Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ότι και να πω πέρασα τώρα από lidl και πήρα τα καλύτερα εργαλεία!!!!
Πωπω αυτά τα πρωινά δε πιάνουν μια μπροστά τους!!!

Παστρουμα, συγκλινο Κρήτης, σουτζουκι, λουκάνικο ξυλινο Κρήτης και μια ρεγγα με σκληρό χαβιαρι!!!!
Δε κρατιέμαι!!!

Ότι και να πω πέρασα τώρα από lidl και πήρα τα καλύτερα εργαλεία!!!!
Πωπω αυτά τα πρωινά δε πιάνουν μια μπροστά τους!!!

Παστρουμα, συγκλινο Κρήτης, σουτζουκι, λουκάνικο ξυλινο Κρήτης και μια ρεγγα με σκληρό χαβιαρι!!!!
Δε κρατιέμαι!!!

Χαχαχα μπράβο Κυριάκο μου άνοιξες την όρεξη ..

Λοιπόν όσοι ασχολούνται με βιδάκια αποσυναρμολογήσεις μηχανημάτων επισκευές ηλεκτρονικών κτλ όπως εγώ νομίζω οτι τα μαγνητικά δισκάκια είναι απίθανα.
Ευτυχώς μου έκοψε και τα πήρα.

Τίμιο σετάκι ειναι αυτό με τα πολυεργαλεία που έχουν μέσα το πενσάκι και το μικρό φακό.

ο μαγνητιστής - απομαγνητιστής

και φυσικά ο φακός ειναι πολύ καλός .

Τα κοπίδια τσάμπα τα έχει τσίμπησα ενα σετάκι.

Η υφασματινή ταινία της 3M επίσης πολύ χρήσιμη για ενα κάρο δουλειές.

Ωραίο το φυλλαδιάκι παντως.

Πειτε ρε παιδια που χρησιμευει η υφασματινη ταινια για οσους δε ξερουν...?

Πήγα στο lidl Ελευσίνας, είχε και εκεί παραπάνω εργαλεία, αλλά διαφορετικά. Περισσότερα εργαλεία αέρα.
Ξαναγύρισα στου Ασπροπύργου, και είχαν φύγει οι κάθετες φρέζες. Και στα 2 καταστήματα είχαν εξαφανιστεί όλα τα τρυπάνια και τα bits.
Δεν βρήκα τα τρυπάνια μετάλλου στην μπλε συσκευασία... :frown:

Το κατσαβίδι 18V που ψάχνει ο enduras1 δεν το είδα πουθενά.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πειτε ρε παιδια που χρησιμευει η υφασματινη ταινια για οσους δε ξερουν...?

Οι συγκεκριμένες της 3M ειναι πολύ ανθεκτικές και κολλάνε πολύ γερά. Αν δεν κάνω λαθος χρησιμοποιούνται και σε εξωτερικό χώρο..

Λοιπόν στα της σέγας ..

Εβαλα την περσινη σέγα που εχει βγεί σκύλος δίπλα στη σημερινη..

Τα κουμπάκια της καινούργιας ειναι μαλακα καμία σχέση με της παλιάς που ειναι πιο ποιοτικά. Λεπτομέρεια για κάποιους.

Το σημαντικό είναι όμως οτι όταν έβαλα την παλιά και την νέα να τρέξουν στην 5η μετα απο λίγο ζέσταμα της νέας .. Η παλιά εδινε πιο πολυ δύναμη..

η καινούργια έβγαζε και άλλο ήχο . Ισως δεν έχει στρώσει; παίζει κάτι τέτοιο;

Δοκιμάστε το πάντως αυτο που σας γράφω όσοι έχετε την περσινη και πήρατε και την φετινή.

Θοδωρή ...κάθε χρόνο σεγα παίρνεις ??? εγώ έχω μια Kress 25 χρόνια τώρα και ούτε που σκέφτηκα να πάρω την Lidl αφού την χρησιμοποιώ μια φορά τον χρόνο.
Πριονάκια όμως πήρα και βίδες 2 κουτιά, άλλο ένα σετάκι εξαρτήματα πολυεργαλείου και ενα σετ μπλουζάκια με μανίκι λευκά V.
Διάφορα σακούλια όσπρια Άροσις και τραχανά Μετσόβου !!!:flipout::flipout:
Στο ράφι είχε 1 φαλτσοπρίονο συρόμενο και 2 router (ταλαιπωρημένες συσκευασίες)

Κυριάκο το συγκεκριμένο δραπανοκατσάβιδο είναι απο τα καλύτερα εργαλεία που έχω πάρει VFM καθώς και το παλμικό 18V. Γαζώνουν !!!!

