Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

έφτασε...
https://dl.dropboxusercontent.com/u/84878560/LIDL/GR_14_KW_46_HZ_IPHONE.pdf

οχι ολα, αλλά τα bit και το 18Vολτο είναι εδώ.

ΚΑΙ η βαση

Αυτο μάλιστα .Τσιμπάω 2 τεμάχια (δράπανο+κολονάκι) .. Πρέπει να περιμένουμε όμως μέχρι της 10/11 ε :violent-smiley-030:

Λοιπόν για το δραπανοκατσάβιδο αναφέρει οτι είναι το B3 αλλά επίσης λέει οτι είναι 1.5A ,ενώ το B3 βάση γερμανικού είναι 1.3A
ή κάποιο λάθος έχουν κάνει και έχουν φέρει το B4 που είναι 1.5A ή έχουν μπερδέψει τα A στο B3 ή βγήκε νεα φουρνιά B3 με 1.5Α

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Που τα ανακάλυψες βρε θηρίο !!!
Στην αρχή είδα κάτι ψημένες τσιπούρες,νόμιζα ότι κάνεις πλάκα,και άλλαξα σελίδα
Μετά το καλοσκεύτηκα (όχι για την τσιπούρα) και ξαναμπήκα.
Σήμερα πληρώθηκα,θα έχω μέχρις 10 του μήνα τίποτις ???

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Παμε για καταθεση αρχισα να φτιαχνω λιστα.τη λαμπα με τον αισθητηρα κινησης την εχει κανεις ? δουλευει και μεσα απο πλαφονιερα ?

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες για μια λάμπα η οποία δεν δουλεψε καλά . Δηλαδή αναβε και μέρα. Δες αν είναι η ίδια.

Παμε για καταθεση αρχισα να φτιαχνω λιστα.τη λαμπα με τον αισθητηρα κινησης την εχει κανεις ? δουλευει και μεσα απο πλαφονιερα ?

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

ευχαριστω θα το δω.

ωραια....εγω θα παρω την μιση σελιδα νο35.
βαση-πριτσιναδορο-ταναλια

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τα σκαρπελα λένε τίποτα...? και βλέπω καλα το πλήρες σετ τρυπάνια ξύλου μπετόν και σιδήρου μόνο 4,99 ...?

Αυτές τις κασετίνες με τα μπίτς τις λίγουρευομαι

Τα σκαρπελα λένε τίποτα...? και βλέπω καλα το πλήρες σετ τρυπάνια ξύλου μπετόν και σιδήρου μόνο 4,99 ...?

Αυτές τις κασετίνες με τα μπίτς τις λίγουρευομαι

τα σκαρπέλα δεν φαίνονται άσχημα για την τιμή τους. Αν θέλεις καλύτερα πάς σε tombo αλλά ξεκινάνε απο 16+ ευρώ. Δηλαδή διπλάσια τιμή.
Το σετ με τα τρυπανάκια εχει σε πολύ καλή τιμή. Αν και αγόρασα το πλήρες σετ για ξύλο σκέφτομαι να πάρω κι αυτό.

Οσον αφορά τις κασετίνες με τα 15ευρώ εγώ θα τις ήθελα μόνο για τις μεγάλες μύτες που έχει . Τα άλλα τα έχω.
Ιδανική θα ηταν η μικρή κασετίνα που είχε με 5 ευρώ αλλά δεν την έχω δεί τώρα..
Ωστόσο είναι πλήρης κασετίνα για 15 ευρώ . Εχει 3 διαφορετικές.
To Σετ νο3 ειναι διαφορετικό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

Attachments

• 1big.jpg
    1big.jpg
    83.7 KB · Views: 255
  • 2big.jpg
    2big.jpg
    84.1 KB · Views: 255
  • 3big.jpg
    3big.jpg
    76.8 KB · Views: 255

Τις μακρυες μύτες τις εχω απο παλιότερα ειναι αρκετά καλές...
Τα λοιπά σετ φαίνονται να ειναι αρκετά πλήρη σε μύτες ασφαλείας κτλ

το πρώτο βλέπω οτι έχει πολλές επαναλήψεις. Το δεύτερο είναι πιο πλήρες, με τις μύτες ασφαλείας.

πιο πολύ μου κάνουν κλικ τα σετ ακρίβειας που έχει. Αλήθεια, ο περιστρεφόμενος κόφτης ξέρει κάνεις τι είναι;

Ω ρε ασωτε.. θα μας τα παρει παλι το λιντλ..?! :afro:

Μην ανησυχεις, σε 1 χρονο και κατι, αν αρχιζεις τωρα να μαζευεις εργαλειοειδη lidl, θα εχεις τελειωσει με τα πολλα εξοδα!

Μετα μονο συντηρηση, κανα αναλωσιμο, τιποτα καινουρια bits κλπ :))

Χαχααα.. ! σωστο σε βρισκω φιλε Χιώτη ! αυτο σκεφτηκα και γω..

Έχω πάρει παλίοτερο το 14βολτο δραπανοκατσαβιδο http://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-14-4-a1-gruen/p145192 αλλα μπαινω σε πειρασμο και για το μεγαλο, πεστε ρε παιδια καμια καλη δικαιολογια να μην το παρω :D

Η βαση για το δραπανο τι λεει?

Η βαση για το δραπανο τι λεει?

Μιας και ρωτησες...δεν αξιζει μια, τσαμπα τα λεφτα, οπως και οι περισσοτερες βασεις!

Παρ'οτι το ηξερα βεβαια και πριν την αγορασω, φυσικα την αγορασα, ετσι για να υπαρχει :cool4:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχω πάρει παλίοτερο το 14βολτο δραπανοκατσαβιδο http://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-14-4-a1-gruen/p145192 αλλα μπαινω σε πειρασμο και για το μεγαλο, πεστε ρε παιδια καμια καλη δικαιολογια να μην το παρω :D

Τι να τα κανεις 2 παρομοια δραπανοκατσαβιδα?
Για πες μου μια δουλεια που δεν μπορει να την κανει το 14βολτο και μπορει το 18βολτο?

Τι να τα κανεις 2 παρομοια δραπανοκατσαβιδα?
Για πες μου μια δουλεια που δεν μπορει να την κανει το 14βολτο και μπορει το 18βολτο?

Έλα μου ντε, μερικές φορές όμως δεν μπορούμε να βάλουμε όρια. Έτσι έκανα και έχω τώρα 5 ηλεκτρικά κατσαβιδια

Έλα μου ντε, μερικές φορές όμως δεν μπορούμε να βάλουμε όρια. Έτσι έκανα και έχω τώρα 5 ηλεκτρικά κατσαβιδια[/QUOTE

Και λιγα εχεις, σε σχεση με μερικους μερικους εδω μεσα..
Ομως κανενα δεν ειναι ιδιο με το αλλο!!