα, είδα φωτο από μακριά bits (που ενδιαφέρουν και εμένα), τα οποία δεν υπάρχουν στο φυλλάδιο και δεν είδα (ή μου ξέφυγαν) στο κατάστημα.

Παρακαλώ όσους τα πήραν να δώσουν εντυπώσεις (αν αξίζουν ή όχι, τιμή κλπ), ώστε να βγω στη γύρα μήπως τα βρω.

Τα σετ με τα μπιτς ειναι 4 διαφορετικά και υπάρχουν στον κατάλογο . Τιμη 7.99 .

Μόλις άλλαξα τον τροχό , η λειτουργία του μάλλον έτσι πρεπει να ειναι κρατώντας μόνιμα το διακόπτη σπρώχνοντας προς τα πάνω. Θα δείξει στην πορεία κατα ποσό ειναι βολικό. Πάντως απο λειτουργία ειναι πολυ καλώς, έκοψα λάμα πάχους 6mm με το δίσκο τις συσκευασίας, πολυ καλο κόψιμο αλλα με λίγο υπομονή, πιστεύω ότι με πιο λεπτό δίσκο κοπής θα έχω καλυτερα αποτελέσματα.

Παρ´όλ´αυτά, φεύγει πάλι το κόκκινο κουμπί όταν το ζορίσεις?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πηρα τα πολυ μακρια, αυτα που ειναι 10 εκατοστα απο το συγκεκριμενο καταστημα Ανθεων, σημερα πριν τις 9 το πρωι. Επειδη ειχε αρκετο κοσμο που χαζευε απλα επιασα ενα κουτι απο μακρια και εφυγα, δεν ειδα ποσοτητες. Θεωρω οτι ειναι εξισου καλα με τα προηγουμενα πρασινα που ειχε, απλα τωρα η συσκευασια τα εχει ανοιχτα. Τα εχουν και φτηνοτερα, παλιοτερα 10 τα ειχε, τωρα 8.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα σετ με τα μπιτς ειναι 4 διαφορετικά και υπάρχουν στον κατάλογο . Τιμη 7.99 .

Εννοώ τα μακριά bits και ξαναβλέποντας το φυλλάδιο πρόσεξα ότι υπάρχουν 2 σετ και το ένα που έχει και κοντά κρύβεται πίσω από άλλο και δεν το είχα δει. Ο Νεκτάριος τα έχει αγοράσει και φωτογραφίσει ΕΔΩ

Θα ξαναπάω αύριο με την ελπίδα ότι ψάχνοντας στο καλάθι υπάρχει πιθανότητα να βρω αυτό που θέλω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πηρα τα πολυ μακρια, αυτα που ειναι 10 εκατοστα απο το συγκεκριμενο καταστημα Ανθεων, σημερα πριν τις 9 το πρωι. Επειδη ειχε αρκετο κοσμο που χαζευε απλα επιασα ενα κουτι απο μακρια και εφυγα, δεν ειδα ποσοτητες. Θεωρω οτι ειναι εξισου καλα με τα προηγουμενα πρασινα που ειχε, απλα τωρα η συσκευασια τα εχει ανοιχτα. Τα εχουν και φτηνοτερα, παλιοτερα 10 τα ειχε, τωρα 8.

Διάβασα και το δικό σου post, εκ των υστέρων, και θα ξαναπάω αύριο.
Πρέπει να ήμουν εκεί σήμερα την ίδια ώρα περίπου μ' εσένα.

Παιδες εαν η μεγγενη που εχει το λιντλ ειναι η παρακατω, μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη.
Την εχω πολυ καιρο και τελευταια την εχω παρκαρισμενη μονιμα στο ποδι ενος παγκου και δεν εχω κανενα παραπονο. Σφιγγει αριστα και η βαση και η μπιλια και οι δαγκανες.

