Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κανονικα δεν χρειαζεται δυναμη.

Επισης κανονικα αν δεν πατησεις με τον αντιχειρα τον μαυρο λεβιε που απεμπλεκει την προστασια δεν πρεπει να κατεβαινει καθολου.

Μηπως κατι δεν κανεις καλα?

Ισως χρειάζεται κάποιες ροδελες στις βιδες του οδηγού S για τον προφυλακτηρα . Αν ειναι χαλαρος θέλει σίγουρα για να ειναι πιο σταθερός . Έτσι ήταν και το δικο μου και τωρα κατεβαίνει βούτυρο .

Το μοχλο τον εχω απασφαλισει Κυριακο..wtf?

Ρε πατριωτακι το γραφω καθως καποιος πιθανον να μη το ξερει.
Κατα τα λοιπα τσεκαρε που μπορει να εμποδιζεται η κινηση στο λαμακι οπως ειπε ο Ηλιας.

Νικόλα βγαλε τις 2 βιδες που κρατούν το S και την μια που πατάει πανω το S και παίξε με ροδελες έτσι ώστε οταν σφίξουν οι βιδες να μην εχει μποσικα ο οδηγός S . Μπορείς να βάλεις λιγο γρασακι στο κάτω μερος του οδηγού , στην βιδα που ειναι στο μαύρο τριγωνακι και κυλάει ο οδηγός .

Νικ και σε εμένα μου το έκανε αυτό ορισμένες φορές. Αλλά επειδή παρήγγειλα το μπλε δεν έδωσα σημασία. Απ ότι έχω καταλάβει θέλει μία χοντρή ροδέλα σε εκείνο το σημείο και θα στρώσει.

Κυριοι την βοηθεια σας!
Πρεπει να βρω το σετ παγκο κουζινα που ειχε στα παιχνιδια την προηγουμενη εβδομαδα!
Το χρειαζομαι για την δωρεα καθως τον παγκο εργαλειων τον πηρα ηδη!

Κυριοι την βοηθεια σας!
Πρεπει να βρω το σετ παγκο κουζινα που ειχε στα παιχνιδια την προηγουμενη εβδομαδα!
Το χρειαζομαι για την δωρεα καθως τον παγκο εργαλειων τον πηρα ηδη!

Θα δω στο λιντλ μεταμορφωση, Παντως εχει σε Μουστακα, κουζινες παιδικες για 50/40/30 ευρα.

Παρεπιπτοντως, στα λιντλ εχει σημερα σε ΟΛΑ τα προιοντα 15%, ακομη και σε αυτα σε προσφορα....μηπως θελετε εργαλεια αερος....Αεροσυμπιεστη στα 85 ευρω κλπ.....

Θα δω στο λιντλ μεταμορφωση, Παντως εχει σε Μουστακα, κουζινες παιδικες για 50/40/30 ευρα.

Παρεπιπτοντως, στα λιντλ εχει σημερα σε ΟΛΑ τα προιοντα 15%, ακομη και σε αυτα σε προσφορα....μηπως θελετε εργαλεια αερος....Αεροσυμπιεστη στα 85 ευρω κλπ.....

Τι έχει απο εργαλεία δηλαδή?

Καλημερα, οτι εργαλειο εχει ξεμεινει θα το βγαλει για ξεστοκαρισμα...με εκπτωση....μαζιμε οτι ρουχοπαλιατζουρα....δεν ξερω εαν θα αξιζει την τρεχαλα αλλα δεν ξερεις ποτε....

Κυριακο, δυστυχως ΔΕΝ υπηρχε κουζινα που ψαχνεις ουτε για δειγμα στην μεταμορφωση.....Ειχε ομως θεαμα....
Συνταξιουχοι σε απογνωση πανω απο τις τιμες κρεατων που υμνουσαν τον παπαδοπουλο....
....ξυλο στο παρκιν λογο κλεψιματος θεσης....
....σπρωξιδι και ξεμαλιασμα λογο πουλοβερ μεταξυ δυο γυναικων.....
πφφφφφ

Χαχα και στο γειτονικό μου Lidl τα ίδια.
Ουρές Κυριακάτικα και σκοτωμός στα ταμεία για σειρά...
Τα αδειάσαν όλα!

Εικόνα από τις 11 παρά καθώς μετά ήρθε ακόμα περισσότερος κόσμος!!!

2.5 ωρες εφαγα μεσα στο Lidl!!! Και τα μισα ραφια ειχαν αδειασει. Τα κρασια ανυπαρκτα. Στα κρεατα "σφαγη". Αν δεν ειχα δουλεια να παω στο leroy δεν θα εκανα τον κοπο να παω.

Έφυγα για κάτι εξωτερικές δουλειές και με την ευκαιρία πέρασα από 3 γειτονικά καταστήματα. Η ίδια εικόνα παντού, με πολύ κόσμο στα ταμεία και γενικώς. Από εργαλεία κλπ δεν είχαν τίποτα ιδιαίτερο, στο ένα μόνο είχε 3-4 αεροσυμπιεστές, 3 σκούπες, λίγα ματσακόνια και 2 σπρέυ μπογιάς. Σε όλα είχε αρκετά πολύπριζα ασφαλείας.