Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Η προσφορά της σέγας στα 30 ηταν μόνο για Σάββατο; Ρωτάω αν είναι να περάσω αυριο να κοιτάξω απο lidl μήπως και έχει μεινει καμιά..

ήταν μόνο για το Σάββατο !

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Κοιτα.. αν εχουν μεινει τα βγαζουν μεχρι να φυγουν.. εγω θα σουλεγα να κανεις καμια βολτα η ακομη καλυτερα να παρεις κανα τηλ μεσα στα γραφεια..

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μόλις επέστρεψα σπίτι,απο το λιντλ Αγ.Δημητρίου (ΜΕΤΡΟ).Σέγες να δουν τα μάτια σου
πάνω απο 30 τμχ στα 29.90.Δεν ειδα-δεν πρόσεξα-το πακέτο με τις ανταλλακτικές λάμες

Για τον φιλο profchaos που ρωτησε παραπανω...
Καλο ειναι να παρει το κεντρο εξυπηρετησης πελατων και να ζητησει να του κρατησουν 1 κομματι στου Αγ δημητριου, μεχρι να παει να το παρει...εντος 1-2 ημερων δλδ...

Lidl Αγ. Δημητριου τωρα. Εχει αφθονες σεγες, μολις τσιμπησα μια. Και λαμες...

Καλο ειναι να παρει το κεντρο εξυπηρετησης πελατων και να ζητησει να του κρατησουν 1 κομματι στου Αγ δημητριου, μεχρι να παει να το παρει...εντος 1-2 ημερων δλδ...

Να ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο: μπορώ να ζητήσω να μου κρατήσουν οποιοδήποτε είδος απο τις προσφορές της εβδομάδας;

Αρκει να μην ειναι η πρωτη μερα της προσφορας...γιατι δεν ξερουν ποσα εχουν μεινει και αν εχουν μεινει...

Αν φύγουν όλα την πρώτη μέρα, τι να το κάνω; :p

Το θέμα είναι να μου το κρατήσουν (όταν βγει) μέχρι το απόγευμα που μπορώ να πάω.

Ευχαριστώ αλλά βρήκα μελίσσια parkside σέγα σίγουρα καμια 10αρια κομμάτια και λάμες. Δεν βλέπω να τα πλησιάζουν ιδιαίτερα οπότε άνετα προλαβαίνετε σήμερα να πάρετε απο ενα κομματάκι αν είστε στην περιοχή. Αξίζει νομίζω .
Βριλήσσια στο μετρό δεν έχει τίποτα μόνο κάποια πεταμένα ανταλλακτικά. Γενικά το κατάστημα των Βριλλησίων ηταν λίγο χάλια..

Αν φύγουν όλα την πρώτη μέρα, τι να το κάνω; :p

Το θέμα είναι να μου το κρατήσουν (όταν βγει) μέχρι το απόγευμα που μπορώ να πάω.

Διαφορετικα πολλα απο τα αντικειμενα των "προσφορων" θα ηταν presailed οποτε δεν θα ειχε νοημα καποιος να παει στο καταστημα...
το κολπο ειναι να σε παει ως το καταστημα...γιατι λεει οτι ολο και κατι θα παρεις...

μόλις γύρισα με μια σεγα από το κατάστημα της Αγ, Παρασκευής. Έχει ακόμα καμιά 10ρια κομμάτια

Εβγαλα παγανια το φαλτοπριονο (εκεινο το 1500αρι συρομενο). Φοραω τον μαμα δισκο των 24 δοντιων. Εκοψα κοντρα πλακε 6χιλιοστων. Παρατηρησα οτι κανει αγριο κοψιμο και καπως σωνεται η κατασταση εαν στο ιχνος κοπης βαλω χαρτοταινια.
Αυτο το κοκκινο που εχει μπροστα τι ρολο βαραει; Στην αρχη νομιζα οτι κλειδωνει τις μοιρες αλλα τελικα οχι, εχει αλλη βιδα πισω απο τον φρακτη για αυτη την δουλεια. Κατεληξα απλα να το κραταω με το ενα χερι γιατι οταν εσπρωχνα πισω τον δισκο ειχε μια ταση να περπαταει προς τα πισω (δεν ειναι βιδωμενο στον μινι παγκο, απλα ακουμπησμενο).

το ηλεκτρικό καρφωτικό λέει τίποτα; το έχει δοκιμάσει κανείς; νομίζω το είδα στα 13 ευρώ.

