Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για τον διακοπτη στον γωνιακο τροχο, εχω να πω οτι και ο δικος μου γωνιακος τροχος μπαταριας εχει δυσχρηστο διακοπτη που πρεπει να τον εχεις πατημενο για να δουλευει ο τροχος. Ειναι θεμα ασφαλειας.
Ο διακοπτης του 12βολτου που εχω στη φωτο πατιεται κατω και συρεται προς τα εμπρος. Εχεις την αισθηση οτι δεν δουλευει καλα, αλλα δεν ειναι ετσι.

11114803073_8dc743a9da_b.jpg

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τον πηγα τον διακοπτη πανω κατω δεν ειδα να βγαινει παντος ,δεν εβαλα φυσικα υπερδυναμη απλα τον πηγαινα γρηγορα μπρος πισω,τον τραβηξα με το νυχι επανω,μπετόν ο διακοπτης,μαλλον σου ετυχε στο πρωτο κομάτι.

Ίσως και να έχεις δίκιο και να έπεσα στην περίπτωση αλλά δεν φοβάμαι εξάλλου εχει τρία χρόνια εγγύηση ότι και να συμβεί.

Αυτη ειναι η μεγγενη φιλε Μιχαλη,οντως καλη,αλλα οχι για πολλα ζορισματα.

Αυτή είναι η μέγγενη Μιχάλη και μαζί με αυτή είχε και την αδελφή της που είναι με βάση-βεντούζα.

Εγώ πήρα τη σπαθοσέγα και δεν έχει ούτε αυτή βαλίτσα. Επιπλέον κατάφερα και στράβωσα τη λάμα κόβοντας πλαστικό σωλήνα νερού.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ πήρα τη σπαθοσέγα και δεν έχει ούτε αυτή βαλίτσα. Επιπλέον κατάφερα και στράβωσα τη λάμα κόβοντας πλαστικό σωλήνα νερού.

Καλοδούλευτη,πώς τήν στράβωσες τήν λάμα ?

Αυτη ειναι η μεγγενη φιλε Μιχαλη,οντως καλη,αλλα οχι για πολλα ζορισματα.

Aν σφιξεις την βαση με καβουρα και την μπιλια με σφυρι, δεν κουνιεται με τιποτα.
Νομιζω οτι εχω βαλει γυαλοχαρτο στην επιφανεια που σφιγγει η βαση, για καλυτερη αντισταση στα ζορια.

Για τον διακοπτη στον γωνιακο τροχο, εχω να πω οτι και ο δικος μου γωνιακος τροχος μπαταριας εχει δυσχρηστο διακοπτη που πρεπει να τον εχεις πατημενο για να δουλευει ο τροχος. Ειναι θεμα ασφαλειας.
Ο διακοπτης του 12βολτου που εχω στη φωτο πατιεται κατω και συρεται προς τα εμπρος. Εχεις την αισθηση οτι δεν δουλευει καλα, αλλα δεν ειναι ετσι.

11114803073_8dc743a9da_b.jpg
Ελα βρε φιλε, και με τρομαξες οταν ειπες θα παρεις το γωνιακο του lidl. Σκεφτηκα πως γινετε να μην εχεις ηδη μπαταριας?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΥΣ. Ελπιζω Μιχαλη να μην σε ενοχλει το χιουμορ μου.:ernaehrung004:

Πάντως στο δικό μας Lidl το απόγευμα δεν έμεινε τίποτα από την αγία τριάδα πέραν από πολλές σπαθόσεγες.
Το πρωί είχε σίγουρα πάνω από 10 γωνιακούς τροχούς και λίγο λιγότερα παλμικά...
Μου κάνει εντύπωση που τα εξαφάνισαν έτσι...

Ελα βρε φιλε, και με τρομαξες οταν ειπες θα παρεις το γωνιακο του lidl. Σκεφτηκα πως γινετε να μην εχεις ηδη μπαταριας?

ΥΣ. Ελπιζω Μιχαλη να μην σε ενοχλει το χιουμορ μου.:ernaehrung004:

χαχαχα σωστο το σκεπτικο, αν δεν ειχα γωνιακο τροχο μπαταριας θα αγοραζα με τα χιλια τον parkside, δεν πα να'χε χαλασμενο διακοπτη και οτι αλλο ηθελε :))

Aπλα το διλλημα ειναι 18βολτος γωνιακος τροχος parkside η 18βολτος γωνιακος τροχος ryobi μιας και εχω τις μπαταριες. Ιδια τιμη εχουν αλλωστε (χωρις μπαταρια ο δευτερος)

Η απαντηση ειναι... Ryobi? στο ιδιο σκεπτικο ημουν και γω με το parkside και το makita. Αλλα πηρα μερικα σετ μυτες, ενα ραδιοφωνο bosch, router και ξεχαστηκα...αν και ξανακολλησε σημεραμο βλακς εν δεκερ και μου το θυμησε!