Τώρα ...ταψάκια μαγνητικά ...μεγενθυτικούς φακούς πάγκου και μαγνητικά μπρατσάκια ...αυτά είναι για ντελικάτους μαστόρους δεν κάνουν για αρτσούμπαλους όπως εγώ.
Η αλήθεια είναι ότι στις μηχανές που μαστορεύω οι βίδες δεν μαγνητίζονται :flipout::flipout:

Last edited:
Θοδωρή ...κάθε χρόνο σεγα παίρνεις ??? εγώ έχω μια Kress 25 χρόνια τώρα και ούτε που σκέφτηκα να πάρω την Lidl αφού την χρησιμοποιώ μια φορά τον χρόνο.
Πριονάκια όμως πήρα και βίδες 2 κουτιά, άλλο ένα σετάκι εξαρτήματα πολυεργαλείου και ενα σετ μπλουζάκια με μανίκι λευκά V.
Διάφορα σακούλια όσπρια Άροσις και τραχανά Μετσόβου !!!:flipout::flipout:
Στο ράφι είχε 1 φαλτσοπρίονο συρόμενο και 2 router (ταλαιπωρημένες συσκευασίες)

Κυριάκο το συγκεκριμένο δραπανοκατσάβιδο είναι απο τα καλύτερα εργαλεία που έχω πάρει VFM καθώς και το παλμικό 18V. Γαζώνουν !!!!

χεχε οχι τελικα πήγε δώρο για τον αδερφό μου . Εγώ την δοκίμασα λίγο δίπλα στη δική μου.

Τα φανελάκια είναι καλά; πως σου φαίνονται. Επίσης τα μεγέθη ειναι εντάξει ;

Τα ειδα και γω τα εργαλεια στο ψυγειο. Πηρα ενα λαδοτυρι και παστουρμα. Ενω ειμαι φαγανος δεν μου γεμισαν πολυ τα προιοντα στο ματι, μου φανηκαν και ακριβα. Πηρα και χυλοπιτες, τα τραχανα τα λιμπιστικα αλλα δεν...
Οσο για τα ερασιτεχνικα εργαλεια, τα δισκακια καλη περιπτωση αλλα δεν πηρα. Μαλλον θα τα τιμησω αν τα προλαβω αυριο μεθαυριο...τα κοφλερ παντως οποτε παω, συνεχως λιγοστευουν. Σημερα ειχε μονο ενα!

Εγώ ευτυχώς βρήκα ένα σετ XXL .... έτσι και αλλιώς θα μπει στο πλύσιμο.... θέλω 2-3 κάθε φορά που κόβω χόρτα ...μουσκεύουν στον ιδρώτα.
Το παντελόνι εργασίας που είχε ήταν καλό.... αλλά θυμήθηκα ότι έχω πάρει ένα τέτοιο με τιράντες παλιότερα και ακόμα να το κοντύνω !!!! Τα φτιάχνω μόνος μου έχω κληρονομιά μηχανή Singer από την μάνα μου που είχε σχολή κοπτικής ραπτικής στα νιάτα της. Όλο και κάτι έβλεπα μέχρι που πιστεύω ότι μπορώ να γαζώσω !!!:flipout::flipout:

Last edited:
Χαλάει η μοτο μπότα σου και ετοιμάζετε να ρίξει καντάρια...τρεις βόλτες και οταν τελικά ρίχνει καντάρια εσυ σφυρίζεις χαρούμενους σκοπούς...
Θέλεις να κρατήσεις κατι στην θεση του (πχ φερινγκ μοτο μετα απο έξοδο...προφυλακτήρα κτλ κτλ)...Τσακ με την εν λόγω κανεις δουλειά...κόβεται πανεύκολα με το χέρι...αλλα ειναι πολυ ανθεκτική...

