Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα περιμενω να τα παρω στο μπαζαρ με 30ευρω το κομματι. :)

Χαχά σωστός.
Ειδικά οι σπαθόσεγες της προηγούμενης εβδομάδας σίγουρα θα βρίσκονται εκεί...

Τα 5κιλα βερνικια για ξυλο (εξωτερικής χρήσης) που εχει την ερχόμενη Πέμπτη τα εχει δοκιμάσει κανεις ; Γιατι η τιμη τους ειναι πάτωμα ...

Τα 5κιλα βερνικια για ξυλο (εξωτερικής χρήσης) που εχει την ερχόμενη Πέμπτη τα εχει δοκιμάσει κανεις ; Γιατι η τιμη τους ειναι πάτωμα ...

Λογικά θα είναι σαν νερό αγαπητέ.
Μία δοκιμή δεν βλάπτει βέβαια αλλά το λογικό είναι ότι η ποιότητα του και η αντοχή στον χρόνο θα είναι μειωμένη.

Ξέρουμε εάν έχει έρθει ποτέ Ελλάδα το πολυεργαλείο μπαταρίας

96269_01_f.jpg

http://www.lidl.com.cy/el/prosfores.htm?action=showDetail&id=32544

Καλημερα
Και μαπα να ειναι το βερνικι, αμα ειναι να κρατησει για 1-2 χρονια, και προστατευουμε κατασκευες του κηπου απο ρεταλια ξυλου μια χαρα ειναι. Νομιζω οτι γενικα τα βερνικια του ειναι μειων σε σχεση με καθε επωνυμο, εαν σκεφθω καθε γνωμη που διαβασα εδω.
Θα σας πω του χρονου.

Λογικά θα είναι σαν νερό αγαπητέ.
Μία δοκιμή δεν βλάπτει βέβαια αλλά το λογικό είναι ότι η ποιότητα του και η αντοχή στον χρόνο θα είναι μειωμένη.

Το φαντάστηκα Νίκο , πάντα τα "πληρώνω" τα βερνικια(ειναι κρίμα ο κόπος μιας όμορφης κατασκευής να χαλασει απο κακο βερνικι) απλα θα χρειαστώ πολλα λίτρα για περασμα αμεσα και είπα να ρωτήσω γιατι η τιμη δεν υπάρχει..

Ξέρουμε εάν έχει έρθει ποτέ Ελλάδα το πολυεργαλείο μπαταρίας

96269_01_f.jpg

http://www.lidl.com.cy/el/prosfores.htm?action=showDetail&id=32544

Αν θυμάμαι καλά έχει έρθει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το φαντάστηκα Νίκο , πάντα τα "πληρώνω" τα βερνικια(ειναι κρίμα ο κόπος μιας όμορφης κατασκευής να χαλασει απο κακο βερνικι) απλα θα χρειαστώ πολλα λίτρα για περασμα αμεσα και είπα να ρωτήσω γιατι η τιμη δεν υπάρχει..

Παιδιά σίγουρα για ρετάλια κλπ καλύτερα ένα φτηνό βερνίκι παρά τίποτα.

Έχω πάρει και βερνίκια και λάδια από το lidl. Δεν είναι τα καλύτερα αλλά για πολλές κατασκευές και ειδικά από παλέτες είναι μια χαρά.
Μερικά είναι και πολύ οικολογικά (Μπλε άγγελος).

Ανάλογα την κατασκευή που θα εκτεθεί εγώ επιλέγω και την αντίστοιχη ποιότητα.
Πάντως από τα φτηνά no-name χρώματα είναι πολύ καλύτερα, οπότε προτιμήστε τα άφοβα.
Για ντελικάτες κατασκευές και συντηρήσεις σε κατασκευές καλύτερα ένα πιο επώνυμο.
Τέλος για να συγκρίνετε λάδια και βερνίκια να κοιτάτε και την καλυπτικότητα, τα φτηνά συνήθως έχουν πολύ πιο μικρή καλυπτικότητα οπότε προσοχή...

Βασικά θέλω να περάσω αχρωμο βερνικι ολόκληρους τοίχους με OSB επένδυση , πιστεύω λοιπόν ότι και μέτριας ποιότητας να ειναι θα μου κανει . Οπως το λες Νίκο , καλύτερα έστω και μιας μέτριας ποιότητας απο τίποτα .

Θα με συγχωρήσεις αλλά δεν θυμάμαι το όνομα σου, αν έχεις την καλοσύνη πες το!

Δεν ξέρω αν το αυριανό βγαίνει σε άχρωμο όμως...
Ένα άχρωμο θα το έπαιρνα και εγώ πάντως ή ένα λίγο πιο ουδέτερο χρώμα.

Ηλίας Νικόλα , το είχα στην υπογραφή μου αλλα με βλέπω noname πλέον...κουφο...

Μιχάλη μπορείς να το κοιτάξεις σε παρακαλω ; Ολες οι ρυθμίσεις δείχνουν εντάξει ...

Διαπίστωσα οταν γράφω απο κινητο δεν εμφανίζεται .

Σήμερα πού ημουν σέ ένα κατάστημα lidl είδα έξω μερικές προσφορές τίς επομενης βδομάδας καί οντως ειχε την επαναφορτιζομενη σεγα και το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο στα 49,99 ευρω (πού είχε αναφέρει ο φίλος dolomites),το επαναφορτιζόμενο δράπανο δεν τό ειχε,ισως να μην χωραγαν ολα στον διαφημιστικο χώρο
Είδωμεν

Σήμερα πού ημουν σέ ένα κατάστημα lidl είδα έξω μερικές προσφορές τίς επομενης βδομάδας καί οντως ειχε την επαναφορτιζομενη σεγα και το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο στα 49,99 ευρω (πού είχε αναφέρει ο φίλος dolomites),το επαναφορτιζόμενο δράπανο δεν τό ειχε,ισως να μην χωραγαν ολα στον διαφημιστικο χώρο
Είδωμεν

θα έχει και άλλα ψιλολοίδια απο εργαλεία δεν μπορεί..

Ερώτηση, η σέγα και το δισκοπρίονο πόση ώρα περίπου κρατάνε με μία μπαταρία; Επίσης, υπάρχουν άλλα εργαλεία αυτής της σειράς που να χρησιμοποιούν την ίδια μπαταρία;