Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μου κάνει εντύπωση αυτή η απάντηση γιατί όσες φορές έχω τηλεφωνήσει για κάποιο αντικείμενο, μου ζητάνε να προσδιορίσω 2 καταστήματα, στα οποία θα ψάξουν και όχι σε όλα.

2 μου είπε κοντά στην περιοχή μου αλλά επειδή τις είπα ότι τα έχω ψάξει όλα σε μια μεγάλη ακτίνα τις είπα αν μπορεί να κοιτάξει σε πάνω από 2.
Δεν ξέρω τι θα κάνει

δεν έχω εμπειρία με την αναζήτηση της εξυπηρέτησης πελατών αλλά μου έκανε πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι σου κάνουν κράτηση!!

Ισχύει όντως αυτό;

έτσι μου είπε , δεν έχω προηγούμενη εμπειρία απο την εξυπηρέτηση τους,
και εμένα μου έκανε εντύπωση
θα δείξει αν είναι όντως έτσι

Εχει τύχει να κανω και εγω κράτηση σε προϊόν με την προϋπόθεση οτι δεν ειναι η πρώτη ημερα προσφοράς του...ΜΜΕ πηραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν σε ποιο κατάστημα μπορούσα να το παρω και είχαν κάνει την κράτηση για δυο ημέρες μετα το τηλεφώνημα...
Γενικά ειναι πολυ εξυπηρετικό κατι τετοιο...

Επειδή μάλλον δεν θα έρθει τώρα κοντά όπως δεν το έφεραν και πριν λίγο καιρό που ανακοινώθηκε για άλλες χώρες αναγκάστηκα να μην περιμένω άλλο και πήρα χθες από Leroy τον δικό τους 750 Watts (46 ευρώ). Είναι σαν αυτόν που δείχνει το βίντεο που παραθέτω με ιμάντα 75 χ 533.
Για πολύ λίγο που πρόλαβα να το δουλέψω δείχνει να κάνει δουλειά αλλά ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα.
Αγόρασα και 2 σφιγκτήρες αφού ο σχεδιασμός (δεν το αναφέρει ο κατασκευαστής) επιτρέπει και την ανάποδη τοποθέτηση του σε πάγκο.

Με την ευκαιρία δείτε και μια πολύ ωραία κατασκευή.
https://www.youtube.com/watch?v=nZQy147k3Aw

Μου βρήκαν στο κατάστημα της Πέτρου Ράλλη και μου το κράτησαν και πέρασα και το πήρα.
Από ότι κατάλαβα η κοπελιά μάλλον κοίταξε σε πάνω από 2 καταστήματα.

Επειδή μάλλον δεν θα έρθει τώρα κοντά όπως δεν το έφεραν και πριν λίγο καιρό που ανακοινώθηκε για άλλες χώρες αναγκάστηκα να μην περιμένω άλλο και πήρα χθες από Leroy τον δικό τους 750 Watts (46 ευρώ). Είναι σαν αυτόν που δείχνει το βίντεο που παραθέτω με ιμάντα 75 χ 533.
Για πολύ λίγο που πρόλαβα να το δουλέψω δείχνει να κάνει δουλειά αλλά ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα.
Αγόρασα και 2 σφιγκτήρες αφού ο σχεδιασμός (δεν το αναφέρει ο κατασκευαστής) επιτρέπει και την ανάποδη τοποθέτηση του σε πάγκο.

Κάτι τέτοιο σκέπτομαι να κάνω κι εγώ, μιας και η χρήση του θα είναι σπάνια.

Αντώνη, αν μπορείς να ανεβάσεις φωτο με το εργαλείο ανάποδα θα με βοηθούσες πολύ γιατί έτσι θέλω να το δουλέψω.

Τον ταινιολειαντηρα τον εχω μονιμα αναποδα απο τοτε που τον αγορασα. Τεραστια ευκολια.