13977852322_8840fe5240_b.jpg

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

image-2620_55884D5B.jpg

Αυτή την ζημία κάναμε τελικά σήμερα. Πω πω θα με σκοτώσει η γυναίκα μου. :slapface: :slapface:

Τώρα με τον θέμα με τον τροχό αν παρουσίαση πρόβλημα στον διακόπτη ή θα πάει πίσω μια και καλή ή θα τον πάω στο service μήπως και αν παρουσιάζει γενικευμένο πρόβλημα βρουν αντικατάσταση καλύτερου διακόπτη. Εδώ που τα λέμε πάντως ο διακόπτης είναι τις πλάκας. :argue:

Το μικρό κατσαβίδι σε μια πρόχειρη δοκιμή με βίδα σε νοβοπάν πολύ καλό. Το φακό ακόμη δεν τον δοκίμασα αλλά λογικά και αυτός θα είναι κάλος, LED είναι έξαλλου.:grinning-smiley-043

Με γειά σε ολους. Εγω μονο το 3.6v κατσαβιδακι πηρα, και κατι μπιτς. Ευτυχως που πετυχα και τον χελωνακια στο lidl της μεταμορφωσης και πιασαμε την συζητηση και ξεχασα να ψωνισω τα υπολοιπα! :-)

Αυτή την ζημία κάναμε τελικά σήμερα. Πω πω θα με σκοτώσει η γυναίκα μου. :slapface: :slapface:

Τώρα με τον θέμα με τον τροχό αν παρουσίαση πρόβλημα στον διακόπτη ή θα πάει πίσω μια και καλή ή θα τον πάω στο service μήπως και αν παρουσιάζει γενικευμένο πρόβλημα βρουν αντικατάσταση καλύτερου διακόπτη. Εδώ που τα λέμε πάντως ο διακόπτης είναι τις πλάκας. :argue:

Το μικρό κατσαβίδι σε μια πρόχειρη δοκιμή με βίδα σε νοβοπάν πολύ καλό. Το φακό ακόμη δεν τον δοκίμασα αλλά λογικά και αυτός θα είναι κάλος, LED είναι έξαλλου.:grinning-smiley-043

Καλοδούλευτα φίλε μου,βλέπω υπερβήκαμε τό κατοστάρι :flipout: δέν βαριέσε τά εργαλεία είναι πάντα επένδυση.
Ψωνίζοντας καί εγώ κάτι ψιλοπραγματάκια σήμερα,υπήρχε ανοιχτός ένας τροχός καί τόν δουλεψα λίγο,ο διακοπτης πρεπει να ειναι πατημενος συνεχεια με το δαχτυλο μπροστα για να δουλεψει ,οταν τον αφηνεις σταματαει,καλο για ασφαλεια μεν,κακο απο θεμα εργονομιας δε,προσωπικα δεν μου άρεσε καθολου αυτο γιατι ειναι κουραστικο.Τον πηγα τον διακοπτη πανω κατω δεν ειδα να βγαινει παντος ,δεν εβαλα φυσικα υπερδυναμη απλα τον πηγαινα γρηγορα μπρος πισω,τον τραβηξα με το νυχι επανω,μπετόν ο διακοπτης,μαλλον σου ετυχε στο πρωτο κομάτι.

Από τις φωτογραφίες βλέπω ότι το παλμικό κατσαβίδι και ο γωνιακός τροχός δεν έχουν βαλιτσάκι μεταφοράς. Πήρε κανείς την σπαθοσέγα για να μας πεί αν ισχύει το ίδιο;

Παιδες εαν η μεγγενη που εχει το λιντλ ειναι η παρακατω, μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη.
Την εχω πολυ καιρο και τελευταια την εχω παρκαρισμενη μονιμα στο ποδι ενος παγκου και δεν εχω κανενα παραπονο. Σφιγγει αριστα και η βαση και η μπιλια και οι δαγκανες.

13977852322_8840fe5240_b.jpg

Αυτη ειναι η μεγγενη φιλε Μιχαλη,οντως καλη,αλλα οχι για πολλα ζορισματα.