songless_bird
AVClub Fanatic
Το ωραιο θα ειναι να ειναι συμβατα τα αναλωσιμα. Στα dremelοειδη του lidl που εχω πλεον αγοραζω μονο proxxon.
http://www.lidl-service.com/cps/rde...ΖΟΜΕΝΟ+ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ+PABS+18-Li+B4&count=1
κάπου είχε αναφερθεί ξανά, αλλά ψάχνω κανά μισάωρο και δεν το βρίσκω, το ανωτέρω προιόν -ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ PABS 18-Li B4 με ΙΑΝ100086 date of manufacture 05/2014 - παρουσίασε σήμερα ένα πρόβλημα το όποίο είμαι σίγουρος ότι το έχω διαβάσει εδώ μέσα ...κάπου... η μπαταρία του είναι φουλ φορτισμένη αλλά το εργαλείο δεν ξεκινά, μόνο το led ανάβει.....αύριο περιμένω το κούριερ να το μεταφέρει στο ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΣ με έξοδα δικά τους.
επειδή είναι η πρώτη φορά που μου χαλάει κάτι από τα lidl γνωρίζει κάποιος:
α./. πόσο χρόνο περίπου κάνει η όλη διαδικασία, και
β./. η επιστροφή του εργαλείου, είτε φτιαχτεί είτε αντικατασταθεί είτε οτιδήποτε άλλο, γίνεται ξανά με τον ίδιο τρόπο μέσω γενικής ταχυδρομικής και δωρεάν ?
Και εγώ το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και δεν θέλω να την πάω πίσω γιατί μου είναι χρήσιμη.
Πως έβγαλες την βίδα?
Εγώ δεν μπορώ με τίποτα...
Η σταυροβιδα αντικατεστησε την αλλεν.Δεν νομίζω οτι αυτή που δείχνει το βέλος είναι ίδια με τη χαλασμένη της 2ης φωτογραφίας.
Νομίζω η μπαταρία έχει 6 μήνες μόνο εγγύηση.
Η σέγα μοντελισμού και στο Ιταλικό Lidl στις 23/11
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=24840
η lidl δίνει μηδενική εγγύηση στις μπαταρίες, 0 days, τους 6 μήνες τους δίνει με δικά τους έξοδα η χιούστον σέρβις....έτσι κατέληξε η συζήτηση με κυρία υπεύθυνη του σέρβις.Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι ειδικά σε μπαταρίες εργαλείων του Lidl, αλλά σε άλλη περίπτωση μπαταριών, που είχα αγοράσει από την Cosmodata πριν από 8 μήνες, μου είπαν το ίδιο, έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα εγγυήσεις χρόνου και παραπάνω, πήγα στο service, τηλεφώνησε ο υπεύθυνος σε κάποιον και τον ρώτησε για τη διάρκεια εγγύησης και αμέσως έδωσε εντολή να μου τις αλλάξουν.
Δεν μου είπε, δυστυχώς, την απάντηση που πήρε.
Δεν θα επρεπε να ειναιεγγυηση οπως ειναι στα υπολοιπα πραγματα, δηλαδη 2 χρονια? επισης ακουσα πως αν κοπει τιμολογιο σε ενα προιον απο 2 ετη πεφτει σε 1 ετος. Μηπως τελικα ειναι στο τι θελει να δωσει καθε εταιρια και οχι τι λεει ο νομος/νομοθεσια?
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι ειδικά σε μπαταρίες εργαλείων του Lidl, αλλά σε άλλη περίπτωση μπαταριών, που είχα αγοράσει από την Cosmodata πριν από 8 μήνες, μου είπαν το ίδιο, έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα εγγυήσεις χρόνου και παραπάνω, πήγα στο service, τηλεφώνησε ο υπεύθυνος σε κάποιον και τον ρώτησε για τη διάρκεια εγγύησης και αμέσως έδωσε εντολή να μου τις αλλάξουν.
Δεν μου είπε, δυστυχώς, την απάντηση που πήρε.
....... Μηπως τελικα ειναι στο τι θελει να δωσει καθε εταιρια και οχι τι λεει ο νομος/νομοθεσια?
Αναλωσιμο την οριζουν οι κατασκευαστες την μπαταρια. Το θυμαμαι πολυ καλα στα κινητα. Βεβαια αυτο καπως "θολωνει" σε συσκευες που η μπαταρια δεν αφαιρειται-αλλαζει απο τον χρηστη.
Πιστευω οτι ισχυει αυτο για τις μπαταριες γιατι δεν μπορει παντα να ελεγχει με ακριβεια η ορθη χρηση τους. Οσο πιο μικρο το χρονικο διαστημα τοσο πιο ευκολα αναγνωρισημη η αιτια της βλαβης, γνωμη μου παντα.
Καποτε μια αντιπροσωπια εδινε 3 χρονια εγγυηση στις γνησιες μπαταριες της. Τι κανανε λοιπον οι εξυπνηδηδες; Τις επερναν καλοκαιρι, τις χρησιμοποιουσαν σε σκαφη, τις παραταγαν ολο το χειμωνα, και το επομενο καλοκαιρι ζηταγαν καινουργια μπαταρια ως εγγυηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.