Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Κυριάκο (κατά φόρουμ enduras1) ο οποίος αφιέρωσε κόπο και χρόνο για να βρει και να μου στείλει το αερομετρο του λιντλ. Πραγματικά, δεν έχω λόγια.
Είναι αισιόδοξο να βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμη τέτοιοι Άνθρωποι!
Ευχαριστώ και πάλι Κυριάκο!

Ναι πράγματι ....enduras courier ... και συνήθως (κατά το διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρείας ) δοκιμασμένα αν δουλεύουν πριν !!!!! :worshippy:

Να εισαι καλα Γιωργο!!!
Χαρα μου που βοηθησα φιλε!
Αλωστε μια παρεα ειμαστε εδω μεσα οπότε και με οποιο τροπο βοηθαμε ο ενας τον αλλον!
Αντε μακαρι να πιουμε και καφεδακι στην ομορφη Λινδο!!!

Ναι εκεί έχει 25 Κυριάκο.
Ε δεν βαριέσαι, τι 25 τι 30, τα αξίζει...

Εγώ σκέφτομαι πολύ να πάρω την καινούρια, να χώσω την παλιά μέσα με το στραβό laser και να την γυρίσω πίσω... :)

Ερώτηση, γιατι δεν εχω ξαναδουλέψει με σέγα, η συγκεκριμένη πχ, τι πάχος μπορει να κόψει , δλδ γιατι χρηση προοριζεται η σέγα? Πάχος σανίδας παλέτας πχ το έχει άνετα η ειναι για πιο light κατασκευες?

Επίσης τα τρυπάνια λένε τιποτα??

πάντως υπάρχουν μερικές φορές διακυμάνσεις στις τιμές από κατάστημα σε κατάστημα. Την προηγούμενη σέγα την πήρα 24.99 από το κατάστημα Βριλησσίων καμμιά 10ριά μέρες αφού είχε βγει (δεν ήταν ανοιγμένη η συσκευασία και υπήρχαν μερικά κομμάτια ακόμα)...

πάντως υπάρχουν μερικές φορές διακυμάνσεις στις τιμές από κατάστημα σε κατάστημα. Την προηγούμενη σέγα την πήρα 24.99 από το κατάστημα Βριλησσίων καμμιά 10ριά μέρες αφού είχε βγει (δεν ήταν ανοιγμένη η συσκευασία και υπήρχαν μερικά κομμάτια ακόμα)...

Μερικες φορες παιζει και η ενημερωση απο το λογιστηριο, και ο δαιμων του μπαρκοντ...
Ειχα παρει την σεγα παλιοτερα, πολυ καιρο μετα την ημερομηνια της προσφορας, που ειχε ξεβραστει καποια παλετα στο κατστημα. ειχε χαρτι 30ευρα...παω ταμειο, μου λεει 24,99ευρα...Τι εγινε λεω;Μου ειπαν οτι ηταν νεα τιμη απο το λογιστηριο, για την ΕΠΟΜΕΝΗ προσφορα της σεγας...τωρα αυτη την τιμη ειχε περασμενη στο συστημα, αρα, με αυτο πουλουσαν....ετσι κατεληξα με κερδος, ενα σετ λαμες (μαπα ποιοτητα)...

Μερικες φορες παιζει και η ενημερωση απο το λογιστηριο, και ο δαιμων του μπαρκοντ...
Ειχα παρει την σεγα παλιοτερα, πολυ καιρο μετα την ημερομηνια της προσφορας, που ειχε ξεβραστει καποια παλετα στο κατστημα. ειχε χαρτι 30ευρα...παω ταμειο, μου λεει 24,99ευρα...Τι εγινε λεω;Μου ειπαν οτι ηταν νεα τιμη απο το λογιστηριο, για την ΕΠΟΜΕΝΗ προσφορα της σεγας...τωρα αυτη την τιμη ειχε περασμενη στο συστημα, αρα, με αυτο πουλουσαν....ετσι κατεληξα με κερδος, ενα σετ λαμες (μαπα ποιοτητα)...

