Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τι δυνατοτητες εχει αυτος ομφορτιστης? δειχνει ας πουμε τη κατασταση φορτισης? εχει ρυθμιση χρονου?

Εγω θα τιμησω με τα χρηματα μου το γρυλο και ενα ζευγος τριποδων, γιατι με το γρυλο του αυτοκινητου ειναι παιδεμα τα μαστορεματα.

Δεν έχει ρύθμισή χρόνου . Απλά όταν φορτίσει η μπαταρία ανάβει πράσινο led (fuel) .
Τον είχα πάρει πριν 2,5 (Α1) χρόνια αλλά δεν τον είχα χρησιμοποιήσει. Τελικά φέτος που τον χρειάστηκα αντιλήφθηκα ότι είχε πρόβλημα τον έστειλα στο service και μου τον αντικατέστησαν με το πιο καινούργιο μοντέλο (όχι αυτό με την οθόνη ) και όλα καλά . Εχω φορτίσει πολλές φορές την μπαταρία της μηχανής, που δεν την χρησιμοποιώ συνέχεια, αλλά και άλλων.

Δυναμόκλειδο με 20 ...???
Αυτο θέλω να το δω...

Δεν είναι κάτι το αξιόλογο, για να σφίγγεις ζάντες καλό είναι, γι' αυτό σου δίνει και τα συγκεκριμένα καρυδάκια. Το Lidl προσφέρει το ροπόκλειδο στη πραγματική τιμή που κοστίζει. Υπάρχουν άλλοι μεταπωλητές που δίνουν το ίδιο στα διπλάσια ή και τριπλάσια χρήματα (BGS).

Το κομπρεσερεακι ενδιαφέρον...αν ειναι αρκετα μικρο ώστε να μπει σε μοτο για ωρα ανάγκης...

Το κομπρεσερεακι ενδιαφέρον...αν ειναι αρκετα μικρο ώστε να μπει σε μοτο για ωρα ανάγκης...

Το είδα και εγώ για μια ώρα ανάγκης . Ελπίζω να κάνει δουλειά.
Αν και είδα να κυκλοφορούν στο e-shop κάτω από 10,00€

Ο φορτιστής μια χαρα ειναι (έχω αυτόν με την οθόνη αλλα φαντάζομαι το ίδιο θα ειναι και αυτός ). Τον έχω δουλέψει και γω κυρίως σε μπαταρία μηχανής αλλα και αυτοκινήτου. Το μονο αρνητικό ειναι όταν έχει πέσει η τάση της μπαταρίας παρα πολυ, σε επίπεδα γύρω στα 6-7v, που την βλέπει σαν 6βολτη και σταματάει τη φόρτιση για να μπει σε mode συντήρησης. Τα λεφτα του τα έχει βγάλει πάντως.

λέει ότι μπορεί να βάλει 10 λίβρες αέρα στο λάστιχο ή κάτι τέτοιο; Μόνο;

Το εχω από την προηγούμενη φορά που το είχε φέρει. Δεν ξέρω από τεχνικά, για να σου απαντήσω αλλά ένα τεστ που έκανα φούσκωσε ένα λάστιχο αυτοκινήτου απο τα 15 PSI στα 32 PSI σε περίπου 5 λεπτά.

Μεγάλη ήττα,
πήγα σήμερα να φουσκωσω τα λάστιχα της μοτο με το καινούριο κομπρεσερ του λιντλ και συνειδητοποιησα ότι ενώ είχα πάρει όλα τα αξεσουάρ πάνω στο πανικό δεν πήρα το αερομετρο.....
Και φυσικά μια βδομάδα μετά δεν υπάρχει ούτε δείγμα.
Υπάρχει κανένας χριστιανός αν το βρει πουθενά να το πάρει και να μου το στείλει???????

