Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

το επαναφορτιζομενο κατσαβιδι που εχουν απο αυριο προσφορα στα lidl αξιζουν την αγορα για οικιακη χρηση?

Ειναι 3.6 volt . Περα απο τα Bit δεν βλεπω να προσφερει κατι διαφορετικο απο το κλασσικο 3.6volt που βγαζει κατα καιρους. Την κανεις την δουλεια σου , αλλα δεν εχει ροπη και αν πας να συναρμολογησεις καποιο επιπλο ισως το τελικο σφίξιμο να το κανεις με το χερι. Τον Αυγουστο ειχε φερει το πιο δυνατο αδελφακι του, το Parkside PAS 7.2 Cordless A1. Αν δεν σε ενδιαφερει η εναλλαγη bit καλυτερα να κοιτουσες αυτο. Μετα πας σε 10.8v που δεν θα το ελεγα απλο κατσαβιδι.
https://www.youtube.com/watch?v=PHtn5_mH_II

Όσοι πήρατε το κομπρεσέρ αέρα και τα εξαρτήματα μαζί, το μανόμετρο δούλεψε; Εγώ βαζω το εξάρτημα με το μανόμετρο, φουσκώνω (εκει η βελόνα ανεβαίνει προς τα πανω) αλλα ποσο αέρα εχει μεσα το λάστιχο δεν το βλέπω.. Να ειναι χαλασμένο η κάνω κατι λαθος ; Αν ειναι χαλασμένες θα μου το αλλάξουν το μανόμετρο αν το πάω μονο του και χωρις συσκευασία;

Όσοι πήρατε το κομπρεσέρ αέρα και τα εξαρτήματα μαζί, το μανόμετρο δούλεψε; Εγώ βαζω το εξάρτημα με το μανόμετρο, φουσκώνω (εκει η βελόνα ανεβαίνει προς τα πανω) αλλα ποσο αέρα εχει μεσα το λάστιχο δεν το βλέπω.. Να ειναι χαλασμένο η κάνω κατι λαθος ; Αν ειναι χαλασμένες θα μου το αλλάξουν το μανόμετρο αν το πάω μονο του και χωρις συσκευασία;

Δηλαδή όταν αφήνεις την σκανδάλη δεν σου δείχνει καμία ένδειξη ???
Μήπως δεν έχει αρκετή πίεση το λάστιχο γιατί νομίζω ότι δείχνει από μια ορισμένη πίεση και επάνω.

Εμένα που ήταν χαλασμένο το ακροφύσιο φυσήματος, ζήτησαν όλο το σετ.

Σε ποδήλατο που το εχω δοκιμάσει προς το παρόν δεν δείχνει τίποτα, όταν δεν πατάω τη σκανδάλη. Το λάστιχο παίρνει αέρα κανονικά μιας και φουσκώνει (κάνω το τεστ του νυχιού στο ποδήλατο).
Μαλλον θα τα πάω για αλλαγη....

το επαναφορτιζομενο κατσαβιδι που εχουν απο αυριο προσφορα στα lidl αξιζουν την αγορα για οικιακη χρηση?
Καλημέρα.
εχω πάρει το 3.6 v (χωρίς την εναλλαγή bits ) αλλά και το 7v κατσαβίδι .

Αξίζουν και τα 2 ασυζητητή.

Οποιος αγοράσει σήμερα σέγα ας κάνει ενα κόπο να δεί αν το leizer είναι ίσιο.

Τσιμπησα τα μαγνητικα σκαφακια που ηθελα τοσο καιρο!
Επισης ενα σετ τρυπανια δομικων υλικων ενα σετ λαμες ξυλου τις οποιες θεωρω οτι δεν ειναι τοσο αχρηστες οσο λετε και μια ομορφη τριανταφυλλια!

Καλημερα,
εκανα μια καταθεσουλα σημερις σε ενα σετ τρυπανια ανα ειδος, μια υφασματοταινια, ενα σετ λαμες για ξυλο/πλαστικο καθως και ενα demagnitiser...καλη εβδομαδα να χουμε...

Καλημερα.. Ειδατε εξαρτηματα πολυεργαλειου πουθενα ρε σεις..?

Καλημέρα
Δημήτρη εδώ στην Λάρισα υπάρχουν άρα θα τα βρεις και σε άλλα καταστήματα σίγουρα.

Εγώ σετ τρυπανια ανα ειδος, σέγα, demagnitiser και ένα σετ κοπτικά.

Μήπως μπερδευόμαστε ?
Άλλο "εξαρτ.πολυεργαλείου " που δεν ανακοίνωσε
και άλλο "σετ εξαρτημάτων μικροδραπάνου (ντρεμελ) που ανακοίνωσε.

Μήπως μπερδευόμαστε ?
Άλλο "εξαρτ.πολυεργαλείου " που δεν ανακοίνωσε
και άλλο "σετ εξαρτημάτων μικροδραπάνου (ντρεμελ) που ανακοίνωσε.

στην πρωινη μου επισκεψη ειδα μονο "σετ εξαρτημάτων μικροδραπάνου (ντρεμελ)...απο τα αλλα ΔΕΝ...

Μόλις γύρισα από το λιντλ Ασπροπύργου. Όντως έχει εργαλεία που δεν είναι στο φυλλάδιο. Εκτός από αυτά του φυλλαδίου, είχε 3 σετ εξαρτήματα πολυεργαλείου, το κομπρεσερ που είχε και πριν βδομάδες, ένα ραουτερ, ένα φαλτσοπρίονο, και ίσως και άλλα ψιλολόγια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτά είχε στο κατάστημα Ασπροπύργου (πριν τα πάρω εγώ φυσικά):

Εγώ πάντως δεν το θυμάμαι. Είχε 2 κομμάτια όλα και όλα, στα 99 ευρώ.
Σκεύτηκα μήπως πάρω το ένα, αλλά τι να το κάνω το φαλτσοπρίονο...