Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κατά πάσα πιθανότητα είναι το ρυθμιστικο στροφών.
Έτσι είναι ένα B&D που έχω.
Δοκίμασε το κιόλας.
Στριψε το προς το + και δούλεψε το. Έπειτα Στριψε το αντίθετα και δούλεψε το. Αν διαπιστώσεις πως έπεσαν οι στροφές του τότε το βρήκες!

Μήπως αυξάνει και μειώνει τις στροφές που γυρίζει ο άξονας ??

αυτο ακριβως κανει το δικο μου....
Δοκιμασε το "στον αερα" να δεις την διαφορα

Ευχαριστώ είναι μάλλον πολύ μικρή η διαφορά που κάνει στο δικό μου, και για αυτό δεν το καταλάβαινα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν κοιτάξεις στα πλάγια της λαβής, θα δεις ένα μικρό στρόγγυλο κουμπί. Όταν πατάς αυτό το κουμπί, δε χρειάζεται να κρατάς τη σκανδάλη. Κλειδώνει δηλαδή τη σκανδάλη. Το ποτενσιόμετρο αυτό ρυθμίζει τις στροφές όταν είναι κλειδωμένη η σκανδάλη.

Αυτό μάλλον είναι στο δικό μου!!! Ευχαριστώ!

Αυξομειώνει τις στροφές.

Για την ακρίβεια, αυξάνει ή μειώνει το διαθέσιμο μήκος πατήματος της σκανδάλης, την οποία όσο περισσότερο πατάς προς τα μέσα, δίνει περισσότερο ρεύμα στο μοτέρ (άρα και στροφές).

Αυξομειώνει τις στροφές.

Για την ακρίβεια, αυξάνει ή μειώνει το διαθέσιμο μήκος πατήματος της σκανδάλης, την οποία όσο περισσότερο πατάς προς τα μέσα, δίνει περισσότερο ρεύμα στο μοτέρ (άρα και στροφές).

Ακριβώς!!!

Λοιπον μολις ψωνησα το σετακι με τα πιστολια αερος και το αερομετρο για τον φιλο απο την Ροδο.

Βρηκα το βαμμενο πρασσινο σετ για να αποφυγουμε τυχον ελαττωμα οπως ειχε συναντησει ο Νικος.

Επειδη η συσκευασια του δεν βολευει την αποστολη θα μπουν ολα τα εξαρτηματα σε ενα παραλληλογραμμο κουτακι και θα τα δοκιμασω με το κομπρεσσερ μου πριν την αποστολη!

πριν 2 η 3 μηνες πηρα αυτο το παλμικο κατσαβιδι απ τα λιδλ και τωρα καηκε η μπαταρια, θα βρω καπου μια η να το πεταξω;

Parkside_Palmiko_katsavidi_1_v1.jpg

η Μπαταρια εχει εγγυηση 6 μηνων, αρα αμα εχεις την αποδειξη, θα σου την αλλαξουν δωρεαν.

Αν δεν την εχεις, μπορεις να απευθυνθεις στην εξυπηρετηση πελατων, και θα σου δωσουν οδηγιες για το πώς μπορεις να αγορασεις καινουρια.

Ναι κάνε ένα τηλ. Εμένα σε εργαλείο που το είχα 2,5 χρόνια μου το άλλαξαν κανονικά χωρίς απόδειξη απλά χρειάστηκε να τους το στείλω να το δουν από κοντά.

Πριν 2 βδομάδες μου άλλαξαν την μπαταρία και εμένα στο 18αρι παλμικό (βραχυκύκλωμα) χωρίς να χρειαστει απόδειξη λόγο καινούργιου μοντέλου . Διαδικασία 3 λεπτών μαζι με τα χαρτιά χωρίς μα μου σου του . Εξυπηρετικοτατοι , πολυ ευχαριστημένος με την αντιμετώπιση . Πήρα αλλη μια μεγαλύτερη μπαταρία 24 . Πολυ ευχαριστημένος και απο το 18αρι παλμικο , το έχω σκισει στην δουλεια καθημερινά .

