Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ο δίσκος σε τι τιμή ήταν?

το δισκοπριονο μπαταριας ειταν στα 50 ευρω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραιος ο Χελωνακιας. Ευγε φιλε.

(γραψε καπου ονομα φιλε "Χελωνάκια" ! :smile: )

Ευχαριστω.
Δημητρης γαρ

Λοιπόν στο lidl μου βρήκα το σετ με τα ασημένια πιστόλια όπως αυτό που είχε πρόβλημα ο Νίκος ο διαβολικ.
Θα πάω και στου Πειραιά Δευτέρα μήπως βρω τα πράσινα.

οκ,
κρατα με ενημερο, να ξερω αμα ειναι να ψαχνομαι και εγω απο δευτερα

Δημήτρη αν βρεις όντως στείλε μου πμ να συνεννοηθούμε! Ευχαριστώ!!!

Καλα,αλλα το αναλογικο ειναι πιο σιγουρο νεκταριε

Επειδή το έχει ο ξάδερφος μου το βήμα του ψηφιακού είναι ανά 0.5 psi και έχει σχετικά καλή ακρίβεια σε σύγκριση που το κάναμε με αναλογικό.
Εγώ βέβαια προτιμώ το αναλογικό όπως ο φίλος το Χελωνονιντζάκι!!!

Εχω αναλογικο, δυο στο αριθμο, και δεν δειχνουν το ιδιο.Με το ψηφιακο ειναι καλυτερα γιατι ξερεις καλυτερα τι βαζεις. Τα δειχνει ποιο ωρα, ντε η οθονη!

Δημήτρη αν βρεις όντως στείλε μου πμ να συνεννοηθούμε! Ευχαριστώ!!!

Δευτέρα πρωί θα πάω στου Πειραιά που νομίζω είχα δει πράσινο και από εκεί είχα πάρει και το δικό μου σετ.
Θα σε ενημερώσω φίλε.
Επίσης θα μπει σε καλύτερο κουτάκι πριν έρθει Ρόδο οπότε θα το δοκιμάσω κιόλας να ειμαι σίγουρος.

Χαχαχαχα!

Αγοράστε ένα Schrader σαλιγκάρι και μετρηστε τα αερομετρα σας παιδιά να ξέρετε τι βάζετε.

εχει δικιο, αλλου στο φορουμ εχει ολοκληρο νημα επι τουτο, ψαξτε το, θα καταλαβετε...

βρές μου πως να το πάρω από Κρήτη που είμαι και κάνω αύριο την παραγγελία!

μολις εντοπισω θα σε ενημερωσω...αλλα λογικα, καπου πρεπει να εχει και στην κρητη...

Είναι το πλέον αξιόπιστο αερομετρο παιδιά.
Θοδωρή έχω έναν γνωστό με εργαλεία συνεργειου και από εκεί το είχα πάρει χρόνια πίσω περί τα 30 ευρώ.
Θα μάθω τρέχουσα τιμή και θα σε ενημερώσω!

Μια ερώτηση εκτός θέματος, σε ένα κρουστικό δράπανο που έχω, τι ακριβώς κάνει ένα μικρό ρυθμιστικό ποντεσιόμετρο που είναι πάνω στην σκανδάλη; Έχει μια κατεύθυνση προς + και προς - .

Μια ερώτηση εκτός θέματος, σε ένα κρουστικό δράπανο που έχω, τι ακριβώς κάνει ένα μικρό ρυθμιστικό ποντεσιόμετρο που είναι πάνω στην σκανδάλη; Έχει μια κατεύθυνση προς + και προς - .

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει και το έχω αφήσει στην μέση.

Αν κοιτάξεις στα πλάγια της λαβής, θα δεις ένα μικρό στρόγγυλο κουμπί. Όταν πατάς αυτό το κουμπί, δε χρειάζεται να κρατάς τη σκανδάλη. Κλειδώνει δηλαδή τη σκανδάλη. Το ποτενσιόμετρο αυτό ρυθμίζει τις στροφές όταν είναι κλειδωμένη η σκανδάλη.