Με λιγα λόγια με αυτη και ενα wd40 επιβιώνεις στον Άρη...

engineering-flowchart.jpg

Πέρα απο την πλακα κάνεις πολλές δουλειές με τις υφασματοταινιες...απο πολυ απλα πραγματάκια έως βαριές δουλειές...

Εγώ ευτυχώς βρήκα ένα σετ XXL .... έτσι και αλλιώς θα μπει στο πλύσιμο.... θέλω 2-3 κάθε φορά που κόβω χόρτα ...μουσκεύουν στον ιδρώτα.
Το παντελόνι εργασίας που είχε ήταν καλό.... αλλά θυμήθηκα ότι έχω πάρει ένα τέτοιο με τιράντες παλιότερα και ακόμα να το κοντύνω !!!! Τα φτιάχνω μόνος μου έχω κληρονομιά μηχανή Singer από την μάνα μου που είχε σχολή κοπτικής ραπτικής στα νιάτα της. Όλο και κάτι έβλεπα μέχρι που πιστεύω ότι μπορώ να γαζώσω !!!:flipout::flipout:

Ελπίζω να ξέμεινε καμιά μηχανή από τις παλιές. Οι νέες είναι κινέζικές από πλαστικό.

Χτύπησα και εγω τη σέγα, 1 σετακι λάμες να υπάρχουν, και τρυπάνια μονο ξύλου ειχαν μεινει στη Δραπετσώνα

Το δισκοπρίονο χειρός που παίζει αυτή την εβδομάδα (plunge saw pts 500 A1) λέει τίποτα;
Εξωτερικά φαίνεται να έχει βάση σαν της σέγας, ενώ στην περιγραφή τη λέει σέγα (τελικά δεν ξέρω τι είναι :P ). Θα καταφέρω με αυτό να κόψω -πιο- ευθείες κοπές σε μεγάλο μήκος πχ 1.5 m γιατί με τη σέγα πάει κυματιστά;
Αξίζει τα 59.99 που ζητάει;
http://www.lidl-service.com/cps/rde...ml?id=114018759&title=ΣΕΓΑ+PTS+500+A1&count=1

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το δισκοπρίονο χειρός που παίζει αυτή την εβδομάδα (plunge saw pts 500 A1) λέει τίποτα;
Εξωτερικά φαίνεται να έχει βάση σαν της σέγας, ενώ στην περιγραφή τη λέει σέγα (τελικά δεν ξέρω τι είναι :P ). Θα καταφέρω με αυτό να κόψω -πιο- ευθείες κοπές σε μεγάλο μήκος πχ 1.5 m γιατί με τη σέγα πάει κυματιστά;
Αξίζει τα 59.99 που ζητάει;
http://www.lidl-service.com/cps/rde...ml?id=114018759&title=ΣΕΓΑ+PTS+500+A1&count=1

Εγώ δεν θα το αγόραζα σε καμία περιπτωση. Με 60 ευρώ κανονικό επώνυμο δισκοπρίονο https://www.skroutz.gr/s/270515/Skil-5840AA.html

Ειναι για μεγιστο βαθος κοπης τα 2.5 εκατοστα. Μηπως να εδινες τα λεφτα σου σε καποιο δισκοπριονο χειρος οπως αυτο; https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=2050#texnika

edit Δεν ειχα κανει refresh την σελιδα καθως εβλεπα το epic trailer του star wars και εχασα τις απαντησεις απο τους αλλους :p Αλλα φανταζομαι το οτι ειπαμε και προτειναμε το ιδιο πραγμα σου ελυσε την απορια :)

Ειναι για πολύ συγκεκριμένα πράγματα .
Για τάβλες ειναι βολικό αλλά οταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι επώνυμο και με περισσότερες δυνατότητες δεν τα αξίζει.
Αυτο είναι για όσους έχουν δισκοπρίονο και γενικότερα ενα κάρο εργαλεία και θελουν να προσθέσουν και αυτό να το έχουν μόνο για τάβλες ή γρήγορες κοπές για πχ.

Απλα τοτε Θοδωρη παιρνεις με 20 ευρω παραπανω το σταθερο, μαγκωνεις τις ταβλες και ξεμπερδευεις.
Ουτε οδηγους ουτε τπτ!

Προσωπικα ενα τετοιο θα με βολευε με διαμαντοδισκο για κοπη πλακιδιων!!