Χιώτη, έχω μια εισαγωγική σεγα της B&D (νομίζω αυτή http://www.blackanddecker.co.uk/powertools/productdetails/catno/KS500/)
Ή εγώ δεν νιώθω να την χρησιμοποιήσω ή αυτή δεν μου βγηκε πολύ καλή.
Να τολμήσω της parkside ή επειδή έχω αυτή της Β&D να περιμένω να πάρω καμία μαμάτη?
Και εγώ αναρωτιέμαι αν οι λαμες που εχω για την B&D θα κάνουν για την parkside.
Φίλε Άσωτε,
Για καμιά σανιδούλα είναι οκ μπορείς να πεις, αλλά όταν επιχείρησα να κόψω κάποια καδρόνια από πεύκο πάχους 4,5cm άστα να πάνε. Με ζόρισε πολύ. Δεν προχώραγε μπροστά να πουμε, έπρεπε να το ζορίζω με πολύ δύναμη για να προχωρήσει και μου έκανε και σκατά κόψιμο. Δοκίμασα άλλη μια λάμα που είχα αλλα και αυτή δεν. Και μου περνάει πολλούς κραδασμούς στο χέρι.
Ξερω εγώ, μπορεί να μην την είχα ρυθμίσει σωστα? Θα ξανακατέβω μιας από αυτές τις ημέρες πριν το σαββατο να δω αν εκανα εγώ κατι λάθος.
Λοιπόν,
αργεία ξε-αργεία χθες, στο γκαράζ την εβγαλα όλη ημέρα μεχρι αργά. Επεξα αρκετά με την σέγα της praktiker που αγόρασα.
Μου βγήκε πολύ καλή αγορά και είναι πολύ πολύ καλύτερη από την εισαγωγική της Β&D. Κρίμα που παιδευτηκα πριν λίγο καιρό με την B&D, όχι τιποτα άλλο αλλά έκανα και χάλια κοψίματα και τα βλέπω τώρα και σπάζομαι.
Μην διανοηθεις να κοψεις με φτηνολαμες. Ειμαι φανατικα υπερ των φτηνων εργαλιων, οχι ομως των φτηνιαρικων. Οι τιμες που λες ειναι μονο για φτηνολαμες. Εχω παρει μια δεκαδα τετοιες φτηνιαρικες και δεν εχω καταφερει ουτε ενα ισιο κοψιμο. Ξεκιναει καλα και οσο πηγαινει η λαμα αρχιζει να περνει κλιση σε σχεση με το ξυλο, καταληγω να κανω φαλτσοκοπη 45° στο τελος. Και η λαμα και το ξυλο πεταμα και παλι απο την αρχη, πιο ακριβα εχει κοστισει τελικα. Ισως για κανα ξυλο 4χιλ η καμια μπαλσα....
http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=280003582 αυτες είχα δεί. Νομίζω είναι καλό brand.
Για σφικτηρες μανταλακια προτεινω να ριξεις μια σοβαρη ματια στα Dexter που εχει το LeroyMerlin.
Αυτες ναι, ειναι αστερατες και VFM. DeWalt ειναι γερο ονομα.
Aν θυμαμαι καλα, τις ειχα αγορασει τουλαχιστον διπλη τιμη απο οτι τις βρηκες εσυ.
Παντως για λαμες σεγας εχω καταληξει πλεον σε bosch. Eιναι και φτηνες και αριστης αντοχης.
Φίλε Χιώτη της parkside αξίζουν να πάρω για καβάτζα; ή καλύτερα Dewalt και bosch οταν χαλάσουν οι μαμα λάμες;
Επίσης το parkside το δραπανοκατσάβιδο θυμάσια χαρακτηρηστικά και τιμή οταν το βγάζει προσφορά;
Αντε να δουμε γιατι φαίνονται ωραία εργαλειά για τα χρήματα τους.
είχε ενα dremel clone σίγουρα μελίσσια αλλά δεν ξέρω αν ειναι αυτό που λέτε. Μπορεί να είναι με ρεύμα δεν είμαι και σίγουρος.Οταν ξαναπάω θα βγάλω φώτο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.