Ποιο ηλεκτρικο καρφωτικο; Εαν μιλας για ενα λευκο τοτε οχι, ειναι μονο για χειροτεχνιες. Εαν μιλας για ενα πρασινο τοτε ναι, το εχω, εαν μπορεις πριν πατησεις να ασκεις πιεση πανω στο ξυλο θα το καρφωσει μεχρι τερμα το καρφι η το διχαλο, εαν το εχεις χαλαρο πανω στο ξυλο θα κανει αναπηδηση και θα καρφωσει το μισο με το αλλο μισο να περισευει. Οι δοκιμες μου εγιναν σε αγνωστο ως προς την σκληροτητα ξυλο, τον παγκο που ειχα τοτε ενα τραπεζακι απο νηπιαγωγειο, δεν μπορω να σου εγγυηθω το αποτελεσμα σε καποιο σκληρο ξυλο.

Τα καρφωτικα εχουν την λογικη οτι κρατουν τα κομματια ακινητα μεχρι να στεγνωσει η κολλα και να κανει την δουλεια της. Σε καμια περιπτωση δεν προσφερουν κατι ιδιαιτερο στην κολληση. Αντι να βαλεις σφικτηρες βαζεις καρφι η διχαλο. Παρε και καρφακια/διχαλα.

Ποιο ηλεκτρικο καρφωτικο; Εαν μιλας για ενα λευκο τοτε οχι, ειναι μονο για χειροτεχνιες. Εαν μιλας για ενα πρασινο τοτε ναι, το εχω, εαν μπορεις πριν πατησεις να ασκεις πιεση πανω στο ξυλο θα το καρφωσει μεχρι τερμα το καρφι η το διχαλο, εαν το εχεις χαλαρο πανω στο ξυλο θα κανει αναπηδηση και θα καρφωσει το μισο με το αλλο μισο να περισευει. Οι δοκιμες μου εγιναν σε αγνωστο ως προς την σκληροτητα ξυλο, τον παγκο που ειχα τοτε ενα τραπεζακι απο νηπιαγωγειο, δεν μπορω να σου εγγυηθω το αποτελεσμα σε καποιο σκληρο ξυλο.

Τα καρφωτικα εχουν την λογικη οτι κρατουν τα κομματια ακινητα μεχρι να στεγνωσει η κολλα και να κανει την δουλεια της. Σε καμια περιπτωση δεν προσφερουν κατι ιδιαιτερο στην κολληση. Αντι να βαλεις σφικτηρες βαζεις καρφι η διχαλο. Παρε και καρφακια/διχαλα.
ναι το λευκό phet 15A1 parkside.αρα άκυρο.

Μιας που το ανέφερες σφιχτήρες ή κάτι σαν μανταλάκι που έχω δεί για να κρατάω ακίνητο το ξύλο που βρίσκουμε;.. είναι αρκετά χρήσιμοι θα έλεγα.

Μιας που το ανέφερες σφιχτήρες ή κάτι σαν μανταλάκι που έχω δεί για να κρατάω ακίνητο το ξύλο που βρίσκουμε;.. είναι αρκετά χρήσιμοι θα έλεγα.

Έχω πάρει αυτόν της Woolkraft από το Praktiker και μου έχει βγει αστέρι... δεν θυμάμαι τιμή

IMG_20141028_184735_zps165c206a.jpg

IMG_20141028_184855_zpsfd3062bb.jpg

Το άνοιγμα του είναι περί τα 50mm και είναι πολύ δυνατό. (κάνει και για όργανο εκγύμνασης του καρού...:laugh: )

Έχω πάρει αυτόν της Woolkraft από το Praktiker και μου έχει βγει αστέρι... δεν θυμάμαι τιμή

IMG_20141028_184735_zps165c206a.jpg

IMG_20141028_184855_zpsfd3062bb.jpg

Το άνοιγμα του είναι περί τα 50mm και είναι πολύ δυνατό. (κάνει και για όργανο εκγύμνασης του καρού...:laugh: )
μπράβο κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου. Θα πάω να ρίξω μια ματιά να δώ γιατι χωρίς αυτα τα μπιχλιμπιδια παιδεύεσαι..:smash:

Ριξε μια ματια εδω για να ξερεις τι κυκλοφορει απο σφιγκτηρες και τι μπορει να χρειαζεσαι.
Σφιγκτηρας σκανδαλης/ραβδου ειναι εκ των ουκ ανευ για ξυλουργικες εργασιες.

http://toolshouse.gr/εργαλεια/κατηγορία/αναλώσιμα-ανταλλακτικά/σφιγκτήρες/

Για σφικτηρες μανταλακια προτεινω να ριξεις μια σοβαρη ματια στα Dexter που εχει το LeroyMerlin, δες και τα Wolfcraft, κοιτα τιμες και αποφασισε.
Για σφικτηρες σκανδαλης κατα καιρους βγαζει το αγαπημενο μας καταστημα σε σουπερ τιμη, οι 2 νομιζω καπου 8ευρω.