Πριν 2 βδομάδες μου άλλαξαν την μπαταρία και εμένα στο 18αρι παλμικό (βραχυκύκλωμα) χωρίς να χρειαστει απόδειξη λόγο καινούργιου μοντέλου . Διαδικασία 3 λεπτών μαζι με τα χαρτιά χωρίς μα μου σου του . Εξυπηρετικοτατοι , πολυ ευχαριστημένος με την αντιμετώπιση . Πήρα αλλη μια μεγαλύτερη μπαταρία 24 . Πολυ ευχαριστημένος και απο το 18αρι παλμικο , το έχω σκισει στην δουλεια καθημερινά .

Ηλια πως σου βραχυκυκλωσε η μπαταρια ? απο μονη της πολυ περιεργο παντος και σπανιο

Ηλια πως σου βραχυκυκλωσε η μπαταρια ? απο μονη της πολυ περιεργο παντος και σπανιο

Κάτι έπαιξε με το κύκλωμα της , ξαφνικα. Ενώ έδειχνε ότι ειναι φορτισμένη μετα απο 5-10 βιδες ήταν νεκρή . Την έβαζα στον φωρτιστη για 2 δευτερόλεπτα και έδειχνε πάλι γεμάτη και δούλευε. Μετα απο 5-10 βιδες πάλι το ίδιο...

Κάτι έπαιξε με το κύκλωμα της , ξαφνικα. Ενώ έδειχνε ότι ειναι φορτισμένη μετα απο 5-10 βιδες ήταν νεκρή . Την έβαζα στον φωρτιστη για 2 δευτερόλεπτα και έδειχνε πάλι γεμάτη και δούλευε. Μετα απο 5-10 βιδες πάλι το ίδιο...

Και εγώ τις προάλλες στην ίδια μπαταρία, ενώ θυμάμαι ότι την είχα φορτίσει πλήρως μου την έδειχνε τελείως αποφορτισμένη.
Την ξαναφόρτισα και μέχρι στιγμής όλα είναι μια χαρά.
Αν το ξανακάνει θα την στείλω στο service.

Έχει γούστο να βγήκε ελαττωματική όλη η παρτίδα τους!

Μιας και μιλάμε για μπαταρίες, θα συνεχίσω off topic γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα άλλο σχετικό νήμα.

Πρόκειται για μια UPS που έχω για τον υπολογιστή. Το ΦΕΒ σκέφτηκα να αντικαταστήσω τις 2 μπαταρίες του επειδή είχαν περάσει περίπου 6 χρόνια από τότε που αγόρασα τη μονάδα. Αντί των 12V 7.2AH πήρα Ultracell 12V 9.0AH (κινέζικες από την Cosmodata) στο ίδιο μέγεθος και η μονάδα δούλεψε μέχρι χθες το πρωί που τρεμόπαιξε το ρεύμα στη μονάδα και αμέσως έπεσε η ασφάλεια στον πίνακα. Έκλεισα το διακόπτη της μονάδας, σήκωσα την ασφάλεια, άνοιξα το διακόπτη και αμέσως πάλι τα ίδια. Αποσύνδεσα τη μονάδα για να λειτουργήσει ο υπολογιστής, άνοιξα τη μονάδα και μέτρησα 8,09V στη μία και 11.15V στην άλλη !!!

Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα τόσο σύντομη διάρκεια ζωής σε μπαταρίες αυτού του τύπου (έχω άλλες 2 μονάδες, συναγερμό κλπ).
Φταίει η μπαταρία ή κάτι άλλο;

makfil οταν εχεις βγαλει τις μπαταριες απο το ups και το ανοιγεις σου ριχνει παλι την ασφαλεια του πινακα ? αν ναι τοτε εχει καποιο προβλημα το ηλεκτρονικο μερος του ups πιστευω.
Το οτι απο 7,2 Ah εβαλες 9 Ah μπαταριες απλα θα κανει περισσοτερο χρονο να φορτισει το κυκλωμα του ups τις μπαταριες,και θα κουραζεται λιγο περισσοτερο,αλλα θα εχεις καλυτερη αυτονομια.
Ποσα χρονια εχεις το ups και τι μαρκα ειναι ?