Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ακομα και για σκανδάλης αν δεν μπορείς να περιμένεις πιστεύω οτι οι dexter ειναι πολυ καλοί και σε σούπερ τιμες...

Χιώτη, έχω μια εισαγωγική σεγα της B&D (νομίζω αυτή http://www.blackanddecker.co.uk/powertools/productdetails/catno/KS500/)

Ή εγώ δεν νιώθω να την χρησιμοποιήσω ή αυτή δεν μου βγηκε πολύ καλή.

Να τολμήσω της parkside ή επειδή έχω αυτή της Β&D να περιμένω να πάρω καμία μαμάτη?

Και εγώ αναρωτιέμαι αν οι λαμες που εχω για την B&D θα κάνουν για την parkside.

Φίλε Άσωτε,
Για καμιά σανιδούλα είναι οκ μπορείς να πεις, αλλά όταν επιχείρησα να κόψω κάποια καδρόνια από πεύκο πάχους 4,5cm άστα να πάνε. Με ζόρισε πολύ. Δεν προχώραγε μπροστά να πουμε, έπρεπε να το ζορίζω με πολύ δύναμη για να προχωρήσει και μου έκανε και σκατά κόψιμο. Δοκίμασα άλλη μια λάμα που είχα αλλα και αυτή δεν. Και μου περνάει πολλούς κραδασμούς στο χέρι.

Ξερω εγώ, μπορεί να μην την είχα ρυθμίσει σωστα? Θα ξανακατέβω μιας από αυτές τις ημέρες πριν το σαββατο να δω αν εκανα εγώ κατι λάθος.

Λοιπόν,

αργεία ξε-αργεία χθες, στο γκαράζ την εβγαλα όλη ημέρα μεχρι αργά. Επεξα αρκετά με την σέγα της praktiker που αγόρασα.

Μου βγήκε πολύ καλή αγορά και είναι πολύ πολύ καλύτερη από την εισαγωγική της Β&D. Κρίμα που παιδευτηκα πριν λίγο καιρό με την B&D, όχι τιποτα άλλο αλλά έκανα και χάλια κοψίματα και τα βλέπω τώρα και σπάζομαι.

Λοιπόν,

αργεία ξε-αργεία χθες, στο γκαράζ την εβγαλα όλη ημέρα μεχρι αργά. Επεξα αρκετά με την σέγα της praktiker που αγόρασα.

Μου βγήκε πολύ καλή αγορά και είναι πολύ πολύ καλύτερη από την εισαγωγική της Β&D. Κρίμα που παιδευτηκα πριν λίγο καιρό με την B&D, όχι τιποτα άλλο αλλά έκανα και χάλια κοψίματα και τα βλέπω τώρα και σπάζομαι.

τα εισαγωγικά της B&D είναι γενικότερα χάλια.. Η σέγα που πήραμε είναι πολύ καλή για 30 ευρώ .Πραγματικά την καταχάρηκα την αγορά.
Φαίνεται και στην κατασκευή γενικότερα. Δεν είναι φθηνιάρικη σε καμία περίπτωση.

Πρίν λίγο πέρασα ξανα απο lidl Μελισσίων(σιγά μην δεν πέρναγα αφου με βάλατε στο τρυπάκι τώρα...:2thumb22sup:)

Εχουν μείνει 2 σέγες και μια ανοιγμένη για να την βλέπει ο κόσμος.. Οποιος προλάβει
Τα ανταλακτικά σεγάκια parkside εφυγαν αν και δεν τα έβλεπα και τόσο προσφορά . Τα είχε 4 ευρώ ενω με 5-6 ευρώ αγοράζεις 10άδα απο skroutz..Ebay φαντάζομαι εχει ακόμη καλύτερες τιμές.

ωστόσο πρίν φύγω αγόρασα την κασετινούλα με τα 15τρυπανακια για ξύλο με 5 ευρώ της parkside. Μου φαίνεται πολύ καλή τιμή . Οσο για την κασετινούλα περίμενα κανένα ψευτικό πλαστικό αλλά φαίνεται οτι η parkside βγάζει προσεγμένα budget προιόντα. Εχουν μείνει 3 κομμάτια μόνο.Δεν ξέρω αν τα φέρνει τακτικά.

