πάντως υπάρχουν μερικές φορές διακυμάνσεις στις τιμές από κατάστημα σε κατάστημα. Την προηγούμενη σέγα την πήρα 24.99 από το κατάστημα Βριλησσίων καμμιά 10ριά μέρες αφού είχε βγει (δεν ήταν ανοιγμένη η συσκευασία και υπήρχαν μερικά κομμάτια ακόμα)...
Μερικες φορες παιζει και η ενημερωση απο το λογιστηριο, και ο δαιμων του μπαρκοντ...
Ειχα παρει την σεγα παλιοτερα, πολυ καιρο μετα την ημερομηνια της προσφορας, που ειχε ξεβραστει καποια παλετα στο κατστημα. ειχε χαρτι 30ευρα...παω ταμειο, μου λεει 24,99ευρα...Τι εγινε λεω;Μου ειπαν οτι ηταν νεα τιμη απο το λογιστηριο, για την ΕΠΟΜΕΝΗ προσφορα της σεγας...τωρα αυτη την τιμη ειχε περασμενη στο συστημα, αρα, με αυτο πουλουσαν....ετσι κατεληξα με κερδος, ενα σετ λαμες (μαπα ποιοτητα)...
Και πιο ακριβή η σεγα, και τα παπούτσια ξεκινούν από 42!!!!!
Το καλό είναι ότι θα φέρει και τα μαγνητικά δισκάκια.
Απο προσωπικη εμπειρια, οχι τα συγκεκριμενα, παπουτσια απο lidl δεν θα παρω ξανα. Το παπουτσι πρεπει να ειναι ποιοτικο για την υγεια του ποδιου πρωτα και μετα την ασφαλεια!
osatosa έχεις δίκιο το παρέλειψα.
Για αθήνα εννοούσα, αλλά μετα την προτροπή του elma99 πήρα τηλ τα κεντρικά.
Αφού κράτησαν όνομα και τηλ μου είπαν θα με ειδοποιήσουν σε ποιο κατάστημα υπάρχει απόθεμα και θα κάνουν κράτηση να πάω να τις πάρω.
Μου κάνει εντύπωση αυτή η απάντηση γιατί όσες φορές έχω τηλεφωνήσει για κάποιο αντικείμενο, μου ζητάνε να προσδιορίσω 2 καταστήματα, στα οποία θα ψάξουν και όχι σε όλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.