:BDGBDGB53:
χαχαχα σωστο το σκεπτικο, αν δεν ειχα γωνιακο τροχο μπαταριας θα αγοραζα με τα χιλια τον parkside, δεν πα να'χε χαλασμενο διακοπτη και οτι αλλο ηθελε :))

Aπλα το διλλημα ειναι 18βολτος γωνιακος τροχος parkside η 18βολτος γωνιακος τροχος ryobi μιας και εχω τις μπαταριες. Ιδια τιμη εχουν αλλωστε (χωρις μπαταρια ο δευτερος)

Τελικά αν βάλω την μεγάλη μπαταρία στον μικρό φορτιστή εκτός από τον μεγαλύτερο χρόνο φόρτισης θα έχω και κανένα άλλο θέμα?

Πηρα και γω το παλμικο. Μιας και δεν εχω ξαναπιασει στα χερια μου τετοιου ειδους κατσαβιδι, μου φαινεται πολυ καλο.μονο που δεν προσεξα οτι εχει βαλει και μακρυα μπιτς (και χρειαζομαι) και πρεπει να ξαναπαω αυριο μπας και βρω.

μακρια μπιτς εχει πληθωρα στο λιντλ αμπελοκηπων κοντα στο γηροκομειο. στην μεταμορφωση και στην νεα ιωνια δεν πρεπει να εχουνε μεινει πλεον τα μακρια μιας καιτο μεσημερι ειχαν μεινει 1-2 κομματια

Χτες δούλεψα το ντρεμελοϊδές πρώτη φορά. Όταν τελείωσα και πήγα να ξεβιδώσω το εξάρτημα, κλότσαγε η κόντρα. Ενώ πατούσα το κουμπί να κλειδώσει η κεφαλή, με το που έφτανα στο ζόρι ακουγόταν ένα "τακ" και έχανε την κόντρα και δεν έβγαινε το εξάρτημα με τίποτα. Σήμερα πήρα στο σέρβις τηλέφωνο και μου είπαν να τους το στείλω, μόνο το εργαλείο, με την Γενική Ταχυδρομική με δική τους χρέωση και να μου στείλουν καινούργιο όταν παραλάβουν. Τώρα το πότε; Άγνωστο, πάντως η εξυπηρέτηση άριστη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστω για την πληροφορια αρχοντα.Στο Αιγαλεω ειμαι, αν δε βρω βλεπουμε

Χτες δούλεψα το ντρεμελοϊδές πρώτη φορά. Όταν τελείωσα και πήγα να ξεβιδώσω το εξάρτημα, κλότσαγε η κόντρα. Ενώ πατούσα το κουμπί να κλειδώσει η κεφαλή, με το που έφτανα στο ζόρι ακουγόταν ένα "τακ" και έχανε την κόντρα και δεν έβγαινε το εξάρτημα με τίποτα. Σήμερα πήρα στο σέρβις τηλέφωνο και μου είπαν να τους το στείλω, μόνο το εργαλείο, με την Γενική Ταχυδρομική με δική τους χρέωση και να μου στείλουν καινούργιο όταν παραλάβουν. Τώρα το πότε; Άγνωστο, πάντως η εξυπηρέτηση άριστη.

Το λέω καιιρο αυτό Παναγιώτη, εγώ το πήρα πέρυσι και είχε το ίδιο θέμα. Απίστευτα σπαστικό... Και ένα δεύτερο που πήρα (αλλαγή) επίσης το ίδιο. Το κράτησα όμως για το εξοχικό. Τώρα που πήρα και το dremel 3000 (profchaos service), το lidl θα το δώσω πισω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το λέω καιιρο αυτό Παναγιώτη, εγώ το πήρα πέρυσι και είχε το ίδιο θέμα. Απίστευτα σπαστικό... Και ένα δεύτερο που πήρα (αλλαγή) επίσης το ίδιο. Το κράτησα όμως για το εξοχικό. Τώρα που πήρα και το dremel 3000 (profchaos service), το lidl θα το δώσω πισω.

Σε περίπτωση που κάνει και το καινούργιο τα ίδια θα το πάω να πάρω πίσω τα λεφτα. Η φάση είναι ότι πήρα 2, το 2ο το έδωσα στον ανιψιό μου. Του είπα να το ελέγξει αλλά ακόμα δεν το έκανε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι τσέκαρε το. Σε μια φάση είχε κολλησει τόσο πολύ που χρειάστηκα κλειδιά για να απελευθερωσω το bit. Είναι κουραστικό....