Είδα και με 4 ευρώ είχε κάτι κοπίδια καλή τιμή αλλά δεν μου έκαναν κλίκ

Επίσης οι βίδες που έχει με 3.79 οι χρυσες κάνουν για ξύλο ; Νομίζω αξίζουν στην ποσότητα αυτή.

Attachments

• ΓŽΒ€ΓΒΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒ±ΓŽΒ½ΓŽΒ¬ΓŽΒΊΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg
    ΓŽΒ€ΓΒΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒ±ΓŽΒ½ΓŽΒ¬ΓŽΒΊΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg
    102.6 KB · Views: 326
  • parkside θÎΒ?κη.jpg
    parkside θ�κη.jpg
    69.8 KB · Views: 313
Last edited:

Μην διανοηθεις να κοψεις με φτηνολαμες. Ειμαι φανατικα υπερ των φτηνων εργαλιων, οχι ομως των φτηνιαρικων. Οι τιμες που λες ειναι μονο για φτηνολαμες. Εχω παρει μια δεκαδα τετοιες φτηνιαρικες και δεν εχω καταφερει ουτε ενα ισιο κοψιμο. Ξεκιναει καλα και οσο πηγαινει η λαμα αρχιζει να περνει κλιση σε σχεση με το ξυλο, καταληγω να κανω φαλτσοκοπη 45° στο τελος. Και η λαμα και το ξυλο πεταμα και παλι απο την αρχη, πιο ακριβα εχει κοστισει τελικα. Ισως για κανα ξυλο 4χιλ η καμια μπαλσα....

Μην διανοηθεις να κοψεις με φτηνολαμες. Ειμαι φανατικα υπερ των φτηνων εργαλιων, οχι ομως των φτηνιαρικων. Οι τιμες που λες ειναι μονο για φτηνολαμες. Εχω παρει μια δεκαδα τετοιες φτηνιαρικες και δεν εχω καταφερει ουτε ενα ισιο κοψιμο. Ξεκιναει καλα και οσο πηγαινει η λαμα αρχιζει να περνει κλιση σε σχεση με το ξυλο, καταληγω να κανω φαλτσοκοπη 45° στο τελος. Και η λαμα και το ξυλο πεταμα και παλι απο την αρχη, πιο ακριβα εχει κοστισει τελικα. Ισως για κανα ξυλο 4χιλ η καμια μπαλσα....

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=280003582 αυτες είχα δεί. Νομίζω είναι καλό brand.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=280003582 αυτες είχα δεί. Νομίζω είναι καλό brand.

Αυτες ναι, ειναι αστερατες και VFM. DeWalt ειναι γερο ονομα.
Aν θυμαμαι καλα, τις ειχα αγορασει τουλαχιστον διπλη τιμη απο οτι τις βρηκες εσυ.

Παντως για λαμες σεγας εχω καταληξει πλεον σε bosch. Eιναι και φτηνες και αριστης αντοχης.

Για σφικτηρες μανταλακια προτεινω να ριξεις μια σοβαρη ματια στα Dexter που εχει το LeroyMerlin.

Φαση με τα Dexter στο LeroyMerlin.
Ειχε ολη τη σειρα κοπτικων εργαλειων.
Σουγιαδες, μαχαιρια, κοφτες και οτι αλλο
θα μπορουσε να χρειαστει ο συνονοματος σταρ της TV.:violent-smiley-008:
Αξιόλογα εργαλειακια παντως.

Αυτες ναι, ειναι αστερατες και VFM. DeWalt ειναι γερο ονομα.
Aν θυμαμαι καλα, τις ειχα αγορασει τουλαχιστον διπλη τιμη απο οτι τις βρηκες εσυ.

Παντως για λαμες σεγας εχω καταληξει πλεον σε bosch. Eιναι και φτηνες και αριστης αντοχης.