21944825931_00c1eb674e_b.jpg

Επισης πολυ καλη η πατεντα του ανθρωπου στο βιντεο με την δημιουργια βασης για ταινιολειαντηρα.
Αντιστοιχο εργαλειο ειναι το τριβειο της proxxon. Aν χρειαζεται, μπορει να τοποθετηθει στον παγκο και καθετα.

16485258174_519dd7cb40_b.jpg

Να ρωτήσω πρώτα εδώ πριν πάρω κι εγώ τον ταινιολειαντήρα του Leroy, έχει κάποιος φίλος ταινιολειαντήρα που να μπορεί να τοποθετηθεί ανάποδα στον πάγκο και θέλει (σε προσιτή τιμή βέβαια) να τον "ξεφορτωθεί" ;

Κάτι τέτοιο σκέπτομαι να κάνω κι εγώ, μιας και η χρήση του θα είναι σπάνια.

Αντώνη, αν μπορείς να ανεβάσεις φωτο με το εργαλείο ανάποδα θα με βοηθούσες πολύ γιατί έτσι θέλω να το δουλέψω.

Ορίστε και οι φωτογραφίες του ταινιολειαντήρα που ζήτησες παρέα με ένα parkside για να μην είμαστε εντελώς off topic ...
Επειδή είναι λίγο ογκώδης κατασκευή κάνε τη σύγκρισή σου σε σχέση με το "μέτρο" του πάγκου εργασίας.
Επίσης να πώ πως είναι αρκετά θορυβώδης στη λειτουργία του αλλά κατά τα άλλα μέχρι στιγμής με ικανοποιεί.

Αν κρίνουν οι συντονιστές ότι πρέπει να μεταφερθούν τα συγκεκριμένα μηνύματα σε άλλο νήμα, π.χ. 'Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα' ας κάνουν τις κατάλληλες ενέργειες.

Ευχαριστώ.

IMG_1123.JPGIMG_1122.JPGIMG_1121.JPGIMG_1120.JPGIMG_1119.JPG

Αντώνη σ´ ευχαριστώ πολύ, οι φωτο σου όσο χίλιες λέξεις...
...να' σαι καλά.

Τα τρυπάνια για μέταλο που έχει την Δευτέρα λένε τίποτα ή τρύπα και πέταμα??

Λεω να παρω ενα απο κάθε είδος να υπάρχουν στο 5 ρο η σειρά ειναι τσάμπα ακομα και για ενα τρύπημα και πέταμα που λέει ο λόγος...
Το ίδιο και για τα σετ σεγας που εχει...

Εγώ θυμάμαι ότι γενικώς τα αναλώσιμα του Lidl δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ειδικά τα τρυπάνια και οι σεγόλαμες...

Εγω παντως που πηρα τις λαμες για σεγα την τελευταια φορα, αναβιωσαν την παλια σεγα του πατερα μου. Ειδικα μια fine cut για ξυλο μου ελυσε τα χερια με την ταχύτητα κοπης και και την καθαρη γραμμη. Εγω θα ξαναπαρω τωρα μαζι με την σεγα αυριο. Επισης ειχα βρει πολυ καλα τα μεμονομενα τρυπανια που ειχε φερει πριν κατι μηνες.

Eχει δοκιμάσει κάποιος το σέτ πού το αναγράφει ώς εξαρτήματα τρυπανιού
,στήν ουσία είναι κάτι σάν εξολκέας βιδών τα δύο εξαρτήματα,κάνει δουλειά στίς χαλασμένες κεφαλές βιδών ?

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=40251

Ασε Δημήτρη πάρε κάτι άλλο.
Το έιχα, το δοκίμασα και δεν...

...οι οδηγίες λένε πως χτυπάμε ελαφρά με ένα σφυρί το bit πάνω στο κατεστραμμένο κεφάλι της βίδας για να κάνει εγκοπή και να "πιάσει" το bit την βίδα.

Το έκανα...
...αποτέλεσμα, η βίδα άθικτη το bit με χαλασμένο το κεφάλι!
προφανώς η ιδέα καλή πλην όμως το υλικό πολύ μαλακό για την περίσταση.