Ναι αυτό λέω, αν το βρεις και μπορείς να το πάρεις πες μου, να σου κάνω κατάθεση! Ευχαριστώ και παλι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νομίζω όμως ότι είναι το pdss b2

Γεια σας... Εσάς που έχετε τον αεροσυμπιεστή parkside pko 270 θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ο ρυθμιστής πίεσης λειτουργεί σωστά γιατί εμένα δεν ρυθμίζει σταδιακά αλλά κάνει άλματα δηλαδή από τα 2 bar μόλις τον ανοίξω μπορεί να φτάσει στα 4-5 και το αντίστροφο και για να πετύχεις την πίεση που θες σου σπάει τα νεύρα. Επίσης έχω βάλει μια υδατοπαγίδα με ρυθμιστή πίεσης στην άλλη έξοδο αλλά επειδή δεν είχα χώρο έβρισκε η υδατοπαγίδα και έτσι είναι λίγο πλάγια και όχι κάθετα όπως πρέπει. Με αυτό υπάρχει θέμα?

Γεια σας... Εσάς που έχετε τον αεροσυμπιεστή parkside pko 270 θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ο ρυθμιστής πίεσης λειτουργεί σωστά γιατί εμένα δεν ρυθμίζει σταδιακά αλλά κάνει άλματα δηλαδή από τα 2 bar μόλις τον ανοίξω μπορεί να φτάσει στα 4-5 και το αντίστροφο και για να πετύχεις την πίεση που θες σου σπάει τα νεύρα. Επίσης έχω βάλει μια υδατοπαγίδα με ρυθμιστή πίεσης στην άλλη έξοδο αλλά επειδή δεν είχα χώρο έβρισκε η υδατοπαγίδα και έτσι είναι λίγο πλάγια και όχι κάθετα όπως πρέπει. Με αυτό υπάρχει θέμα?

Για να ρυθμίσεις σωστά την πίεση πρέπει να περιστρέφεις απαλά τον ρυθμιστή και ταυτόχρονα να έχεις συνδεδεμένο ένα πιστόλι αέρα στο λάστιχο του κοφλέρ και να το πατάς συνεχώς για να βλέπεις την σωστή τιμή πίεσης που ζητάς. Αν δεν πατάς το πιστόλι τότε δεν θα μπορέσεις να επιτύχεις την επιθυμητή πίεση.
Έτσι δουλεύει σε όλα τα κονφλέρ.

Αν είναι πολύ πλάγια θα έχεις θέμα καθώς δεν θα φεύγει το μεγαλύτερο ποσοστό του νερού κατά την έξοδο του αέρα από το κονφλέρ.
Εγώ στο δικό μου χρησιμοποίησα κάμποσες μούφες και μαστούς (προεκτάσεις στην ουσία) και έφερα την υδατοπαγίδα λίγο πιο έξω από το σώμα του κονφλέρ ακριβώς κάθετα.
Δοκίμασε έτσι.

Πώς θα γίνει να μην μπλεχτουμε γράψε αν το βρεις να μη το πάρουμε και οι δύο. Εγώ θα πάω αργουτσικα στο lidl.

Καλημερα, περασα εχθες απο λιντλ μεταμορφωση, μου ειπε οτι θα το εχει το πστολι αερος κι αξεσουαρ αρκετα κομματια σημερα, αλλα εγω εχω φυγει για δουλεια σημερα. χτυπατο εαν μπορεις για τον katsim στην ροδο γιατι ακομα δεν ξερω ποτε γυρναω προ πεμπτης...
ΥΓ εχει αρκετα κομματια σπαθοσεγα μπαταριας...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΥΓ2
τον αεροσυμπιεστή parkside pko 180 Α1 τον εχει παρει κανεις, λεει για μικρα βαψιματα μακετας, λιγο φυσιμα, η φουσκομα μπαλιτσας για τα πιτσιρικια;
Γνωμες;

Για όποιον είναι προς Πειραιά, σήμερα το πρωί στο lidl στη Δραπετσώνα πίσω απο τον Κοσμίδη, είχε πολλά κομμάτια από τα εργαλεία αέρος, τόσο τα σετ αλλά και τα μεμονωμένα κομμάτια. Επίσης αρκετά πολύμπριζα, καλώδια HDMI και λίγα σετ μετατροπής εικόνας.