Φίλε Χιώτη της parkside αξίζουν να πάρω για καβάτζα; ή καλύτερα Dewalt και bosch οταν χαλάσουν οι μαμα λάμες;

Επίσης το parkside το δραπανοκατσάβιδο θυμάσια χαρακτηρηστικά και τιμή οταν το βγάζει προσφορά;
Αντε να δουμε γιατι φαίνονται ωραία εργαλειά για τα χρήματα τους.

Φίλε Χιώτη της parkside αξίζουν να πάρω για καβάτζα; ή καλύτερα Dewalt και bosch οταν χαλάσουν οι μαμα λάμες;

Επίσης το parkside το δραπανοκατσάβιδο θυμάσια χαρακτηρηστικά και τιμή οταν το βγάζει προσφορά;
Αντε να δουμε γιατι φαίνονται ωραία εργαλειά για τα χρήματα τους.

Γεια σου γειτονα,

Οχι δεν νομιζω οτι αξιζει να παρεις parkside την στιγμη που οι τιμες bosch kαι αλλων καλων brand name ειναι προσιτοτατες.
Την διαφορα (στην φθορα της λαμας) θα την δεις στα σκληρα ξυλα και στα μεταλλα. Στα μαλακα ξυλα, στην λιγη χρηση και στα μικρα παχη δεν θα δεις συντομα διαφορα.

Δεν θυμαμαι χαρακτηριστικα του δραπανοκατσαβιδου, ομως ειναι σιγουρα μια πολυ καλη αγορα με μεγαλη διαφορα τιμης απο το αντιστοιχο ποιοτικα της αγορας.
Να ξανατονισω οτι οι μπαταριες parkside ειναι πολυ καλες. Εχω δραπανακι πανω απο 3 χρονια και δεν εχω δει διαφορα απο τοτε που το αγορασα. Σιγουρα υπαρχει φθορα στην μπαταρια, αλλα δεν ειναι αισθητη.

Στο ενα πακετακι λαμες Parkside ομως εχει λαμες για διαφορετικες χρησεις, αυτο που πηρα εγω εχει δυο για μεταλα ενα με λεπτα δοντια και ενα με πιο χοντρα, και τρεις για ξυλο, λεπτα δοντια, χοντρα δοντια και καθαρη κοπη. Καπως ετσι. Οι τιμη των DeWalt απαιχτη.

Το πακετακι με λαμες τις parkside ειναι ιδανικο για να υπαρχει αλλα και για οποιους κανουν περιστασιακα καποια δουλιτσα, 2-3 φορες το χρονο.
Οποιος ομως ασχολειται πιο συχνα με κοπες, τοτε οι επωνυμες μαρκες κανουν μεγαλη διαφορα, oχι μονο στην αντοχη αλλα και στην ποιοτητα της κοπης.

Και για να γινω πιο συγκεκριμενος, επωνυμες που εχω δοκιμασει και ειναι αστερια, ανεξαρτητου τιμης, ειναι οι bosch, dewalt και Ιrwin.

Βρησκω μεταχειρισμενο το περιστροφικο ης park side με την NiMH 9,6 δεν ξερω ακριβως μοντελο. Η φωτογραφια δειχνει ενα μαυρο πλαστικο βαλιτσακι με διαφορα αξεσουαρ μεσα. Εχω το Dremel300 το οποιο ειναι ρευματος και γενικα το δουλευω αρκετα. Χρειαζομαι ενα μπαταριας. Να παρω αυτο που βρηκα με 15 η εχει δωσει η Lidl και με μπαταρα λιθιου; Να περιμενω;

Το Lidl εχει βγαλει παλαιοτερα ενα καταπληκτικο ντρεμελοειδες με μπαταρια λιθιου το οποιο τα τελευταια 1-2 χρονια δεν το εχω δει. Φοβαμαι μηπως και δεν το βγαζει πια.
Το μεταχειρισμενο που βρηκες ειναι δικοπο μαχαιρι λογω μπαταριας. Αν ο κατοχος το εχει δουλεψει πολυ και καθημερινα, και το εργαλειο ειναι 3-4 ετων, τοτε δεν αξιζει.
Ρωτα ομως γιατι μπορει να ειναι καλη περιπτωση, αν δεν το εχει δουλεψει. Θα το καταλαβεις απο την εμφανιση του εργαλειου.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

