Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Και πιθανος να κοστιζουν περισσοτερα απο μια πριονοκορδελα. :)

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Με κεντρο βιδας που είχα μιλήσει η μεγαλύτερη λάμα σεγας που έχουν ειναι γυρω στα 12εκ οφελιμο κοπής...
Με κόστος κανά 10ρικο το σετ δεν θυμάμαι πόσες είχε το σετ μέσα...

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αν δείτε και προδιαγραφές σε καλές σέγες εκεί παιζει το μέγιστο βάθος κοπής, γύρω στους 13 πόντους.

Exω παρει λαμες bosch 15εκ τυπου Τ για σεγα και το μαξιμουμ ωφελιμο στην πραξη ειναι μαξιμουμ 6-7 εκατοστα, παρ'ολο που γραφουν 10εκ ωφελιμο.
Η ταλαντωση που κανει η μεγαλη λαμα δεν σε αφηνει να κοψεις ουτε ισια ουτε γρηγορα. Ασε που ζοριζεται επικινδυνα η σεγα στα πιο σκληρα ξυλα.

Πιστευω οτι το μεγιστο μηκος λαμας για σεγα, για να ειναι λειτουργικη, ειναι περιπου 13 ποντοι, με πραγματικα ωφελιμο παχος κοπης γυρω στα 5 εκατοστα.

Εχω κανει πολλα πειραματα, ιδιως με την αναποδη σεγα πανω σε βαση, και εχω καταληξει στο παραπανω συμπερασμα.

Καλησπέρα σε ολους υπέροχο σαιτ παιδιά.

Οποιος θελει μεγαλη λαμα (τυπου Τ) για σεγα, υπαρχουν αυτες. Bosch 18εκατοστων.
http://www.amazon.de/gp/product/B00...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455353687&pf_rd_i=301128

Ομως οι πραγματικα ωφελιμες και στο βελτιστο μηκος ειναι αυτες. Λαμες bosch progressor 13εκατοστων.
http://www.amazon.de/gp/product/B00...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455353807&pf_rd_i=301128

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπέρα σε ολους υπέροχο σαιτ παιδιά.

Καλως ορισες Βασιλη!

Μας πετυχες πανω στις σεγες και τις λαμες τους :)

Σε πιστολη σιλικονης τυπου φυσιγγγας μπορω να βαλω αρμοστοκο για πετρα ξερει κανεις;;

Καλως σας βρηκα ενδιαφερομαι και γω για την parkside απλα εχω μπλεξει σε κατι μερεμετια σε ενα πετρινο τοιχο

Σε πιστολη σιλικονης τυπου φυσιγγγας μπορω να βαλω αρμοστοκο για πετρα ξερει κανεις;;

Καλως σας βρηκα ενδιαφερομαι και γω για την parkside απλα εχω μπλεξει σε κατι μερεμετια σε ενα πετρινο τοιχο

Υπαρχουν πιστολια για να βαζει μεσα οτι θες οπως το duroseal 600 καμμια εικοσαρια ευρω, αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις αυτο που εχεις? Δεν βλεπω το λογο να μην κανει.

Θα το δοκιμασω αυριο ενα απο το λιντλ εχω ασημη

Καλως τον Βασιλη!
Υπαρχει ετοιμο σε φυσιγγιο αρμοστοκος για πετρα???
Αν δεν υπαρχει μην τον βαλεις χυμα στο ασημενιο του LIDL επειδη θα το καταστρεψεις!

Ναι υπάρχει απλα εγω θελω να το γεμιζω χύμα

Τελικα έβαλα χυμα αρμοστοκο στο ασημι πιστολη της powerfix και εκανε δουλεια απλα βαζεις μια πλαστικη ταπα και μια μυτη που υπαρχουν στην συσκευασια

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημερα η σεγα parkside μπηκε στην συλλογή!

Η προσφορά της σέγας στα 30 ηταν μόνο για Σάββατο; Ρωτάω αν είναι να περάσω αυριο να κοιτάξω απο lidl μήπως και έχει μεινει καμιά..

Καλύτερα πριν περάσεις να πάρεις ενα τηλ το κεντρο εξυπηρέτησης...
Φοβάμαι οτι δεν θα εχει μείνει ουτε λέπι απο σέγα...

Πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να σου πούνε σε ποια καταστήματα υπάρχει στοκ (αν υπάρχει).

Edit: άργησα και με πρόλαβαν :)

Σας ευχαριστώ θα πάω αυριο πρωί για βόλτα ουτως η αλλίως κοντά είναι και θα σας ενημερώσω.
ποντάρω οτι εδώ που μένω δεν θα την έχουν τιμήσει ιδιαίτερα..

Δεν ειδα πανικο για τις σεγες. Δεν ειναι ρουχα που τα χτυπανε απο το πρωι οι ηλικιωμενοι.