Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές
Έτσι είναι, το τα περισσότερα προϊοντα του Lidl είναι από δικές του εταιρείες.
Εγώ όμως ήξερα για 30 μέρες και όχι 10 σε ότι αφορά την άμεση επιστροφή χρημάτων.
Άλλαξε κάτι?
Eπειδή είχα τις προάλλες ανάλογη εμπειρία με επιστροφή προιόντος, η διαδικασία είναι η εξής.
Αγοράζεις, κρατάς την απόδειξη και την συσκευασία σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση (προφανώς φθορές συσκευασίας θα υπάρχουν αλλά μιλάμε για λογική κατάσταση), κι αν το μετανοιώσεις γιατί στραβοξύπνησες το επιστρέφεις στο lidl εντός 10 ημερών στην αρχική του συσκευασία και σου δίνουν τα χρήματα πίσω χωρίς να σε ρωτήσουν πως και γιατί (όχι πιστωτικό, όχι συμψηφισμός κλπ. - καλό αυτό). Είχα πάρει κάτι αξίας 40 Ε και το επέστρεψα έτσι, γιατί είχε βλάβη. Ξεκίνησα να πω το ποίημά μου για να δικαιολογήσω την επιστροφή, αλλά η κοπέλα με σταμάτησε "δεν χρειάζεται να μου εξηγήσετε κύριε, είναι επιστροφή, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω ή αν θέλετε να σας δώσουμε άλλο σφραγισμένο"... Την κουρτίνα 1 της είπα.
Αν κάτι είναι κάποιας μεγαλύτερης αξίας, κάποιος απο το προσωπικό θα του κάνει μια πρόχειρη επιθεώρηση μήπως ξέχασες να επιστρέψεις κάποιο συνοδευτικό κομμάτι κλπ.
Αν έχουν περάσει οι 10 μέρες, σου δίνουν το τηλ. του προμηθευτή (το γράφει μέσα και η εγγύηση). Τον παίρνεις τηλ. και σου ζητάνε να περιγράψεις το πρόβλημα και κρατάνε κάποια προσωπικά στοιχεία σου όπως διεύθυνση κλπ. Στην περίπτωσή μου, εντος 2 εβδομάδων αφού κράτησαν τα στοιχεία μου, μου ήρθε ταχ.φάκελλος απο το lidl (όχι απο τον προμηθευτή) που με ειδοποιούσε οτι με το προιόν + την απόδειξη + αυτό το γράμμα, να πάω σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα lidl να πάρω τα χρήματά μου. Οταν πήγα, νόμισα οτι το δίνω μαζί με τα πράγματα που ψώνισα, αλλά η κοπέλλα στο ταμείο, πήρε το επιστρεφόμενο, έλεγξε το γράμμα που μου έστειλαν, μου έδωσε τα χρήματα στο χέρι, και μετά άρχισε να χτυπάει τα ψώνια μου... Αψογοι.
Κάτι μου λέει οτι όλοι οι προμηθευτές ανήκουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην αλυσίδα του Lidl...
Έτσι είναι, το τα περισσότερα προϊοντα του Lidl είναι από δικές του εταιρείες.
Εγώ όμως ήξερα για 30 μέρες και όχι 10 σε ότι αφορά την άμεση επιστροφή χρημάτων.
Άλλαξε κάτι?