Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σκούπα με μηχανισμό κεντρικής τοποθέτησης και με αναμονής τοποθέτησης σωλήνα στα δωμάτια!
Πρέπει να έχεις πολύ αυτοματοποιημενο σπίτι Θοδωρή!

Νέα κατοικία είναι οπότε προσπάθησα να κάνω κάποια πράγματα να γίνει η ζωή πιο εύκολη και να κάνω απόσβεση μελλοντικά.

Πάντως τον αερο-πιεστικό δεν είναι ελαφρύ και δε θέλω να σκέφτομαι να το κάνω βόλτα σε ορόφους!

Αλλά το σετ με τα εξαρτήματα: δοκίμασα την βαλβίδα με το ακροφύσιο για φύσημα, και χάνει. Δηλαδή κλειστή στο τραπέζι, έχει ροή αέρα που βγαίνει από το ακροφύσιο.
Έτσι πρέπει να λειτουργεί αυτό; Περίμενα να μην έχει διαρροή. Στα χαρακτηριστικά λέει για μέγιστο 8 bar, αλλά αυτό χάνει και στα 6...

Δοκίμασε κανείς άλλος το ακροφύσιο για φύσημα; Χάνει και το δικό του;
Για να ξέρω να το πάω πίσω αν είναι...

Δεν χάνει από το ακροφύσιο. Χάνει από το εσωτερικό. Από την σκανδάλη. Πως να το πω.
Όταν την πατάω την σκανδάλη, γίνεται χαμός, βγάζει αέρα από την μύτη του ακροφύσιου. Όπως πρέπει. (Δεν χάνει από το σημείο που ενώνεται το ακροφύσιο στο εργαλείο).
Όταν αφήσω την σκανδάλη, πάλι βγάζει αέρα. Η σκανδάλη δηλαδή δεν σταματά εντελώς τον αέρα, πάντα φεύγει λίγος.
Έχει διαρροή εσωτερικά.

Τα επέστρεψα, μου έδωσαν άλλο σετ. Είναι διαφορετικό (τα εργαλεία είναι βαμμένα πράσινα, τα προηγούμενα δεν ήταν βαμμένα). Και λειτουργεί κανονικά, δεν χάνει αέρα.

Τσιμπησα και εγω ενα σετακι επειδη δεν βρισκω το michelen αερομετρο που εχω και τα δοκιμασα μολις.
Δεν χανει τπτ κανενα απο τα δυο. Μάλλον επεσες στην περιπτωση.
Οπως και να εχει κορυφαια η πολιτικη επιστροφων τους.
Πηρα επισης ανταλλακτικα για το Β2 καρφωτικο που εχω απο παλαιωτερη αγορα και τα δοκιμασα επισης σε ελατο.
Απιστευτο το πιστολι!!!!!

Τσιμπησα και εγω ενα σετακι επειδη δεν βρισκω το michelen αερομετρο που εχω και τα δοκιμασα μολις.
Δεν χανει τπτ κανενα απο τα δυο. Μάλλον επεσες στην περιπτωση.
Οπως και να εχει κορυφαια η πολιτικη επιστροφων τους.
Πηρα επισης ανταλλακτικα για το Β2 καρφωτικο που εχω απο παλαιωτερη αγορα και τα δοκιμασα επισης σε ελατο.
Απιστευτο το πιστολι!!!!!

Τι κορυφαία, επέμεναν για το κουτί. Εγώ το είχα κάνει κομματάκια και το είχα πετάξει... Τελικά το δέχθηκαν επειδή δεν είχε κουτί, και ήταν αυτή η καρτέλα.
Μου είπαν ότι πρέπει να το συσκευάσουν για να το στείλουν πίσω. Ευτυχώς είχα το εγχειρίδιο.
[Φαντάζομαι τι θα γίνει αν πάθει κάτι το κομπρεσερ...]

Επιμενω κορυφαια και εξηγουμαι.
Προ μηνος επεστρεψαμε 3 ποτιστικα χωρις κουτια χωρις μανουαλ και με λασπες επανω χωρις δευτερη κουβεντα.
Ισως επεσες στην περιπτωση φιλε μου αλλα και παλι τελος καλο ολα καλα.
Δε μπορω να σκεφτω σε ποιο αλλο καταστημα θα το εκαναν αυτο χωρις συσκευασια.
Μου κανει παραξενο πως ηταν αλλο χρωμα τα δικα σου και οχι πρασινα παντως.

Το αρχικό κιτ ήταν όλα άβαφα, και τα πλαστικά ήταν μαύρα αντί λευκά. Το ίδιο πράγμα βέβαια, στην ίδια συσκευασία.
Τα βαμμένα όμως είναι πιο όμορφα. Ασορτί με το κομπρεσέρ.

Έχω ποστάρει πολλές φωτό παλαιότερα με βαψίματα από κονφλέρ.
Κυριολεκτικά ποιότητα φούρνου.

Είχα βάψει αγροτικά εργαλεία πέρυσι και ολα μέχρι σήμερα είναι σαν να βάφτηκαν χθες.
Και είναι μονίμως έξω με τον ήλιο να τα βαράει ολημερίς, βρέχονται, έρχονται σε επαφή με λάσπες στα χωράφια και με λιπάσματα (στον λιπασματοδιανομέα).

Καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω αν τα αγροτικά εργαλεία (καλλιεργητές, αλέτρι, χωνί, σπαρτικές κλπ) τα βάφουμε με κάποια ειδική μπογιά ώστε να αντέχουν ή απλή λαδομπογιά;
Εργαλεία κομπρεσέρ, πιστόλι κλπ τα έχω. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;
"Λύσιμο", τριψιμο, αστάρωμα, βάψιμο; Είναι μια καλή ευκαιρία να μάθω να βάφω με πιστόλι.

Ευχαριστώ

Καλως ηρθες στην παρεα μας.

Ειδικη μπογια δεν νομιζω να υπαρχει, ποιοτικη ομως ναι θα κανει διαφορα.
Τα ΤΙΤΑΝ εχω σε εκτιμιση καθως ειναι χρωματα αντοχης προοριζομενα για ναυτηλιακη χρηση.

Κατα τα λοιπα οπως ακριβως το ειπες.
Λυσιμο. καθαρισμος, τριψιμο, ασταρωμα με ποιοτικο ασταρι ισως και 2 συστατικων για αντοχη, τριψημο με ενα σκοτς να αγριεψει λιγο και 2 στρωσεις καλη λαδομπογια θα ειναι η λυση στα εργαλεια σου.

Για να γλυτώσεις από τα ασταρώματα κλπ, υπάρχουν χρώματα που συνδυάζουν μπογιά και αστάρι.
Εγώ χρησιμοποιώ Chromolac chassis lack για σασί αυτοκινήτων (2 σε 1) και είμαι υπέρ ευχαριστημένος.
Πρόπερσι έβαψα μία καπνοδόχο γαλβανισμένη που πήρε να σκουριάζει με το συγκεκριμένο χρώμα.

Ανέβηκα χθες στην ταράτσα να βάλω μια κεραία και είδα και την καπνοδόχο. Παρόλο που έφαγε τα πάνδεινα (την βαράει όλη μέρα ο ήλιος την ταράτσα και από καιρικές συνθήκες όχι και ότι καλύτερο) η καπνοδόχος ήταν σαν να την έβαψα χθες. Και όλα αυτά χωρίς να την τρίψω και στα υπόψιν ότι είναι γαλβανισμένη επιφάνεια που σημαίνει ότι το χρώμα δεν κάθεται καλά πάνω... ;-)

Υπόψιν βέβαια ότι το συγκεκριμένο είδος χρώματος είναι ματ λόγω του ασταριού. Αν θες γυαλιστερό αποτέλεσμα πρέπει να πάρεις απλό βερνικόχρωμα και φυσικά αστάρι. Πιο ακριβό τελικό αποτέλεσμα αλλά γούστα είναι αυτά!! :)

καλησπερα,
θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με με ενα θεμα που εχω με το κρουστικο δραπανο της parkside απο τα lidl.
το ειχα αγορασει την τελευταία φορα που το ειχε φερει, και ενω το εχω χρησημοποιησει ελαχιστα εχω την εντυπωση οτι κατι εχει παθει και δεν εχει την δηναμη που ειχε αρχικα.
το προβλημα του ειναι οτι με την παραμικρή αντισταση που βρισκει το τρυπανι το τσοκ σταματαει να περιστρεφεται εχω το μοτερ δουλευει κανονικα. για να καταλάβετε ποσο αδυναμο ειναι το βαζω να δουλεψει στις μέγιστες στροφές και πιανω το τσοκ με 2 δαχτυλα του χεριού μου και σταματα να περιστρεφεται.
δοκιμασα να σφυξω μια βιδα που ειχε μεσα το τσοκ μηπως ειχε χαλαρωσει αλλα τιποτα.

το εχει κανει σε κανεναν αλλο αυτο? καμια προταση τι να κανω?
δεν μπορω να τρυπήσω ουτε ξυλινη σανιδα απο παλετα.

για άξονα μου μυρίζει στο κιβώτιο . Πήγαινέ το πίσω για αλλαγή .Αν σου πουν ότι το πίεσες πολύ και άρα το δούλεψες εκτός προδιαγραφών βάλε τις φωνές .

Εγκατέστησα σήμερα το αυτόματο πότισμα(προγραμματιστή) που είχα πάρει εδώ και καιρό. Παρατήρησα ότι δε δουλεύει πάντα. Το δοκιμάσαμε και στο χειροκίνητο πότισμα. Ενώ ακούγετε ο μηχανισμός ότι γυρίζει και τρέχει το νερό μετά από 2 δευτερόλεπτα κλείνει. Η ένδειξη ότι λειτουργεί το πότισμα παραμένει στην οθόνη. Πρέπει να το τρέξω 2-3 φορές για να μείνει ανοιχτό μόνιμα. Όποτε δε μπορώ να του έχω εμπιστοσύνη μήπως και ανοίξει. Προφανώς ο μηχανισμός δεν είναι ρυθμισμένος σωστά και σταματάει λιγο πιο μετά από ότι θα έπρεπε. Το έχει κανείς άλλος; Λογικά θα είναι ελαττωματικό. Είναι το πρώτο μου και δε ξέρω πως δουλεύουν αυτοί οι διαολοι.