To έχω πάρει και εγώ πριν απο 2 περίπου χρόνια στα 22 ευρώ.Απο τότε το ξανάφερε 1-2 φορές.
Είναι λίγο ογκώδες σε σχέση με το ντρεμελ,αλλά άψογο.Οι μπαταρίες του μετά από δυο χρόνια
είναι σε άριστη κατάσταση.Το ότι παράγεται ακόμη είναι σίγουρο γιατί αυτή τη στιγμή πωλείται
κανονικά στη Γερμανία Τώρα τι θα κάνει η lidl hellas είναι άλλο θέμα.

http://www.lidl.de/de/parkside-feinbohrschleifer-pfbs-9-6-a1/p111883

είχε ενα dremel clone σίγουρα μελίσσια αλλά δεν ξέρω αν ειναι αυτό που λέτε. Μπορεί να είναι με ρεύμα δεν είμαι και σίγουρος.Οταν ξαναπάω θα βγάλω φώτο

είχε ενα dremel clone σίγουρα μελίσσια αλλά δεν ξέρω αν ειναι αυτό που λέτε. Μπορεί να είναι με ρεύμα δεν είμαι και σίγουρος.Οταν ξαναπάω θα βγάλω φώτο

Αυτό λες;

drem.jpg

Ρεύματος δείχνει.

Θα σε γελάσω το προσπέρασα μιας και έχω το dremel 3000 και δεν με ενδιέφερε. Πρέπει να το ξαναδώ.

Θα πάω ίσως σήμερα να δώ αυτη την κασετίνα με τις μύτες στα 5 ευρώ για το ηλεκτρικό κατσαβίδι.
Μου φάνηκε ωραία αλλά δεν ξέρω αν την έχει πάρει το μάτι σας σε κανέναν κατάστημα προς τα βόρεια Αττικής.
Θα ψάξω πάντως εχει την πλάκα του κι αυτό. Ολο και κάτι ανακαλύπτεις..

Στο γερμανικό site οι κασετινούλες των 5 ευρώ που αγοράσαμε εδώ τις δίνουν 7.5 ..

Μια σούμα τα δραπανοκατσάβιδα που φέρνει το Lidl απο το γερμανικό site τους. Ολα είναι 18-LI και με κόστος 50ευρώ . Τι διαφορές έχει κάθε έκδοση δεν γνωρίζω ..δεν με βοηθάνε και τα γερμανικά μου. Ωστόσο το B4 πρέπει να είναι το τελευταίο που έβγαλε η parkside και φαίνεται να αναμένεται . Μου άρεσουν αρκετά και οι Ltd edition.

1) το B2 http://www.lidl.de/de/parkside-lithium-ionen-akku-bohrschrauber-pabs-18-li-b2/p58243
2) το Β3 http://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-18-li-b3/p109885
3) το B3 Ltd. edition http://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-18-li-b3-black-velvet-ltd-edition/p109886
4) το B4 http://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-18-li-b4/p186639
5) το B4 Ltd. edition http://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-18-li-b4-black-velvet-ltd-edition/p186802

Για να ετοιμαζομαστε, ελα να βλεπω λιποθυμιες με τα σετ των μυτων. Στην Ιταλια 15ευρω το σετακι, μοιαζει να ειναι απο τις καλες που ειχε φερει και εδω το καλοκαιρι με 10 το μικρο πακετο.

http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=330

100595_02_f.jpg

100595_01_f.jpg

100595_03_f.jpg

Τις ιδιες μυτες τις εχει στην Γαλλια με πολυ μικροτερη τιμη, για να μην νομιζει κανεις οτι δεν μας εχουν για ζωα. http://www.lidl.fr/fr/offres-513.htm?id=515

ΥΓ Ελα μην στεναχωριεστε εχει και εδω καλυμα σιδερωστρας με λουλουδακια. :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πως ξέρουμε οτι αυτά θα έρθουν και εδώ;