στη δικιά μου περίπτωση, τόσο έγραφε και στο ράφι (και γιαυτό την πήρα, δεν είχα πάει επί τούτου)

Και πιο ακριβή η σεγα, και τα παπούτσια ξεκινούν από 42!!!!!
Το καλό είναι ότι θα φέρει και τα μαγνητικά δισκάκια.

Στη φωτο φαινονται καλα αυτα ε..? αμα τα φερει θα παω να τα τσεκαρω απο κοντα μην παρω ενα ζευγαρι για κατω στις ελιες.. ναναι αδιαβροχα αραγε..?

Απο προσωπικη εμπειρια, οχι τα συγκεκριμενα, παπουτσια απο lidl δεν θα παρω ξανα. Το παπουτσι πρεπει να ειναινποιοτικο για την υγεια του ποδιου πρωτα και μετα την ασφαλεια!

Απο προσωπικη εμπειρια, οχι τα συγκεκριμενα, παπουτσια απο lidl δεν θα παρω ξανα. Το παπουτσι πρεπει να ειναι ποιοτικο για την υγεια του ποδιου πρωτα και μετα την ασφαλεια!

συμφωνω, εξαλλου καλυτερα μποτα για τις ελιες. τα παπουτσα του λιντλ δν σφιγγουν σωστα τα δικα μου ποδια. πηρα μια φορα το μποτακι, αλλα δεν πειστικα. μικρη αποσβεση κραδασμων στην σολα, κακη εργονομια στο ποδι, και σπανε ευκολα οι γαντζοι στο σφιξιμο. Αξιζει μια επενδυση ειναι τμημα της προστασιας μας στην εργασια.

Καλησπέρα
Έχει δει κανείς σε κάποιο κατάστημα, να έχουν περισσέψει οι μπάρες οροφής που είχε από δευτέρα.
Πήγα σε 3 4 καταστήματα κι έχουν εξαφανιστεί

Ναι.... αλλά γράψε και για πια περιοχή της Ελλάδας ενδιαφέρεσαι... εκτός αν υποθέτουμε ότι Ελλάδα είναι μόνο η Αττική.
Π.χ. Πάτρα που είδα εγώ σήμερα έχει μπάρες.
Αν θέλεις να τις αγοράσω να στις στείλω.

osatosa έχεις δίκιο το παρέλειψα.
Για αθήνα εννοούσα, αλλά μετα την προτροπή του elma99 πήρα τηλ τα κεντρικά.
Αφού κράτησαν όνομα και τηλ μου είπαν θα με ειδοποιήσουν σε ποιο κατάστημα υπάρχει απόθεμα και θα κάνουν κράτηση να πάω να τις πάρω.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

osatosa έχεις δίκιο το παρέλειψα.
Για αθήνα εννοούσα, αλλά μετα την προτροπή του elma99 πήρα τηλ τα κεντρικά.
Αφού κράτησαν όνομα και τηλ μου είπαν θα με ειδοποιήσουν σε ποιο κατάστημα υπάρχει απόθεμα και θα κάνουν κράτηση να πάω να τις πάρω.

Μου κάνει εντύπωση αυτή η απάντηση γιατί όσες φορές έχω τηλεφωνήσει για κάποιο αντικείμενο, μου ζητάνε να προσδιορίσω 2 καταστήματα, στα οποία θα ψάξουν και όχι σε όλα.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μου κάνει εντύπωση αυτή η απάντηση γιατί όσες φορές έχω τηλεφωνήσει για κάποιο αντικείμενο, μου ζητάνε να προσδιορίσω 2 καταστήματα, στα οποία θα ψάξουν και όχι σε όλα.

εμένα μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση γιατι 2 φορές που τους είχα καλέσει περισυ με παρέπεμψαν στο φυλλάδιο. Δεν υπήρχε καμία διάθεση να βρουν κατάστημα και να κάνουν κράτηση.

Αν έχει αλλάξει τόσο η εξυπηρέτηση τους ειναι πολυ θετικό πάντως.

η standard διαδικασία για εύρεση προϊόντος είναι να αφήνεις το κινητό σου και να δηλώνεις πια 2 καταστήματα θες να ψάξουν για το ζητούμενο και σου στέλνουν sms, το έχω κάνει πολλές φορές.